Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-13, 21:02   #3541
2011607111034
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Ok, idę jutro (choć nie wiem, czy jutro, bo wczoraj zrobiłam bezbarwną hennę i nie myć włosów 48h podobno mam - dziś jest jeszcze spoko, ale jutro - boję się), jak będzie trup, to kupię i się przekonam)!

Oj, jak mi miło, nawet nie wiesz. To pisałam ja - paląca się ze wstydu i krępacji mifik ^^
Ty w każdej pomadce będziesz wyglądała pięknie
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
Munka, do "gry o tron" podchodziłam chyba trzy razy. najgorsze były do przebrnięcia 2-3 odcinki, później już poszło

Poznanianki, polecicie jakiś pub/knajpę w okolicy rynku? tak, żeby wyjść wieczorem na piwo?
Miałam IDENTYCZNIE!
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
A jeszcze! Pytałam Was dziołszki, czy gracie w lotto? poczułam chęć wygranej chociaż mój potencjalny teść mówi: 'nie gram, już wygrałem' to jednak gdzieś w głębi wierzę, że mogę to być ja! Ostatnio ziomeczek z mojego miasta wygrał pencję 5 tysi przez 20 lat, to jednak zawsze rusza wyobraźnię.
Ja nie planuję brać się za lotto, ale mam ochotę wysyłać smsy do radia, żeby jakiś miły pan zaproponował mi np. 25 tysięcy za skrytkę, którą wybrałam I chyba zacznę to robić.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:02   #3542
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Zabawna historyjka o Czocherku

Siedzę na forum, piszę, chłop mnie pyta, ile mam postów, ja mówię, nie wiem, zaraz popatrzę. A on: "A, bo co zerknę, to jest tu jeden nick cały czas, nie pamiętam jaki, ale dużo postów ma, ciągle na nią trafiam tu". Ja tak myślę i myślę... krzyczę "Czocher!", a on "ten avatar, ta matrioszka, czy tam masza...", ja: "No!" on: "Ona to się chyba urodziła na tym forum"

rozwalił mnie z tym urodzeniem się na forum
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:02   #3543
mangosteen
Raczkowanie

Zgłaszam się jako fanka Gry o Tron
Już pierwszy odcinek mnie zaintrygował, a ostatni odcinek pierwszego sezonu pozbawił złudzeń, że to jest tradycyjny serialik typu dobro kontra zło.
Co do aktualnych wydarzeń (ostatni sezon), to też mam mieszane uczucia, ale
jestem bardzo, bardzo ciekawa jak się rozwinie walka z Innymi i liczę, że w końcu powróci Bran i coś dużego z tego wyniknie..

A jest ktoś na bieżąco z Pretty Litlle Liars? Nie mogę uwierzyć, że najbliższy odcinek to finał sezonu, skoro żadna konkretna akcja się nie za bardzo zawiązała.

Ciasto, o którym pisałam wyszło super, mega oryginalne. Przynajmniej ja pierwszy raz jadłam wypiek na pograniczu ciasta i sernika. Polecam

A nawiązując do wczorajszej "afery kremowej", zamówiłam w końcu Avocado Pear z Antipodes.
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:03   #3544
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czerybka Pokaż wiadomość
A uwierz, że dość dokładnie. Pisząc posta zapomniałam, ale już wyedytowałam więc radzę trochę zluzować na przyszłość
Już się lepiej nie odzywam wracam do podczytywania.
No przestań, nie zniechęcaj się - przecież nie napisałaś niczego złego, a nawet bardzo przyjemne rzeczy. A tak w ogóle to
Stary 2016-03-13, 21:06   #3545
201709190931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość

Co do aktualnych wydarzeń (ostatni sezon), to też mam mieszane uczucia, ale
jestem bardzo, bardzo ciekawa jak się rozwinie walka z Innymi i liczę, że w końcu powróci Bran i coś dużego z tego wyniknie..
Nie widziałaś trailera? Co do Brana to on jest niestety "uwięziony" w jaskini z Bloodravenem i Dziećmi Lasu na amen.
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:08   #3546
201607110949
Konto usunięte

Nadrobiłam ostatni filmik Pieczonki. Modelka nie do zniesienia, irytująca na maxa, ale nie o tym miałam. Wiem, że Pieczonka zawsze majstrowała przy ustach, ale w tym momencie to już przegięcie - górna warga jakby przepołowiona, z boku wygląda to jak kaczy dziób, o co chodzi, jak można się tak oszpecić
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:13   #3547
201607111047
Konto usunięte

Ale tu było gorąco przez weekend Nawet nie zdążyłam nic napisać, choć i tak jestem tu głównie podczytywaczem.

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Taka mnie naszła dzisiaj refleksja, że mam już dość obecnych trendów makijażowych, wszędzie matowe, brudno-zimno, matowe usta, jasnoszarobrązowe zimne oczy i szare, grubaśne brwi. Ta dziewczyna, od testu nowych Golden Rose, ostatnio tutaj linkowana jest świetnym przykładem, jeszcze te włosy na dokładkę. Ja wiem, że to ma wyglądać naturalnie, ale jest w pełnym makijażu, a efekt taki, że pewnie bez wygląda zdrowiej i czyściej.
Zgadzam się. Tzn ja polubiłam matowe pomadki, ale nie takie, które wysuszają usta. Katuję ciągle GR Crayon nr 10. Idealna kremowa formuła i trwałość.
A te sine usta są po prostu okropne. Naprawdę są to usta trupa, a wiem co mówię, bo już takie widziałam
Jak dla mnie takie kolory szminek nadają się tylko na sesję zdjęciowe.Tak samo wszelkie mocne fiolety. Ja jestem nudna w makijażu, bo lubię ciepłe brązy, beże na powiekach. A usta w naturalnym kolorze nude. Dla mnie odważna jest 10 z GR. Czerwoną szminkę posiadam, ale nigdy nie odważyłam się wyjść w niej na miasto
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:14   #3548
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
że Dżak?!
Nie, koleżanka od pierożków

Cytat:
Zabawna historyjka o Czocherku

Siedzę na forum, piszę, chłop mnie pyta, ile mam postów, ja mówię, nie wiem, zaraz popatrzę. A on: "A, bo co zerknę, to jest tu jeden nick cały czas, nie pamiętam jaki, ale dużo postów ma, ciągle na nią trafiam tu". Ja tak myślę i myślę... krzyczę "Czocher!", a on "ten avatar, ta matrioszka, czy tam masza...", ja: "No!" on: "Ona to się chyba urodziła na tym forum"

Cudowne! Chrzestną już ma, tylko gdzieś przepadła :cry; Cyganeczko, gdzie się podziewasz!
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Nadrobiłam ostatni filmik Pieczonki. Modelka nie do zniesienia, irytująca na maxa, ale nie o tym miałam. Wiem, że Pieczonka zawsze majstrowała przy ustach, ale w tym momencie to już przegięcie - górna warga jakby przepołowiona, z boku wygląda to jak kaczy dziób, o co chodzi, jak można się tak oszpecić
Modelka na maxa irytująca, to fakt Rozumiem, że ma wesołą naturę, ale tutaj nie do zniesienia, chciałam sobie Magdę pooglądać w akcji, a tam modelka zachowująca się jak 5-latka.
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:16   #3549
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
o Zborowskiej mówisz?
Ja tam jestem fanką ust Pana fryzjera
Stary 2016-03-13, 21:18   #3550
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
o Zborowskiej mówisz?
Tak

Fryzjer też 'niczego sobie'. Skoro już się czepiam, to powiem jeszcze, że rzęsidła Pieczonki również uważam za przesadzone.
Stary 2016-03-13, 21:18   #3551
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dragonknight Pokaż wiadomość
Nie widziałaś trailera? Co do Brana to on jest niestety "uwięziony" w jaskini z Bloodravenem i Dziećmi Lasu na amen.
Nie, raczej nie oglądam trailerów, sama nie wiem czemu. :P Mogłabyś podesłać linka? A co do Brana to już pewne? Jestem trochę rozczarowana, myslałam, że to kluczowa postać... A o losach Jona Snowa masz jakieś przecieki? Jego też obstawiałam jako ważną postać.
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:20   #3552
201605301559
Konto usunięte

Gabon, ale mi ta Twoja nowa psiapsi (z nami koniec) narobiła smaka na pierogi aż sobie ją puszczę i będę się fazować
Stary 2016-03-13, 21:23   #3553
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Gabon, ale mi ta Twoja nowa psiapsi (z nami koniec) narobiła smaka na pierogi aż sobie ją puszczę i będę się fazować
To chociaż daj mi numer do Julki na pożegnanie, Kapeć będzie tęsknił Najpierw trumaczowa, teraz Amelka
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:25   #3554
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Ty w każdej pomadce będziesz wyglądała pięknie
No co Ty. Zobaczymy, co to za trup, jeśli bardzo chłodny i fioletowawy, to będzie mi smutno, mam nadzieję, że bardziej ziemisty

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
o Zborowskiej mówisz?
A ta Zborowska to chyba lata temu z Jimkiem była. Coś kojarzę jakieś wspólne wywiady.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:27   #3555
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
To chociaż daj mi numer do Julki na pożegnanie, Kapeć będzie tęsknił Najpierw trumaczowa, teraz Amelka
Dążyłaś do naszego rozstania małymi kroczkami... to dla mnie truuu macz

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
No co Ty. Zobaczymy, co to za trup, jeśli bardzo chłodny i fioletowawy, to będzie mi smutno, mam nadzieję, że bardziej ziemisty

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

A ta Zborowska to chyba lata temu z Jimkiem była. Coś kojarzę jakieś wspólne wywiady.
Nooo, tego to akurat jej meeega zazdroszczę
I tych warkoczy, co jej zrobił Pan fryzjer.
Stary 2016-03-13, 21:32   #3556
69love69
Zakorzenienie

O jaa przypadkiem trafiłam na ten filmik, lubiłam ją oglądać. Ten głos mnie uspokajał

69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:33   #3557
201605301559
Konto usunięte

Oglądam Bogu i ta bluzeczka Ewy Lubert zaraz eksploduje...
Stary 2016-03-13, 21:34   #3558
akkikka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Dla mnie też. Początkowo myślałam, że fajna i ogarnięta dziołcha.
Zdanie zmieniłam po 3 tygodniach oglądania. A unsub poszedł po filmiku z paczką od koleżanki. Żebrała o lajki dla niej . Nie dałam rady.

O ja czuję dokładnie to samo. Ten orgazm przy otwieraniu paczki doszczętnie mnie zniechęcił do niej. I to ciągle powtarzanie, że ona by tyle pieniążków nie dała za te kosmetyki, że nie ma i ją nie stać. No od tego czasu nie mogę jej słuchać
akkikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:41   #3559
201709190931
Konto usunięte

Cytat:
Nie, raczej nie oglądam trailerów, sama nie wiem czemu. :P Mogłabyś podesłać linka? A co do Brana to już pewne? Jestem trochę rozczarowana, myslałam, że to kluczowa postać... A o losach Jona Snowa masz jakieś przecieki? Jego też obstawiałam jako ważną postać.
https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U

Ale to nie znaczy, że Bran nie jest ważny :P Bloodraven w pewnym sensie jest bogiem północy (starym bogiem) i Bran odbywa "szkolenie" w celu zastąpienia go (Bloodraven jest bratem bękarcim dziadka Aemona, więc ma już trochę lat).
Jeśli o Jona chodzi to kwestia trudna, bo w książce nie jest pewne, czy umarł (ja osobiście sądzę, że nie i wwarguje *o ile jest takie słowo* w Ducha i będzie trochę na granicy jak Bran po upadku, ale zostanie wyleczony) a w serialu stawiam, że w 1 góra 2 odcinku zostanie ożywiony. Jon faktycznie jest bardzo ważną postacią. Zresztą ze 2-3 dni temu było jakieś wydarzenie związane z GoTem i został puszczony dodatkowy fragment, w którym Melisandre mówi, że widziała Jona walczącego pod Winterfell. I choć zasadniczo Mel kompletnie sobie nie radzi z odczytywaniem wizji to tutaj zdjęcia z planu potwierdzają, że akurat się nie pomyliła.

Edytowane przez 201709190931
Czas edycji: 2016-03-13 o 21:48
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:43   #3560
akkikka
Raczkowanie

Cytat:
o Zborowskiej mówisz?

A ja uwielbiam Zosię Zborowską. Obserwuję ją na snapie. Ma mega dystans do siebie, bardzo pozytywnie zakręcona. Takie chodzące ADHD.
akkikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:45   #3561
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Np. coś w tym stylu

https://www.facebook.com/nyxcosmetic...type=3&theater

Albo tu - środkowy rząd, 2 od góry

https://www.facebook.com/nyxcosmetic...type=3&theater

Neonowych fioletów również nie znoszę, chyba nie ma osoby, której nie zrobią krzywdy - a mimo to modne, że hej.

Dzięki! Nie wiedziałam, że te trupie odcienie są teraz takie modne. Zastanawiam się, jakbym wyglądała w tym ostatnim, ale pozostałe dwie propozycje odpadają w przedbiegach. Neonowy fiolet jest straszny, może się sprawdzić w sesjach zdjęciowych, ale nie na ulicy.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:46   #3562
Sarcastic
Raczkowanie

Cytat:
A jeszcze! Pytałam Was dziołszki, czy gracie w lotto? poczułam chęć wygranej chociaż mój potencjalny teść mówi: 'nie gram, już wygrałem' to jednak gdzieś w głębi wierzę, że mogę to być ja! Ostatnio ziomeczek z mojego miasta wygrał pencję 5 tysi przez 20 lat, to jednak zawsze rusza wyobraźnię.

Ja bardzo lubię zdrapki, te emocje przy zdrapywaniu Ale nie kupuję często chociaż kuszą, niby te 2 zł, 1 zł ale potem się na minusie robi jednak. Jeszcze kuszą przez filmiki na yt, GlamPaula to co chwilę je dodaje... No ale niestety żadnej spektakularnej wygranej jeszcze nie miałam, a taką pensję bym przygarnęła chętnie Miałam jedynie jakieś 2 zł, 4 zł itp

Sarcastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:47   #3563
Ptys_Mietowy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Nie, koleżanka od pierożków

Cudowne! Chrzestną już ma, tylko gdzieś przepadła :cry; Cyganeczko, gdzie się podziewasz!

Modelka na maxa irytująca, to fakt Rozumiem, że ma wesołą naturę, ale tutaj nie do zniesienia, chciałam sobie Magdę pooglądać w akcji, a tam modelka zachowująca się jak 5-latka.
Pieczonka niestety wygląda źle. Karykaturalne usta, rzęsy, robiony nos. Ledwo ją poznałam. Sam makijaż modelki bardzo me gusta, ale modelka do odstrzału.
Stary 2016-03-13, 21:47   #3564
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
[COLOR="Silver"]

A jest ktoś na bieżąco z Pretty Litlle Liars? Nie mogę uwierzyć, że najbliższy odcinek to finał sezonu, skoro żadna konkretna akcja się nie za bardzo zawiązała.

A nawiązując do wczorajszej "afery kremowej", zamówiłam w końcu Avocado Pear z Antipodes.
Ja oglądam PLL, ale raczej z sentymentu, bo to 5 lat później niespecjalnie mnie przekonuje. I też dziwi mnie, że to już koniec.

Daj znać, jak potestujesz trochę ten krem, kusi mnie Antipodes.

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Ale tu było gorąco przez weekend Nawet nie zdążyłam nic napisać, choć i tak jestem tu głównie podczytywaczem.

Zgadzam się. Tzn ja polubiłam matowe pomadki, ale nie takie, które wysuszają usta. Katuję ciągle GR Crayon nr 10. Idealna kremowa formuła i trwałość.

Kupiłam ostatnio tę kredkę w kolorze 12, bo uwielbiam takie róże. Ale mam problem z malowaniem ust, bo mam rozmyty kontur i za każdym razem, jak nałożę pomadkę, wyglądam, jakbym wyjechała poza wargę Jak sześciolatka, która zabrała mamie kosemtyczkę.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:52   #3565
lord_viader
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Ja oglądam PLL, ale raczej z sentymentu, bo to 5 lat później niespecjalnie mnie przekonuje. I też dziwi mnie, że to już koniec.

Daj znać, jak potestujesz trochę ten krem, kusi mnie Antipodes.

Kupiłam ostatnio tę kredkę w kolorze 12, bo uwielbiam takie róże. Ale mam problem z malowaniem ust, bo mam rozmyty kontur i za każdym razem, jak nałożę pomadkę, wyglądam, jakbym wyjechała poza wargę Jak sześciolatka, która zabrała mamie kosemtyczkę.
moze bezbarwna konturowka zalatwilaby sprawe. Pomadka by sie nie rozlewala
Stary 2016-03-13, 21:53   #3566
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Cierpię na to samo. Z dwojga złego wolę u siebie pomalować usta tylko po tym ciemniejszym, konkretnym kolorze, niż wyjeżdżać dalej na rozmyty. Może i usta nie są wtedy spektakularnie duże, ale moim zdaniem lepiej to wygląda na żywo.
Stary 2016-03-13, 21:53   #3567
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Dzięki! Nie wiedziałam, że te trupie odcienie są teraz takie modne. Zastanawiam się, jakbym wyglądała w tym ostatnim, ale pozostałe dwie propozycje odpadają w przedbiegach. Neonowy fiolet jest straszny, może się sprawdzić w sesjach zdjęciowych, ale nie na ulicy.
Takie chłodne brązy mi się bardzo podobają, jak "niezdobywalna" Sepia z ABH... Ten NYX brązowawy podoba mi się bardzo.
A to GR, widzę, że to taki fiolet jednak chyba...
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:59   #3568
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Ja skończyłam PLL na odcinku 10 sezonu 6 i się tak właśnie zastanawiałam czy jest sens obejrzeć te kilkanaście ostatnich odcinków.. więc tak spytam, warto? czy Marlenka już totalnie się wypaliła?
Stary 2016-03-13, 22:01   #3569
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 22:12   #3570
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Grałam może 2/3 razy przy okazji większych kumulacji, ale niestety szczęścia brak do tej pory Z mojego bliższego otoczenia tata wygrał 20 zł, chociaż mu się za kupon zwróciło
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości