Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-10, 10:20   #2641
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Ywonula noo widzisz, jak fajnie Już Was tam widzę na tej studniówce heh

Ja dalej nie wiem, z kim pójdę, ale jakoś nic nie robię, żeby to zmienić. Lenistwo nastało oj

Zła jestem. Śnieg spadł ;/ ;/ ;/ Bleee, nienawidzę śniegu! I jest tak wstrętnie, szaro, ponuro i ogólnie beznadziejnie.

Do szkoły nie poszłam, i tak mam kupę rzeczy do zrobienia. I nic mi się nie chce. Mieliśmy dziś oblewać prawko moje, ale nie mam najmniejszej ochoty wychodzić z domu. Pff...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 10:23   #2642
Nija_
Zakorzenienie

marta - bardzo mi się podoba ta bluza
ale chyba tyle bym za nią nie dała, no i wolę przymierzyć przed zakupem, ale jeśli masz wolną kasę to bierz, bo naprawdę świetna

Cytat:
Napisane przez marta6704
Kupiłam tą bluze raz kozie śmierc musze wydać 18nastkowe pieniądze,a zawsze chcialam bluze z tej firmy
ooo, super, bardzo fajna bluza, naprawdę

Ja planuję zakup bluzy, ale takiej na zamek (taaak, planuję, już chyba pół roku , ale mam nadzieję, że wreszcie będę sobie mogła na to pozwolić);

ajj już się boję dzisiejszego i jutrzejszego dnia, jutro mam tę imprezkę rodzinną dla cioć, wujków, babci, niezbyt lubię takie imprezy, ale cóż, cieszę się, że ich wszystkich zobaczę, a moja mama zawsze strasznie świruje,żeby jedzenie było jak najlepsze, żeby wszystko błyszczało, eh, nie lubię czegoś takiego, nie mówię, że mamy jeść w burdelu (za przeproszeniem), ale bez przesady...

a co do Muminków, to powkładałam je do wirtualnego koszyka, ale rozmawiałam w tym czasie z koleżanką z klasy na gg i coś mnie naszło i zapytałam, czy wydanie 60 złotych na książki o Muminkach nie jest lekką przesadą, koleżanka odpowiedziała, że jest
więc uznałam, że jeszcze się zastanowię czyli prezent dla przyjaciółki też jeszcze nie kupiony, bo to w tym samym sklepie (strona wydawnictwa);

Cytat:
Napisane przez lele
Muminku nasz, sadze ze pierwsza historia ciekawsza i pomysl fajny

Wszystkim się podoba bardziej ta pierwsza o tym Niefruwku czy jakmutam , a mnie bardziej wzrusza ta pierwsza
Cytat:
Wzruszająca historia o stworku, który przypomina trochę psa, trochę kota, trochę świnkę i trochę gołębia. Swoja tożsamość odnajduje dzięki królikowi, dla którego nie jest istotne, jak wygląda i kim jest dziwne zwierzątko. Dla królika ważne jest bowiem, że po prostu je kocha.
wiem, chyba mam coś z głową
chyba wczoraj opowiadałam mamie, jak czytałam "Zimę Muminków" i był fragment, że Muminek siedział przy ognisku, przyszła Buka i chciała się po prostu ogrzać, ale jak ona nadchodzi, to wszystko gaśnie, staje się zimne, no i Buka musiała odejść, a ona jest taka samotna, tak mi jej żal, i łzy mi poleciały

Stary 2007-11-10, 10:33   #2643
Ywonula
Zadomowienie

nija ja tez bardzo często się wzruszam. pamiętam jak płakałam kiedy czytałam Harrego Pottera ze Dubledor'a zabili..

lele mi się też strasznie lalka podobała Lubie takie pogmatwane historie damsko-męskie z uczuciami... I właśnie dlatego wybrałam na ustną temat o realiźmie bo wiem ze mogę tam Lalkę opisać

uhahana to w za tydz będziemy pić. Ja już postanowiłam ze jak zdam to flaszka a jak nie to dwie flaszki A ze stuniówką napewno coś się wymyśli... Jeszcze trochę czasu jest... Podobno w Plejadzie jest jakiś duży wybór sukienek wieczorowych, słyszałaś coś o tym? Bo zastanawiam się czy się tam nie wybrac...

a ja dziś ide do koleżanki na domówke jak za dobrych starych czasów.... Oststnio to była taka impreza chyba 2 lata temu...
Stary 2007-11-10, 10:33   #2644
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa
powiedzcie czy ucieszylybyscie sie z.. lampy?
takiej ze sklepu Flo np? maja tam rozne prezentowe gadzety i fajna lampke nocna mozna kupic juz za 29 zl, tylko za bardzo nie wiem.. bo na inne osiemnastki juz 2 razy kupowalam taka lampe, takze pomysl nie jest nowy.
Ja bym się ucieszyła z lampy
aaa nocnej, myślałam, że takiej na biurko, ja na biurku mam aktualnie 2 lampy , jedna z prawe, druga z lewej, jedna miała za słabą żarówkę, nie dało się wymienić, więc znalazłam jakąś starą lampę sprzed paru lat i teraz tak sobie stoją obie na biurku ale... dobrze mi z tym

Nie wiem konkretnie jakie lampy mają w tym Flo, ale lampka nocna jest bardzo fajnym prezentem

btw... nie cytujcie, dot. tego chłopaka /z internetu/, właśnie z nim rozmawiałam o M u m i n k a c h i mówił, że poszuka, może będzie miał jakieś stare wydania, to bym odkupiła od niego po jakiejś niewygórowanej cenie, ale nie wiem czy to nie tak głupio trochę... : ( piszemy dalej, trochę rzadziej, ale jakbyśmy przestali to byłoby mi bardzo szkoda: ( mamy tak podobne poglądy na wiele spraw... i w ogóle, chciałabym mieć kogoś takiego, ale ... z drugiej strony chciałabym się móc do kogoś przytulić w szkole czy po szkole, żeby był tutaj, blisko... nie cytujcie
Stary 2007-11-10, 11:25   #2645
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość

Zła jestem. Śnieg spadł ;/ ;/ ;/ Bleee, nienawidzę śniegu! I jest tak wstrętnie, szaro, ponuro i ogólnie beznadziejnie.

Do szkoły nie poszłam, i tak mam kupę rzeczy do zrobienia. I nic mi się nie chce. Mieliśmy dziś oblewać prawko moje, ale nie mam najmniejszej ochoty wychodzić z domu. Pff...
A u mnie całkiem ciepło na podwórku i słonko świeci.
I też nienawidze śniegu,zimy,zimna,jestem przeraźliwy zmarzlak

Ywonula:No no fajny tekst tego chłopaka

Nija:Muminki fajna sprawa
A bluzy już doczekać sie nie moge
Mam nadzieje,że bedzie dobra bo sa zaniżone rozmiary

A z tym chłopakiem to wiem jak jest,fajnie jest z kimś pogadać tym bardziej jak macie podobne światopoglądy.
I z tymi muminkami to przecież nic złego

A ja zaraz znów z tż sie pokłóce o wczorajszy wyjazd
Tego mi tylko brakowało dzisiaj
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 11:36   #2646
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
...

ajj już się boję dzisiejszego i jutrzejszego dnia, jutro mam tę imprezkę rodzinną dla cioć, wujków, babci, niezbyt lubię takie imprezy, ale cóż, cieszę się, że ich wszystkich zobaczę, a moja mama zawsze strasznie świruje,żeby jedzenie było jak najlepsze, żeby wszystko błyszczało, eh, nie lubię czegoś takiego, nie mówię, że mamy jeść w burdelu (za przeproszeniem), ale bez przesady...
dokladnie jak u mnie.. nawet jak goscie nie maja przyjsc to w domu musi byc tak czysto, zeby "mozna bylo jesc z podlogi".. paranoja normalnie.. niech bedzie czysto, ale bez przesady...
a odkupienie od niego muminkow to nic zlego.. co za roznica do kogo? wiesz, przez ineternet troche idealizujemy tez ludzi, rozmawiaj z nim, ale nie zamykaj oczy na innych.. znajdzie sie jakis w odpowiednim momencie..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 11:40   #2647
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

czesc dziewczyny
dziekuje, juz mi lepiej
Nija przeciez nic zlego nie zrobilas : glasiu: i tez chcialabym miec kogos tutaj, teraz, zeby sie do niego przytulic :/

zaraz ide sie uczyc, a ponziej na trening

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-10, 14:35   #2648
Nija_
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/item263473857_..._kolorow_.html

zaraz rozpłynę się z zachwytu

chyba zrezygnuję z Muminków i sprzedam książkę do histy, którą kupiłam do olimpiady
a co tam, i tak ją sprzedam, bo mi się źle kojarzy

I TA
http://www.allegro.pl/item265003686_...jesienna_.html
Stary 2007-11-10, 14:57   #2649
uhahana
Zakorzenienie

No dobra, to teraz ja

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
uhahana to w za tydz będziemy pić. Ja już postanowiłam ze jak zdam to flaszka a jak nie to dwie flaszki A ze stuniówką napewno coś się wymyśli... Jeszcze trochę czasu jest... Podobno w Plejadzie jest jakiś duży wybór sukienek wieczorowych, słyszałaś coś o tym? Bo zastanawiam się czy się tam nie wybrac...

a ja dziś ide do koleżanki na domówke jak za dobrych starych czasów.... Oststnio to była taka impreza chyba 2 lata temu...
O Plejadzie nie słyszałam praktycznie nic, ale skoro mowisz, że sporo sukienek, to może i się wybiorę kiedyś... chociaż powiem szczerze, że mam wielką niechęć do Zabrza i unikam hehehe

Co do picia, to przełożyłam opijanie na za tydzień.

Miłej zabawy życzę

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
I też nienawidze śniegu,zimy,zimna,jestem przeraźliwy zmarzlak
Ja nawet nie dlatego, że jestem zmarźlak albo zmarźluch jak kto woli, ale chyba strasznie pedantyczna jestem, jeżeli chodzi o otoczenie. Nienawidzę ciapy, błota, piachu, wilgoci itp.
Co innego, jeżeli muszę w domu sprzątać, hehe.

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
dokladnie jak u mnie.. nawet jak goscie nie maja przyjsc to w domu musi byc tak czysto, zeby "mozna bylo jesc z podlogi".. paranoja normalnie.. niech bedzie czysto, ale bez przesady...
A moja mama jeszcze do tego ma taką fazę czasem, że skoro sobota, to trzeba sprzątać. Choćby dzień wcześniej wszystko było pucowane, zamiatane, myte i wycierane, to w sobotę i tak TRZEBA. Kiedyś tak było co tydzień, teraz się już na szczęście uspokoiła.

Cytat:
http://www.allegro.pl/item263473857_..._kolorow_.html

zaraz rozpłynę się z zachwytu

chyba zrezygnuję z Muminków i sprzedam książkę do histy, którą kupiłam do olimpiady
a co tam, i tak ją sprzedam, bo mi się źle kojarzy

I TA
Torebki nie w moim stylu, więc nie będę obiektywna, ale chyba to Ciebie pasują

Kurde, jaki ze mnie jest leń. Już pomijając to, że miałam iść do szkoły, a jednak nie poszłam, to mam kupę rzeczy do zrobienia, a pół dnia siedzę przy kompie.
I zupełnie nie mam ochoty zabierać się za cokolwiek... To źle.

EDIT: A ta Plejada to nie przypadkiem w Bytomiu?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-11-10, 15:00   #2650
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny, tylko wpadłam się przywitać. Mam tyle zajęć, że nawet szkoda mi czasu na przeczytanie tych niecałych 2 zaległych stron. Tak pobieżnie przeleciałam i chciałam przeprosić Ines, że nie dam rady zająć się tymi zadaniami niestety Ale bardzo bym chciała. Jak masz to na 'za kilka dni', to chętnie oczywiście W ogóle jestem chętna na wszystkie zadania, bo lubię zapoznawać się z czymś, co jest inne, niż to u mnie w książkach i zbiorach
To już nieaktualne, ale jakbym miała coś jeszcze, to dam Ci znać. I Ty też jak będziesz mieć coś to zagadaj do mnie na gg czy pw obojętnie
I gratulacje zdania prawka

Cytat:
ja nei Uhahana, ale jestem na rozszerzoej matmie, powiedz jaki dzial.. moze akurat cos co umiem lub sama musze niebawem zaliczyc:P nie jest to moja pasja, ale moze akurat..
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Ines ja właśnie męcze kombinacje,wariacje i coś tam jeszcze:P
[/quote]

Dzięki dziewczyny za zainteresowanie, ale to nie był żaden konkretny dział, tylko takie połączenie różnych.
Było minęło, nie rozwiązałam do końca.

Marta a mogę dostać te zdjęcia z pielgrzymki? i_n_e_s@wp.pl

Znowu jestem padnięta i nie mam siły nic więcej pisać.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 15:19   #2651
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana
mam kupę rzeczy do zrobienia, a pół dnia siedzę przy kompie.
Mam to samo, od rana sprzątam a jakoś czyściej się nie zrobiła w moim pokoju

a właśnie, Ty sprzedawałaś na allegro te swoje stare gazety, hm?
za ile Ci to poszło?

bo ja mam tego pełno, chyba lepiej upchnąć na allegro niż oddać na makulaturę

.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-10, 15:22   #2652
lele
Zakorzenienie

Nija- mi sie bardyiej ta druga podoba..

Cytat:
...

A moja mama jeszcze do tego ma taką fazę czasem, że skoro sobota, to trzeba sprzątać. Choćby dzień wcześniej wszystko było pucowane, zamiatane, myte i wycierane, to w sobotę i tak TRZEBA. Kiedyś tak było co tydzień, teraz się już na szczęście uspokoiła.
...
moja niestety nadal tak ma i dzis jezdzilam na szmacie, tanczlam na roze przez jakies 2 godzinki.. uwielbiam to..
Stary 2007-11-10, 15:39   #2653
Ywonula
Zadomowienie

nooo to ja słyszałam ze Plejada jest w Sosnowcu

nija ta druga mi siębardziej podoba
Stary 2007-11-10, 16:25   #2654
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Ech ja tylko na chwilkę bo komp mi się zepsuł Nie wiem czy Kasia Wam pisała i pozdrowiła Was. Szybko mnie tu nie będzie
Buziaki moje Kochane

Ps. u mnie wszystko ok

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 18:17   #2655
Nija_
Zakorzenienie

mathilda
ale zepsuty komp na pewno wyjdzie na dobre Twojej maturze
mój też by się mógł (tfu, tfu) zepsuć
wracaj do nas szybko ale dobrze,że wszystko ok

ja sprzątam i sprzątam
ale chyba większą część czasu siedzę na wizażu

a mogę z tą torebką chodzić do szkoły?
boję się, że tak w zimie jak będę w jakiejś sportowej bluzie i dżinsach to będę wyglądać trochę nie tego
ale właśnie ona taka pojemna i duża - chciałabym ją normalnie do szkoły
Stary 2007-11-10, 18:26   #2656
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Mathilda, tęsknimy ale rozumiem to, że fizycznie nie masz możliwości na wizaż. powodzenia we wszystkim Kochana

Nija, mi się nie podoba ani jedna torebka sama mam jedną ze skóry, ale do kroju pokazywanych przez Ciebie jakoś nie jestem przekonana
to Ty w avku? jestem prawie pewna, że nigdy Cię w busie nie spotkałam

oo, pamiętasz, miałyśmy się spotkać.. może wreszcie jakoś się dogadamy konkretnie?

u mnie dzieje się duuużooo znajomość z tym KIMŚ, o którym już kiedyś wspominałam, rozwija się cudownie! ale nie zapeszam
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 18:50   #2657
uhahana
Zakorzenienie

Nija te gazety za fortunę nie poszły, dostałam jakieś bodajże 2-3 dychy ale lepsze to niż nic. Najlepiej sprawdź se jak teraz na all idzie ta makulatura

Mathilda dobrze Cię widzieć. Dawaj znaki życia, jak będziesz miała okazję

Ej ej, jak się będziecie miały spotkać, to może i ja bym się nadała? Haha, tak gadam, a później czasu będzie zero Ale nic to, wstępnie jestem chętna

Właśnie zrobiłam zdjęcia rzeczy do wystawienia wiadomo gdzie. Zajęło mi to prawie całe popołudnie, a teraz jeszcze odrobić i powystawiać, to drugie tyle. Ech Może chociaż $ będzie trochę, bo deficyt ostatnio
Choose life.
'

Stary 2007-11-10, 19:14   #2658
i_n_e_s
Zadomowienie

O Mathilda, wreszcie się chociaż pojawiłaś na chwilę Postaraj się jednak naprawić komputer jak najszybciej.

Nija
co spowodowało, że postanowiłaś się ujawnić?
Torba może być, ale trochę nie w moim stylu, sama szukam torby i takich jest dużo, tylko ja bym wolała coś innego.

Fuksja, chyba wiem o kogo chodzi, ta osoba o której nam mówiłaś kiedyś na czacie?

W każdym razie trzymam kciuki, żeby było jak najlepiej

Uhahana
a ja nie wiem gdzie?
Zmieniłaś podpis, skąd ten cytat?

A gdzie się podziewa Shatje? I Veiovis, Super karo?
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 19:40   #2659
uhahana
Zakorzenienie

No właśnie kurde, wszystkie poznikały. Dodałabym jeszcze Pameliję, Finezję, Agosek usprawiedliwiony , Blaque rzadko bywa ostatnio, Martusia, Durga, Patitcz, IW, Alatienka... i pewnie i tak nie wszystkie wymieniłam

Ines z wystawianiem chodzi o Allegro oczywiście

A cytat pochodzi z nowej płyty Rahima i L.U.C'a [Homoxymoronomatura], konkretnie z kawałka 'Dzięki ekstrementom sinic' Założę się, że nikt nie kojarzy

Właśnie sobie uświadomiłam, że jutro niedziela, a w poniedziałek też nie idę do szkoły, więc... nie jest tak tragicznie, jakby się mogło wydawać, może nawet znajdę trochę czasu na naukę, hahaha.
Choose life.
'

Stary 2007-11-10, 19:49   #2660
fuksjaa

Cytat:
Ej ej, jak się będziecie miały spotkać, to może i ja bym się nadała? Haha, tak gadam, a później czasu będzie zero Ale nic to, wstępnie jestem chętna
spoko u mnie pewnie będzie tak samo ale co tamm
Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Fuksja, chyba wiem o kogo chodzi, ta osoba o której nam mówiłaś kiedyś na czacie?

W każdym razie trzymam kciuki, żeby było jak najlepiej
niee, to nie ta osoba o której pisałam na czacie o tej zapomniałam już dawno, mimo, że odzywa się do mnie w równych odstępach czasowych

poznałam go niedawno i jest bosko
Stary 2007-11-10, 20:06   #2661
laylaaa
Zakorzenienie

czesc

mathilda kurcze niech Ci szybko naprawia tego kompa,

nija torby pomimo tego ze raczej eleganckie niezbyt mi sie podobaja, sama szukam jakiejs wiekszej ciemnej, ale niczego ciekawego nie znajduje

fuksja ja tez trzymam kciuki za nowa znajomosc

wlasnie trwa premiera a mnie tam nie ma, no ale nic, na film idziemy w tygodniu..

wczoraj chodzilam po sklepach z sukienkami i jestem trochę podłamana bo.. dowiedzialam sie, ze szyja je przewaznie na wzrost do 170 cm i ciezko mi bedzie znalezc odpowiednia.. (mam 175 cm, w obcasach wiecej wiec potrzebna jest na wzrost ok 180 cm) a tak chcialam suknie do ziemi.
w miescie sa 2 (!) sklepy w ktorych znalazlabym sukienke na moj wzrost, ale co z tego, skoro zadna nie kosztuje mniej niz 500 zl.
moze i matka kupilaby mi taka, ale nie potrafie sobie wyobrazic, ze zakladam cos za powiedzmy 600 zl raz w zyciu a co z dodatkami i cala reszta?
czarno to widze, a do grudnia wypadaloby juz cos kupic..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 20:28   #2662
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa
nija torby pomimo tego ze raczej eleganckie niezbyt mi sie podobaja, sama szukam jakiejs wiekszej ciemnej, ale niczego ciekawego nie znajduje
Ja też szukam, szukam i nic, niby jedną mam, wiecie którą, tę brązową z materiału, ale chciałabym jeszcze jakąś

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s
Nija co spowodowało, że postanowiłaś się ujawnić?
Torba może być, ale trochę nie w moim stylu, sama szukam torby i takich jest dużo, tylko ja bym wolała coś innego.
A nie wiem ale chyba tylko na chwilę taki avatarek, na szczęście avatarki można zmienić bez groźby bana

Cytat:
Napisane przez uhahana
Nija te gazety za fortunę nie poszły, dostałam jakieś bodajże 2-3 dychy ale lepsze to niż nic. Najlepiej sprawdź se jak teraz na all idzie ta makulatura
Nie no, kokosów się nie spodziewam, ale lepsze to niż nic

Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Nija, mi się nie podoba ani jedna torebka sama mam jedną ze skóry, ale do kroju pokazywanych przez Ciebie jakoś nie jestem przekonana
to Ty w avku? jestem prawie pewna, że nigdy Cię w busie nie spotkałam
tak, ja, ja

yyyy nie podobają Wam się moje torby
a mi się podoba ta druga, czerwona

Cytat:
Napisane przez fuksjaa
oo, pamiętasz, miałyśmy się spotkać.. może wreszcie jakoś się dogadamy konkretnie?
przepraszam, że się nie odzywałam, jak tylko przegram to co mam (bo jeszcze tego nie zrobiłam, tzn mi nawala nagrywarka, muszę to koleżance dać), to zaraz napiszę na PW

ble, ale nerwowa atmosfera u mnie, a mi wszystko zwisa, mimo, że to moje urodziny jak dla mnie nie musi być tak czysto, żeby wszyscy mogli jeść z podłogi, bez przesady, no naprawdę, nie jestem brudasem, ale czasem mama mogłaby sobie darować
Stary 2007-11-10, 20:56   #2663
blaque
Zakorzenienie

Cześć.

Przyszłam tylko powiedzieć, że też żyję.
Stary 2007-11-10, 21:06   #2664
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaque
Cześć.

coś się stało?
Stary 2007-11-10, 21:06   #2665
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Witajcie, ja tez zyje..
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 21:15   #2666
blaque
Zakorzenienie

Cytat:

coś się stało?

Nie. Raczej nie. (niestety nie)

Odezwę się za niedługo. Narazie muszę chwilę odpocząć.

Stary 2007-11-10, 21:17   #2667
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaque

Nie. Raczej nie. (niestety nie)

Odezwę się za niedługo. Narazie muszę chwilę odpocząć.

ale wróć szybko

Cytat:
Napisane przez super_karo
Witajcie, ja tez zyje..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-10, 21:43   #2668
Nija_
Zakorzenienie

Dziewczyny, kiedy zaczną się wyprzedaże?

Bo chcę bluzę, najlepiej teraz już natychmiast <buzia w podkówkę>

http://www.allegro.pl/item263899683_..._roz_xs_l.html

takie mi się podobają, zwykłe, byle wygodne

ale bez mierzenia bym nie kupiła, muszę się wybrać na polowanie
hmm co by tu sprzedać, żeby skombinować kasę zacznę od tej książki do olimpiadowej histy tylko niech ją ktoś kupi

btw tak mnie coś naszło, że może poszłabym oddać krew... ale nie wiem, trochę się boję koleżanka z klasy była już, oddawałyście już może krew?
Stary 2007-11-10, 23:51   #2669
lele
Zakorzenienie

Cytat:
J
yyyy nie podobają Wam się moje torby
a mi się podoba ta druga, czerwona
mi sie podobaja tzn ta druga, czerwona i jej kroj rowniez

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
c

wlasnie trwa premiera a mnie tam nie ma, no ale nic, na film idziemy w tygodniu..
a jaki tytul tego filmu? chyba przegapilam te infomracje..

ja dzis przed kinem pochodzilam z Promykiem w celu upatrzenia butow na studniowke i widzialam takie same jak w necie, ktore mi sie podobaly, ale Pawel wybil mi je z glowy, bo sa tandetnie zrobione ;(
Stary 2007-11-11, 10:21   #2670
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
fuksja ja tez trzymam kciuki za nowa znajomosc

wczoraj chodzilam po sklepach z sukienkami i jestem trochę podłamana bo.. dowiedzialam sie, ze szyja je przewaznie na wzrost do 170 cm i ciezko mi bedzie znalezc odpowiednia.. (mam 175 cm, w obcasach wiecej wiec potrzebna jest na wzrost ok 180 cm) a tak chcialam suknie do ziemi.
w miescie sa 2 (!) sklepy w ktorych znalazlabym sukienke na moj wzrost, ale co z tego, skoro zadna nie kosztuje mniej niz 500 zl.
moze i matka kupilaby mi taka, ale nie potrafie sobie wyobrazic, ze zakladam cos za powiedzmy 600 zl raz w zyciu a co z dodatkami i cala reszta?
czarno to widze, a do grudnia wypadaloby juz cos kupic..
nie podzękuję, ale tylko dlatego żeby nie zapeszyć

u mnie jeszcze nie widziałam plakatów z 'Korowodem' ale tak jak obiecałam, wybiorę się na 100%

a co do sukienek.. to ja nie jestem aż taka wysoka jak Ty, ale też mam z nimi problem. bo ja jestem szczupła, ale biust większy.. no i kiedyś to stanowiło dla mnie największy kompleks, ale teraz już powoli widzę, że to nawet proporcjonalne jest co nie zmienia faktu, że nie cierpię wbijac się w takie sukienki.
Cytat:
tak, ja, ja

przepraszam, że się nie odzywałam, jak tylko przegram to co mam (bo jeszcze tego nie zrobiłam, tzn mi nawala nagrywarka, muszę to koleżance dać), to zaraz napiszę na PW
nie no, mnie już nawet nie o tego Wołoszańskiego chodzi, ale po prostu tak spokać się i pogadać
Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Cześć.

Hej Kochana
wracaj tutaj szybko, brakuje mi Twoich postów!
Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
Witajcie, ja tez zyje..
Witamy
Cytat:
Dziewczyny, kiedy zaczną się wyprzedaże?

Bo chcę bluzę, najlepiej teraz już natychmiast <buzia w podkówkę>

http://www.allegro.pl/item263899683_..._roz_xs_l.html

takie mi się podobają, zwykłe, byle wygodne

ale bez mierzenia bym nie kupiła, muszę się wybrać na polowanie
hmm co by tu sprzedać, żeby skombinować kasę zacznę od tej książki do olimpiadowej histy tylko niech ją ktoś kupi

btw tak mnie coś naszło, że może poszłabym oddać krew... ale nie wiem, trochę się boję koleżanka z klasy była już, oddawałyście już może krew?
wyprzedaże na dobre zaczynają się w styczniu, chociaż już pod koniec grudnia można upolować fajne ciuszki po niższych cenach

bluza fajna, zwyczajna ale podoba mi się i też wolałabym najpierw przymierzyć zanim kupię.

a co do oddawania krwi, to ja oddam na bank. i będę to robiła regularnie, bo jak pomyślę, że ktoś może potrzebować mojej krwi, to dlaczego miałabym tego nie robić?

niestety muszę poczekać jeszcze 2-3 miesiące, bo miałam poważny zabieg chirurgiczny i wstrzykiwaną anatoksynę, więc fizycznie moja krew jeszcze nie jest gotowa na oddanie
Cytat:
ja dzis przed kinem pochodzilam z Promykiem w celu upatrzenia butow na studniowke i widzialam takie same jak w necie, ktore mi sie podobaly, ale Pawel wybil mi je z glowy, bo sa tandetnie zrobione ;(
a jakie buty chciałaś kupić?

mnie się marzą wysokie obcasy, ale nie na szpilce a na takim stożku jakby napewno wiecie o co chodzi albo jakieś urocze peep toe?

też muszę niebawem ruszyć na łowy, ale najpierw muszę domknąć sprawę partnera
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości