![]() |
#3631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na Wspólnej
Ale może za jakieś dwa tygodnie Kamilek przejrzy na oczy:
(21.XI.2007) Ewa próbuje wytłumaczyć Marcie rozmowę z Wiśniewskim, której dziewczyna była świadkiem. Córka Romana nie kryje swojego oburzenia i nie bardzo chce słuchać jej wyjaśnień... Żanecie robi się żal Wieśka i zaprasza go na przyjęcie weselne. Ku jej zaskoczeniu Grzegorz również bardzo nalega, aby Wiesiek dołączył do grona gości weselnych... Kamilowi udaje się w końcu złapać okazję i wraca do Warszawy. Nie zastaje Zuzanny w domu, ale dziewczyna dzwoni do niego na komórkę. Przekonana, że Kamil jest poza Warszawą mówi mu, że właśnie jest w jego mieszkaniu... Ola przed domem weselnym znajduje kluczyki od Mercedesa. Namawia Daniela na przejażdżkę. On próbuje wybić jej z głowy ten szalony pomysł... Końcówka mnie rozśmieszyła do łez - po prostu jak sobie to wyobrażę, to leże ze śmiechu na podłodze ![]()
![]() |
#3632 |
Zadomowienie
|
Chyba juz w nastepnym odcinku ta Katia mu powie co Zuza nagadała jej.
Mysle ze zacznie sie zastanawiac nad postepowaniem swoim. Swoja droga to jest w kropce. Same pomyslcie komu byscie zaufaly chlopakowi z ktorym jestescie, kochacie go, ufacie mu czy przyjacielowi?
![]() |
#3633 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem komu bym zaufała...
Ale ponieważ trudno mi tak do końca zaufać jakiemukolwiek facetowi ( uraz ![]() Sama nie wiem... Dobre pytanie ![]() Niestety niczego nie można być pewnym na 100% ![]() I mamnadzieje, że ani ja, ani żadna z nas nie bedzie musiała sanąć przed takim wyborem ![]() (Dlatego całe szczęście, że moje koleżanki mają zupełnie inny gust niż ja ![]() ![]()
![]() |
#3634 |
Wtajemniczenie
|
ohh jak widze takie laski jak Zuza to mam miałabym ochotę jej przywalić. słodka idiotka
![]()
#3635 |
Raczkowanie
|
W sumie to żal mi i Igora i Kamila. Fajne z nich chłopaki, a szczęscia w miłości to nie maja
![]() ![]()
#3636 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
streszczenia
26 listopada Malczewski dzwoni do Renaty i prosi, aby spotkali się w sprawach służbowych. Ona z wielkim entuzjazmem szykuje się do spotkania idzie do salonu Ewy i robi sobie nową fryzurę. Malczewski jest pod wrażeniem jej wyglądu i zasypuje ją komplementami. Renata z przyjemnością ich słucha i w rozmowie coraz bardziej się otwiera. Marta próbuje wytłumaczyć Kamilowi, że zachowanie Zuzy nie jest do końca w porządku. Uważa, że brat nie powinien się o nic obwiniać i spokojnie czekać, aż Zuza pierwsza się do niego odezwie. 27 listopada Ewa bezskutecznie próbuje dowiedzieć się od Romana, o czym rozmawiał z Wiśniewskim. Hoffer zdawkowo wyjaśnia, że w końcu dowiedział się prawdy i nie chce więcej wracać do tej sprawy. Zdesperowana Ewa spotyka się z Przemkiem i błaga, aby powiedział, co usłyszał jej mąż. Michał płaci 1200 zł za uszkodzony przez Daniela i Olę zderzak. Bratanek bardzo dziękuje i zapewnia, że za dwa miesiące odda mu wszystko co do złotówki ma zamiar pracować w wakacje. Okazuje się jednak, że jeszcze tego samego dnia dzięki pomocy Oli udaje się mu spłacić dług. 28 listopada Żona Hoffera prosi Martę, żeby pozwoliła jej wytłumaczyć nieporozumienie z Przemkiem. Marta nie chce słuchać wyjaśnień Ewy i robi jej wymówki, że nie powiedziała mężowi, co wydarzyło się między nią a Wiśniewskim. Zajęte rozmową nie zauważają nadchodzącego Romana, który je słyszy. Izabela opowiada Krystynie o trudnej sytuacji, w której się znalazła za względu na nią Jerzy zrezygnował z wydania najnowszej powieści, a Maks w związku z tą sprawą pokłócił się z Edytą. Krystyna uważa, że Brzozowska powinna jak najszybciej porozmawiać z Jerzym. 29 listopada Marta przechodzi badanie USG. Zaniepokojony wynikami lekarz zaleca bardziej szczegółowe badania podejrzewa, że dziecko może mieć wady genetyczne. Marta i Filip są załamani. Małgosia nie może zrozumieć, dlaczego Piotr odrzuca bardzo ciekawą ofertę pracy. On tłumaczy jej, że w "Fieście" zarabia dużo więcej i teraz nie może pozwolić sobie na realizowanie ambicji. Żaneta i Grzegorz znajdują mieszkanie do kupienia w Pruszkowie. Maria uważa, że to stanowczo za daleko.
#3638 |
Zakorzenienie
|
podnoszę wątek
![]() a swoją drogą - tak myślałam, że z ciążą Marty będą jakieś komplikacje, w serialu zawsze musi najpierw coś być 'nie tak', żeby później było lepiej ![]() mogliby to sobie darować, zwłaszcza, że był już wątek Kingi i Michała o stracie dziecka. Pewnie znów będziemy przez kilka tygodni oglądać "załamaną" Martę.
#3639 |
Zakorzenienie
|
mnie ciekawi wątek z Zuzą
![]()
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
pewnie urodzi się chore, a po jakims czasie zamarwiania sie rodzicow wyzdrowieje - taka kolejnosc wydarzen jest juz nudna, w kazdym serialu sa komplikacje z dzieckiem ;/
#3642 |
Rozeznanie
|
A ja w gazecie przeczytałam, że Kinga jest prywatnie w ciąży, więc i w serialu będzie
![]() Nie tylko załaman ie Marty będziemy oglądac ![]()
#3643 |
Zadomowienie
|
Kinga byla przeciez w ciazy jakies kilka miesiecy temu normalnie,
dlatego nosila luzne ciuchy w na wspolnej albo nie pokazywali jej calej. Znowu w ciazy jest?
![]() |
#3644 |
Wtajemniczenie
|
A pamiętacie jak Marta po aferze z Marcinem poszła do ginekologa na badania i derwowo czekała na wyniki..... ???
ale chyba musiało być wszystko w porzadku skoro pożniej sie juz nic nie ciagneło w tej sprawie, ja osobiście nie pamieytam by była u lekarza jeszcze raz po badania pewnie bardziej miała to byc kampania społeczna niż nowy watek w serialu. To co ? ciązowo sie zrobi? Kurcze tylko bez komplikacji!!! juz wystarczy ze Kinga straciła dziecko, a grała ta sytuacje jak naprawde była w ciazy i sama aktorka przyznała ze to to dla niej trudna sytuacja |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
a mi się wydaje że może się urodzić np niepełnosprawne albo z jakimś zespołem. Zobaczymy.
#3646 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o Zuze to bardzo mnie zoskoczyła ta postać. Wydawała się taka sympatyczna. Tymbardziej,że przecież bała sie ludzi! Nie chciała pokazać twarzy, bo miała blizny. Dziwie się, bo taka osoba nie zmienia się tak szybko. I nie jest tak pewna siebie. Poczucie niskiej wartości zostaje.
No, ale to tylko serial..... ![]() Gdzieś mi się obiło o uszy,że Marta jest w ciąży nie tylko na ekranie. Ale to mogą być jakieś plotki...:-/
#3647 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3648 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka moja mała interpretacja ![]() Ale Zuzy tez nie lubie ![]()
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Nie chciałabym żeby Marcie urodziło się chore dziecko.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3651 |
Zadomowienie
|
Hmmm z tego co wiem to akrotrka grająca Martę jest naprawdę w ciąży, więc napewno urodzi i odpuci propozycję matki Filipa. Co o tym myśliscie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
ona twierdzi że niby nie jest ;p
#3653 |
Zadomowienie
|
przeczytałam na pudlu, że jest ^^ ale nie wiem ile w tym prawdy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
no ja na pudlu przeczytałam że oni twierdzą, że ona jest, ale ona im mówi, ze ona nie jest i dopiero za dwa lata ona chce być w ciąży
![]() ![]()
#3655 |
Zadomowienie
|
hmmm ale tak czy inaczej (serialowo) nie sądzę żeby Marta dała się namówić na aborcję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
BAN stały
|
A mi się daje,że Marta poroni.No,chyba że chcą przedstawić problemy młodych dziewcząt,które zaliczają wpadki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
Joanna Jabłczyńska nie jest w ciąży
![]()
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzieś czytałam, że Jabłczyńska mierzyła już sztuczny brzuszek itd.
![]() |
#3659 |
Zadomowienie
|
ta marta i tak ciągle jest jakaś niepocieszona, już raz oglądaliśmy jej załamanie (wtedy gdy zgwałcił ją ten Marcin chyba...) nie chciałoby mi się na to znów patrzec
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Rozeznanie
|
lubie, chociaz wole M jak milosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.