|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z suchymi i sztywnymi włosami
Cześć, mam 18 lat i wreszcie przyszedł czas, kiedy zacząłem zwracać uwagę na swoją fryzurę. Więc tak: Moje włosy rosną bardzo szybko i kiedy pójdę do fryzjera to przez kolejny tydzień jestem bardzo zadowolony z mojej fryzury, ale po ok. 2-3 tygodniach robią się one długie, sztywne, suche i nie do ułożenia. Więc prosiłbym o polecenie jakichś w miarę tanich odżywek, czy szamponów do męskich włosów.
Nie chcę milion linków, bo jako mężczyzna nie jestem skłonny do wielu kosmetyków, chciałbym some zamówić najlepiej tylko szampon, który w jakiś sposób mi pomoże. Dziękuję z góry za odpowiedź, pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Problem z suchymi i sztywnymi włosami
Jeśli nie chcesz obciążać włosów to proponowałabym kupic sobie szampon i odżywkę w jednym. Sama mam takie same włosy jak Ty . Miękki puszek. Większość dostępnych marek i odżywek w sklepach je obciąża bo zawierają w sobie parabeny. Ostatnio odkryłam szampon xxx w Hebe . Ma naturalny skład. Nie zawiera w sobie parabenów i innych nienaturalnych skladników. Działanie bardzo fajne, mocno nawilzające .Przy tym możesz stosować go bez odżywki. Włosy są miękkie i mocniejsze. Zapach również ok.Jest delikatnie czekoladowy.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-03-23 o 11:38 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z suchymi i sztywnymi włosami
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-03-23 o 11:38 Powód: Reklama w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.