|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
|
|
|
|
#4082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z matowych szminek polecam NYX i te w płynie i normalne. U mnie trzymają się spokojnie do 9 godzin z jedzeniem i piciem. Dostępne e niektórych Douglasach, ale to niedobitki i widziałam w mintishopie. Niezłe są też te Wet'n'wild, dostępne w Naturze. Edytowane przez lamorela Czas edycji: 2016-03-15 o 22:54 |
|
|
|
|
#4083 | |
|
Karo
|
Cytat:
|
|
#4084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj kupiłam tę nową z Golden Rose http://www.goldenrosestore.com.tr/lo...-lipstick.html Na razie zapowiada się nieźle, ale muszę jeszcze potestować. Ma fajne kolory i przystępną cenę.
|
|
#4085 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l: (dlatego i u mnie brak )Cytat:
Ja się jakoś specjalnie nie przejmuje tym, że coś mi może mniej pasować, bo jeszcze jestem w fazie sprawdzania różnych kombinacji, ale to, co wiem na pewno to żółte, pomarańczowe cienie zdecydowanie nie dla mnie Wiem, że Gabi mówi, że odrastanie ciemniejszych mocniejszych włosków po goleniu to mit, ale w sumie nie wiem. Przeszkadzało mi kilka włosków na twarzy, które wyróżniały się długością i zaczęłam je wyrywać pensetą, niestety później zaczęły rosnąc na prosto/sztywno i wcześniej były jasne, a teraz ciemne. Więc jak to jest? |
||
|
|
|
#4086 |
|
Konto usunięte
|
Włosy jasnieja od słońca, to moim zdaniem tłumaczy czemu po wyrwaniu sa ciemniejsze - po prostu wyrywamy te rozjasnione
|
|
|
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie obejrzałam snapy Andziaks i ogólnie mówi, że większość tego co napisał Pudelek to ściema, śmieje się, że tylko zrobili jej reklamę bo chyba w ciągu 10 minut zebrała 300 nowych obserwatorów na IG.
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4088 |
|
Konto usunięte
|
MS_E - bo wlosy tak rosna, jak sa krótkie są jak druty, jak są dłuższe to jaśnieją i sa bardziej miękkie, ale to zalezy od ich dlugosci, a nie od golenia
mozna sie calowac z facetem z tygodniowym zarostem, ale z jednodniowym to jak szuranie papierem sciernym po twarzy a do tego mowisz, ze sie wyroznialy dlugoscia - no to nie mozna ich brac za przyklad, widocznie sa w takim miejscu, gdzie masz jakas zmiane i wszystko jest inaczej |
|
|
|
#4090 | |||||
|
maskott
|
Cytat:
(Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo fajna istota. czuję, że polubiłam ją w rzeczywistych kontaktach. ale też wydaje mi się, że to taka osoba, którą każdy lubi ![]() brwiom w nowej wersji mówię nie :P u mnie 18* Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego względu, że włoski odrastają takie 'ostre', też sobie nie wyobrażam jeżdżenia tym trymerem po twarzy, bo jak będą odrastać to w dotyku będzie twarz jak u faceta
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
np. na łydce będą ostre, na udzie nie |
|
|
|
|
#4093 |
|
Zdegustowanie
|
latorośl Madonny jako modelka
https://www.instagram.com/p/BC5Ppyyr...tellamccartney
|
#4094 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No, ale znając siebie, gdybym miała większe fundusze, to na pewno wydałabym dużo więcej na kosmetyki. Także dla mnie te 500 zł wcale kosmiczną kwotą nie jest. Natomiast spokojnie byłabym w stanie zrobić makijaż za 100 zł a nawet mniej, tymi kosmetykami, które posiadam.
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś zauważył nową Szuszę na pierwszej stronie
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Zainspirowana Wami, podliczyłam, ile jest warta moja twarz
![]() - Podkład 139 zł - puder matujący - 25 zł korektor - 89 zł brwi - 39 zł oczy - dwa cienie matowe z kobo plus jeden z inglota - 30 zł ajlajner - 14 zł tusz do rzęs - 10 zł bronzer - 120 zł szminka (opcjonalnie) - 86 zł łącznie - 552
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Partnerka oznaczona u Dżeka faktycznie inaczej wygląda na każdym zdjęciu, a jeszcze inaczej ją zapamiętałam z vloga
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2016-03-16 o 09:15 |
|
|
|
|
#4099 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Kurczę jak tak patrzę na Wasze podliczenia makijażów codziennych to czuje się biednie... Mój codzienny makijaż pn-pt to kwestia 20-30zł [tusz do rzęs za 8-10 bo podpasowały mi te z SmartGirlsGetMore, coś na brwi kredka lub zel z wibo, czasem podkład z AA lub Bell coby tylko lekko zrównać koloryt]. Nawet jak podliczyłam swój makijaż weekendowy, pełny i "szalony" to max 200. Oczywiście bez pędzli, choć to byłoby z 30zł wiecej bo obecnie kocham perełki trafione na alliexpres za grosze. Niby pełna szuflada kosmetyków jakby ją podliczyć to wyszłoby wiele więcej ale większość zdobyta na promocji -40% itp albo po prostu tanioszki sprawdzone [jak np rozswietlacz z wibo zamiast MaryLou]... Się zdołowałam
|
|
|
|
#4101 |
|
Rozeznanie
|
Nerwussss, e tam nie smutaj
nie używasz wielu kosmetyków to i kwota się nie uzbiera zawrotna. Co kto lubi, w makijażu pełna dowolność.
|
|
|
|
#4102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Czekoladożerca
|
Jak ja podliczyłam swoje to się załamałam, że tak dużo mi wyszło
, a Nerwus tu nam smuta, że jej mało wychodzi. Kobiecie nie dogodzisz.
|
#4104 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Konto usunięte
|
Nerwuss weź się nie wygłupiaj
droższe wcale nie znaczy lepsze plus poza kosmetykami liczą się też umiejętności- na poprawienie humoru zachęcam Cię do pomyślenia o fashionelce która używa głównie chanela i innych ekskluzywnych marek a wygląda jak wygląda |
|
|
|
#4106 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
|
|
#4107 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Czy ja wiem czy cieszyć.. Nie chcę teraz tu robić dramy roku ale wydaje mi się, że jestem zakupoholiczką-sknerą :P o ile tak to można określić. Bardzo bym chciała mieć wysokopółkowe produkty za kwoty minimum 3cyfrowe ale z drugiej strony jak pomyślę, że maluję się głównie w weekendy a wydajność produktów jest spora to prędzej czy później będę musiała wywalić kilka stów do kosza. Co gorsza jeśli trafi się bubel uczulający/powodujacy grudki/pryszcze no zapłakałabym się. Lubie makijaż, lubię się paciać godzinami do perfekcji i dla przyjemności ale łatwiej mi będzie wywalić szminke z GR niz z Maca. Wychodzi na to, żem materialistka. Cóż ja doceniam swoją cieżką pracę i chyba jestem pokroju Olimpii kupowania drobnicy co jakiś czas [typu wielka promka] niż jednej super-duper-extra-musthave rzeczy wysokopółkowej. Heh Dziękuje za miłe słowa ![]() Dokładnie! Droższy nie znaczy lepszy ja w swoim makijażu za ok 100zł wyglądam lepiej niż Szusza w TooFace'ach Markach Jackobsach itp. No dobrze już dobrze, juz nie smutam ; ) rozumiem, że każdy ma swoje pasje i potrzeby i słabości. Tak samo każdy inaczej rozróżnia co jest tanie/drogie
Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-03-16 o 10:02 |
|
|
|
|
#4108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym oczywiście kluczem jest odpowiednia pielęgnacja, bo na ładnej cerze wszystko wygląda ładnie a na brzydkiej nie... nasza ulubienica Słonilla jest tego najlepszym przykładem
|
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wychodzi dość tanio, tylko nie wiem czy Colorstay liczyć po cenie z Cocolity czy Rossmanna
Podkład 30 zł/60 zł stacjonarnie, puder 20 zł, do brwi pomada Inglot chyba 40 zł niecałe, żel do brwi Wibo 10 zł, tusz Maybelline ukochany 20 zł/30 zł stacjonarnie, róż Bourjois 40 zł, bronzer Kobo 20 zł, fixer Inglot ok. 40 zł, czasami szminka Lovely 10 zł, konturówka 8 zł. Bieda Zastanawiam się czy widzicie dużą różnicę między podkładami za 120, 150 zł a takimi za maksymalnie 50 zł? Będę wdzięczna za opinie, zastanawiam się czy warto inwestować w coś droższego mając cerę bez żadnych problemów - taką normalną z czasami suchym nosem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4110 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerwuss, pewnie jesteś ładna i po prostu nie musisz się malować
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

za prace podziwiam ale same plecy ja dla mnie na minus. Nie podobaja mi sie tak umiesnione babki

Na co dzień używam bezbarwnych lub półtransparentnych balsamów. Bezskutecznie szukam ładnego, neutralnego, nie różowego nude, które będzie dodatkowo nawilżać lub chociaż nie wysuszać.

, a Nerwus tu nam smuta, że jej mało wychodzi.