|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Nie podniecam go...
Jestem z kims od niedawna i widze,ze cos jest nie tak,facet wogole nie wykazuje checi na zblizenie
czuje sie jak tredowata, raz probowalismy to mowil ze nje dojdzie po piwie,po kilku minutach zrezygnowal wogole z seksu,bo juz mu sie nie chcialo, i mu opadl,powiedzial ze od jakiegos czasu ma takie probleny bo przytyl...ale ja nie wiem czy to na serio tak jest czy on nie chce po prostu...dodam,ze jest przed 40 i jemu wystarczy tylko sie poprzytulac,czasem mi sie wydaje ze ja mu sie nie podobam bo raz sam stwierdzil ze nie byl jeszcze z taka szczupla kobieta,moze dlatego mu sie nie podobam bo nie mam wielkich cyckow i tylka:/
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie podniecam go...
A może to problem zdrowotny? Pogadaj z nim, może potrzebna będzie konsultacja lekarska.
|
|
|
|
|
#1563 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Może to dziwne, ale mam podobnie.. nie lubię ostrego zbliżenia, fajnie jest się przytulić, zrobić masaż, itd... może spróbuje za jakiś czas.. a może warto spróbować "inaczej" w sensie np. pozycja 69 lub inaczej.. może go "obudzisz" pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
A duzo pije tego piwa?
|
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
Kilka razy w tygodniu,ale max 2 a wtedy wypil jedno...niestety widze,ze on unika zblizen,ja nie chce go zmuszac,bo pomysli ze mi tylko na tym zalezy,jestem sporo mlodsza od niego. A jesli chodzi o oral to on jakos nie przepada
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
Nie było między wami jeszcze ani jednego pełnego stosunku?
Na twoim miejscu pogadałabym o tym szczerze z nim, może rzeczywiście ma jakieś problemy. Powiedz mu o swoich oczekiwaniach względem niego, że czujesz się źle, brzydko... On też powinien to zrozumieć. |
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
A poza łóżkiem jest wszystko ok? Czujesz jego 'miłość', bliskość, troskę etc? Jakbyś mu się nie podobała to byłby z Tobą?
Może ma takie libido, albo no nie wiem wiek? (dla mnie jest stary więc tak strzelam )
|
|
#1568 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Chłopak/ dziewczyna nie chce się ze mną kochać - zbiorczy!
Jakieś mega niskie libido, co prawdopodobnie oznacza kłopoty ze zdrowiem. Zazwyczaj w nowym związku w sprawach sexu panuje że tak powiem duży entuzjazm i chęć poznania a nie jakies tam kizi mizi.
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
Kilka razy w tygodniu pije piwo?
To może niech ograniczy picie piwa, zacznie ćwiczyć to zrzuci kilogramy zbędne i piwny brzuch. Znając facetów gdy się ich zapyta czemu piją piwo przed snem to właśnie po to żeby im się lepiej spało. |
|
|
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie nie bylo, poza tymi sprawami to raczej jest ok. Moze faktycznie nie ma formy ze wzgledu na wiek i tryb zycia,no ale nie wiem czy on cos z tym robi,bo mi sie zdaje ze jemu wogole nie jest potrzebny seks. Nawet mnie nie dotyka w taki sposob...
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
Hej, teraz ja. Jestem z meżczyzną 2 lata, on ma 24 lata. Jestem kobietą atrakcyjną, szczupłą, mam duże powodzenie u mężczyzn, nie wstydzę się niczego w seksie, jestem otwarta i mam wysokie libido, mogę uprawiać seks codziennie po kilka razy. Natomiast on przez te 2 lata pokazał, że jego temperament jest inny od mojego. Na początku związku byłam w szoku, gdyż to był jedyny facet, który widząc mnie nagą potrafił odmówić. Nawet nie wiecie jak to bolało, teraz z czasem wstydzę się z nim eksperymentować, bo boję się że mnie odrzuci. Swoją drogą podejrzewałam go nawet o to, że jest gejem... Mimo rzadkiego seksu bez szału, kocham go i mogę na nim polegać. Mimo wszytko chciałabym to naprawić, rozmów było mnóstwo... Wiem, ze jak był młodszy to uprawiał seks po pijaku, i tylko po pijaku. Wiem też że z czasem otworzył się na mnie, lecz seks jest najcześciej z mojej inicjatywy. Nie chce uprawiać seksu raz w miesiacu, nie czuję się atrakcyjna dla niego, ostatnio pomyślałam, ze to może dlatego, ze mam małe B. Mimo, że kocham swoje cycki przez niego zaczynam łapać kompleksy... Nie wiem co robić, pomożcie
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma rozmiaru małe B. Nie ma i kropka. Jak od początku taki był, to co myślałaś? Że nagle się zmieni i zacznie mieć na ciebie ochotę zawsze i wszędzie? Jeśli ma takie libido, to nie twoja wina. Nie obwiniaj się, dziewczyno. Wszystko z tobą w porządku. Jeśli rozmowa nie pomaga, rozstańcie się, bo będziesz sfrustrowana, zła, niespełniona. Nie możesz go zmusić, żeby chciał częściej. Po prostu się nie dobraliście. |
|
|
|
|
|
#1573 |
|
Raczkowanie
|
Piękny rozmiar. Rady na wizażu są jak pracownicy państwowi, na od☠☠☠☠☠☠☠, po najniższej linii oporu - 'zostaw go'.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma nic gorszego niż widzieć że facet nie ma na Ciebię ochoty, że go nie pociągasz. To samo w drugą stronę. Niedopasowanie seksualne to bardzo trudna rzecz do przeskoczenia, wręcz niemożliwa. |
|
|
|
|
|
#1575 |
|
BAN stały
|
Ludzie potrafią dawać rady których 90 procent ludzi by nie wzięło na serio a oni sami by z nich prawdopodobnie nie skorzystali.
Jeżeli autorka piszę, że w innych dziedzinach życia jest dobrze to nie oczekuj, że rzuci go z powodu rzadkiego seksu dopóki jej to tak nie zbrzydnie, że przestanie go kochać. Podobno ćwiczenia sprawiają, że się zwiększa ochota chociaż u mnie jest tak samo albo wręcz ciut mniej (na szczęście). |
|
|
|
|
#1576 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1577 |
|
BAN stały
|
Nie wiem czemu od razu zakładasz, że autorka nie panuje nad Sobą i od razu zdradzi.
Nigdy tego nie rozumiałem. Jak tępym trzeba być by nie chcieć zakończyć związku bo coś nie odpowiada a zdradzić. |
|
|
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
kaguya, no cóż, też twierdzę, że Twoja rada jest bezsensowna. Kocham swojego chłopaka, on kocha mnie również, gdyż widzę to w gestach, słowach, w nim ogólnie. Jeżeli chodzi o bycie ze sobą to dobraliśmy się jak najbardziej, nie umiem się na niego złościć a on na mnie, obydwoje się różnimy, ale staramy się zadowolić nawzajem.
Twoja rada jest bezsensowna, bo nie jestem osobą, która widzi, ze jak coś nie gra to wyrzuca to do śmieci. Napisałam w tej sprawie tutaj, gdyż liczę na jakieś rady, może ktoś jest w podobnej sytuacji i wie, jak pobudzić mężczyznę. Ja wiem, że to nie jest kwestia tego, że mu się nie podobam, bo mu stoi często przy mnie, chodzi o to, że nie wykorzystuje tego, ze mu stoi. Wiem, że to paradoksalnie brzmi, po prostu chłopak ma jakąś blokadę w sobie, lubi ze mną uprawiać seks, ale nie ma takiej potrzeby, woli się przytulić, być podrapany czy wziąć mnie na kolację, na ciastka czy do kina. Rozmawiałam z nim apropo badań hormonalnych, bo gdzieś tutaj wyczytałam na ten temat, boję się, że jest chory. Ogólnie spostrzegłam, ze on jest ciągle zmęczony i ciągle by spał. Zawsze tak było, nawet kiedyś chodził w tej sprawie do psychologa. Na pocieszenie wszystkim kobietom, mój tż na samym początku był jeszcze gorszy, w sensie zamkniety. Z czasem się otwiera, kiedyś nienawidził minetek, teraz mi je robi np. Lecz niestety dalej to ja najczęściej rozpoczynam nasze współżycie... |
|
|
|
|
#1579 |
|
Przyczajenie
|
A ja powiem szczerze, że gdy brakuje seksu "w domu", to prędzej czy później zacznie się myśleć o kimś innym. Mówię z własnego doświadczenia, chociaż nie wyobrażam sobie, że mogłabym zdradzić mojego TŻ-a. Pracuję w gronie praktycznie samych mężczyzn i mimo tego ograniczam się jedynie do myśli o tym, co by było gdyby.
Sama miałam zastosować się do rad o mocnym przemyśleniu sytuacji i ewentualnym rozstaniu, ale nie potrafię. Może jestem mocno przyzwyczajona do tego jak jest teraz, ale nie wyobrażam sobie życia bez mojego faceta. Od czasu ostatniego posta kochaliśmy się kilka razy, za każdym razem byłam wściekła jak wyglądał nasz seks, nie potrafiłam pohamować nerwów i tłukłam mu co jest nie tak. Wczoraj (znów po dłuższej przerwie) zaczęliśmy się kochać, ba, pozwolił zrobić sobie dobrze (normalnie mi odmawia tłumacząc, że przez to nie może długo się kochać - mimo iż kiedyś nie miał nic przeciwko) i co? W pewnym momencie mi przerwał, zaczął zajmować się mną i po jakichś 10 minutach całego "zbliżenia" powiedział, że dupa, bo mu oklapł. Jak mam się czuć w takiej sytuacji? Wiadomo, nie podniecam go. Pretensje, że to nieprawda, że coś sobie wkręcam, ale jak mam to wytłumaczyć? Powoli totalnie odzwyczajam się od seksu i chyba po prostu zacznę mu odmawiać. Może totalny celibat pomoże? |
|
|
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
Może przez te pretensje? Może go chwal w łóżku, u mnie pomagają sprośne słówka, typu, ale masz dużego penisa itp.itd, a po seksie powiedz, ze fajnie i w ogole. Bo tak jak narzekasz na niego, to nie będzie lepiej
|
|
|
|
|
#1581 |
|
BAN stały
|
"Ale masz dużego penisa". Dla mnie takie "pochwały" są kompletnie bezsensowne, to tak jakby powiedzieć dziewczynie z płaską klatką jakie ma duże cycki (czyli jeszcze pogorszy sytuację) albo dziewczynie z dużymi cyckami (a przecież o tym wie). Ale ja tam nigdy nie miałem fioła na punkcie Leszka wiec trudno mi się odnieść. Generalnie pomysł ze sprośnymi słówkami chyba dobry ale na początku bez przesady w stylu "Rżnij mnie mocno s☠☠☠☠ysynie. Do ostatniej kropli." xDD
A facetowi się nie dziwię, że się stresuje skoro jest pod taką obserwacją. Twój post brzmi jakby seks dla tego faceta miałby być niemal karą, nawet loda nie chcę żebyś mu zrobiła bo wie, że przez to może wytrzymać krócej. A w trakcie gry pewnie tylko obserwuje Twoją twarz z pełnym skupieniem szukając oznaki złości albo niezadowolenia Nie wiem jak to u was wygląda ale rozluźnij go i sama przejmij inicjatywę. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-03-09 o 20:19 |
|
|
|
|
#1582 |
|
Zadomowienie
|
Mi powiedzial ze najlepiej mu dojsc od tylu a wzwod najlepiej z rana i ze nie jest przyzwyczajony do czestego seksu. Chcialabym byc z nim blisko ale nie cisne go skoro ma z tym problemy. I nie zakonczylabym zwiazku z takiego powodu...
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Przyczajenie
|
Może źle to ujęłam - nie robię mu awantury po każdym zbliżeniu, ale widać, że jestem zła i on to czuje. Zna także powód. Nie wiem jak można powiedzieć dzień po zbliżeniu, że "dziś nici, bo przecież kochaliśmy się wczoraj". Wydaje mi się, że niedobranie się pod względem temperamentów nie jest wystarczającym powodem do rozstania, zresztą gdy kiedyś powiedziałam, że chyba brak seksu mógłby skutkować zerwaniem, wyśmiał mnie, ale jest ciężko udawać w dzień, że jest ok, skoro wieczorem kompletna nuda i brak zbliżeń.
A co do seksu oralnego - źle, że chcę aby było mu dobrze? Za każdym przed "lodem" razem powtarzam, że możemy się tylko popieścić, a on dalej swoje. Nie wiem co zrobić żeby był bardziej ciekawski,w sensie zaczął też bawić się seksem, próbować czegoś nowego, bo moje starania nie dają nic i żeby w ogóle zaczął chcieć, bo w tym największy problem. |
|
|
|
|
#1584 |
|
Zadomowienie
|
Eh moj partner ciagle mi dogryza z powodu mojego wygladu...ze jestem za chuda.,ze kosci,ze pare kilo wiecej by sie przydalo...tak ale nie dla kazdego to jest takie latwe przybrac. Coraz bardziej czuje ze mu sie nie podobam.nie podniEcam...z jego strony nie mA nawet cienia zadnej inicjacji...dla mnie nie liczy sie sam wyglad, on ma brzuszek,nie jest tez jakos hojnie obdarzony ale mi to nie przeszkadza. Wydaje mi sie ze zwiazal sie ze mna bo nie chcial byc sam a juz troche lat ma...i raczej nic do mnie nie czuje... Nie traktujcie tak drugich osob bo to nie fair...
Edytowane przez kawa_o Czas edycji: 2016-03-14 o 23:59 |
|
|
|
|
#1585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Seks to ważny aspekt w związku, nie oszukujmy się. A reszta twojej wypowiedzi świadczy o tym,że jesteś głęboko nieszczęśliwa. Co cię przy nim trzyma? |
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Zadomowienie
|
Bo to swiezy zwiazek...a ja juz czuje sie nieakceptowana...
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1588 |
|
on tired little feet
|
to po cholerę jaką jeszcze w tym tkwisz?
i na odchodne powiedz co myślisz o jego brzuchu i "niezbyt hojnym obdarzeniu"
|
|
#1589 |
|
Fuck google, ask me!
|
Ma się zachować jak prostak, bo jej facet to gbur z małym ptaszkiem?
|
|
#1590 |
|
on tired little feet
|
Dokładnie tak bym zrobiła na jej miejscu
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

czuje sie jak tredowata, raz probowalismy to mowil ze nje dojdzie po piwie,po kilku minutach zrezygnowal wogole z seksu,bo juz mu sie nie chcialo, i mu opadl,powiedzial ze od jakiegos czasu ma takie probleny bo przytyl...ale ja nie wiem czy to na serio tak jest czy on nie chce po prostu...dodam,ze jest przed 40 i jemu wystarczy tylko sie poprzytulac,czasem mi sie wydaje ze ja mu sie nie podobam bo raz sam stwierdzil ze nie byl jeszcze z taka szczupla kobieta,moze dlatego mu sie nie podobam bo nie mam wielkich cyckow i tylka:/

pozdrawiam
)

i na odchodne powiedz co myślisz o jego brzuchu i "niezbyt hojnym obdarzeniu"