|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!
Mój K. ma podobny kolor garnituru
kotzdzisiu - ja też tak marzyłam o barmanie i stwierdziłam, że jedno wesele będę miała i musi być jakiś mój wymysł, totalnie zbędny, ale taki co ja chcę i będzie barman
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie ze myslalm o wełnie a napisałam bawełna
![]() Na tablecie nie widze zalacznika jaki to kolor? Granat ?
|
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak mamy dodatkowo rozszerzony pakiet fotografa bo chcemy sesję na zamku .
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Wooow jaki torty!
|
|
|
|
#4056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. W sumie nie tak podobnie, doczytałam, że Twój ma muchę a nie krawat:P Chyba zmęczenie wychodzi ![]() Barman też mi się marzył ale teraz nie ma sensu nikogo załatwiać Kupiliśmy poza wódką whisky, gotowe drinki Sobieskiego, będzie likier (Sheridans czy jakoś tak) oraz wino. Też jakiś tam wybór jest No ale kolorowe drinki i tak fajniejsze:P---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez Sophie24 Czas edycji: 2016-03-12 o 21:20 |
||
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Sophie a Twoj Tz to blondyn, brunet?
Dziewczyny moze doradzicie! Moj Tz jest chudy, wysoki, brunet, oczy niebiesko- szare. No nie wiem jaki mu dac garniak. On to najlepiej by w czarnym szedl ale mis ie pogrzebowo kojarzy... No w kazdym razie ja mala blondynka suknia ecri. ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Aj, a jeszcz na poprawiny go ubrac to juz w ogole dramat... |
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na samą wódkę wydamy około 4000k. ![]() edit: muchę ma, taki mój mały kaprys, strasznie chciałam i w sumie mu tez się spodobało jak przymierzył
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2016-03-12 o 21:24 |
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kontroluje zakup garnituru dla M. ale staram się go raczej naprowadzać niż wybierać Dziś np. wyłapał granatowy ale taki z połyskiem lekkim. Musiałam mu trochę wytłumaczyć, że jednak na ślub ma mieć klasyczny a nie połyskujący, nawet jeśli tylko lekko połyskuje (chyba splot taki był, że taki efekt dawał bo sam garnitur nie był jednak taki typowo błyszczący). Ale krawat skomentowałam, ze się nie spodziewałam czerwieni a nie, że nie może jej mieć czy coś
|
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym mu dala wybrac to poszedlby w smokingu, z laseczka, w cylindrze i butach ala capone... Ja mu dam wybrac poszetke, tudzież czy chce krawat czy muche, ale na pewno nie garnitur. Moze brzmie jak bridezilla, ale czasem musze te jego fantazje hamowac bo wygladalby jak w filmie " Glupi i glupszy" :p Oczywisci wybierac bedziemy razem, ale to ja mam najwiekszy wplyw na jego decyzje ubiorowe bo on sam zdaje sobie sprawe ze z gustem to srednio.... :p |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie jesteśmy po ciężkiem rozmowie z TŻ. Mamy w kilku kwestiach odmienne zdania, a że oboje jesteśmy uparciuchy to musimy iść na kompromis a tym ciężko Wiele spraw ustaliliśmy co kiedy załątwiać itp no ale jak doszliśmy do podróży poślubnej to się posprzeczaliśmy i koniec rozmowy. Tż nie lubi podróżować, najchętniej by nic nie zwiedzał i nigdzie nie jeździł tylko by oszczędzał, z kolei ja uwielbiam zwiedzać i podróżować
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że smoking jest extra, tylko problem z godziną jego założenia
może laske i cylinder można odpuścić
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Paula a na co on chce oszczędzać? Moi rodzice po 25 latach wiecznego oszczędzania nagle stwierdzili że mają gdzieś remonty (a przydałoby się kuchni i łazience) i kupili sobie motor i jeżdżą w lecie po całej Polsce
|
|
|
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno sie dogadacie! U mnie tez moj TZ ma takie praktyczne podejscie czyli lepiej odlozyc i kupic cos z czego sie skorzysta lub wyremontowac nastepny pokoj. Ja znowu mam podejscie bardziej jak Ty. Uwazam, ze pozniej zostana tylko wspomnienia . I to jest bezcenne. A poniewaz z oszczednosci przez 8 lat tylko raz mielismy prawdziwe wakacje to podrozy nie odpuszcze na pewno uda Ci sie Twojego TZa przekonac![]() Cytat:
Smoking o 16 w naszym przypadku odpada ah i na pierwszy taniec chce " no woman, no cry" za co ja Go kocham?
