![]() |
#1471 | |
Zadomowienie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
Cytat:
Moim zdaniem kolejną edycję będzie prowadzić również Kinga - powiedzmy sobie szczerze wpadki mniejsze lub większe zdarzają się każdemu z prowadzących program na żywo. Na ich tle (Cichopek, Skrzynecka, Gąsowski, Ibisz, Okupnik, Kurzajewski) Kinga nie wypada źle. Fatalna jest dziewczyna, która prowadzi kulisy. Powinni natomiast wywalić stylistę - wczoraj i Kinga i Natalia wyglądały wyjątkowo niekorzystnie. Fryzura Diany też była beznadziejna. Na innym forum pojawiły się głosy, że program mógłby prowadzić Małaszyński. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Rozeznanie
|
przeciez ta MAria z Pirógiem to wcale nie musze sie jakos łoło znac. patrzcie ile tam jest instruktorów, ile grup ;>
a on jest tylko instruktorem warsztatowym a ona tam regularnie uczy. no to watpie, by ich znajomosc rozkwitła do jakiegos wielkiego stopnia, zeby to wszystko bylo po znajomosci. [oczywiscie chodzi mi o to http://www.akademia-tanca.com.pl/kadra.php ] zeby nie bylo . marii nie lubie i ciesze sie ze odpadla. moglaby jescze tam cala ania. ta to mi dopiero dziala na nerwy...
![]() |
#1473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też dlatego, mimo że sama podałam link, uważam, że to niczego nie przesądza i nie rozpisuję się, że to skandal czy coś podobnego. Ogólnie wydaje mi się, że ten świat tancerzy jest względnie mały i jest dużo powiązań między ludźmi, którzy coś osiągnęli w tej dziedzinie. Kolejny przykład: spektakl "12 ławek" - spora obsada, ale pojawiają się znane z programu nazwiska, np. Maciek Florek był asystentem reżyseria i choreografa, występował również w tym spektaklu, tak samo jak Maria Foryś czy Rafał Kamiński. A Ida Nowakowska i Błażej Ciszek pracują w teatrze Roma, tańczyli też w Buffo. Słowem - świat jest mały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Wtajemniczenie
|
a dziękuję
![]()
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, ze odpadła Maria. Miałam jej dość. Ładna dziewczyna, wygląda jak tancerki z reklam Nike. Ale za bardzo "gwiazdowała". Nudna solówka Diany kompletnie mnie rozczarowała.
A najbardziej kibicuję Roofi'emu ![]() A propos, nie wiem czy ktoś z Was zauwazył, akle taniec Anny I Roofi'ego był do złudzenia podobny do tańca finałowego pary w deszczu z musicalu Romeo i Julia w reżyserii Janusza Józefowicza. Podobne podnoszenia, ruchy, i ten sam "przekładaniec" na parkiecie (jedno się kładzie na drugim, przenosi sie na podłogę, potem wstaje). Albo mi się wydaje albo naprawde to było bardzo podobne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny która wie do jakiej piosenki tańczyła Maria solówkę????
![]() |
#1479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
p.s. choć abuba to już w zasadzie napisała, to czułam potrzebę wyjaśnienia tego nieporozumienia osobiście;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Kolejną edycję powinna prowadzić SMOKTUNOWICZ
![]() Jak się wymieniają mężem to i programem mogą, a przecież HANKA bez pracy ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Zadomowienie
|
kiniaczek
W takim razie ja przepraszam, za sianie zamętu na forum , no i moje kiepskie wyczucie humoru, coś niezbyt lotna jestem dzisiaj ,sorki. Ka-mila Odnośnie prowadzenia programu ja chętnie zobaczyłabym w TVN-e kogoś nowego , młodego , tak jak w Idolu pojawił się Maciek Rock, a tymczasem oni ciągle te same osoby promują. Tylu jest młodych ludzi ,którym trzeba dać szansę. Fajnie byłoby gdyby następną edycję poprowadził Piotrek, ma poczucie humoru i szybkość ripostowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
no, to doszłyśmy do porozumienia;]
btw, a ubiór kingi rusin odbija się echem -> http://www.lansik.pl/3167/kto-ubiera-kinge-rusin/ ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
BAN stały
|
hej czy moze wiecie co to za utworek byl do ktorego tanczyl Piotrek solowke?? wdzieczna bym byla jakbyscie mnie poratowaly...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
No i mnie to nie dziwi, bo rzeczywiście wygląda nieszczęśliwie.
A poza tym- jak już ktoś napisał, to jej niby tańczenie wśród tancerzy jest naprawdę porażką.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Zadomowienie
|
Kinga wygladała strasznie a jeszcze te jej odkryte ramiona wyglądały jak balerony a to przeciez naprawde ladna kobieta jak się ubierze normalnie i stosownie do wieku.
Tak samo wczoraj urządzili Natalię,podkreślili chyba wszystkie jej wady łącznie z brakiem szyi,wyglądała okropnie w tej fryzurze jakoś tak po męsku a w swojej normalnej fryzurze wygląda całkiem ładnie chociaż może wybitna urodą się nie odznacza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Rozeznanie
|
Niech se prowadzi kto chce, byle nie zobaczę w kolejnej edycji Oli Kwaśniewskiej w roli prowadzącej...
Co to tego ubioru Kingi, to jak wczoraj wyleciała w tych pantalonach, to mój brat stwierdził, że powinna wystąpić w programie "Kto Cię Tak Urządził?!" ![]() A Piróg co za glupoty wygadywał?! ![]() Cieszę się, że Maria wyleciała, ale moje szczęście zrównoważyło wywalenie Piotra... Miałam nadzieję, że poleci Tito- tańczy wiecznie to samo, i przynajmniej w moich oczach, wzbudza litość, aniżeli podziw... Jako finałowe pary typuję Natalię, Dianę, Maćka i Roofi'ego ![]()
![]() |
#1487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobrze że Maria odpadła ![]() chciabym zeby to Natalia albo Roofi pojechali na Brodway zobaczymy ![]() solówki Diany mi się naprawdę nie podobają, ciągle to samo jak juz ktos zauwazył. Ale fanów ma dużo rzeczywiście i szybko chyba nie odpadnie a może nawet i wygra... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Zadomowienie
|
Też zaczęłam dzisiaj rozmyślać kto powinien wygrać i moje wnioski są takie:
1 Natalia , fantastycznie tańczy ,jak na tancerkę ma już swoje lata ,a osiągnięć na koncie chyba mało w stosunku do reszty więc najbardziej przydałaby się wygrana 2 Roofi , jest mistrzem w Hip Hopie,ale dobrze rokuje też w innych stylach , pokazuje ,że potrafi się rozwijać, Broadway by mu w tym pomógł A reszta - Ania napewno da sobie radę, chociażby zachwycony Agurolla nie pozwoli jej zginąć ![]() Diana- chyba potrzeba jej jeszcze czasu ,żeby zrozumieć ,że taniec nie ogranicza się do Jacksona i nie warto się krzywić na inne style. A co do Tito nie mam zdania ,pamiętam tylko te jego salta ,a tańca wogóle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Rozeznanie
|
a ja jestem chyba jedyną osobą,której nie cieszy,że wyleciała Maria
![]()
![]() |
#1490 |
Przyczajenie
|
ponawiam pytanie... wie ktoś do jakiego kawałka Piotrek tańczył solówkę?? strasznie mi się spodobał ten fragment...
I tak Piotrek dla mnie wygrał ten program ![]() no i trzymam kciuki za Roofiego :P Grupa Fair Play Crew rządzi xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rownież nie wiem co to za kawałek i pytam ![]() ROOFI!!! i nikt inny! :P Genialny!
![]() |
![]() |
#1492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | ||
Wtajemniczenie
|
jkby któraś nie widziała:
Piotrek i Maria w DDTVN http://dziendobrytvn.onet.pl/1450361,gwiazdy.html
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Piootreeeek
![]() ![]() No ale cóż, takie są reguły tego programu... Ktoś musi odpaść żeby zostać mógł ktoś... W ogóle wczoraj nie podobała mi się jego solówka, była za mało energetyczna jak dla mnie ![]() Zauważyłam natomiast, że Maciek tańczy rewelacyjnie, ale gdy ma zatańczyć coś swojego to hmm... delikatnie mówiąc nie jest to za ładne, nie podoba mi się ![]() Uważam, że program powinni wygrać Roofi albo Maciek. Żadnej innej opcji nie widzę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
ojojjj odpadł Piotr!!
![]() jak Agustin powiedział, ze odpada Piotr to myslałam, ze wkreca.. i zaraz powie - nie, nie! Gleba!! ;/ masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Wtajemniczenie
|
Szmaciarze !! jak on mógł odpaść ??? Boże ... jak ja wczoraj krzyczałam !!
![]() Dobrze powiedział na końcu Piotr '' Cudze chwalicie a swego nie znacie . Ja mam swój Broadway w Białystoku '' <--- tak trzymaj !! Piękne słowa ;] P.S też myślałam że Augustin żartujee !! ;/ Yyy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Daria dzięki za tego linka do Dzieńdobry tvn.
sobie oglądnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.