|
|
#1771 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
U mnie z racji słoneczka humor bardzo dobry. Wróciliśmy z prawie 2 godzinnego spaceru po parku. O dziwo brzuszek prawie wcale się nie spinal. Tylko młody uparł się na okopywanie z prawej strony, niedługo chyba do kręgosłupa sięgnie
Zjadłam wąte cukrową, nie mogłam się powstrzymać bo chyba z 10 lat nie jadłam. W drodze powrotnej zgrzesxylam jeszcze hot dogiem napatrzylam się na dzieciaczki w wózkach i jeszcze bardziej się nie mogę doczekać Leona i spacerkow ☺Cytat:
A daj spokój, okna to tragedia. Trzeba męża zagonic do mycia ![]() Cytat:
I masz rację, smacznego ![]() Nie rozumiem czemu mąż się burzy, po ostatniej akcji z teściowa masz prawo nie chcieć kontaktu z ta kobieta ... Cytat:
U mnie to raczej fazy na konkretne produkty. Ostatnio cześć jest tak ze napiszecie tu o czymś, minie dzien czy dwa i tez bym to chciała. Przez Gosie np. obzeram się od kilku dni ananasem :p Te fazy na konkretny produkt zazwyczaj trwają jakiś czas. Na początku przez kilka tygodni jadłam borówki i maliny, później mandarynki, teraz ananasa. W międzyczasie hitem były też kanapki z serkiem i pomidorkami albo serkiem i dżemem malinowym. Smacznego. Ja się jeszcze nie zebralam do zrobienia tych ciasteczek. A przy mojej chęci na słodycze by się przydały ☺ |
|||
|
|
|
#1772 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pokrzywa oj tak ja mialam kiedyś taki okres że potrafiłam pić pokrzywę zamiast herbaty. kilka kubków dziennie, nie wiem czemu w sumie przestałam tylko ja kupowałam tą nie w torebkach ekspresowych a taką sypaną. Cytat:
tak o żonkę dbać no ![]() ![]() lucy dokładnie! też uważam że mam takie prawo i zamierzam korzystać z niego już wrócił naburmuszony hihi . a ja mam chociaż spokoj bo trzeba się za naukę zabrać skoro chce jeszcze studiować . moja ostatnia szansa bo tamte egzaminy niestety oblalam tak jak myślałam.
Edytowane przez beth007 Czas edycji: 2016-03-13 o 16:37 |
||
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Wam sloneczka...
U nas szaro i pochmurno... az sie czlowiekowi ruszyc nie cgce...
|
#1774 |
|
Winter is coming
|
gosiulka mąż na medal
![]() tak się obżarłam u teściowej, że się ledwo ruszam co do zachcianek, to ja jakiś specjalnych nie mam. Ostatnio sporo słodyczy wciągam, miałam fazę na mandarynki, ale i bez ciąży miewałam fazy na jakieś produkty. Natomiast nie jem niczego czego bym nie jadła wcześniej, nie mam dziwnych smaków czyli tak jak u większości.
|
#1775 |
|
Rozeznanie
|
Oo widzę,ze pesymistyczny dzionek u was...
U mnie pogoda piekna, był nawet krotki spacerek zakończony wizyta w cukiernii:p zjadlam babeczke z malinami!mniam ![]() TŻ po wczorajszej imprezie lekko skacowany miał mi przykręcić obrazki ale nie dal rady:p juz pojechał do pracy....do końca marca siedzi we wrocku a potem juz będzie ze mną (nami)![]() Miałam pakować torbę ale jakoś nie mam weny:p brakuje mi parę rzeczy:p klapek i kapci...jakieś kapcie polecacie z Neta?W czym będziecie chodzić po szpitalu?
|
#1776 |
|
Zadomowienie
|
ja kapcie kupiłam stacjonarnie.
czyli ciążowe zachcianki to faktycznie tylko mit
|
#1777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Madzia jak sie czujesz? Nadal takie cisnienie? Ja bym pojechala na ip...
Niulka niezle!! Ale porod w domu? Myslalam ze to sie tylko zdarza na filmach i w patologi- zeby ukryc dziecko... Danika ja mam tak samo...pomarancze musza byc w domu i serek waniliowy ![]() Agata ![]() Smarrita, Velika ...on by chcial juz syna "na zewnatrz", ale zaczyna panikowac widze, ze to juz, zaraz
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
A wy znowu o jedzeniu
To ja zrobiłam galaretke z truskawkami ![]() Kapcie kupiłam w pepco |
|
|
|
#1780 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120505650117.html Edytowane przez akinomka03 Czas edycji: 2016-03-13 o 17:02 |
|||
|
|
|
#1782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś koniecznie muszę zrobić budyń czekoladowy bo chodzi za mną od kilku dni ![]() Młody mi jeździ stopka po prawym boku, może liczy ze dzięki temu zrobi sobie więcej miejsca 😊 |
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Akinomka cudowny sen 😍 :-*
Malos haha no to zdrowe ciasteczka na poprawę humoru Niulka - ach to pewnie mieli ze sobą jakiś sprzęt by od razu dzieci tlen dostarczać. Ineso - to co teraz jest remontowane ma obsunięcia. Oni milei wskoczyć tam od kwietnia ale skoro tamci dalej cos tam robią to przesunęli na czerwiec wiec ja mam bezpiecznie - caly kwiecień i maj na pewno nie bedzie remontu ![]() ![]() A wrażenia no nie wygląda ten szpital tak jak pro famolia z Rzeszowa gdzie wszyscy znajomi i rodzina wrzucają zdjęcia po porodzie tam chyba caly Rzeszów rodzi i tam to wygląda jak hotel ![]() Wygląda tam tak no szpital nie i depresyjnie - ale jestem przekonana ze nie bedzie mnie to wtedy obchodzic. Pokrzywa ale jajka tak Ci posmakowala? hehee no mi ten smak tak w sumie obojętny ale pije raz na dzień ![]() Gosiulka bezy mężuś robi? Zdolniacha ![]() Agata ja kupiłam pantofle i klapki pod prysznic w Tesco calkiem duży wybór papci tam jest wzięłam mięciutkie wsuwane Ja zjadłam wczorajszy mix truskawek kiwi i banana 😍 mniami !! To skoro wstalam po drzemce u mam więcej energii to zagonie męża do skręcania lozeczka
|
|
#1785 |
|
Winter is coming
|
ja mam jakieś zwykłe gumowe japonki, nawet nie wiem skąd.
Heh mam galaretkę w lodówce, wczoraj zrobiłam! dzisiaj zjadłam trochę na śniadanie ale już nic więcej w siebie nie wcisnę
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha co my nawet jemy to
Samo! Patrzcie ile z nas albo ma juz zrobiona albo naszła ochota na galaretki ja miałam, bo na Hani urodziny robiłam wlasnie zjadłam miałam truskawkowa i pomarańczowa. Zostały jesczcze 2
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba Ci przyznać ze zarazamy się nawzajem wieloma rzeczami heheheh 😁 😍 Smacznego galaretkowe wariatki ![]()
|
|
|
#1788 |
|
Zadomowienie
|
A wczoraj też budyń zrobiłam.Mala nosem kręciła to sama wszystko zjadłam
|
|
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
oby u nas na wątku nie było takiej sytuacji!!! to jest przerażające!
|
|
|
|
#1790 |
|
Zadomowienie
|
a ja chyba jakaś dziwna jestem bo galaretki nie cierpię
Nie wiem dlaczego
|
#1791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe faktycznie jestes nieprzeciętna myślałam, ze nie ma na świecie osoby, ktora NIE lubi galaretki To ja kisiel robię dla odmiany
|
|
|
#1792 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez nie przepadam za galaretka haha ale z chęcią zastapie go kisielem :P widzę ze po wisielczym nastroju na wątku zrobilo sie bardziej slodko i od razu humorki lepsze
![]() wróciliśmy z targów dziecięcych, kupilam książeczkę materiałową kontrastową (pierze sie je przed pierwszym użyciem?) i wanienke, wychodzi na to, ze mamy juz wszystko ![]() Krzyż znowu mnie boli i zebra - ma ktoras tez takie bole? Mnie sie wydaje ze to żebra sie rozchodzą.. Ale nie wiem.. Moze ktos pomoże? Mąż wymasowal i trochę przeszlo bo juz się poryczałam z bolu. A dogodziłam sobie właśnie kakaem z czekolada mleczna.
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młoda z dżemem je a ja z pomarańczą Cytat:
KAPCIE Ja biorę takie crocsowate z Ikei i japonki pod prysznic Kurde musze chyba z młodą jechać jutro do przychodni bo strasznie narzeka na to gardło. Może to angina jakąś taką nietypowa bez gorączki... wysłane przez tapatalka |
||
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy na KTG, a potem przyjechali moi rodzice, i tak dzień zleciał
![]() Moja znajoma urodziła synka, a miała termin na 15 maja. Szybka cesarka, bo były jakieś komplikacje. U mnie pokoik nabiera kształtów, jeszcze zostało mi ubranie łóżeczka, i literki nad nim. Nadrabiam
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku miałam fazę na pikantne, a potem na mandarynki <3 Cytat:
Nie fajny ten twój lekarz. Moja co prawda nie odbiera telefonów, bo jest ordynatorem, ma mnóstwo pracy, i do tego przyjmuje pacjentki, ale zawsze mnie uczula, że mam jechać na IP w razie czego. |
||
|
|
|
#1797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A do chodzenia po szpitalu tz kupił mi ostatnio w textil market, fajne i niedrogie ☺ Budyń galaretka kisiel Uwielbiam wszystkie trzy! I chyba wszystkie smaki :P
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Wtajemniczenie
|
Helo helo
. No i po weekendzie wczoraj bylismy u tesciow , a dzisiaj lezelismy calutki dzien odpoczynek na calego . Powiem wam ze od wczoraj mecza mnie takie skurcze tylko caly czas nieregularne raz chce jechac na ip a zaraz odchodzi i ok siedzi y w domu , mam nadzieje ze we wtorek gin na wizycie powie mi dobre wiesci i ze niedlugo sie juz rozpakuje . Teraz mam lekture na wieczor bo tych stron do nadrobienia jest
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
Ja klampki kupilam jakiś czas temu w biedrze za 9.99
ostatnio jeszcze lezaly w koszach. Mm budyń i to z sokiem malinowym i owocami ahhh Mnie wlasnie dopadla chęć na cole i wypilam cala szklankę, niedobra ja:/
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Heh weszłam na chwile ma marcowki i one tez cos o budyniach piszą
Meza jeszcze z dzieciarnia nie ma, cisza w domu...poszłam se poleżeć do wanny ale juz mi nudno jeszcze 3 dni i sie dowiem co i jak...w sumie to juz bym chciała byc po. Chce juz byc "mobilna"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

napatrzylam się na dzieciaczki w wózkach i jeszcze bardziej się nie mogę doczekać Leona i spacerkow ☺

nie ładnie 

tylko ja kupowałam tą nie w torebkach ekspresowych a taką sypaną. 

myślałam, ze nie ma na świecie osoby, ktora NIE lubi galaretki