|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4442 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/olejekmyj.html Polecacie coś jeszcze z BU? Jakieś perełki? ;>
|
|
|
#4443 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma takiej listy |
|
|
|
|
#4444 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4445 |
|
Raczkowanie
|
Jestem około 20 stron wstecz więc nie wiem czy już ktoś wspomniał, ale Zoeva na stronie Douglas. De jest dostępna w starej cenie sklepowej (czyli stara cena +0,99âŹ) Może się to komuś przyda ja wczoraj zrobiłam zakupy)
|
|
|
|
#4446 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
|
#4447 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4448 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;57497926]Ja jestem "po drugiej stronie", strasznie krępuje mnie eksponowanie dekoltu w taki sposób. Delikatny, spoko, ale nie znoszę jak mi się wszyscy na piersi gapią. Ogólnie nie lubię jak ktoś się na mnie gapi. Ostatnio wyszłam w sukience i ktoś na mnie zagwizdał, miałam ochotę wrócić do domu i się przebrać. Czy tylko ja jestem taka wstydnisia?
Nie, nie jesteś dziwna i inna, po prostu gwizdanie na kogoś jest obleśne i obrzydliwe. Ja jestem dosyć pewna siebie (chociaż ostatnio z tym słabo), ale nie cierpię gwizdania, to ohydne. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
Uwielbiam plenery, uwielbiam rozmowy o blokach i o wizażu też chętnie pogadam, także polecam się na koc
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-03-17 o 14:45 |
||
|
|
|
#4449 |
|
Konto usunięte
|
jak chcecie konkret to pot i lzy, ale to patola jest pod koniec
|
|
|
|
#4450 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Dziękuję Coś rozjaśniającego i wygładzającego teraz bardzo potrzebuję, hormony mi zafundowały taką rzeźnię na plecach, że nie wiem jak się na basenie pokażę ;< Bardzo pomógł mi krem z pharmaceris 5% kwas migdałowy, skończył mi się i mam nadzieję, że tak jak wygładził plecy i zostały przebarwienia, to nic więcej mi się nie pojawi ;< teraz używam La Roche Posay effaclar duo+ ale za wcześnie żeby powiedzieć czy coś działa.
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam pizzora na cieście z tego przepisu i powiem Wam, że mistrz!
http://www.slodkastrona.com/2015/10/...i-serem-w.html |
|
|
|
#4452 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Dołączam do twojego obozu. Szusz jakos nigdy nie swiecila cycem choc ma predyspozycje na takie odslaniajace ubrania. Troche jej się przybrało i zwyczajnie bluzka sie bardziej opina i musi ja sciagac na dol przez co odslania lekko mocniej niz zwykle "rowek". Swoja droga ten pieprzyk na ktory ktoras zwrocila uwage robi jej cyc na M.Monroe taki szykowny i ladny ^^ nie zmienia to faktu ze masla i dzemu sobie nie zaluje ojjj nie ;-) mnie by juz noe smakowalo troche za duzo, dla mnie porcja na 2x tyle chleba. Co kto woli ;-)
|
|
|
|
#4453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jako kobieta, która ma czym oddychać muszę stanąć w obronie Szusz. Musiałabym chodzić chyba w golfach, żeby nikogo nie razić moim cycem. Nawet przy niewielkim dekolcie wystarczy, że "przytule" ręce do siebie i przedziałek idzie w góre. Nawet ostatnio mówiłam mężowi, że jesli dziewczyna z mniejszym biustem założy koszulkę z dekoltem to nic sie nie dzieje, nikt sie nie burzy. Ale niech ubierze ją ta z większym i się zaczyna, że ma cyce na wierzchu. Takie życie. Wiecznie rozchodzące się koszule z guzikami, itd... |
|
|
|
|
#4454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem mozna z cycem wygladac jak kelnerka ze smazalni ryb i elegancko. W tej bluzce niestety noo...
|
|
|
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
WPIS KONTROLNY
Mnie obrzydzają wszystkie cycki. |
|
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Prawda! A z drugiej strony w golfie biust wygląda na jeszcze większy... |
||
|
|
|
#4458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie ten konkretny, ale przerobilam garniera wzdluz i wszerz i po prostu nawet nie probuje juz, bo to byl zawod za kazdym razem |
|
|
|
|
#4459 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Przelewasz do butelki z olejkiem fiolkę z emulgatorem, minuta roboty. Cytat:
Ten Polecam mocno serum z wit. C i serum winogronowe. Oliwkowe do kapryśnej cery bardzo wspaniałe, a makijaż trzyma jak złoto. [/QUOTE] |
||
|
|
|
#4460 |
|
Zadomowienie
|
Zmienił wam się wygląd fb, czy tylko mój wariuje?
Że niby tytuły jej filmików mają przyciągać ![]() Za to robi odwrotnie do Łobuzów, bo zaczyna od "super-historii", a Łobuzy emocje zostawiają na koniec. ![]() Patent Dominika ojca na ból gardła: zimne piwo z solą.
Wołali na nią: hej, Słodka! Woodstock 2013 Woodstock 2014 Woodstock 2015 Woodstock 2016 03.08.2013 <3 Edytowane przez Radzka Czas edycji: 2016-03-17 o 16:23 |
|
|
|
#4461 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam napisać, że ODPALAM How to Get Away with Murder. Netflix i automatyczne uruchamianie kolejnych odcinków to zło, bo właśnie ocknęłam się na trzecim
|
|
|
|
#4462 |
|
Czekoladożerca
|
Hania testuje podkład cushion z Sephory
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiksowane: miłość do bloków i miłość do kotów
![]()
|
|
|
|
#4464 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jaki z Holika Holika ma zolty odcien? Szukalam w internecie, ale znalezc nie moge. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Ja zmywam migdalowym i jest ok. |
|
|
|
|
#4466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam tak samo
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#4467 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
To skoro mowa o BU to może tak odnośnie tego sklepu któraś z Was mi doradzi. Chciałam kupić jakiś olejek do twarzy i może jakiś kwas lub serum. Mam twarz ze sporą tendencją do wągrów i do zapychania i jakichś pojedynczych wyprysków. Oprócz tego jest suuucha (albo odwodniona), ze skórkami i przez tę moją mieszankę niebardzo wiem co wybrać.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, przestaję rozumieć Agatę. zamawia wszystkie możliwe boxy, przychodzi jej tego 6 czy tam więcej w miesiącu (ok, jej brocha, nikt nie broni) i narzeka, że produkty, które dostaje, dublują się z tymi, które już dostała i że ma wiele kremów do rąk, do twarzy, peelingów, masek do włosów... ![]() skoro ma wszystkiego w wielkich zapasach, to po co wciąż kupuje boxy? po co narzeka, że się powielają? co oni mają do tych paczek wsadzać? wielbłądy?
|
#4469 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Uwaga głupie pytanie:
Czy to możliwe, żeby kupić krem bb skin 79 pomarańczowy z chinskiego alliexpres za 1/5 ceny i bedzie oryginalny? Nie szkoda mi było 20zł a chciałam spróbować cos z ich "kosmetyków" a że tak mówiłyście o kremach BB... przejrzałam z milion aukcji i wybrałam taka na ktorej był identyko. Przyszedł... W kartoniku bez folii i sama byteleczka niezafoliowana również. Porównując wygląd do tych z zdjęc z blogów NICZYM się nie różni, też ma hologramowa nalepkę i na moje oko są na nim te same chińskie krzaki. Za pierwszą próbą wydobycia musiałam z 3-4 razy nacisnać pompkę żeby zaciągnął podkład. Sprawdzilam wszystkie 80 pare składników z opakowania i zgodne są z info na KWC. Więc... używać tego do buzi czy jednak się bać? Jak tu jeszcze sprawdzic czy nie podróba? Próba koloru z swatchami jak na moje oko ten sam odcień. Zapach... jak krem z filtrem 50tka, który mam z Vichy [no zbliżony]. Jak myślicie? Wiem problemy pierwszego świata ale proszę o wasze zdanie. |
|
|
|
#4470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

i naprawdę taki dekolt to jest dla kogoś świecenie cycem i wylewający się biust po szyję? Ja bym chyba nawet nie zwróciła uwagi na taki. Zwłaszcza, że w filmiku cały czas zasłania go tą miseczką.

). I siedziałyśmy na kocu i rozprawiałyśmy o teczkach Czochera i architekturze, mając na względzie upodobania Munki 

)