|
||
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej znaleźć złoty środek, ale moim zdaniem nie ma nic lepszego niż podróże. Nic nas tak nie rozwija i kształci
ani nowy samochód, remont ani nowe ciuchy
|
|
|
|
#4066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wiem, że jak już za x lat będziemy mieli gdzie mieszkać to nadal będzie oszczędzać tylko na samochód albo coś i tak w zasadzie bez końca mi się to nie podoba, bo właśnie moi Rodzice też oszczędzają ale bez przesady, raz na dwa lata zawsze jeździliśmy na wakacje. U TZ w rodzinie nie jeździ się nigdy nigdzie tylko oszczędza...![]() żeby taki oszczędny był na wszystkim a nie tylko na tym |
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Ze smokingami jest ten problem, że na ślub trzeba by było inny garnitur
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
To ja trafiłam na odmiennego faceta. On by tylko na wycieczki w kółko jeździł, a ja się tylko pytam "człowieku za co?"
|
|
|
|
#4069 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Mój dał sobie w końcu przemówić do rozsądku i już sam chce granatowy garnitur (choć jemu się bardziej niebieskie (ale nie błękitne) podobają, ale nazywa granatem ), biała koszula, kontrastowa (siwa w kratę) kamizelka i krawat (ale to nawet nie wiem jaki - tylko tu mam pewność że będzie chciał, żebym mu doradziła Więc nie jest źle, bo jego wizja zgrywa się z moją już teraz Inspiracje czerpaliśmy STĄD, więc polecam
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4070 |
|
Nawiedzona PeMa
|
Mój TZ też z tych oszczędzających ale podróży poślubnej powiedział, że nie odpuści. Ciekawe jak ma zamiar na nią jechać jak urlopu prawdopodobnie nie dostanie
Ja z kolei wychodzę z założenia,że jak trzeba zacisnąć pasa to trzeba ale też w granicach rozsądku bo mała przyjemność od czasu do czasu się należy
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście niesamowite PEEMY!
Wszystko napiszę już na spokojnie po niedzieli
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pestycyda - to rozumiem Mój wspomniał o białym garniturze także ten No ale ładnie mu nagadałam o zasadach sv, o tym, że to poważna chwila itd. Także skłonił się do tradycji paula94_ - zapytaj czy jest szczęśliwy nie pozwalając sobie na trochę szaleństwa. Może też fajnie gdybyś Ty coś zorganizowała i opłaciła jak masz warunki na to. Wtedy by pojechał i zobaczył czy aż tak szkoda na to kasy. |
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę przegadac tz że nie wolno ściągać marynarki i że to nie eleganckie itd.
on twierdzi że nie będzie się gotowal tylko dlatego z powodu jakiś głupich zasady. Ale koszule z krótkim rękawem wyperswadowalam głośnym "nigdy w życiu!" |
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na relacje a teraz ciesz się tym dniem i wypocznij sobie potem
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zapłaciłam za spersonalizowane wieszaki
mam nadzieję że będą w tym tygodniu księga gości powinna być we wtorek albo środę
|
|
|
|
#4077 | |
|
Nawiedzona PeMa
|
Cytat:
|
|
#4078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Mój na pewno ściągnie po pewnym czasie i nie ma szans żeby tego nie zrobił bo zaraz będzie z niego kapało. Ale jakoś się tym nie przejmuje co wypada, a co nie wypada. Mamy się dobrze bawić, a nie przejmować się czy aby na zdjęciach dobrze wyglądam.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

i będzie barman 

I to we Wrocławiu
jaki to kolor? Granat ?

bardzo ładne! ja bym dała imiona na równi z końcem serduszka i data pod spodem
Wiele spraw ustaliliśmy co kiedy załątwiać itp no ale jak doszliśmy do podróży poślubnej to się posprzeczaliśmy i koniec rozmowy. Tż nie lubi podróżować, najchętniej by nic nie zwiedzał i nigdzie nie jeździł tylko by oszczędzał, z kolei ja uwielbiam zwiedzać i podróżować

mi się to nie podoba, bo właśnie moi Rodzice też oszczędzają ale bez przesady, raz na dwa lata zawsze jeździliśmy na wakacje. U TZ w rodzinie nie jeździ się nigdy nigdzie tylko oszczędza...
), biała koszula, kontrastowa (siwa w kratę) kamizelka i krawat (ale to nawet nie wiem jaki - tylko tu mam pewność że będzie chciał, żebym mu doradziła
on twierdzi że nie będzie się gotowal tylko dlatego z powodu jakiś głupich zasady. Ale koszule z krótkim rękawem wyperswadowalam głośnym "nigdy w życiu!"