Mamusie czerwcowe 2016 cz.4 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-12, 19:09   #2101
haneczkab92
Ania

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
HALI witaj zapraszamy )

Co do ginekologów facetów, przez całe moje życie miałam czterech. Do pierwszego chodziłam na NFZ. Był spoko. Starszy pan, delikatny, rzeczowy, nie miałam się do czego przyczepić, chociaż nie miałam też wtedy porównania. Jak odszedł na emeryturę to na jego miejsce w ośrodku przyjęli nowego, więc nie szukałam już lekarza, tylko poszłam do niego. Matko na jakiego ja gbura tfiłam! (Hm... czyli jednak miałam 5 lekarzy, nie połączyłam tej jednorazowej wizyty) to był jakiś stary zbok! Ale badanie wykonał delikatnie. Tylko głupie teksty puszczał. Potem trafiłam na prywatnego i do niego chodziłam przez parę lat na badania profilaktyczne i wtedy gdy coś się działo - wspaniały fachowiec! Tylko musiałam do niego dość daleko dojeżdżać. Dlatego też jak zaszłam w pierwszą ciążę to musiałam poszukać kogoś z mojej miejscowości. Lekarz też wspaniały, dobrze prowadził ciążę, delikatny, wyrozumiały, idealny lekarz i do tego na NFZ teraz w drugiej ciąży znowu musiałam poszukać nowego lekarza, bo się przeprowadziłam i do tamtego mam za daleko. Ale znowu trafiłam idealnie! Tylko teraz prywatnie.
A raz jeden jedyny trafiłam na babę. Mój gin był wtedy na urlopie, a ja na już potrzebowałam recepty na tabletki anty. W sumie mogła mi tylko wypisać receptę, ale jak już byłam w gabinecie to mnie poprosiła żebym się rozebrała do badania. Matko jak mnie bolało!! Myślałam, że jej ucieknę z fotela!! I nigdy przenigdy więcej nie pójdę do kobiety!! Wiem, że być może trafiłam na jakiś wyjątek (chociaż pani ma raczej dobre opinie), ale mam taki uraz do bab, że masakra! Nigdy więcej!!
No dlatego jak widac, ile ludzi tyle opinii i zależy jak się trafi np okazało sie, że lekarz, który mnie przyjmował na ip to lekarz, do którego chodzi moja siostra.. ale w sumie ona mówi, ze tylko po tabletki chodzi, więc wiadomo, nie zależy jej na tym, jak się zachowuje..

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Witam sie w sobotnie popoludnie
bylismy dzisiaj z TZtem w sklepie z wozkami i decydujemy sie ostatecznie na Adamexa Barlette

A jutro kupujemy AGD wieksze i zostawimy w sklepie prawie 9000
o MATKO! kupe kasy..no ale wiadomo jak to ze sprzętem agd.. ważne, że nowa kuchnia będzie(doczytałam)

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
klin

do kupienia mi zostały :
rzeczy kosmetyczne i apteczne dla Małej
jeden komplet pościeli dla Małej
dla siebie wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe na łóżko, biustonosze do karmienia, szlafrok,
łóżko i wózek
i tyle tego
No to ładnie

Ja znikam idę na urodziny do brata

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:15   #2102
madzius90
Zakorzenienie

Kiara współczuję przeżyć Oby leżenie i leki pomogły i obyło się bez szpitala.
A to jak potraktował Cię lekarz to coś okropnego
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:15   #2103
australia87
Zakorzenienie

