Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-12, 19:30   #3241
muchli
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez pozzzziomka Pokaż wiadomość
Sama jestes nieogarnieta,nie mam obowiazku sie niczemu podporzadkowywac, gdybym lamala regulamin, to by posty usunieto A slowa nieogarnieta to uzywaj sobie do swojego otoczenia

Jestes strasznie naiwna, mialam na studiach zajecia z gliceryny i gliceryna glicerynie nie rowna, co wiecej wiekszosc jej postaci jest zanieczyszczona, ma oleje mineralne z ropy i mamy efekty,mnostwo osob czytaj kobiet z takimi cerami, ze strach bez makijazu i to jest chore
Trzeba znac jej pochodzenie, proponuje poczytac sklady wszelkich Rimmelow itp
s
Czy ty na tych zajęciach z "gliceryny" opracowałaś skład tego kremu, że teraz tak zaciekle go bronisz? Nie ma kosmetyku, który by pasował każdemu. Ten cudowny specyfik, który zachwalasz też może zapchać. Magiczną gliceryną najwyraźniej.

Edytowane przez muchli
Czas edycji: 2016-03-12 o 19:31
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:33   #3242
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Sama jestes nieogarnieta,nie mam obowiazku sie niczemu podporzadkowywac, gdybym lamala regulamin, to by posty usunieto A slowa nieogarnieta to uzywaj sobie do swojego otoczenia

Chwilowo jesteś w moim otoczeniu i tak - jesteś osobą nieogarniętą, jeśli mimo kilku prób zwrócenia Ci uwagi, a także proszenia o zachowanie kultury wypowiedzi - trzymaniu się zasad na wątku, na który sobie wpadasz jako ciocia dobra rada, nie próbujesz nawet się do tego dostosować. A za powód podajesz - bo mi się nie chce. Nie chce Ci się wpisać kilku znaków więcej? No poziom Twojego lenistwa jest porażający. Jeszcze rozumiem, jakby Twoje wypociny miały po dwa zdania proste. Ale piszesz elaboraty na kilkanaście wersów i te kilka literek więcej to problem?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:36   #3243
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
munia, toż to asiulek/matadrrr jest przecie
"zgłoś posta" a potem "dodaj do ignorowanych" to najlepsza opcja

Albo toto, co straszyło, że się pode mnie podszywać będzie . Phi
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:37   #3244
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Czy ty na tych zajęciach z "gliceryny" opracowałaś skład tego kremu, że teraz tak zaciekle go bronisz? Nie ma kosmetyku, który by pasował każdemu. Ten cudowny specyfik, który zachwalasz też może zapchać. Magiczną gliceryną najwyraźniej.
Czytając wypowiedzi Poziomki, wydaje mi się, że były to raczej zajęcia z "grzybków halucynków", a nie "gliceryny", tylko koleżanka nie została do końca uświadomiona.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:38   #3245
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Bogu na balu
https://www.instagram.com/p/BC3JZu1qlOg/
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:38   #3246
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Loczku jak mniemam Muni pewnie chodzilo o to, ze przy jej wzroscie i nie najmniejszych udach trudno o pasujacy rozmiar rajstop, zazayczaj jak sa odpowiednio dlugie to czesc "majtkowa" jest w rozmiarze namiotu etc
Tak! Albo namiotu, albo właśnie wręcz malutkiego namiociku, w który nie wchodzi mój zadek.
Stary 2016-03-12, 19:41   #3247
oktavia2345
BAN stały

a obiecasz ze sie nie popłaczesz ?
oktavia2345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:42   #3248
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Bardzo dziwnie wyglada jej biust, jakby zupelnie nie miala biustonosza, piersi uciekaja jej az pod pachy ja rozumiem, ze jej cielesnosc jest tez uwarunkowana przez chorobe i znaczna nadwage ale mysle ze dobry stanik zrobilby tu robote
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:42   #3249
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Albo toto, co straszyło, że się pode mnie podszywać będzie . Phi
a no, niestety - odzewu na insta brak - ani na komentarze pod zdjęciami youtuberek ani pod prywatnymi, więc się dziewczę zirytowało
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:47   #3250
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dziwnie wyglada jej biust, jakby zupelnie nie miala biustonosza, piersi uciekaja jej az pod pachy ja rozumiem, ze jej cielesnosc jest tez uwarunkowana przez chorobe i znaczna nadwage ale mysle ze dobry stanik zrobilby tu robote
Nie wiem co spowodowalo taki efekt, ale wyglada to okropnie. Moze w ogole kroj jest do bani. Tak czy siak, nie widze Bogu tylko rozlany biust.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:49   #3251
oktavia2345
BAN stały

Cytat:

to jeej kup

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Nie wiem co spowodowalo taki efekt, ale wyglada to okropnie. Moze w ogole kroj jest do bani. Tak czy siak, nie widze Bogu tylko rozlany biust.

pewnie twoja głupota
Stary 2016-03-12, 19:49   #3252
evvelinek
Zakorzenienie

Olimpia nie miała planów na wieczór widzę smutne to.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 19:51   #3253
201605301111
Konto usunięte

Lookbook u Julki Kobus
dostane gdzies stacjonarnie taką spódniczkę? w tym kolorze i kroju, mniej-wiecej
Stary 2016-03-12, 19:57   #3254
oktavia2345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
to w sumie tak jak i ty smutne to
Stary 2016-03-12, 19:57   #3255
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Czytając wypowiedzi Poziomki, wydaje mi się, że były to raczej zajęcia z "grzybków halucynków", a nie "gliceryny", tylko koleżanka nie została do końca uświadomiona.
Przygotowałam 2kaftany bezpieczeństwa, popcorn, pringelsy i pełną baterię w telefonie. Ubaw po pachy! Czocher! Te zabawki to chyba są dla dzieci powyżej 3roku życia... chowaj! Bo tu poziom ameby umysłowej nastał i jeszcze ktoś sobie krzywde zrobi. Olimpia, jak to serio Ty, to powiem Ci, że zawsze, ale to zawsze pisałam tu, że Cie lubię, ale po tych akcjach to mi się bigos z Komunii odbija
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:02   #3256
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Wiecie może jako kto pracuje Pani Danusia?
Chyba pracuje w urzedzie
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:02   #3257
oktavia2345
BAN stały

Jeeeezzzzzuuuuu ludzie jacy wy jestescie smutni i nudni
Stary 2016-03-12, 20:07   #3258
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Nie wchodzę na wizażowe profile, a na telefonie, z którego piszę na szaro, bo zajmuje to tyle samo czasu, co napisanie "nie mam siły pisać na szaro", nie widać statystyk wypowiedzi. Jednakowoż, Twojego pseudonimu nie kojarzę jako często pojawiajàcego się, dlatego poniższà wypowiedź - ogólny odzew do "nowych" - odniosę także do Ciebie.

[color=silver] Dlaczego kiedy tylko pojawia się różnica poglàdów, nowa osoba zwykła straszyć: idę sobię, nie będę wam już pisać słów, wasz sos mi nie smakuje? Same sobie piszcie na szaro, siedźcie sobie same też. Po co to tak?
Aaaale się narobiło, że odniosłam się do jednego Twojego słowa - krem dla "wszystkich".
Nie mam na mysli Ciebie, bo poziom wypowiedzi jest inny Ale mnostwo osob zachwuje sie jak troche rozwydrzone dzieci, ktore nie doczytaja, a od razu piszcza i nie dyskutuja na argumenty, tylko na malostkowe bzdury
Nie mowie o Tobie i na pewno sa tu osoby na poziomie, ale ogolny obraz jaki sie kreuje, taki jest

Nie zrozumialy owe osoby pojecia uniwersalnosci kremu, ktora jie zawiera sie w skladzie ..., tylko jego istocie, a wiec glownie w ogromnych wlasciwosciach nawilzajacych
A kazda skora potrzebuje nawilzenia i taki komunikat by odebrala osoba dorosla A robienie zamieszania, ze nie ma rzeczy uniwersalnych To dziecinada, bo to prawdy oczywiste typu, ze slonce swieci
Oczywiscie, ze nie ma rzeczy uniwersalnych, ale sa takie, ktore w wiekszosci przypadkow super sie sprawdzaja
Dyskusja doroslych cywilizowanych osob, to dyskusja na argumenty tzn jeslu mowi sie, ze krem szkodzi, to pokazuje sie otoczenie czy towarzyszaca mu reszte pielegnacji i kolorowke twarzy, bo zapychac moglo co innego, bo mi wszystko szkodzi, tylko kosmetyki naturalne i ten krem mi tak naprawde nie szodza i slyszac od znajomych, jak wiele osob go chwali, z przerozna cera ..., to mozna wnioski wysuwac
A skora sie czesto swieci w strefie T w skutek nieodpowiedniej pielegnacji, kosmetyki, ktore sie zaleca skorom mieszanym vadz tlustym sa czesto nieodpowiednie, bo przesuszaja ... przez co skora sie chce natluszczac, broni sie Podstawa jest nawilzenie i nawodnienie i nie zna lepiej nawilzajacego kremu niz krem parowy
Jeszcze kwestia jak ktos, kogo ten krem zapchal, go uzywal, czy przypadkiem nie palcami, czesty blad, do niego trzeba szpatulke albo cos, co codziennie myjemy
I to juz calkowity ot, odpowiedzialam tylko dlatego, ze komentarz byl sensowny

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

A znikam nie tylko z powodu poziomu watku, po prostu komus odpowiedzialam, a i tak nie zamierzalam tu byc dluzej, bo nie odpowiada mi poziom tego watku i nie znosze naszej jakze popularnej cechy marudzenia, narzekania, zazdroszczenia, stad mnie nie kojarzysz, ja udzielam sie w innej czesci forum, merytorycznej, a odpowiedz byla do konkretnych zapytan, tyle, ale ten watek, reaguje troche jak hieny, co jest bzdura, bo odpowiedz, rada bylo do konkretnych osob, wiec dorzucanie tysiecy groszy, hmm gdyby to byly rzeczowe argumenty, ale dorzucac cos tylko po to, zeby natrzaskac postow Jak to sie kolokwialnie mowi "krowa, ...."

EoT juz nie zagladam, odpowiedziec na zapytanie o baze i krem, odpowiedzialam Dalsze dysputy bez sensu, bo argumenty sa podstawa dyskursu
Stary 2016-03-12, 20:10   #3259
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
Myślę, że oskarżanie o ten trollig Paulinę jest trochę nie w porządku. Wydaje mi się, że to jakaś gówniara jednak.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:11   #3260
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Myślę, że oskarżanie o ten trollig Paulinę jest trochę nie w porządku. Wydaje mi się, że to jakaś gówniara jednak.
Stary 2016-03-12, 20:19   #3261
wraaakczasu
Rozeznanie

Zgłosiłam Oktavie, wracam a na jej koncie ban <3
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:21   #3262
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

[/COLOR]A znikam nie tylko z powodu poziomu watku, po prostu komus odpowiedzialam, a i tak nie zamierzalam tu byc dluzej, bo nie odpowiada mi poziom tego watku i nie znosze naszej jakze popularnej cechy marudzenia, narzekania, zazdroszczenia, stad mnie nie kojarzysz, ja udzielam sie w innej czesci forum, merytorycznej, a odpowiedz byla do konkretnych zapytan, tyle, ale ten watek, reaguje troche jak hieny, co jest bzdura, bo odpowiedz, rada bylo do konkretnych osob, wiec dorzucanie tysiecy groszy, hmm gdyby to byly rzeczowe argumenty, ale dorzucac cos tylko po to, zeby natrzaskac postow Jak to sie kolokwialnie mowi "krowa, ...."

EoT juz nie zagladam, odpowiedziec na zapytanie o baze i krem, odpowiedzialam Dalsze dysputy bez sensu, bo argumenty sa podstawa dyskursu
ciekawi mnie tylko w jaki sposób arystokracja zawędrowała do naszego niemerytorycznego zakątka, żeby nam przekazać częśc swojej wiedzy jak rozumiem - to była wycieczka krajoznawcza, żeby zobaczyć jak żyje gorszy sort wizażu

z góry wszystkich przepraszam, zawsze się czuję lekko onieśmielona, gdy pojawiają się ludzie lepsi i bardziej światli ode mnie, wtedy budzi się we mnie zazdrość, marudzenie, narzekanie i bezwiednie zamieniam się w hienę, to silniejsze ode mnie
jakie to szczęście, ze mucząc wiele i dając mało mleka jestem w stanie ogarnąć jak pisać na szaro

nie, nie odpisuj, nie jestem tego godna
Stary 2016-03-12, 20:22   #3263
Sarcastic
Raczkowanie

Munkaa, zajrzałam na Twojego instagrama i burczy mi w brzuchu powinnaś ostrzegać!

Julka fajnie wygląda w tym outficie z żółtą spódniczką, nie lubię tego modelu butów (zabijcie mi ale nie pamiętam jak się "fachowo" zwą) ale te w kwiatki są urocze i ładnie jej w takiej fryzurze, to odmiana od jej wiecznie spuszonych, nieogarniętych włosów

Edytowane przez Sarcastic
Czas edycji: 2016-03-12 o 20:25
Sarcastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:23   #3264
201607110949
Konto usunięte

to już druga afera kremowa, co jest?

Chyba nikt nie wklejał nowej Bogu

201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:25   #3265
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
[COLOR=Gray]to już druga afera kremowa, co jest?

Dzień deja vu, bo jak by na to nie patrzeć - Pozziomkę też już tu grali
Stary 2016-03-12, 20:26   #3266
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Zgłosiłam Oktavie, wracam a na jej koncie ban <3
zaraz przyjdzie pod innym nickiem, ewidentnie się gówniarze nudzi

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:27   #3267
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Daj spokój już Ci powiem - po prostu przy udach dużych i miękkich oraz przy wzroście 183 cm, znalezienie rajstop, które są dopasowane ładnie aż po krocze (wybacz dosadność ) i opinają wszystko, jednocześnie nie zjeżdżają z tyłka, to naprawdę rzecz niełatwa. Jak nosiłam 40, to ejszcze potrafiłam na takie trafić, ale przy obecnych gabarytach nie jestem w stanie, XXL zjeżdża mi z bioder podczas chodzenia, a L czy XL sięga do kawałka tyłka i dalej ni idzie. Tak więc pończochy są jakimś tam wyjściem, acz faktem jest, że też się muszę naszukać.

Chyba jesteśmy podobnych gabarytów Ja noszę rajty Gatty, rozmiar 4 i są naprawde spoko i na długość i na szerokość. Ale niestety łatwo się drą ;/

Miałam mega dobre rajstopy, grube, długie i takie dosyć ściskające i trzymające wszystko w kupie Były nie do zdarcia, prałam je w pralce. Niestety nikt nie wie skąd są, jakiej firmy i jak się znalazły w domu

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2016-03-12 o 20:28
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:29   #3268
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Dzień deja vu, bo jak by na to nie patrzeć - Pozziomkę też już tu grali
to jest ta youtuberka od perfum, która się o coś już strasznie rzucała? Czy mi się coś pomerdoliło?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-12, 20:31   #3269
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Chyba pracuje w urzedzie
A mnie się kojarzy, że jest dyspozytorką - kojarzę z jakiegoś vloga
Stary 2016-03-12, 20:31   #3270
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
to jest ta youtuberka od perfum, która się o coś już strasznie rzucała? Czy mi się coś pomerdoliło?
owszem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości