|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
| Pokaż wyniki sondy: Ile flakonów masz w swojej kolekcji? | |||
| 1-10 |
|
463 | 64,85% |
| 11-20 |
|
162 | 22,69% |
| 21-30 |
|
41 | 5,74% |
| więcej niż 30 |
|
48 | 6,72% |
| Głosujący: 714. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część III
Rozterko, rodziny jak zawsze sympatyczne, czy to całą Twoja kolekcja? Zminimalizowałaś!
A pisałaś o Safari- mojej miłości, gdzie go masz? |
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
MorrigaN, śliczne miniaturki
![]() Bjeato, bardzo, bardzo fajny zbiór Sporo perełek, poza tym bardzo charakternie i kobieco. Gratuluję kolekcji ![]() Rozterko urocze pary. Silver Rain w szczególności. Wachałam je w perfumerii, na którą zrobiliśmy nalot podczas trójmiejskiego spotkania. Podobały mi się. Słodkie, ale nie przesłodzone i nie ulepkowate, tylko z przestrzenią. I flakon taki do rozmarzenia się
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakby byl ekstrakt Mauboussin to rowniez chcialabym miec w swojej kolekcji. pieknie.......
|
|
#3724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Beatko, kolekcja zapierająca dech
Zazdraszczam (niestety) kilku flaszek (Addict, Zagorsk, Prada Intense, Agent Provocateur i Cristobal) , gratuluję słodkich, uroczych miniaturek (w szczególności OI i Kenzo Tigre).Bardzo mi się podoba Twój zbiór, ma w sobie coś na każdą okazję - jest słodko, z chrakterem, jest też coś świeższego, nie obeszło się bez kadzidła, po prostu wielkie brawa ! To jeszcze będzie cdn. ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3725 |
|
Zadomowienie
|
Rozterko widziałam u nas w perfumerii Mauboussin perfum 15 ml, wiec jesli byłabys zainteresowana słuze pomoca
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudo ![]()
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A owszem - cudo
|
|
|
#3728 |
|
Zadomowienie
|
Nie jestem pewna ale chyba okolo 200 cos 180? Tylko nie wiadomo czy perfumy sa swieze, bo róznie to bywa w takich małych perfumeriach.
Sprawdziłam wczoraj 174,50 przecenione z 284! Edytowane przez nuna_77 Czas edycji: 2007-11-08 o 07:23 |
|
|
|
#3729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myszko
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko, po raz pierwszy widzę Twoje skarby, śliczności
Rozterko, fajne rodzinki
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2007-11-06 o 09:28 Powód: dopisek |
|
|
|
#3731 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie za dużo tego? Przydałby mi się Agent, Code, Stella, no i Coco M edp. oczywiście. Gratuluję kolekcji. Ale to wiesz. A foty coraz lepsze. Jeszcze trochę i będzie mistrzostwo. Ręcznik zajefajny. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tyle, że Sheer jest mocno rozcieńczony, bardziej stonowany, łatwiej przyswajalny. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mure et Musc extreme trzymam w pracy, razem z ILA, Cabochard, Black Cashmere, Tendre Poison, Edenem i jeszcze kilkoma innymi flachami Cytat:
jakoś mi nie za dużo a ręczniczek niewątpliwie wykorzystam ja się cos pozmienia
|
|
#3733 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozterko patrzę Twoją kolekcję i widzę swoje braki w znajomości zapachów - nie znam żadnego
Piękne buteleczki, niebanalne nazwy ![]() Minimalizm bliski mojemu postanowieniu. Widzę, że jesteś zdecydowana co do tego co lubisz - gratuluję |
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Bjeato, powiem tylko wow
Ależ Ty jesteś "wszechstronnie uzdolniona" różne rodzinki, różne doznania ale same skarby i perełki ![]() Rozterko, u Ciebie same konkrety Muszę w końcu poznać te słynne Silver Rain Bardzo mi się podoba ta bliźniacza rodzinka
|
|
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno chciałabym je mieć Cytat:
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było, nie nadgoniłam, ale dwie ostatnie kolekcje (szkoda, że jedna niepełna) mnie uwiodły.
Beato, Rozterko, bardzo chciałam zobaczyć Wasze kolekcje w tym wątku Beato - kolekcję masz cudowną Ewo - szkoda, że nie wkleiłaś całości. Bardzo podoba mi się Twój plan minimum, widać że umiesz wybierać to co najlepsze dla Ciebie. I piękny Silver Rain...
|
#3737 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
przesadzone mocno ale nie powiem, czyta się miło
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
W obliczu Waszych kolekcji, poczułam się... banalnie z moim zbiorkiem
Pochwalę się jednak, bo kiedyś wklejałam i od tego czasu spore zmiany zaszły, o czym zresztą pisałam. Foliflora na razie czeka na nową właścicielkę (chyba że mi się znowu odwidzi ), a Zen dostałam przy okazji zakupów... Najbardziej w nim podoba mi się buteleczka
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Bieta, nie ma banalnych zbiorów, każdy na swój sposób jest wyjątkowy, tym bardziej Twój
Jak Ci się nosi Pure White Linen EL? Jakiś czas temu je testowałam i bardzo przypadły mi do gustu
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EL jest bardzo neutralny, nosi się przyjemnie, mi najlepiej wczesną wiosną (i znowu na tę porę roku czeka ), gdzieś wyczytałam skojarzenia ze świeżym praniem - właśnie taka świeżość od niego bije. Ja w nim się zakochałam od pierwszego niuchnięcia
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Święte słowa! Dla mnie kazdy zapach to emocje, wrażenia, przeżycia, wspomnienia... i tak moglabym jeszcze dlugo wymieniac...
Bieta gratuluje cieplej, kobiecej kolekcji!
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Bieta, gratuluję bardzo ładnej kolekcji !
![]() Łączy nas Czarna Koszmara ![]() Muszę przyznać, że na widok czarnej Coco poczułam drobne ukłucie zazdrości
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#3744 |
|
BAN stały
|
Moja malutka kolekcja
brakuje mi w niej tylko Addict'a klasyka![]() Krizia edp Tendre Poison Mexx Woman HP roletka Euphorii Addict 2 miniaturka Poeme |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Bieto,Zuziuniu-śliczności
|
|
|
|
#3746 | |
|
Wiedźma
|
Rozterko - Twoje flakoniki parami są śliczne!
O zapachach nie wspomnę... Szczególnie, że wiem, jakie cuda robi z nimi Twoja skóra. Niesmiało pozwolę sobie przypomnieć, że obiecałaś mi umożliwić "niuchnięcie" Nocturnes... Cytat:
Wiele można o Twojej kolekcji powiedzieć, ale banalna to wybitnie nietrafione określenie. Czarna Koszmara, Czarna Coco, Ogródek, jak widzę, czyżby Lalique?, Mahora... Taaaaa.... Rzeczywiście banał. ![]() A serio: Niezwykły zestaw. Zazdroszczę (wstyd sie przyznać) jabłuszka Niny i tego, że możesz je nosić. Mnie się okropnie podoba, ale... jakoś nie widzę w tym zapachu zmory takiej, jak ja.
|
|
#3747 |
|
Rozeznanie
|
Mam ogromne zaległosci w wątku.Ten brak czasu!
Bjeato, gratuluję.Piękny , różnorodny zbiór. Niektóre flakoniki chętnie bym przygarnęła..... Bieto, jakie banalne ?! takich nie ma. Sa Twoje, lubisz, kochasz, wiążesz wspomnienia . To wszystko tworzy klimat. Chętnie bym dwa zapachy ustawiła na swojej półeczce. Ziuziuniu, gratuluje. Rozterko , piekne! też na niektóre byłabym chętna . MorrigaN- gratuluję. WSZYSTKIM , KTÓRZY POKAZALI SWOJE KOLEKCJE ,A NIE DOTARŁAM DO NICH - GRATULUJĘ ZAPACHÓW, O KTÓRYCH MARZYLI. Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2007-11-08 o 15:38 Powód: poprawka |
|
|
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
Mariolu, Myszko, Ago, Burn, Sabbath, Ondine - dziękuję
miód na serce lejecie ![]() z Coco przyszlałam już nieco w tym miesiącu i to już ma być zrobiony sobie prezent gwiazdkowy Sabbath - Lalique niestety nie znam, nawet nie wiem, która buteleczka podobnie może wyglądać Co do Niny - to też taka moja bardzo niespodziewana miłość - po Be delicious nie spodziewałam się, że cokolwiek, co z jabłkiem się ma kojarzyć może mi się spodobać - aż dostałam w trakcie wymiany milutki gratisik - napoczętą próbeczkę (że tak pozdrabniam ) Niny (i ostatnie gosze wyściubywałam na flakonik, bo kota dostałam ) teraz też w panikę wpadam, bo już mam mniej niż pół, a obiecałam sobie przystopować mocno (no chyba że ta Nina się skończy, no i Ogródek nowy na lato też jest koniecznością )Tak jeszcze w temacie Niny widziałam w Sephorze taki dość nietypowy flakon - matowe czerwone szkło ze srebrnymi liścmi (a nie to przeźroczysto-różowe). Nie wiecie, czy to ten sam zapach? Zapakowany w taki ozdobny karton jak zestawy. 50 ml kosztowało 194 zł (tyle samo, co tradycjne 50 ml). Ziuziuniu Tobie bym zwinęła Tendre Poison, które parę lat mam na oku, a jakoś kupić ciągle nie mogę ) (pamiętam o tej próbce Opium, ostatnio panie w S. mi powiedziały, że... fiolek brakło)PS No i właśnie ten wyprodukowany megapost o mało bym nie wkleiła w targowiskowy wątek
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
bieto, proszę Cię nie mów że masz banalny zbiór bo widzę tam same perełki i gust "starej"
wyjadaczki Zuziuniu, gratulacje
|
|
|
|
#3750 |
|
Wiedźma
|
Ten, co w załączniku. Co to jest?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

, gratuluję słodkich, uroczych miniaturek (w szczególności OI i Kenzo Tigre).
...... tło to biały ręcznik frote

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)