My byliśmy dziś obejrzeć wózki, a konkretnie Anex Sport i normalnie się zakochałam Pomijając ładny wygląd i dobre wykończenie, to super się prowadzi, miałam wrażenie jakby sam jechał Jednogłośnie stwierdziliśmy, że już żaden Xlander ani inny
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:19   #2104
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Hejo!
Wreszcie udało mi się Was nadrobić. Wczoraj miałam ciężki dzień i zaczęłam Was czytać wieczorem, ale bardzo szybko zasnęłam.
Przez cały wczorajszy dzień męczyły mnie mimo leżenia napinania, twardnienia brzucha i pobolewanie dołu pleców i brzucha. Wystraszyłam się, tym bardziej, że ta szyjka się już wcześniej skróciła. Kontaktowałam się ze swoją ginekolog i kazała mi podjechać do szpitala. Mąż wyszedł wcześniej z pracy i pojechaliśmy. Czekaliśmy 4 godziny, zanim mnie przyjęli, ale najgorsze czekało mnie w gabinecie. Lekarz zbadał mnie w tak brutalny sposób, że myślałam, że nie wytrzymam z bólu. Po zejściu z fotela z bólu zgięłam się w pół. Do dzisiaj odczuwam ból przy chodzeniu i siedzeniu, a wczoraj to była masakra, jakby mnie ktoś zgwałcił. Bardzo się bałam, czy to badanie nie zaszkodziło jeszcze bardziej... Czułam się 100 razy gorzej, niż przed i brzuch był mega twardy. Lekarz stwierdził, że macica napięta i reaktywna. Dostałam duphaston 3 razy dziennie, no-spę ile będę potrzebować, cyclo3fort i kontynuowanie 3 razy dziennie po 2 tabletki asmagu forte oraz nakaz leżenia. Powiedział, że jak nie pomoże to szpital, ale w szpitaly czeka mnie takie samo leczenie plus leżenie. Brzuch dzisiaj nadal jest twardy, ale biorę leki, leżę i mam nadzieję, że przejdzie. Ale gdybym wiedziała, że trafię na takiego lekarza, to w życiu bym tam nie pojechała, a szpital niby jeden z dwóch najlepszych...
Pocytowałam Was, a teraz widzę, że prawie wszystkie cytowane posty ucięło...
Kiara bardzo mi przykro, że na takiego idiotę trafiłaś

Cytat:
Napisane przez HALI Pokaż wiadomość
Witam was " Wizażanki" czy można jeszcze do was dołączyć? Przyznam się szczerze, że niestety nie zdążyłam przeczytać całego wątku, bo jest go bardzo dużo a interesuje mnie czy macie już może całą wyprawkę dla maluszka. Ja mam termin wg om na 9.06 a wg usg na 06.06 Pozdrawiam
Witamy Ja mam dużo po starszaku. Zostały mi do kupienia higieniczne rzeczy do porodu i po porodzie, porządny stanik do karmienia, otulacz bambusowy i może rożek (fajnie położyć malucha na łóżku albo w wózku). Muszę znaleźć jeszcze swoje muszle do karmienia, a jak nie to kupię nowe. Jak się ogarnę w czerwcu i lipcu, to chciałabym kupić jeszcze karuzelę i matę edukacyjną za becikowy przypływ kasy.

Ewka- nie od razu Rzym zbudowano Powolutku i się dorobisz wymarzonej kuchni- najważniejsze to być na swoim.

Dziewczyny kiedy zamierzacie prać wszystko i prasować?
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:28   #2105
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
madzius, a co czytasz aktualnie? Ja teraz czytam "Królową lodów z Orchard Street", wcześniej "Bracia Hioba" - i tę polecam
dziś zaczęłam "Zapisane w kościach" S. Becketta. Wypozyczylam jeszcze dzisiaj "Jedyna szansa" H.Cobena i "Trucicielka" P. Robinsona.
Chciałam coś T.Gerritssen wziąć ale nie było ani jednej a bardzo spodobały mi się jej książki i styl pisania. Ogolnie tthrillery medyczne mnie wciagnely ale np. R.Cooka mam już przesyt

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Ja ciuszki dla Zuzi piore na razie na bieżąco z naszymi jak coś kupie. A już w płynie dzieciowym planuje poprac i poprasowac jakoś w maju . Mniej więcej miesiąc przed TP, żeby już było przygotowane w razie "w"
Stary 2016-03-12, 19:35   #2106
olinka012
Zadomowienie

Ja też pranko na maj zostawiam

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Kasia87 jak wizyta?
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:41   #2107
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Wszystkie ciuszki mam poprane w zwykłym proszku, a w maju w loveli będę prać.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:44   #2108
australia87
Zakorzenienie

Ja też planuję pranie na maj Jedynie rzeczy z lumpka wyprałam już tak normalnie, a w maju machnę jakimś dzidziowym proszkiem
Stary 2016-03-12, 19:57   #2109
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
dziś zaczęłam "Zapisane w kościach" S. Becketta. Wypozyczylam jeszcze dzisiaj "Jedyna szansa" H.Cobena i "Trucicielka" P. Robinsona.
Chciałam coś T.Gerritssen wziąć ale nie było ani jednej a bardzo spodobały mi się jej książki i styl pisania. Ogolnie tthrillery medyczne mnie wciagnely ale np. R.Cooka mam już przesyt
Czytałam ją niedawno, podobała mi się. To druga część po 'Chemii śmierci'. Beckett ogólnie ma bardzo fajne książki, szybko się je czyta.
Tess Gerritsen też ma fajne
Ale ja teraz chwilowo postanowiłam odpocząć od kryminałów/thrillerów.

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:16   #2110
ewka555
Zakorzenienie

Zebrah, no niby tak, ale aneks mam z salonem i jakbym zrobila kuchnie, to caly salon mi by się diametralnie zmienil😍 bo teraz mamy zwykle szafki kuchenne, stol z krzeslami (stol jest moim blatem bo mam za malo szafek&#128514 no i ogromna rogówkę z małym stolikiem i komodę z tv. A jak zrobię zabudowę, to będzie wyspa, mniejszy stol z krzeslami i nowa mniejsza kanapa 😍

No ale tak jak Veronique pisze - co cos uzbieramy, to idzie na jakies mniejsze rzeczy do mieszkania, a to auto sie popsuje i tak w kolko. A kredytu na remont nie chcieliśmy. No ale kiedys sie w końcu doczekam. Cieszę sie ze przynajmniej cala lazienka kompletna z zabudowa. Teraz weźmiemy sie za pokój dziecięcy, woec kuchnia dalej odkladana będzie

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Ja wszystkie ubranka nawet te, które dostałam od kogoś wypralam w zwykłym proszku, a w loveli mysle ze wypiorę w maju i poprasuje

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Jutro tz ma wolne, jedziemy do mojego domu rodzinnego na obiadek, 60-70km mamy. Ale się cieszę 😁

Musze się wziac za zgrywanie zdjęć i innych takich bo zabieram lapka jutro żeby mama dala do czyszczenia, format itd bo maja tam dobrego informatyka. Ale mi się nie chce tego robic :/
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:20   #2111
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam ją niedawno, podobała mi się. To druga część po 'Chemii śmierci'. Beckett ogólnie ma bardzo fajne książki, szybko się je czyta.
Tess Gerritsen też ma fajne
Ale ja teraz chwilowo postanowiłam odpocząć od kryminałów/thrillerów.
Becketta bardzo polubiłam. Oprócz tej co dziś zaczęłam została mi jeszcze jego jedna książka- "szepty zmarłych".trochę mnie rozczarowała "Rany kamieni" może i miał ciekawy pomysł na odmianę ale mi nie przypadła do gustu.
Ale Lubie jego książki bo to dotąd jedyne thrillery gdzie momentami pojawiają mi się ciarki jak czytam
Stary 2016-03-12, 20:22   #2112
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Kiara bardzo mi przykro, że na takiego idiotę trafiłaś

Witamy Ja mam dużo po starszaku. Zostały mi do kupienia higieniczne rzeczy do porodu i po porodzie, porządny stanik do karmienia, otulacz bambusowy i może rożek (fajnie położyć malucha na łóżku albo w wózku). Muszę znaleźć jeszcze swoje muszle do karmienia, a jak nie to kupię nowe. Jak się ogarnę w czerwcu i lipcu, to chciałabym kupić jeszcze karuzelę i matę edukacyjną za becikowy przypływ kasy.

Ewka- nie od razu Rzym zbudowano Powolutku i się dorobisz wymarzonej kuchni- najważniejsze to być na swoim.

Ja w maju, jak widzę większość

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:23   #2113
Miqesi
Wtajemniczenie

Dlatego my od razu zrobiliśmy całą kuchnię, bo wiedzieliśmy, że później będzie ciężko, aby ją urządzić.. i pewnie by minęło parę lat, zanim byśmy ją wykończyli. Poza tym, ja nie lubię prowizorek, jak coś robić, to od razu porządnie.

Stary 2016-03-12, 20:23   #2114
madzius90
Zakorzenienie

Ja tez mam manie prania wszystkiego w swoim proszku zanim ubiore- czy to kupione czy od kogoś. Jakoś mam opory przed założeniem czegokolwiek czy sobie czy Bartkowi zanim nie wypiore po swojemu
Stary 2016-03-12, 20:26   #2115
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego my od razu zrobiliśmy całą kuchnię, bo wiedzieliśmy, że później będzie ciężko, aby ją urządzić.. i pewnie by minęło parę lat, zanim byśmy ją wykończyli. Poza tym, ja nie lubię prowizorek, jak coś robić, to od razu porządnie.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 😁

My akurat chcieliśmy sie jak najszybciej wynieść od teściowej, kredytu na wykończenie mieszkania brać nie chcieliśmy, i tak wszystko zrobiliśmy za gotówkę, do szczęścia jakoś mega mi ta kuchnia nie brakuje, ważniejsze dla mnie ze mam święty spokój na swoim bez teściowej, i nie musze np wynajmować mieszkania.
Stary 2016-03-12, 20:27   #2116
Asiek121
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
My byliśmy dziś obejrzeć wózki, a konkretnie Anex Sport i normalnie się zakochałam Pomijając ładny wygląd i dobre wykończenie, to super się prowadzi, miałam wrażenie jakby sam jechał Jednogłośnie stwierdziliśmy, że już żaden Xlander ani inny
ile kosztuje stacjonarnie Anex Sport?
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:27   #2117
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ja tez mam manie prania wszystkiego w swoim proszku zanim ubiore- czy to kupione czy od kogoś. Jakoś mam opory przed założeniem czegokolwiek czy sobie czy Bartkowi zanim nie wypiore po swojemu

Mam tak samo nowe rzeczy tez piorę
Stary 2016-03-12, 20:30   #2118
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
MAMNINY oo dobry pomysl z ta natką
PAULA super, ze w domu jestescie)
MISIA tez Cie tak suszy przy kp?
Podobno jeszcze suszone morele są dobre na poprawę żelaza.
Jestem u rodziców ;-) lecę Was nadrobić :-o

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:31   #2119
masuriangirl
Raczkowanie

Witam się w sobotnie wieczór
Melduję się po wczorajszej wizycie, Aleksander waży już 1100g, wszystko u nas w porządku. Poza tym, że od kilku dni pojawiły się u mnie duszności, chwilami robi mi się wręcz słabo, ale lekarz pocieszył mnie, że do 36 tygodnia to normalne (tj. do momentu, aż brzuch się "opuści"). Teraz macica jest na tyle duża, że uciska na przeponę, płuca również są ściśnięte. No i dodatkowo utrudniony przepływ w żyle dolnej głównej dlatego należy jak najwięcej odpoczywać na lewym boku.
madzius90 przeczytałam 4 thrillery Beckett'a z tej serii: Chemia śmierci, Zapisane w kościach, Szepty zmarłych i Wołanie grobu - wszystkie polecam. Chyba ostatnia najmniej mnie zachwyciła, ale i tak polecam
kiara92 współczuję przeżyć
masuriangirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:37   #2120
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masuriangirl Pokaż wiadomość
Melduję się po wczorajszej wizycie, Aleksander waży już 1100g, wszystko u nas w porządku. Poza tym, że od kilku dni pojawiły się u mnie duszności, chwilami robi mi się wręcz słabo, ale lekarz pocieszył mnie, że do 36 tygodnia to normalne (tj. do momentu, aż brzuch się "opuści"). Teraz macica jest na tyle duża, że uciska na przeponę, płuca również są ściśnięte. No i dodatkowo utrudniony przepływ w żyle dolnej głównej dlatego należy jak najwięcej odpoczywać na lewym boku.
madzius90 przeczytałam 4 thrillery Beckett'a z tej serii: Chemia śmierci, Zapisane w kościach, Szepty zmarłych i Wołanie grobu - wszystkie polecam. Chyba ostatnia najmniej mnie zachwyciła, ale i tak polecam
Super ze wszystko ok i jaki juz Aleksander duży

Mi jeszcze zostały "Szepty zmarłych" - zapisałam się w kolejce i czekam aż ktoś zwróci do biblioteki

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Podobno jeszcze suszone morele są dobre na poprawę żelaza.
Jestem u rodziców ;-) lecę Was nadrobić :-o

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
I pestki dyni podobno dużo zawierają
kupiłam dziś i jeszcze mam zamiar wyciskac sok z buraków, bo mam hemoglobine 11,1 trochę mało, choć jeszcze bez tragedii.
A tamtej ciazy miałam 12,5 , wiec o wiele więcej, a jakiejś specjalnej diety nie trzymałam.
Stary 2016-03-12, 20:41   #2121
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 😁

My akurat chcieliśmy sie jak najszybciej wynieść od teściowej, kredytu na wykończenie mieszkania brać nie chcieliśmy, i tak wszystko zrobiliśmy za gotówkę, do szczęścia jakoś mega mi ta kuchnia nie brakuje, ważniejsze dla mnie ze mam święty spokój na swoim bez teściowej, i nie musze np wynajmować mieszkania.
Ewka,moja wypowiedź nie była skierowana do nikogo personalnie, każdy robi, jak uważa I nikt się nie musi tłumaczyć nikomu, dlaczego ma taką, a nie inna kuchnię.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:

wow, duży chłopczyk już ja idę dopiero 1 kwietnia na wizytę, ciekawe, ile ta moja kruszynka przybrała już
odpoczywaj, masuriangril.

Stary 2016-03-12, 20:51   #2122
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Hej Hani witaj

MADZIUS a ja wrocilam do Robina Cooka po dobrych 10latach przerwy. tess gerritsen jakos mi nie podeszla chociaz sporo osob ja chwali. A Beckett jest swietny, na blogu pisalam o kilku jego ksiazkach, w tym jednej nie z cyklu o Davidzie Hunterze. Widze ze Rany kamieni tez czytalas
MASUGIRL ladnie juz Aleksander waży
Prac będę w maju, w kwietniu musze dokladnie przejrzec, co mam i dokupic, co brakuje. Moze w koncu sie wybiorę do hurtowni.
Kuchnie zrobiliśmy po roku mieszkania, a teraz np dalej zarowki wisza, chociaż mieszkamy tu juz 5lat.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 21:15   #2123
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
ile kosztuje stacjonarnie Anex Sport?
2w1 - 1899

Cytat:

No z tym lewym bokiem właśnie... Ja mogę leżeć, ale młoda mi wtedy bardzo dokazuje, że długo nie daję rady, muszę na prawy bok się odwracać :P

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
a teraz np dalej zarowki wisza, chociaż mieszkamy tu juz 5lat.
Haha, to tak jak u nas, po prawie 3 latach
Stary 2016-03-12, 21:23   #2124
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Super! rośnie rośnie

U mnie czasami tez występują takie duszności :/ a z leżeniem na lewym boku to różnie mi wychodzi bo zauważyłam że Małej to się nie podoba i ląduje na plecy albo prawy bok.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Super że mieszkacie " na swoim" .. ja nie wiem czy nasze plany wypalą bo coś Tż wspominał że jedna firma może się zamykać i wtedy zostanie o jednej pracy i będziemy musieli wszystko przełożyć na czas aż znajdę dobrą pracę i dostanę umowę na czas nieokreślony i nie wiadomo czy nie będę musiała wtedy wrócić do taty albo do teściów ... jak nie urok to sraczka

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-12, 21:31   #2125
kaska87
Zakorzenienie

ja dzisiaj wizytowałam u nas 27tc się zaczął dziecko ułożone głòwką w gòrę no ale jeszcze ma czas, waży 980g wszystko w porzadku ja mam +4kg od początku ciąży

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 21:37   #2126
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

ja dzisiaj wizytowałam u nas 27tc się zaczął dziecko ułożone głòwką w gòrę no ale jeszcze ma czas, waży 980g wszystko w porzadku ja mam +4kg od początku ciąży
Super na pewno się odwróci w swoim czasie.. a wagi mogę pozazdrościć

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-12, 21:42   #2127
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

ja dzisiaj wizytowałam u nas 27tc się zaczął dziecko ułożone głĂ˛wką w gòrę no ale jeszcze ma czas, waży 980g wszystko w porzadku ja mam +4kg od początku ciąży
super wieści, Kasia Jeszcze ma czas się przekręcić; moja gwiazda też w poprzek cały czas leży, ale póki co, nie martwię się

Stary 2016-03-12, 21:49   #2128
zebrah
Rozeznanie

za wizytę Kasia! Super, że maluch rośnie
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 21:50   #2129
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Jak dobrze że w dzisiejszych czasach jest internet w telefonie. Na imprezie rodzinnej jestem, wszyscy przy stole siedzą a mnie tak kuje pod zebrami że aż się musiałam położyć.

Co do nie miłych wspomnień z wizyt u gina to kiedyś jak bylam piękna i młoda poszłam na nfz. Siedzę na samolocie, podchodzi lekarz i i mówi "wy wszystkie młode dziewczyny wyskubane jak kurczaki" i później od kilku dziewczyn słyszałam że też je tak potraktował. Więcej do niego nie poszłam

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Gratuluję udanych wizyt
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 21:57   #2130
ania230
Zakorzenienie

Idę poćwiczyć.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości