Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-14, 20:13   #3721
201607121243
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Bubus daj znac czy mowila o mnie albo o kims stad xd
Bo na bank o wizazu mowila
Boze, jak ta dziewczyna daje sje wszystkim podpuszczac i wszystko lyka co jej napisza
Gdyby naoisalim ze ktos z wizazu poszedl siedziec, bo zabil przypadkowego przechodnia w napadzie hejterstwa ti tez by uwierzyla xd
Najlepsze jest to, że nawet nie ma zamiaru przyjść na ten wątek i poczytać, co tu piszemy, bo jak sama stwierdziła "sika na wizaż ciepłym moczem".
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:17   #3722
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diamelen Pokaż wiadomość
Miałam dwie z philipsa. Drogie modele sonicare. Używałam ok 4 lata (bardzo szybko się psuły, a z serwisem bardzo słąbo). Ja efektów nie widziałam. Musiałam usuwać kamień co pół roku mimo ich użycia. Może niektórym się sprawdzi, dla mnie to było wywalenie kasy w błoto. Jeśli mam wybierać szczoteczka manualną, elektryczną a soniczną wybieram manualną. Tylko dzięki niej odczuwam taką "czystość" zębów po myciu.
Ja mam od ponad dwóch lat Sonicare i jest idealna, nigdy nie wrócę do tradycyjnej.
Cytat:
Napisane przez diamelen Pokaż wiadomość
Bo sporo "negatywnych" komentarzy tam było. Cukier tego nie chce i już Śmieszne to.

Większośc z nich brzmiała: "po co się tłumaczysz?". Cukier napisała, że widzowie są niewdzięczni.
Znowu się zaczyna?
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Teraz zauwalylam ze nie ma na tej szczotce loga glam. Chyba ze sie starl. Mimo wsztstko dziwie sie Hani ze wypuszcza takie pedzle. Przeciez szkodzi nie tylko marce, ale tez i sobie bo promuje je swoim nazwiskiem.
Moim zdaniem odwróciła trzonej, nawet inaczej się na nim załamuje światło.
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Jak co roku od lat upieke sztuk kilka babki migdalowej z Kwestii Smaku http://www.kwestiasmaku.com/desery/b...a/przepis.html bo to najlepsza babka jaka w zyciu jadlam i standardowo obdaruje nia tez bliskich a poza tym namowilysmy z Siostra Mamę zeby zrobic chatke puchatka bo juz lata nie bylo a tez jest pyszna i szybko sie robi bo bez pieczenia
A to ja Ci ją poleciłam Ja oczywiście znowu zrobię minimum trzy, to już chyba będzie ósmy rok
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:19   #3723
Cytrynellka90
Raczkowanie

Madzik tak ukrywa męża ze w niedzielnym vlogu dobrze i przez długi czas go widać. Czy Was tez denerwuje różnica głosu kiedy coś mówi jest ciszej a potem jak walnie muzyka to masakra?
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:22   #3724
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
to jest zupełnie nowy kanał, a dzięki reklamie chłopaków z 5 sposobów na, ma na start 145 tysięcy subskrypcji. Nieźle.
Ile???

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:

D0noszę, że Zoeva podniosła ceny, w związku z tym i nasze sklepy internetowe je wywindowały do poziomu 90 zł za paletki, zestawy pędzli średnio o 50 zł droższe...

To juz sobie kupilam zestam pedzli
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:23   #3725
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Madzik tak ukrywa męża ze w niedzielnym vlogu dobrze i przez długi czas go widać. Czy Was tez denerwuje różnica głosu kiedy coś mówi jest ciszej a potem jak walnie muzyka to masakra?
A nie to chyba nie mąż. Juz sama nie wiem

Tak se edytowalam posta ze możecie pogratulować...
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Stary 2016-03-14, 20:24   #3726
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
TAAAAK!
Najgorzej jak się zapomnę i oglądam cos na surroundzie [bo wiadomo dzwięk lepszy] a tu załącza się madzika intro to bass który mam na +1 ustawiony daje tak, że sąsiedzi 2 piętra niżej na pewno słyszą. Potem cicho gada więc podgłośnie i nagle jeeeeeps jakas muza i biegnę w popłochu ściszyc by znów nie słyszeć co mówi... Swoja drogą z każdym kolejnym vlogiem wygaje mi się być przesympatyczną osobą Madzik
To jest jej mąż czy ten kuzyn z którym rywalizuje ??

Co do sprytnych babek... Dla mnie 3x nie. Zalatuje sztucznością, niepewnością i stresem. Jakby na siłe. Ich pomysły to nic nowego i przypuszczam, że nie znajdziemy tak choć jednej rzeczy, która nas zaskoczy. Co innego 5sposobów bo naprawdę czasem z sklejki i bejcy robili cuda na kiju.... Poszli po fejmie meżów i jakoś czuje, że to upadnie jak StylowoTv lub po prostu beda na siłe dodawać filmy. Poza tym pasuje mi w odbiorze tylko Pani w ciąży. No sorry bardzo ale Pani z wąsikiem to ja nawet nie wiem co proponowała bo tylko na ten
wąs
wąs

wąs patrzyłam...

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2016-03-14 o 20:32
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:26   #3727
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
TAAAAK!
Najgorzej jak się zapomnę i oglądam cos na surroundzie [bo wiadomo dzwięk lepszy] a tu załącza się madzika intro to bass który mam na +1 ustawiony daje tak, że sąsiedzi 2 piętra niżej na pewno słyszą. Potem cicho gada więc podgłośnie i nagle jeeeeeps jakas muza i biegnę w popłochu ściszyc by znów nie słyszeć co mówi... Swoja drogą z każdym kolejnym vlogiem wygaje mi się być przesympatyczną osobą Madzik
To jest jej mąż czy ten kuzyn z którym rywalizuje ??
Tak chyba jej kuzyn, za szybko napisałam post bo jeszcze nie skończyłam oglądać, a mówiła potem kto to jest.
Hasło u Adminów.

Stary 2016-03-14, 20:26   #3728
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Skoro tak polecacie hummus z Biedronki, to jutro kupię do testów.

Co do wit. B, na bank mam niedobory B2, co jakiś czas odzywają się zajady. Trochę leciały mi też włosy, ale teraz jest jakby lepiej. Dziwne, bo nie jestem weganką, jem sporo jajek i mięsa. Myślę, że moja kochana tarczyca ma z tym coś wspólnego, nie pierwsze niedobory w mojej karierze z niedoczynnością, które są jakby z tyłka wzięte a jednak z tarczycy.

Mi brakuje wiedzy w temacie ile co ma kcal i białka, węgli i tłuszczu, z drugiej strony wklepywanie wszystkiego w jakieś kalkulatory jest czasochłonne, nie wiem czy jem dobrze czy źle - wiadomo, wpadki są, ale mam wrażenie, że mam w diecie sporo tłuszczu i za dużo mięsa - tylko ile to za dużo?
Ponoć mięso powinno spożywać się max 2-3 razy w tygodniu. Czy to prawda to nie wiem, nie jem mięsa więc się tym nawet zbytnio nie interesuje. Wydaje mi się, że to raczej dotyczy czerwonego mięsa i drobiu, pewnie ryby można częściej.
Co do kalkulatorów to może na początku być czasochłonne ale potem powinnaś już znać na pamięć wartości odżywcze produktów, które spożywasz najczęściej.
Jesteś na diecie, rzeźbisz się na siłce czy tak zwyczajnie zaczynasz się zdrowo odżywiać?
Stary 2016-03-14, 20:43   #3729
juluux
Przyczajenie

Ilcia, mogłabyś jeszcze raz podać nazwę tego kremu pod oczy którym jesteś tak zachwycona? Bo nie zapisałam

DOBRA, ODWOŁUJĘ PYTANIE. ZNALAZŁAM W FILMIKACH

Edytowane przez juluux
Czas edycji: 2016-03-14 o 20:45
juluux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:44   #3730
akkikka
Raczkowanie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

[QUOTE=szatanica1989;57330 491]
Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość

A masz jakiś dobry, naprawdę dobry przepis? Dzięki za snapa

Ja robię taką podstawową wersję. Najbardziej odpowiada mi przepis z Jadłonomii http://www.jadlonomia.com/przepisy/hummus-idealny/Pastę tahini też sama robię. W sumie to najdłużej schodzi z namoczeniem i gotowaniem ciecierzycy, a potem to wszystko chwila moment i masz to co lubisz.
akkikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:44   #3731
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Co do sprytnych babek... Dla mnie 3x nie. Zalatuje sztucznością, niepewnością i stresem. Jakby na siłe. Ich pomysły to nic nowego i przypuszczam, że nie znajdziemy tak choć jednej rzeczy, która nas zaskoczy. Co innego 5sposobów bo naprawdę czasem z sklejki i bejcy robili cuda na kiju.... Poszli po fejmie meżów i jakoś czuje, że to upadnie jak StylowoTv lub po prostu beda na siłe dodawać filmy. Poza tym pasuje mi w odbiorze tylko Pani w ciąży. No sorry bardzo ale Pani z wąsikiem to ja nawet nie wiem co proponowała bo tylko na ten
wąs
wąs

wąs patrzyłam...
Uprzykrzające życie chrosteczki
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:50   #3732
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Odaję głos na biedronkowy hummus, dla mnie jest pyszny, mógłby być bardziej czosnkowy, ale jak na kupny, to i tak smkuje wybornie za to NIGDY nie kupuj z Primaviki! Zrazisz się potwornie.

W którym miejscu w Biedronce znajdę hummus? Koło czego? Ostatnio szukałam i nie było ani przy sałatach i kiełkach, ani przy gotowych przekąskach w lodówce, typu papryczki, ani przy serkach...

Kupiłam dzisiaj torbę w Orsayu (nie to co Aggie ) i mogłam przy kasie dokupić perfumy za 10 zł. Spodobał mi się zapach, mam no 2. Wiadomo jak z ich trwałością?
Któraś z Was używała?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:52   #3733
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Bubus daj znac czy mowila o mnie albo o kims stad xd
Bo na bank o wizazu mowila
Boze, jak ta dziewczyna daje sje wszystkim podpuszczac i wszystko lyka co jej napisza
Gdyby naoisalim ze ktos z wizazu poszedl siedziec, bo zabil przypadkowego przechodnia w napadzie hejterstwa ti tez by uwierzyla xd
Nie chce nic mówić, ale tu laski jeszcze wczoraj upierały się, że trolem jest Paulina. Więc tu łatwo też niektórzy łykają.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:55   #3734
201709190931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

W którym miejscu w Biedronce znajdę hummus? Koło czego? Ostatnio szukałam i nie było ani przy sałatach i kiełkach, ani przy gotowych przekąskach w lodówce, typu papryczki, ani przy serkach...

Kupiłam dzisiaj torbę w Orsayu (nie to co Aggie ) i mogłam przy kasie dokupić perfumy za 10 zł. Spodobał mi się zapach, mam no 2. Wiadomo jak z ich trwałością?
Któraś z Was używała?

U mnie jest w chłodni koło pierogów, naleśników, zapiekanek itp.
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 20:56   #3735
tangledheart
Raczkowanie

Cytat:
A właściwie czemu go tak ukrywa, skoro na jej blogu są zdjęcia z ich ślubu/wesela ...?
Stary 2016-03-14, 20:58   #3736
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Nie chce nic mówić, ale tu laski jeszcze wczoraj upierały się, że trolem jest Paulina. Więc tu łatwo też niektórzy łykają.
mówie ze swojej perspektywy, a mnie to nawet przez mysl nie przeszlo

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez tangledheart Pokaż wiadomość
A właściwie czemu go tak ukrywa, skoro na jej blogu są zdjęcia z ich ślubu/wesela ...?
bo to jest madzik, tego nie pomalujesz
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:00   #3737
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:

Któraś z Was używała?
ja kupiłam w Zarze 100ml za 50złotych, nie mogłam sie zdecydować, który zapach wybrać, bo tyle ich było a teraz nie mogę nawet powąchać, bo złapała mnie migrena

Dziewczyny, czy te lody w lidlu są na stałe? Chcę kupić siostrze, ale dopiero za tydzień będę jechała do domu i nie wiem, czy wtedy jeszcze będą.
Pytanie numer dwa: jak długo torba termiczna utrzymuje temperaturę? Nie mam u siebie w miasteczku Lidla i będę siostrze ze Śląska lody wiozła
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:04   #3738
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Uprzykrzające życie chrosteczki

ktoś już rozkminił, która czyją żoną/kobietą jest?

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy te lody w lidlu są na stałe? Chcę kupić siostrze, ale dopiero za tydzień będę jechała do domu i nie wiem, czy wtedy jeszcze będą.
Pytanie numer dwa: jak długo torba termiczna utrzymuje temperaturę? Nie mam u siebie w miasteczku Lidla i będę siostrze ze Śląska lody wiozła
Nie wydaje mi się, żeby były na stałe?! Poza tym u mnie były o 13 godzinie już tylko 4 kubki orzechowych lodów reszta same cheesecake'i i czekoladowe coś. Z torbą bywa różnie, zależy jaką masz. Jeśli obłożysz lody wkładami chłodzącymi to utrzymają się parę godzin jeśli sama torba to powątpiewam, żeby przetrwały dłuższą podróż w stanie stałym...

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2016-03-14 o 21:07
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:06   #3739
lord_viader
Raczkowanie

Obejrzałam ten vlog Olimpii.

W sumie nic tam takiego nie ma poza tym, że hejterka ze screena do niej napisała i przeprosiła i żeby nie dać się w życiu hejtować. Podziękowania dla widzów bo są wspaniali i w kupie siła. Poza tym to takie tam lanie wody jak dla mnie
Stary 2016-03-14, 21:08   #3740
Radzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
ja kupiłam w Zarze 100ml za 50złotych, nie mogłam sie zdecydować, który zapach wybrać, bo tyle ich było a teraz nie mogę nawet powąchać, bo złapała mnie migrena

około 4 godzin (chociaż ja zamrożone pierogi wiozłam z pomorza do Warszawy, ok 8godzin w cieple i nie było tragedii). Zara ma pięęękne perfumy

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3

Edytowane przez Radzka
Czas edycji: 2016-03-14 o 21:11
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:09   #3741
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iamdanifromcalifornia Pokaż wiadomość
Ponoć mięso powinno spożywać się max 2-3 razy w tygodniu. Czy to prawda to nie wiem, nie jem mięsa więc się tym nawet zbytnio nie interesuje. Wydaje mi się, że to raczej dotyczy czerwonego mięsa i drobiu, pewnie ryby można częściej.
Co do kalkulatorów to może na początku być czasochłonne ale potem powinnaś już znać na pamięć wartości odżywcze produktów, które spożywasz najczęściej.
Jesteś na diecie, rzeźbisz się na siłce czy tak zwyczajnie zaczynasz się zdrowo odżywiać?
Ryb i owoców morza nie liczy się wtedy jako mięsa. Można nawet codziennie. Dieta śródziemnomorska jest aktualnie uznana za najzdrowszą. Tam praktycznie nie ma mięsa, ale jest ogromna ilość ryb, owoców morza, warzyw
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:09   #3742
Radzka
Zadomowienie

Cytat:

ktoś już rozkminił, która czyją żoną/kobietą jest?

Nie wydaje mi się, żeby były na stałe?! Poza tym u mnie były o 13 godzinie już tylko 4 kubki orzechowych lodów reszta same cheesecake'i i czekoladowe coś. Z torbą bywa różnie, zależy jaką masz. Jeśli obłożysz lody wkładami chłodzącymi to utrzymają się parę godzin jeśli sama torba to powątpiewam, żeby przetrwały dłuższą podróż w stanie stałym...

Jako Kula-szpiegula ja!
Blondi - Arti
Pani z wąsem - Sztaba
Z tatuażami - Abi
Ciężarna (swoją drogą wydaje się baaardzo sympatyczna) - Klamer
W kręconych - Lemon

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:13   #3743
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

No u mnie, zależnie od konkretnej Biedronki, leżą właśnie w tych miejscach.
Szkoda, ze ten z czarnuszką był chwilowo, moim zdaniem bił na łeb, na szyję ten pomidorowy - średnio go lubię, najchętniej kupowałabym tylko naturlany.
W Żabkach niektórych są większe pojemności tego samego hummusu w lodówkach.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:18   #3744
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
wąs
wąs

wąs patrzyłam...
Ja też nie mogłam przestać się na niego gapić. I mnie też irytują te dziewczyny. Ok, pewnie peszy je kamera, ale nie każdy się nadaje do bycia przed kamerą. A te ich gesty, pokazywanie dwóch palców podczas wypowiadania liczby "dwa" (nie znoszę, jak ludzie to robią). No i sorry, ale patrząc na to, jak wyglądają, niekoniecznie chcę kopiować ich triki urodowe. Nie mówię, ze są brzydkie, ale to przeciętne, niczym się nie wyróżniające dziewczyny. U 5 sposobów... ta swojskość jest atutem, a tutaj już mniej.
Cytat:
Nadrobiłam ostatni filmik Pieczonki. Modelka nie do zniesienia, irytująca na maxa, ale nie o tym miałam.
Dla mnie to jakiś koszmar - te okrzyki i głupie miny...
Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość
Bo Zosia Zborowska głownie w teatrze gra. Skończyła szkołę teatralną w Warszawie i studiowała też w Los Angeles.
Ostatnio wystąpiła w filmie "Słaba płeć". Na pewno jest bardzo pozytywnie zakręconą osobą. W tym filmie Pieczonki faktycznie była miejscami drażniąca, ale ona się tak na co dzień zachowuje. Obserwuję ją na snapie i Zośka taka właśnie jest.
No tak, ale dla takich osób jak ja, które nie widzą, kim ona jest, pierwsze wrażenie może być jednak mocno negatywne.
Cytat:

Właśnie w tych miejscach powinien być. Ale ja radzę jednak robić domowy.

[QUOTE=akkikka;57347131]
Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

Ja robię taką podstawową wersję. Najbardziej odpowiada mi przepis z Jadłonomii http://www.jadlonomia.com/przepisy/hummus-idealny/Pastę tahini też sama robię. W sumie to najdłużej schodzi z namoczeniem i gotowaniem ciecierzycy, a potem to wszystko chwila moment i masz to co lubisz.
Muszę spróbować tego przepisu. My robiliśmy w weekend po raz pierwszy domowe tahini, ale mój asystent przypalił sezam i wyszła tragedia
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:24   #3745
wraaakczasu
Rozeznanie

Vlog u Olimpii. Pierwsze co mnie wkurzyło i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ona tego biednego psa męczy, że on ma z nią siedzieć jako jej "tło".
Mówi o tym, że hejterka do niej napisała, że miała problemy itp. że ją przepraszała i że chciałaby żeby Paulina usunęła to zdjęcie z insta. Moim zdaniem to wygląda dość dziwnie. Wydaje mi się, że hejterka chciała sprawdzić jak Paulina jest podatna na to co jej piszą-chciała sprawdzić czy faktycznie usunie to zdjęcie jak przysłowiowy posłuszny piesek.
Powiedzcie mi który hejter najpierw zwyzywa osobę a później błaga o wybaczenie i skasowanie screena tym bardziej, że to konto z którego pisała te komentarze pewnie było lewe.
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:28   #3746
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Któraś z Was używała?
Ja mam no 1 i jestem zadowolona z trwałości, moja siostra też mi zaczęła podbierać i chyba jej się bardzo zapach spodobał ; ) Miałam je na weselu i trzymały się całkiem dobrze (upałów nie było, bo to był kwiecień). Co to za promka, że za 10zł te perfumy? Bo u mnie już na wykończeniu.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:31   #3747
lord_viader
Raczkowanie

Myślałam, że sobie jaja robicie na temat testowania tych burgerów.

Jedyne co przychodzi mi na myśl:
Stary 2016-03-14, 21:33   #3748
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

No u mnie, zależnie od konkretnej Biedronki, leżą właśnie w tych miejscach.
Szkoda, ze ten z czarnuszką był chwilowo, moim zdaniem bił na łeb, na szyję ten pomidorowy - średnio go lubię, najchętniej kupowałabym tylko naturlany.
W Żabkach niektórych są większe pojemności tego samego hummusu w lodówkach.

ja bardzo lubie ten paprykowy <3
u mnie one są przy sałatkach
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:34   #3749
201607111008
Konto usunięte

Nowy konflikt u Darwinów

Jakość i dopracowanie detali powalają, ale mam wrażenie, że ostatnio cierpi na tym humor. Może mam dzisiaj jakiś słaby dzień, ale nic mnie nie rozbawiło, a przy starych odcinkach śmiałam się co chwile

Edytowane przez 201607111008
Czas edycji: 2016-03-14 o 21:37
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 21:34   #3750
pazza_polacca
Raczkowanie

rady jak dla 15 latek, ale ma takie czaderskie mieszkanie

pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości