|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
tylko po to, zeby sie w koncu wkurzyc na ich jakosc i wywalic przerzuc sie na srednia polke, to wystarczy |
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
ha! Pokaż mi kogoś komu pasuje Marc Jacobs podkład a filmik nie będzie prześwietlony/podrasowany Cytat:
To taki wyższy poziom niz Olimpia i Madzik ale daleko od minimalizmu. Możliwe, że jesli zmienię prace i będę się malować codziennie postawię stópkę na wyższą i czesto niezawodną półkę. Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-03-16 o 10:20 |
||
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, najważniejsza jest pielęgnacja, bez tego każdy kosmetyk będzie wyglądał jak najgorszy badziew. Ja na cerę nie narzekam, pryszcze są u mnie wydarzeniem, zawsze tak miałam i wiele razy słyszałam komplementy na temat tego jaką mam gładką i młodo wyglądającą cerę. Ale staram się zdrowo jeść, zawsze zmywam makijaż na noc, używam olejków na twarz i robię naturalny peeling cukrowy. Myślę że u mnie każdy podkład wygląda podobnie, zależy mi jak już to na rozświetleniu, mogę polecić ten fixer Inglot bo fajnie trzyma makijaż od rana do wieczora. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cerę też mam teraz bezproblemową raczej, więc w moim przypadku bez sensu wydawać dużo, skoro tańsze sprawdza się doskonale. No ale tu pewnie reguły nie ma, podkład to bardzo indywidualna sprawa.
|
|
|
|
|
#4115 |
|
Konto usunięte
|
prawda, strasznie mi sie łuszczy skóra, mam coś z nią nie tak, jakiego podkładu nie nałożę, zaraz mam caky flaky
|
|
|
|
#4116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Konto usunięte
|
Aż podliczyłam z ciekawości swoje kosmetyki i wyszło około 130 zł, ale ja nie używam różu, bronzera, rozświetlacza, korektorów, bazy pod podkład, pudru...
Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2016-03-16 o 10:17 |
|
|
|
#4119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myślę, że gdyby nie odpowiednia pielęgnacja to nawet kolorówka za milony monet nie wyglądałaby dobrze
|
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Podliczyłam wszystkie swoje kosmetyki do makijażu (tak szczerze mówiąc to nie mam tego jakoś dużo) i wyszło mi 320 zł. Najdroższy jest krem CC z Lumene
|
|
|
|
#4121 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mangosteen;57410661][QUOTE=beznazwy2901;574086 71]
A my się dziwimy czemu ten biedny Tomek nie chce twarzy pokazać bekanie, duny, widzowie debile, mówienie o diecie wegańskiej i wegetariańskiej nie mając pojęcia o tym i wiele innych kompromitujących sytuacji, w których panna Sz. powinna potrafić się zachować a nie umie, a on człowiek wykształcony na stanowisku pewnie byłby wytykany palcami jaką to głupiutką narzeczoną ma.
|
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
To mój "pełny" makijaż to jakieś 60 zł.
|
|
|
|
#4123 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
najgorzej bylo z balsamami, mialam milion, a nigdy mi sie nie chce ich uzywac
|
|
|
|
|
#4126 | ||
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Ja odnoszę wrażenie, że początkowo Tomasz nie chciał być pokazany, bo nie czuł się związany z tematem kanału Szusz, co on tam ma do kosmetyków i odżywiania. Potem przy okazji np. wakacyjnych filmów był uchwycony, widzom się spodobało jego poczucie humoru i teksty, więc pokazywała go więcej ale z zastrzeżeniem "bez twarzy". Jak to się sprzedało to zrobili z tego "znak rozpoznawczy/markowy" kanału. Jakby go widzki nie zaakceptowały na początku to nie byłoby tyle LwaLwa. Proste jak dla mnie.Cytat:
wolę pielęgnacje niz kolorówke. obecnie.
Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-03-16 o 10:40 |
||
|
|
|
#4127 | |
|
wańka wstańka
|
surpi
Cytat:
![]() Funkcjonuje z nią w realu, gdzie spotykają mnóstwo osób. Nie sądze, by się obawiał wytykania palcami. Gdyby tak było, nie byłby z nią.
Edytowane przez ajah Czas edycji: 2016-03-16 o 10:48 |
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja brałam pod uwagę najtańszą wersję (ale nie "najgorszą", bo jak na moje potrzeby kosmetyki, których używam, są bardzo ok). ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Hadi, dawno Cię nie było czy mi się wydaje? :-D
|
#4130 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Vlog Laury z eventu Avonu
Miło zobaczyć inne vlogerki/blogerki w takiej milszej odslonie. Nawet Horodyńska jakaś taka sympatyczna i przyjemna dla oka! Tak jest sporo Szuszy. Fajnie będzie ją zobaczyć w dobranym dobrze podkładzie. Jednak moro marynarka/kurtka u Laury jakos w moim odczuciu na nie. Za to jej biała to boska Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-03-16 o 10:56 |
|
|
|
#4131 |
|
Konto usunięte
|
Ogladam nowego madzika o swieczkach
Jestem na poczatku filmu i juz "Ta czekoladka, to dokladnie jest zapach... cappuccino" XDDDD |
|
|
|
#4132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie, to mam nawet ochotę przesiąść się na lżejsze podkłady, bo moimi ulubionymi są Revlon Colorstay i Pierre Rene Skin Balance, które potrafią wyglądać jak szpachla. Tylko, że ja po tym drugim nawet, świecę się już po 5h. A mój puder to Rimmel Stay Matte, który i tak sobie w miarę dobrze radzi.
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aktualnie mam w zapasie chyba jeszcze z 4 tubki różnych bb i mam spokój z podkładami, ten temat dla mnie nie istnieje. ![]() |
|
|
|
|
#4134 |
|
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=DSPclf_eJOs
trafilam na jakis room tour i to nie pomaga w odwyku, one maja za duzo rzeczy zawsze i potem mi sie chce rzeczy o, a tu mam przeciwwage, chociaz minimalistka na pewno nie zostane lubie tez takie kanaly organizacji domu https://www.youtube.com/watch?v=-4GsWp5mEs8 Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2016-03-16 o 11:10 |
|
|
|
#4135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Konto usunięte
|
tak, tak, obejrzalam kilka declutter video i sama zrobilam declutter, wywalilam 6 workow 80l rzeczy
i nadal tone w rzeczach i nadal mam ich za malo |
|
|
|
#4137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Konto usunięte
|
pierwsza testerka gąbeczek na polskim yt i nanshy
czyli mamy taką samą opinię, tylko że u mnie z myciem jest gorzej |
|
|
|
#4139 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kiss of night;57429446]
Ja brałam pod uwagę najtańszą wersję (ale nie "najgorszą", bo jak na moje potrzeby kosmetyki, których używam, są bardzo ok). ![]() U mnie to też najtańsza wersja, bo innego bronzera nie posiadam. Kosmetyki mam raczej w wersji pojedynczej - oprócz podkładów - bo są 3 i cieni. |
|
|
|
#4140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Szusz weźmie sobie do serca taką fryzurę (moim zdaniem wygląda bardzo dobrze) i zrezygnuje w końcu z tego niedomytego przylizu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

poza tym oczywiście kluczem jest odpowiednia pielęgnacja, bo na ładnej cerze wszystko wygląda ładnie a na brzydkiej nie... nasza ulubienica Słonilla jest tego najlepszym przykładem 

myślę, że gdyby nie odpowiednia pielęgnacja to nawet kolorówka za milony monet nie wyglądałaby dobrze
bekanie, duny, widzowie debile, mówienie o diecie wegańskiej i wegetariańskiej nie mając pojęcia o tym i wiele innych kompromitujących sytuacji, w których panna Sz. powinna potrafić się zachować a nie umie, a on człowiek wykształcony na stanowisku pewnie byłby wytykany palcami jaką to głupiutką narzeczoną ma.