|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
a ja sie dowiedziałam że mam na 10.30
po tym jak sobie odpuściłam wf
|
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() mnie obudziła ziąb i mgła ja po załamaniu rynkiem mieszkaniowym zastanawiam sie nad wyjazdem.. także porządna nauka języka rusza i u mnie - uczcie się opoki płacić nie musicie potem świat bez granic
|
#573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie tez pada co chwilę i wiatr okropny, brrrrrr ![]() Cytat:
![]() złożyłam dziś nareszcie mój indeks ![]() i odebrałam nową legitymację (całe szczęście bo jutro się wybieram do Krakowa do kumpeli i musiałabym na całym bilecie jechać )po zajęciach byłam po raz setny szukać butów i nadal nie mogę znaleźć nic ciekawego obawiam się że w końcu kupię nieciekawe albo takie drogie że będę musiała je latami nosić ![]() a sąsiad znów wierci, ileż można |
||
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na dwoch lekcach w szkole
nigdy jeszcze nie wrociłam do domu tak pełna energii... ![]() czemu nie moze być zawsze tak jak dzisiaj? |
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah Dokładnie tak jak ja W tym na żadnej nic nie robiłam![]() Ahhh, gdyby tak było zawsze to byłoby świetnie Ale umiera moja radość, bo... JUTRO 8 LEKCJI!
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba że nie pójdę na biologię rano i znowu mi zastepstwa za polski przepadną to wtedy bd 3
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę jutro nie iść do szkoły Sprawdzian z matmy, chemia i te sprawy...
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
mangolinko -
![]() ![]() idę sobie zrobić gorącą kapiel a potem obiad
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałyśmy tutaj obydwie 1722 posty ![]() Miłej kąpieli i smacznego ^^
|
|
#580 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ci zazdroszcze tej kapieli...zwlaszcza,ze za oknem wieje,leje a ja w pracy..rano dostalam okres i sie bardzo zle czuje..
jeszcze ''tylko'' 3 godziny..
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
i już... teraz robie obiad
i czytam świetną książkę przy ktorej smieję się do łez
|
|
|
|
#582 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Czeeeść dziewuszki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od zawsze naukę zaczynam późnym wieczorem - dopiero wtedy jakoś idzie. Ale np. moja przyjaciółka potrafi wstawać o 4-5 żeby się uczyć![]() blah, angielska pogoda...:/ U nas zapowiadali ohydny dzień, a tu proszę - słoneczko i nawet nie tak zimno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
haha, wtrwały czlowiek...:P Znam ten ból, u mnie dla odmiany sąsiadka tłucze Cytat:
Ale ja Cię do wagarów namawiać nie będę :PCytat:
![]() Cytat:
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
"Klub idiotek" Laurie Notaro
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny.
Przygnębia mnie już to wszystko,o! Nic mi się nie udaje,mam już wszystkiego po dziurki w nosie! ![]() Denerwuje mnie to,że niektórzy ludzie olewają wszystko,a mimo to jakoś im się udaje,a kiedy człowiek się stara to nic z tego nie ma. Dlaczego w życiu jest tak ciężko osiągnąć to,na czym komuś zależy? I nie chodzi tu szkołę. Ogólnie. O wszystko. Wybaczcie,musiałam się wygadać. I napisać to komuś,niestety padło na Was. Miłego popołudnia Ps. Spaza - Wszystkiego naj,wybacz,że takie spóźnione
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam trzymajcie kciuki - za 2 h mam jazdy ;( W środe egzamin
w ogóle się nie czuję na siłach ;(
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio mam podobno odczucia...niestety takie życie. chyba już na to nie poradzimy... ps.dziękuję i wybaczam |
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Ather
Nefre 3mam ![]() Lolcia - niech idzie w pupę <marzyciel żeby zawsze szło w to co byśmy chciały ![]() )a ja .. do matmy, biologii i historii marsz ! to będzie przecudowny wieczór ..
|
|
|
|
#589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre, powodzenia
Agness, ja mam tak samo... ten nastrój okropny. Życie takie jakieś bez sensu jest ![]() A mnie niedawno gdy pogoda się zmieniła i pozostawiała wiele do życzenia... wyszłam z psem na spacer Ach, jak mi się miło zrobiło- tak szaro, łyso i cudownie ![]()
|
|
#591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() masakra ale plusem jest to, ze o 6 rano to raczej wielkiego ruchu nie ma
|
|
#592 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- po prostu nic nie ma ładnego .. już pomijam ceny absurdalne do jakości - ale nawet z tych butków z wyższej półki nic mnie mi sie nie podoba Apropo sąsiada - u mnie w pracy na piętrze wymieniają okna w biurach obok nie dość ze się tłuką to jeszcze strasznie wyziębiają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() także głowa od góry.. oj wiem to nie było pocieszenie ale taki podły nastrój bo u mnie coraz gorzej Cytat:
![]() A takie miejsce na drugiej półkuli z kangurkami mi się marzy ![]() (chociaz teraz już nie wiem czy chce spełnić marzenia czy uciec od problemów, rzeczywistości - i jak to się skończy)
|
|
#593 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
hmm nie znam, ale tytuł ciekawy
Miłego czytania ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ojjj dziewuszki widzę, że jesienna chandra zaatakowała na całego agness, czesto sie wydaje, ze mimo staran nic nie wychodzi podczas gdy innym, na pół gwizdka, udaje sie wszystko. Ale po pierwsze wcale nie wiemy jak tak naprawdę u tych 'innych' jest, a po drugie - troszkę cierpliwości, prędzej czy później naprawdę starania przyniosą rezultaty żeby było a propos - to tak jak z dietą - staranie się plus cierpliwość daje sukces i nie mozna sie po drodze zalamywac ![]() głowizny do góry, jutro bedzie lepiej! Cytat:
na pewno nie jest tak źle pierwsze podejście?![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
choć takie marzenie marzeń to Ameryka Południowa![]() W każdym razie życzę Ci, żebyś szybko zweryfikowała czy chcesz "spełniać czy uciekać" i powodzenia w realizacji ![]() rany, a ja ciągle śpię... w kolejce przed zajęciami, na ławce w trakcie zajęć, na klawiaturze po zajęciach aaaaa hibernacjaaa
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
ej nie chce mi się uczyć
Mango ja bym się nie pokusiła w taka pogodę na spacer z psem .. przyszłabym do domu wykończona maxymalnie bez jakiejkolwiek energii do życia
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Madame_apple - Mnie taka chandra trzyma już od początku roku szkolnego
![]() Śnieżko, mnie taka właśnie pogoda na ten spacer wyciągnęła jak świeciło słońce to byłam załamana i się krzywiłam ^^
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
haha ..
a rzekomo to światło poprawia humor generalnie to ja deszcz lubie .. ba. nawet kocham w koncu 'tylko on na mnie leci' no - i jeszcze śnieg czasem ^^ ale jakoś tak ilość nauki zmusza mnie do siedzenia przy biurku chociaż coś nie mogę z edukacją ruszyć
|
|
|
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przecież po 4 trzeba wstać, żeby się wyrobić
|
||
|
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
prawda. dla mnie ogolnie wszelkie wymuszanie na ludziach wstania wczesniej niz 7 to zwykle znęcanie sie
(wyłączajac tych co lubia wczesniej wstac). Jeszcze ewenualnie 6 godzina jest w wyjątkowych przypadkach do przyjęcia. Kiedys nawet czytalam, że ludzie ktorzy wstaja przed 7 są zestresowani bardziej niz Ci c owstaja po 7
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Widzę ze nie tylko ja mam ten doł jesienny, normalnie juz nie wiem o co mi chodzi, nic mi sie nie chce, nie wiem co ze sobą zrobic -chyba pojdę dobranocke oglądac, moze mi poprawi humor![]() ![]() Ather miło ze piszesz,czekamy cierpliwie na esej Agness nie smuć się, jeszcze zobaczysz efekty swoich staran napewno
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jestem zestresowanym człowiekiem
ja tam mogę wcześnie wstawać, ale jak muszę tak wcześnie wyjść z domu to tragedia![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

po tym jak sobie odpuściłam wf

- - - - - - - - - - - - - - --
- - - --

)
Sprawdzian z matmy, chemia i te sprawy...

na pewno świetnie dasz sobie radę
to będzie przecudowny wieczór ..

jak świeciło słońce to byłam załamana i się krzywiłam ^^