![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Ywonula noo widzisz, jak fajnie
![]() ![]() Ja dalej nie wiem, z kim pójdę, ale jakoś nic nie robię, żeby to zmienić. Lenistwo nastało oj ![]() Zła jestem. Śnieg spadł ;/ ;/ ;/ Bleee, nienawidzę śniegu! I jest tak wstrętnie, szaro, ponuro i ogólnie beznadziejnie. Do szkoły nie poszłam, i tak mam kupę rzeczy do zrobienia. I nic mi się nie chce. Mieliśmy dziś oblewać prawko moje, ale nie mam najmniejszej ochoty wychodzić z domu. Pff...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |||
Zakorzenienie
|
marta - bardzo mi się podoba ta bluza
![]() ale chyba tyle bym za nią nie dała, no i wolę przymierzyć przed zakupem, ale jeśli masz wolną kasę to bierz, bo naprawdę świetna ![]() Cytat:
![]() Ja planuję zakup bluzy, ale takiej na zamek (taaak, planuję, już chyba pół roku ![]() ajj już się boję dzisiejszego i jutrzejszego dnia, jutro mam tę imprezkę rodzinną dla cioć, wujków, babci, niezbyt lubię takie imprezy, ale cóż, cieszę się, że ich wszystkich zobaczę, a moja mama zawsze strasznie świruje,żeby jedzenie było jak najlepsze, żeby wszystko błyszczało, eh, nie lubię czegoś takiego, nie mówię, że mamy jeść w burdelu (za przeproszeniem ![]() a co do Muminków, to powkładałam je do wirtualnego koszyka, ale rozmawiałam w tym czasie z koleżanką z klasy na gg i coś mnie naszło ![]() ![]() więc uznałam, że jeszcze się zastanowię ![]() Cytat:
![]() Wszystkim się podoba bardziej ta pierwsza o tym Niefruwku czy jakmutam ![]() Cytat:
![]() chyba wczoraj opowiadałam mamie, jak czytałam "Zimę Muminków" i był fragment, że Muminek siedział przy ognisku, przyszła Buka i chciała się po prostu ogrzać, ale jak ona nadchodzi, to wszystko gaśnie, staje się zimne, no i Buka musiała odejść, a ona jest taka samotna, tak mi jej żal, i łzy mi poleciały ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2643 |
Zadomowienie
|
nija ja tez bardzo często się wzruszam. pamiętam jak płakałam kiedy czytałam Harrego Pottera ze Dubledor'a zabili..
![]() lele mi się też strasznie lalka podobała ![]() ![]() ![]() uhahana to w za tydz będziemy pić. Ja już postanowiłam ze jak zdam to flaszka a jak nie to dwie flaszki ![]() ![]() a ja dziś ide do koleżanki na domówke jak za dobrych starych czasów.... Oststnio to była taka impreza chyba 2 lata temu... ![]()
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa nocnej, myślałam, że takiej na biurko, ja na biurku mam aktualnie 2 lampy ![]() ![]() ![]() Nie wiem konkretnie jakie lampy mają w tym Flo, ale lampka nocna jest bardzo fajnym prezentem ![]() btw... nie cytujcie, dot. tego chłopaka /z internetu/, właśnie z nim rozmawiałam o M u m i n k a c h i mówił, że poszuka, może będzie miał jakieś stare wydania, to bym odkupiła od niego po jakiejś niewygórowanej cenie, ale nie wiem czy to nie tak głupio trochę... : ( piszemy dalej, trochę rzadziej, ale jakbyśmy przestali to byłoby mi bardzo szkoda: ( mamy tak podobne poglądy na wiele spraw... i w ogóle, chciałabym mieć kogoś takiego, ale ... z drugiej strony chciałabym się móc do kogoś przytulić w szkole czy po szkole, żeby był tutaj, blisko... nie cytujcie
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też nienawidze śniegu,zimy,zimna,jestem przeraźliwy zmarzlak ![]() Ywonula:No no fajny tekst tego chłopaka ![]() Nija:Muminki fajna sprawa ![]() A bluzy już doczekać sie nie moge ![]() Mam nadzieje,że bedzie dobra bo sa zaniżone rozmiary ![]() A z tym chłopakiem to wiem jak jest,fajnie jest z kimś pogadać tym bardziej jak macie podobne światopoglądy. I z tymi muminkami to przecież nic złego ![]() A ja zaraz znów z tż sie pokłóce o wczorajszy wyjazd ![]() Tego mi tylko brakowało dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odkupienie od niego muminkow to nic zlego.. co za roznica do kogo? wiesz, przez ineternet troche idealizujemy tez ludzi, rozmawiaj z nim, ale nie zamykaj oczy na innych.. znajdzie sie jakis w odpowiednim momencie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() dziekuje, juz mi lepiej ![]() Nija przeciez nic zlego nie zrobilas : glasiu: i tez chcialabym miec kogos tutaj, teraz, zeby sie do niego przytulic :/ zaraz ide sie uczyc, a ponziej na trening ![]()
#2648 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item263473857_..._kolorow_.html
zaraz rozpłynę się z zachwytu ![]() chyba zrezygnuję z Muminków i sprzedam książkę do histy, którą kupiłam do olimpiady ![]() a co tam, i tak ją sprzedam, bo mi się źle kojarzy ![]() I TA http://www.allegro.pl/item265003686_...jesienna_.html
#2649 | |||
Zakorzenienie
|
No dobra, to teraz ja
![]() Cytat:
![]() Co do picia, to przełożyłam opijanie na za tydzień. ![]() ![]() Miłej zabawy życzę ![]() Ja nawet nie dlatego, że jestem zmarźlak albo zmarźluch jak kto woli, ale chyba strasznie pedantyczna jestem, jeżeli chodzi o otoczenie. Nienawidzę ciapy, błota, piachu, wilgoci itp. Co innego, jeżeli muszę w domu sprzątać, hehe. Cytat:
Cytat:
![]() Kurde, jaki ze mnie jest leń. Już pomijając to, że miałam iść do szkoły, a jednak nie poszłam, to mam kupę rzeczy do zrobienia, a pół dnia siedzę przy kompie. I zupełnie nie mam ochoty zabierać się za cokolwiek... To źle. EDIT: A ta Plejada to nie przypadkiem w Bytomiu?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I gratulacje zdania prawka ![]() Cytat:
Dzięki dziewczyny za zainteresowanie ![]() Było minęło, nie rozwiązałam do końca. Marta a mogę dostać te zdjęcia z pielgrzymki? i_n_e_s@wp.pl ![]() Znowu jestem padnięta i nie mam siły nic więcej pisać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a właśnie, Ty sprzedawałaś na allegro te swoje stare gazety, hm? za ile Ci to poszło? ![]() bo ja mam tego pełno, chyba lepiej upchnąć na allegro niż oddać na makulaturę ![]() .
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Nija- mi sie bardyiej ta druga podoba..
moja niestety nadal tak ma i dzis jezdzilam na szmacie, tanczlam na roze przez jakies 2 godzinki.. uwielbiam to.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
nooo to ja słyszałam ze Plejada jest w Sosnowcu
![]() nija ta druga mi siębardziej podoba
#2654 |
Zakorzenienie
|
Ech ja tylko na chwilkę bo komp mi się zepsuł
![]() ![]() Buziaki moje Kochane ![]() Ps. u mnie wszystko ok ![]()
#2655 |
Zakorzenienie
|
mathilda
![]() ale zepsuty komp na pewno wyjdzie na dobre Twojej maturze ![]() mój też by się mógł (tfu, tfu) zepsuć ![]() wracaj do nas szybko ![]() ![]() ja sprzątam i sprzątam ![]() ale chyba większą część czasu siedzę na wizażu ![]() a mogę z tą torebką chodzić do szkoły? http://www.allegro.pl/item265003686_...jesienna_.html boję się, że tak w zimie jak będę w jakiejś sportowej bluzie i dżinsach to będę wyglądać trochę nie tego ![]() ale właśnie ona taka pojemna i duża - chciałabym ją normalnie do szkoły ![]()
#2656 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mathilda, tęsknimy
![]() ![]() Nija, mi się nie podoba ani jedna torebka ![]() ![]() to Ty w avku? ![]() ![]() oo, pamiętasz, miałyśmy się spotkać.. może wreszcie jakoś się dogadamy konkretnie? ![]() u mnie dzieje się duuużooo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Nija te gazety za fortunę nie poszły, dostałam jakieś bodajże 2-3 dychy ale lepsze to niż nic. Najlepiej sprawdź se jak teraz na all idzie ta makulatura
![]() Mathilda dobrze Cię widzieć. Dawaj znaki życia, jak będziesz miała okazję ![]() Ej ej, jak się będziecie miały spotkać, to może i ja bym się nadała? ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie zrobiłam zdjęcia rzeczy do wystawienia wiadomo gdzie. Zajęło mi to prawie całe popołudnie, a teraz jeszcze odrobić i powystawiać, to drugie tyle. Ech ![]() ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
O Mathilda, wreszcie się chociaż pojawiłaś na chwilę
![]() ![]() Nija co spowodowało, że postanowiłaś się ujawnić? ![]() Torba może być, ale trochę nie w moim stylu, sama szukam torby i takich jest dużo, tylko ja bym wolała coś innego. Fuksja, chyba wiem o kogo chodzi, ta osoba o której nam mówiłaś kiedyś na czacie? ![]() W każdym razie trzymam kciuki, żeby było jak najlepiej ![]() ![]() Uhahana a ja nie wiem gdzie? ![]() Zmieniłaś podpis, skąd ten cytat? A gdzie się podziewa Shatje? I Veiovis, Super karo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
No właśnie kurde, wszystkie poznikały. Dodałabym jeszcze Pameliję, Finezję, Agosek usprawiedliwiony
![]() ![]() Ines z wystawianiem chodzi o Allegro oczywiście ![]() A cytat pochodzi z nowej płyty Rahima i L.U.C'a [Homoxymoronomatura], konkretnie z kawałka 'Dzięki ekstrementom sinic' ![]() ![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że jutro niedziela, a w poniedziałek też nie idę do szkoły, więc... nie jest tak tragicznie, jakby się mogło wydawać, może nawet znajdę trochę czasu na naukę, hahaha.
Choose life.' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() poznałam go niedawno i jest bosko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() mathilda kurcze niech Ci szybko naprawia tego kompa, ![]() ![]() nija torby pomimo tego ze raczej eleganckie niezbyt mi sie podobaja, sama szukam jakiejs wiekszej ciemnej, ale niczego ciekawego nie znajduje ![]() fuksja ja tez trzymam kciuki za nowa znajomosc ![]() wlasnie trwa premiera a mnie tam nie ma, no ale nic, na film idziemy w tygodniu.. wczoraj chodzilam po sklepach z sukienkami i jestem trochę podłamana bo.. dowiedzialam sie, ze szyja je przewaznie na wzrost do 170 cm i ciezko mi bedzie znalezc odpowiednia.. (mam 175 cm, w obcasach wiecej wiec potrzebna jest na wzrost ok 180 cm) ![]() w miescie sa 2 (!) sklepy w ktorych znalazlabym sukienke na moj wzrost, ale co z tego, skoro zadna nie kosztuje mniej niz 500 zl. moze i matka kupilaby mi taka, ale nie potrafie sobie wyobrazic, ze zakladam cos za powiedzmy 600 zl raz w zyciu ![]() czarno to widze, a do grudnia wypadaloby juz cos kupic.. ![]()
#2662 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() yyyy nie podobają Wam się moje torby ![]() ![]() ![]() a mi się podoba ta druga, czerwona ![]() Cytat:
![]() ![]() ble, ale nerwowa atmosfera u mnie, a mi wszystko zwisa, mimo, że to moje urodziny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Przyszłam tylko powiedzieć, że też żyję.
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś się stało? ![]()
![]() |
#2665 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Witajcie, ja tez zyje..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie. Raczej nie. (niestety nie ![]() Odezwę się za niedługo. Narazie muszę chwilę odpocząć. ![]()
![]() |
#2667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kiedy zaczną się wyprzedaże?
Bo chcę bluzę, najlepiej teraz już natychmiast <buzia w podkówkę> ![]() http://www.allegro.pl/item263899683_..._roz_xs_l.html takie mi się podobają, zwykłe, byle wygodne ![]() ale bez mierzenia bym nie kupiła, muszę się wybrać na polowanie ![]() hmm co by tu sprzedać, żeby skombinować kasę ![]() ![]() ![]() btw tak mnie coś naszło, że może poszłabym oddać krew... ale nie wiem, trochę się boję ![]() ![]()
#2669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja dzis przed kinem pochodzilam z Promykiem w celu upatrzenia butow na studniowke i widzialam takie same jak w necie, ktore mi sie podobaly, ale Pawel wybil mi je z glowy, bo sa tandetnie zrobione ;( |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie jeszcze nie widziałam plakatów z 'Korowodem' ale tak jak obiecałam, wybiorę się na 100% ![]() a co do sukienek.. to ja nie jestem aż taka wysoka jak Ty, ale też mam z nimi problem. bo ja jestem szczupła, ale biust większy.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hej Kochana ![]() wracaj tutaj szybko, brakuje mi Twoich postów! ![]() Witamy ![]() Cytat:
![]() bluza fajna, zwyczajna ale podoba mi się ![]() ![]() a co do oddawania krwi, to ja oddam na bank. i będę to robiła regularnie, bo jak pomyślę, że ktoś może potrzebować mojej krwi, to dlaczego miałabym tego nie robić? niestety muszę poczekać jeszcze 2-3 miesiące, bo miałam poważny zabieg chirurgiczny i wstrzykiwaną anatoksynę, więc fizycznie moja krew jeszcze nie jest gotowa na oddanie ![]() Cytat:
mnie się marzą wysokie obcasy, ale nie na szpilce a na takim stożku jakby ![]() ![]() ![]() też muszę niebawem ruszyć na łowy, ale najpierw muszę domknąć sprawę partnera ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.