|
|
#1411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
Cytat:
Moja przygoda z hip hopem dopiero się rozpoczyna, ale mam nadzieję, że co najmniej te 2 lata wytrzymam
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
No diana... też mnie nudzi już tym samym cały czas.
... ale nie wybacze tego że odszedł Piotr !
|
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, w ogóle nie wiem że to powiedział ojciec nauczycielki
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
chociaż mnie to w sumie nie robi różnicy, który odpadł pierwszy, czy tito czy piotrek. żaden nie jest moim faworytem;]
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, było napisane Maria
A ja się ciesz bardzo, że odpadł Piotrek, jego solówka była słaba, w parze też był średni...nie rozumiem tych zachwytów nad nim, bo nawet Tito, za którym nie przepadam miał lepszą solówkę. Maciek rządzi, Natalia też! Mam nadzieję, że któreś z nich wygra |
|
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 74 (37 użytkowników i 37 gości) No nieźle, nieźle
Popularność tego wątku mnie powala hehe
|
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
a ja najbardziej kibicuję Ani, Dianie i Roofiemu
dobrze, że maria odpadła, irytował mnie nie tyle jej taniec co sposób bycia i zachowanie...Piotrka szkoda, jak dla mnie Maciek powinien odpaść, bo jego wygibasy i gleby tańcem dla mnie nie są...
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze jedno nudne pytanie z serii: do czego tańczył solówkę... tym razem Tito. Wiem, że to znane, ale ja jestem już "stara" i siem nie wyznaję na tej młodzieżowej muzyce
![]() yamiss, a nie uważasz, że Maciek jako jedyny potrafi świetnie zatańczyć wszystko? Mambo, wspólczesny O pozostałych panach nie da się tego powiedzieć... |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
tito bodajrze tanczyl do Justin Timberlake ft T.I - My Love
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Dianę, jej solówki bokiem mi wychodzą. Ciągle bez zmian.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#1422 |
|
Przyczajenie
|
witam jestem nowa
powiem szczerze, że prawie się poryczałam jak usłyszałam, że odpada Piotrek... strasznie mi go szkoda był moim faworytem. na szczęście jeszcze zostaje Roofi za którego też trzymam kciuki! :Pi jedno pytanie... wie ktoś może do czego tańczył dzisiaj Piotrek solówkę? |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
nebraska, yer, but, no, but, yer...but no...but...o my god, I can't believe you just said that!
mambo w jego wykonaniu faktycznie imponujące, taniec współczesny już tak nie zachwycał, ale tak jak napisałam wcześniej- to co prezentuje w swoich solówkach to dla mnie nie taniec tylko jakieś wygibaso-glebo-sztuki walki-w rytm muzyki-możecie mnie za to pobić a właśnie w solówkach podobno wyrażają siebie (słowa uczestników) dlatego MAciek mnie nie zachwyca, może też dlatego, że wolę patrzeć na taniec towarzyski, jazz, hip hop, a to co on tańczy to...to ja nie wiem co to
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
tito tańczył do piosenki justina timberlake'a 'my love'. tak mi się zdaje;]
i w pełni zgadzam się z powyższym [znaczy się z nebraską] odnośnie maćka. z gościa, który zaprezentował się początkowo kiepsko, rzucał się po ziemi, biegał po scenie, czego w zasadzie nawet tańcem nazwać nie było, zmienił się w profesjonalnego tancerza, który radzi sobie doskonale ze wszystkimi stylami, moim zdaniem. naprawdę duży postęp. i zbiera przy tym same pochwały jury, którzy oceniają to profesjonalnym okiem;] i choć w solówkach jest wierny swojemu pierwotnemu stylowi, wraz z natalią są moimi faworytami;] |
|
|
|
|
#1425 |
|
Zadomowienie
|
kiniaczek
To nie jest do konca tak ,że Maciek dzięki programowi tak się rozwinął. Na codzień pracuje przy bardzo różnych choreografiach w Teatrze Muzycznym w Gdyni gdzie wsytawia się musicale i chyba stąd ta wszechstronność. Ja szczerze mówiąc nie mogłam sie nadziwić ,że ciągle pokazuje te swoje 'gleby' bo znam go głównie ze świetnych występów w tańcu współczesnym. Mnie dziś rozczarowała jego solówka, kojarzyła mi się z capoeirą a czekałam aż wreszcie pokaże współczesny. |
|
|
|
|
#1426 |
|
Przyczajenie
|
kurcze no tak mi szkoda Piotrka
ech... ale takie życie... na prawdę szkoda!
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
A mi jest strasznie smutno, że Maria odpadła... Jest najlepsza! Niesamowicie tańczy i ma osobowość!
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh nie wierzę że odpadł Piotrek a TITO przeszedł dalej
ale o matko już widzę jak go fanki będą napadać na imprezach że jestem z Białegostoku i go w klubach spotkam liczę że będzie się z czego pośmiać ![]() w dzisiejszych solówkach faceci byli znacznie lepsi od dziewczyn. Maria mnie swoją znudziła, Diana też ciągle tańczy Michaela co sie robi już nudne i nie zanosi się by przestała ,a po Natalii spodziewałam się dużo więcej.
|
|
#1429 |
|
Przyczajenie
|
ponawiam pytanie :P wie ktoś do jakiego kawałka tańczył dzisiaj Piotrek solówkę?
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem ciekawa do jakiego kawałka solówkę tańczył Maciek... Wie ktoś może??
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niemniej jednak podtrzymuję swoją opinię co do faworytów. trenowali czy też, wciąż robią na mnie największe wrażenie, nawet jeśli ich rozwój jest nieco mniej intensywny niż przypuszczałam;p [ich/jej/jego] |
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
Jejku.
Zaszkoczyło mnie że odpadł Piotrek, jakoś tak mi bardziej podchodzi jego tańczenie, niż np Rafała Tito, jejku. Diana- moja faworytka ale serio zaczyna męczyć tym ciągłym dżeksonowaniem, ja wiem, że wierna fanka i oddana, ale co odcinek mam nadzieję, że pokaże coś w zupełnie zupełnie innym stylu. Ale i tak ją kocham ![]() Anna- fajnie tańczy, naprawdę fajnie, ale... jakoś tak mnie od niej odrzuca. A zaproszenie swojego sławnego braciszka było dla mnie trochę graniem pod publikę- patrzcie laski, to mój brat. Przyszedł się pomądrzyć. Niee. Natalia- na początku była moją faworytką razem z Dianą, ale co odcinek mniej podoba mi się jej sposób bycia. Ale tańczy super. Nawiasem mówiąc w dzisiejszym uczesaniu przypominała mi panią z mięsnego na rogu. Maria- wkurzająca deko, ale jakoś tak mi było troszke smutno że odchodzi... Nie wiem. Może to dlatego, że zatańczyła jeden z najlepszych jak dla mnie tańców w tym programie? (chyba w pierwszym na żywo, dancehall do piosenki Boba Sinclaira) Roofiego bardzo polubiłam po dzisiejszym odcinku, sympatyczny skromny facet, który naprawdę się rozwija. A Maciek jest jak dla mnie the best ![]() No nic. Aż się boję co będzie za tydzień. Pocieszam się jednak, że Diana jest zdecydowanie bardziej oklaskiwana niż Ania- to mnie uspokaja. Nie zdzierżyłabym gdyby Ania zaszła wyżej niż Diana. Jak widzę minę tej laski to mnie trzepie po prostu. No i styl Diany mi się bardziej podoba też i już. Są gusta i guściki Natomiast Kinga Od programu w którym wyglądała jak fioletowa parówka zauważyłam że coś jest nie halo z jej stylistą. Teoretycznie dzisiejszy strój mógłby być spoko, ale wyglądał jakby specjalnie wszystko było dobrane tak, by ją poszerzyć. Sposób uszycia gorsetu, jakaś krzywa kiecka, masakra. Za to jeśli chodzi o hasła to dziś nie było żadnej wpadki jak dla mnie, trzymała klimat fajnie. Po ubiegłotygodniowym komentarzu o panującej w Polsce chorobie filipińskiej nie zdziwiłabym się gdyby wyleciała bo podobno p Prezydentowa jest bliską znajomą właściciela tvn(ale to już czyste plotki, dla mnie to hasło głównie było lekko niesmaczne jeśli chodzi o TEN program).No
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Nisiaq ale się rozpisałaś
Łał ![]() Jeśli chodzi o Rusinową- to dla mnie ona jest sztywna i wiele jest takich chwil kiedy za dużo myśli zanim coś powie i przez to taka cisza się robi, co sprawia wrażenie, że Kinga nie kuma zbytnio bazy dookoła ![]() A jej stylista też chyba nie bardzo
|
|
|
|
#1434 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj zaszalalam i wyslalam smsy.
Oczywiscie na Glebe i Natalie. ![]() Wiedzialam ze odpadnie Maria i Piotr.
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też. Już patrzeć na to nie mogę, ciągle to samo, do znudzenia. Własnie wczoraj wywaliłabym Dianę i Tito. Szkoda, że Piotrek (ja go nazywam Gąbczak) odpadł. Ale moimi faworytami są Gleba (pod warunkiem że tańczy normalnie np. współczesny a nie glebuje), Natalia i Anna. I ewentualnie Roofi. No teraz to ciężki wybór.
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Rozeznanie
|
bardzo zaskoczona bylam tym, że odpadł Piotrek. Kiedy Agustin powiedział, że Tito zostaje to byłam pewna, że Maciek opada, a tu zonk. Szkoda, że Piotrek odpadł.
Ogólnie wczorajszy odcinek mi sie nie podobał. Tańczyli tak sobie, co do solówek tak samo - jedynie solówka Tito mi się podobała. Kiedy Diana tańczyła, to nawet mi sie patrzeć nie chciało, chyba za dużo tego Dzeksona. Teraz coraz trudniej wbrac kto ma odpasc, ale wydaje mi się że Roofi ma największe szanse by wygrać. |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
bu mój faworyt odpadl
szkoda mi go tak,jaaa![]() co do Marii-ciesze się,chociaz solowke miala niezla. Przeczuwam rychly koniec w programie Dianyciagle sie powtarza z tym Jacksonem co juz po prostu nudzi. Za to Natalia,brawo! ![]() PS.teraz kibicuje 'namietnie' Roofie'mu:P |
|
|
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
no nie,no i odpadl piotrek,ale faktycznie nie najlepiej podobal mi sie jego taniec,ale wkurzalo mnie,ze on chyba tanczyl z diana i sorry ale ta panienka mnie denerwuje ,poniewaz z kim tanczy to przyspiesza co wiecej tancerze powinni czasem na siebie zerkac czy robia wszystko w tym samym momencie,a on wg mnie w ogole nie patrzy na partnera,a czasem nawet przyspiesza specjalnie,zeby p;okazac jak ona to szybko robi....
jesli nie odpadnie anka to sie zalamie,co to bylo ja nie wiedzialam,ze bosak to jej brejdak w koncu duzo jest bosakow,ciekawe czy ten byly polityk bosak(ten mlody)to tez ich rodzina...za to,ze dowiedzialam sie,ze to jej brejdak mam nadzieje,ze odpadnie,poniewaz nie lubie jak ktos lubi sie przechwalac i ciagnie cala swoja rodzine...zreszta nigdy jej nie lubilam....i w ogole zdziwilam sie,ze nie zostala nominowana.... co do roofiego to z wygladu mi sie w ogole nie podoba,taniec jego tez mi sie nie podobal,ale wczoraj fajnie tanczyl ta druga ruda co tanczyla z mackiem to po jej solowce spodziewalam sie o wieeeeeeeeeele wiecej zwlaszcza,ze miala tyle tygodni do jej przygotowania mogla zmieniac,szlifowac ja itp. maria ladnie tanczyla,ale faktycznie czasem byla wkurzajaca,ale i tak dziwne ze odpadla powinna odpasc anka |
|
|
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam newsa
to zwłaszcza do tych ze stolicy i z okolic![]() http://taniec.com.pl/cnt/aktualne_wydarzenia.php |
|
|
|
|
#1440 | |
|
Wtajemniczenie
|
jednak odpadli Ci których typowałam
Cytat:
Ja wczoraj wysłałam pierwszego smasa na uczestnika Diana była moja faworytka ale juz mnie nudzi, cały czas to samo i to samo.... i coś czuję ze za tydzień polegnie Zobaczcie co wyprawia Gleba kurcze za chwile okaze się ze wszyscy tam sa z polecenia, bo coraz więcej jakiś powiązań mają
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Moja przygoda z hip hopem dopiero się rozpoczyna, ale mam nadzieję, że co najmniej te 2 lata wytrzymam

Popularność tego wątku mnie powala hehe

był moim faworytem. na szczęście jeszcze zostaje Roofi
ale o matko już widzę jak go fanki będą napadać na imprezach
że jestem z Białegostoku i go w klubach spotkam liczę że będzie się z czego pośmiać