Wysokie wiżanki......zbierzmy sie Tu---> :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-25, 13:05   #301
alisska
Raczkowanie

Dot.: Wysokie wiżanki......zbierzmy sie Tu---> :)

Ja na studniówce byłam w szpilkach i na drugi dzień okropnie mnie bolały nogi, no, ale czego się nie robi żeby jako tako wyglądać
Na Twoim miejscu też bym wybrała niskie buty, przynajmniej wytańczysz się i nic nie będzie boleć
alisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 18:41   #302
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniusiaaa Pokaż wiadomość
Polecam długą spódnicę w fasonie rybki Fajnie wyszczupla i moim zdaniem ciekawie wygląda
A czy moglabys jakas przykladowa "rybke" tu zamiescic? nie znam sie zbytnio na sukienkach

Cytat:
Napisane przez Demri Pokaż wiadomość
witam,dołączam się -178 cm

może krótka, dopasowana sukienka ze stójką zamiast dekoltu i pasek na biodra w ciemniejszym kolorze? nie wiem czy taki strój nadaje się na studniówkę ale na 100% nie wydłuży sylwetki
ojej, stojki sa cudne i paski na biodra jeszcze cudniejsze fakt-wyszczuplaja a jesli chodzi o sukienki to chyba jakies wstazki bardziej na biodra albo kokardy, prawda? wiecie o co mi chodzi. ja na swoja 100dn tez raczej czulenka, balerinki.

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 23:23   #303
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

ja również się dopisuję- 182cm
kiedyś płakałam po kątach z tego tytułu, teraz mam to gdzieś

ponoć małe jest piękne,ale duże więcej możeLD

Pozdrawiam wszystkie wielkoludy

lalicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 11:01   #304
Olka_86
Przyczajenie

21 lat 183-184cm :/ Kiedyś mnie to przerażało, ale teraz zauważyłam, że zaczynam się z tym oswajać. Mam nawet zimowego kozaka na 3cm obcasie

Rozmiar buta 40-43 wszystko zależy od numeracji, która jest bardzo różna, ale najczęściej jest to 41 I to wcale nie jest duża stopa Moja koleżanka ma 172cm i taką samą nogę. U niej wygląda na dużą, u mnie na zupełnie normalną. Z butami nie mam większego problemu, bo jest coraz więcej dużych rozmiarów. Producenci zmądrzeli :P

Co do spodni to przez lata miałam z tym wielki problem, ale odkryłam sklep JUKON i teraz jak kupuję spodnie to muszę je nawet czasem o 2cm podłożyć Bardzo przyjemne uczucie Za to mam odwieczny problem z rękawami w kurtkach i płaszczach Ze swetrami i bluzkami problemu brak Mam takie rękawy, że mi czasem rąk nie widać

Co do facetów... pustka Omijają mnie szerokim łukiem, traktują jakbym był przezroczysta To bardzo smutne. Wszyscy znajomi (i rodzinka) się dziwią, że nie mam faceta, bo mówią, że jestem bardzo fajną, sympatyczną, wesołą, ładną i zgrabną dziewczyną. Niestety faceci tak mnie chyba nie postrzegają. Nigdy nie słyszę czegoś miłego, a raczej same chamskie zaczepki (o słupach telegraficznych, żyrafach, mutantach, przerostach genetycznych itp.) i nie ważne czy faceci mają 160cm czy 190cm Wszyscy mnie tak traktują A jak już trafiam na fajnych i miłych to są po prostu kolegami traktującymi mnie jak kumpelę. Na imprezach też często zostaję na jakiś czas sama, bo do koleżanek kleją się faceci, a do mnie albo tacy co są kompletnie pijani, albo są po 40stce Ciągle słyszę ''Wszystko w swoim czasie. Ty też znajdziesz drugą połówkę'', jednak ja jakoś w to nie wierzę W ciągu 21 lat byłam tylko koleżanką, kumpelą itp. A jedynego faceta, który mnie... kochał, straciłam przez głupotę zanim coś się jeszcze zaczęło.

Więc... problem mam tylko z facetami, bo z cała resztą się oswoiłam, zaakceptowałam i nawet mój wzrost zaczął mi się podobać
Olka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 13:12   #305
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

Cytat:
Napisane przez Olka_86 Pokaż wiadomość
21 lat 183-184cm :/ Kiedyś mnie to przerażało, ale teraz zauważyłam, że zaczynam się z tym oswajać. Mam nawet zimowego kozaka na 3cm obcasie

Rozmiar buta 40-43 wszystko zależy od numeracji, która jest bardzo różna, ale najczęściej jest to 41 I to wcale nie jest duża stopa Moja koleżanka ma 172cm i taką samą nogę. U niej wygląda na dużą, u mnie na zupełnie normalną. Z butami nie mam większego problemu, bo jest coraz więcej dużych rozmiarów. Producenci zmądrzeli :P

Co do spodni to przez lata miałam z tym wielki problem, ale odkryłam sklep JUKON i teraz jak kupuję spodnie to muszę je nawet czasem o 2cm podłożyć Bardzo przyjemne uczucie Za to mam odwieczny problem z rękawami w kurtkach i płaszczach Ze swetrami i bluzkami problemu brak Mam takie rękawy, że mi czasem rąk nie widać

Co do facetów... pustka Omijają mnie szerokim łukiem, traktują jakbym był przezroczysta To bardzo smutne. Wszyscy znajomi (i rodzinka) się dziwią, że nie mam faceta, bo mówią, że jestem bardzo fajną, sympatyczną, wesołą, ładną i zgrabną dziewczyną. Niestety faceci tak mnie chyba nie postrzegają. Nigdy nie słyszę czegoś miłego, a raczej same chamskie zaczepki (o słupach telegraficznych, żyrafach, mutantach, przerostach genetycznych itp.) i nie ważne czy faceci mają 160cm czy 190cm Wszyscy mnie tak traktują A jak już trafiam na fajnych i miłych to są po prostu kolegami traktującymi mnie jak kumpelę. Na imprezach też często zostaję na jakiś czas sama, bo do koleżanek kleją się faceci, a do mnie albo tacy co są kompletnie pijani, albo są po 40stce Ciągle słyszę ''Wszystko w swoim czasie. Ty też znajdziesz drugą połówkę'', jednak ja jakoś w to nie wierzę W ciągu 21 lat byłam tylko koleżanką, kumpelą itp. A jedynego faceta, który mnie... kochał, straciłam przez głupotę zanim coś się jeszcze zaczęło.

Więc... problem mam tylko z facetami, bo z cała resztą się oswoiłam, zaakceptowałam i nawet mój wzrost zaczął mi się podobać
Nie martw się, mnie też zawsze omijali i czułam się jak odrzutek az w koncu znalazł się taki co chciała żyraf i we wrześniu ślub (a tam oapropos to jest o jakieś 10cm niższy)

Stary 2007-10-31, 13:49   #306
kasientos
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lalicja Pokaż wiadomość
ja również się dopisuję- 182cm
ponoć małe jest piękne,ale duże więcej może
Pozdrawiam wszystkie wielkoludy
witaj
swietne jest to co napisalas, takie prawdziwe, a ztym malym nie przesadzalabym ze takie pieknehehe

Cytat:
Napisane przez Olka_86 Pokaż wiadomość
21 lat 183-184cm :/
A jedynego faceta, który mnie... kochał, straciłam przez głupotę zanim coś się jeszcze zaczęło.
witaj
nie przejmuj sie...widocznie to nie bylo to skoro sie skonczylo... bo byscie oboje nie pozwolili by do tego doszlo...

Cytat:
az w koncu znalazł się taki co chciała żyraf i we wrześniu ślub (a tam oapropos to jest o jakieś 10cm niższy)
gratuluje
i juz czekam na fotki z weseliska
jestem pelna szacunku, ze Wam roznica wzrostu nie przeszkadza..ale najwazniejsze zebyscie razem sie dobrze czuli... i nie patrzcie na innych!
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 14:14   #307
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

kasientos dzięki za miłe słowa
co do różnicy wzrostu, to różnie bywa, na ogół staram się o tym nie myśleć i wtedy tego nie zauważam, a czasem nawet założe jakieś szpileczki (oczywiście z tych "mikro"- ale zawsze szpileczki). Czasem ludzie się gapią, ale najważniejsza jest końcu miłość nie?

Stary 2007-10-31, 16:27   #308
kasientos
BAN stały

Cytat:
kasientos dzięki za miłe słowa
co do różnicy wzrostu, to różnie bywa, na ogół staram się o tym nie myśleć i wtedy tego nie zauważam, a czasem nawet założe jakieś szpileczki (oczywiście z tych "mikro"- ale zawsze szpileczki). Czasem ludzie się gapią, ale najważniejsza jest końcu miłość nie?
nie ma za co, polecam sie na przyszlosc

oczywiscie masz racje, najwazniejsza milosc...
co do gapienia to nic/ nikt tego nie zmieni... najlepiej by bylo nie zwracac na to uwagi, ale to jest ciezkie w praktyce..

a co do szpileczek to cos w tym musi byc... bo mnie wystarczy ze cos stuka puka i juz sie czuje jak dama , ale nie chodze w szpilkach, zle sie czuje, bo wiekszosc moich znajomych jest nizsza...

moja mama ostatnio chodzi dumna z siebie, bo w koncu udalo jej sie spalic spodnie, ktore wg niej mnie wydluzaly jeszcze
Stary 2007-10-31, 18:27   #309
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

Ja czasem czuję się np na uczelni jak Królewna śnieżka ze swymi krasnoludkami jakaś taka olbrzymia, ale niech tam, jak tak miało być żebym taka wysoka była, to widocznie któś miał w tym cel...

A te spodnie to zapewne jakies obcisłe rurki...

Stary 2007-10-31, 18:33   #310
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się, mnie też zawsze omijali i czułam się jak odrzutek az w koncu znalazł się taki co chciała żyraf i we wrześniu ślub (a tam oapropos to jest o jakieś 10cm niższy)
no to podobnie jak u mnie macie jakies wspolne fotki?? ciesze sie, ze sa dziewczyny, ktorym nawet te 10 cm nie robi roznicy

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 18:40   #311
kasientos
BAN stały

Cytat:
Ja czasem czuję się np na uczelni jak Królewna śnieżka ze swymi krasnoludkami jakaś taka olbrzymia, ale niech tam, jak tak miało być żebym taka wysoka była, to widocznie któś miał w tym cel...

A te spodnie to zapewne jakies obcisłe rurki...
rozbrajacie mnie czasami... na szczescie tylko i wylacznie pozytywnia swietne to zdanie

wlasnie ze nie, nie przepadam za rurkami, jakos tak mi nie przypadly do gustu
takie jasnonniebieskie dzwonowate....nawet sie ciesze ze juz po nich
tez tak macie, ze juz Wam sie cos znudzi, albo nie podoba..ale tak zostawiacie, bo jeszcze nowe i szkoda wyrzucic.. probuje sie wyzbyc tego " chomikowania" ale ciezko idzie
Stary 2007-10-31, 18:43   #312
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
no to podobnie jak u mnie macie jakies wspolne fotki?? ciesze sie, ze sa dziewczyny, ktorym nawet te 10 cm nie robi roznicy
mamy jak wrócę do domu od rodziców, to wrzucę

Stary 2007-10-31, 18:44   #313
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

Cytat:
Napisane przez kasientos Pokaż wiadomość
rozbrajacie mnie czasami... na szczescie tylko i wylacznie pozytywnia swietne to zdanie

wlasnie ze nie, nie przepadam za rurkami, jakos tak mi nie przypadly do gustu
takie jasnonniebieskie dzwonowate....nawet sie ciesze ze juz po nich
tez tak macie, ze juz Wam sie cos znudzi, albo nie podoba..ale tak zostawiacie, bo jeszcze nowe i szkoda wyrzucic.. probuje sie wyzbyc tego " chomikowania" ale ciezko idzie
ja robie tak samo ze wszystkimi ciuszkami, i zawsze TZ na mnie krzyczy że zbieram to wszystko, a ja mu na to, że na "gorsze czasy"

Stary 2007-11-01, 11:40   #314
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

Red face Dot.: Wysokie wiżanki......zbierzmy sie Tu---> :)

178....

wolalabym mniej ale coz. mialam sie zatrzymac 5 cm temu ale dalej roslam.... ze spodniami nie mam problemu (chodz mialam) ale mam juz "swoj" sklep i tam zawsze sa spodnie na mnie i moje metrowe nogi
jedynie z czego sie ciesze przy moim wzroscie to nogi. a z bluzkami to tragedion. no i na dodatek jestem chuda (79X64X89).... na dodatek nie wiem jak powinnam sie ubierac zeby sie optycznie pogrubic. chcialabym chodzic na obcasach ale wtedy bylsbym jeszcze wyzsza aha no i jeszcze komplex duzych stop... ogolnie jestem zakompleksiona (wszyscy mi to powtarzaja. az tak to widac?!)...

uff wreszcie to z siebie wyrzucilam
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 21:47   #315
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
Napisane przez Anulala Pokaż wiadomość
hmmm , powiedzcie mi jak to jest, ze ja mam 165 i czuje sie wysoka
mam dokladnie to samo (i ten sam wzrost co Ty)
Stary 2007-11-06, 22:25   #316
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

165 to mało, nawet bardzo.

A ja się od pewnego czasu czuję dużo mniejsza, bo częsciej wychodzę z kolegą, który ma dwa metry. Przy nim, to ja kurdupel jestem, nawet sam mi to mówi.

A tak w ogóle to w liceum nikt złego slowa nie powiedział na mój wzrost.
"śmieją" się tylko z tych bardzo niskich, oczywiście żartobliwie, ale jednak.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 19:51   #317
X-Pose passion Girl
Zadomowienie

Przyłączam się. Mam 174 cm i na całe szczęście już nie rosnę Nie powiem, wolałabym mieć kilka cm mniej ale i tak nie powinnam narzekać, nie jest tak źle.

Nasz synek Kacperek:
X-Pose passion Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 22:31   #318
aklat
Rozeznanie

Hej, a ja mam 180 i mi z tym dobrze, zdarza mi sie tez nosic buty na obcasie (rzadko bo rzadko ale jednak), chociaz czasami tez sie dziwnie czuje gdy spotykam sie z niektorymi znajomymi, a wszyscy nizsi ode mnie o glowe

aklat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 14:48   #319
kasientos
BAN stały

Cytat:
Napisane przez X-Pose passion Girl Pokaż wiadomość
Przyłączam się.
Cytat:
Napisane przez aklat Pokaż wiadomość
Hej,
witam

ja ostatnio poznaje wyzsze osobniki.. chyba to rekompensata za wszystkie poprzednie lata ..
chociaz nadal moja najlepsiejsza psiapsiola siega mi do ramienia, nie ukrywam czasem to jest denerwujace..ale juz sie przyzwyczailam

a co do chlopakow to ostatnio mialam boom na przygladanie sie tym ok200 cm ..ale doszlam do szokujacego wniosku.. (nie chcialabym uogolniac)..ale wszystkich co do tej pory poznalam o tym wzroscie maja taki charakterystyczny wyglad, ktory kompletnie mi nie odpowiada...

ps. fajnie ze znowu watek powoli sie ruszyl
Stary 2007-11-08, 15:36   #320
Angel@
Zakorzenienie

Cytat:
... a co do chlopakow to ostatnio mialam boom na przygladanie sie tym ok200 cm ..ale doszlam do szokujacego wniosku.. (nie chcialabym uogolniac)..ale wszystkich co do tej pory poznalam o tym wzroscie maja taki charakterystyczny wyglad, ktory kompletnie mi nie odpowiada...
Dokładnie tak. Ja odnoszę takie samo wrażenie.
Angel@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 11:22   #321
kasientos
BAN stały

a co tu taka cisza...?!

HALLO!!!!
wracajcie!!!!

śnieg się pojawił..a dziewczyny zniknęły na lepienie bałwana jeszce za wcześnie...
Stary 2007-11-10, 12:09   #322
Angel@
Zakorzenienie

Cytat:
a co tu taka cisza...?!

HALLO!!!!
wracajcie!!!!

śnieg się pojawił..a dziewczyny zniknęły na lepienie bałwana jeszce za wcześnie...
Albo lepią bałwany albo latają po sklepach (w końcu dziś sobota) i skupują zimowe ubranka. Męczą się żeby dobrać jakieś fajne spodnie na swoje dłuuugie nogi
Angel@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 12:43   #323
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

u mnie śniehu póki co- brak, ale ostatnio udało mi się zdobyć ładne spodenki na moje długaśnie odnóża
Pozdrawiam wszystkie Żyrafy

Stary 2007-11-10, 15:23   #324
kasientos
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Angel@ Pokaż wiadomość
Albo lepią bałwany albo latają po sklepach (w końcu dziś sobota) i skupują zimowe ubranka. Męczą się żeby dobrać jakieś fajne spodnie na swoje dłuuugie nogi

no fakt zapomniałam... w koncu wyprzedaze sie zaczynaja...a i nowa kolekcja wchodzi heh... moze i ja powinnam sie zakrecic za czyms...no tylko za czym

Cytat:
u mnie śniehu póki co- brak, ale ostatnio udało mi się zdobyć ładne spodenki na moje długaśnie odnóża
Pozdrawiam wszystkie Żyrafy
u mnie to dzis i slonce sie pojawilo... i grad byl... wietrzycho.. a teraz za oknem bialo..jak do wieczoru nie zginie ten snieg to...to..to... ja sie tak nie bawie...
snieg to dopiero powinien byc na swieta
Stary 2007-11-10, 15:49   #325
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:

j
a co do chlopakow to ostatnio mialam boom na przygladanie sie tym ok200 cm ..ale doszlam do szokujacego wniosku.. (nie chcialabym uogolniac)..ale wszystkich co do tej pory poznalam o tym wzroscie maja taki charakterystyczny wyglad, ktory kompletnie mi nie odpowiada...
a cos w tym jest

a w Polsce snieg , brrr, u mnie w UK ładna pogoda, znaczy w miare ciepło jest.

a ja wczoraj upolowałam dwie pary spodni, takie co sie po podłodze ciągna i wczoraj przez to miałam mokre koncówki nogawek, ale co tam
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 16:22   #326
kasientos
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zmijka Pokaż wiadomość
przez to miałam mokre koncówki nogawek, ale co tam
oj jak ja tego nie lubie...jak zapomne je podwinac.. pozniej chodze jak taka sierota do kolan mokre spodnie ehhhh
Stary 2007-11-10, 16:34   #327
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
oj jak ja tego nie lubie...jak zapomne je podwinac.. pozniej chodze jak taka sierota do kolan mokre spodnie ehhhh
az do kolan

ja podwijam delikatnie i tylko pierwsze 3 cm mam mokre
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 17:30   #328
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zmijka Pokaż wiadomość
az do kolan

ja podwijam delikatnie i tylko pierwsze 3 cm mam mokre
ja tak samo
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 17:39   #329
DsC
Zakorzenienie

dobrze ze teraz mozna kupic ladne kozaczki i do srodka wsadzic spodenki przynajmniej nie ma problemu z mokrymi nogawkami ;D
ja to sie zawsze meczylam... i znienawidzilam jesien przez mokre spodnie prawie ze do kolan :/
Stary 2007-11-10, 17:41   #330
DsC
Zakorzenienie

uups :/

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości