Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-17, 18:26   #3661
CAR0LKA
Rozeznanie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Tez mam pakiet w Lux Medzie ale poszłam prywatnie do niego by wyczytałam ze u niego można zrobić badanie drożności, a on sam zaproponował zrobić na NFZ w szpitalu Ale nie mam całkowicie za darmo bo musiałam sama kupić piankę do badania za 250zl.
Zapłaciłam z tego co pamietam 120zl za bardzo szczegółowy wywiad, badanie oraz USG - byłam zaskoczona ze tak mało! Byłam u niego przy ul Podkowinskiego 4

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dzieki

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie, Grosiu-Ktosiu ma 5 tygodni i mierzy 3 mm😀 😍 no i (ufff) siedzi sobie w maciczce 😁
5 kwietnia mam kolejną wizytę i dr dokładnie wszystko zmierzy i określi termin porodu.
No, to teraz do pracy, ale kierownik już wie😉

Piszę z telefonu-pozdro szejset
CAR0LKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 18:43   #3662
Lidka99
Zadomowienie

Dziewczyny które brały clo, też tak czułyście jajniki?Dziś 3 dzień brania tak mi dziś grają że aż czasami boli, oby to był dobry objaw
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 18:53   #3663
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Napisze jak tylko bede wiedziała co i jak...

To juz teraz nie wiem Kochana, czy mam mieć nadzieje, ze @ przyjdzie, czy tez nie Może zrób jutro rano test jeżeli nie przyjdzie?

Ja tez juz nie wiem Może jeszcze faktycznie zrobię test jutro, a jak znowu nic to beta w sobotę...
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:02   #3664
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
A ja znów pomarudzę. Tzn w sumie marudzić nie będę, po prostu mam lekkiego doła. Moja mama dzisiaj dzwoniła z pomysłem zasadzenia owsa w doniczce, na cmentarz u Wiki. Ale kupiłam rzeżuchę i ją chcę zasadzić. Jakoś mnie to zdołowało, powinnam się zastanawiać w co ubrać Małą na Święta a nie co jej posadzić na cmentarzu...
Mam nadzieję że Twoje cierpienia będą wkrótce wynagrodzone!

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Napisz pls co Ci powiedział lekarz, moja jest na samiutkiej górnej granicy i jestem ciekawa.

U mnie @ brak, ból brzucha nie ustaje...Ledwo dzisiaj przetrwałam dzień...Chyba w sobotę pójdę na betę, boję się ciąży pozamacicznej Na razie wzięłam gorącą kąpiel, więc może jednak @ się zjawi.
Może weź sobie jakąś nospę, ona jest bezpieczna Raczej nie polecam gorących kąpieli jeśli nie wiesz czy jesteś w ciąży. Można w ten sposób łatwo poronić.

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Dziewczyny póki co było to jednorazowe takie beżowo brązowawe bez żywej krwi plamienie wczoraj wieczorem i później już nic dzięki Bogu i mam nadzieję, że już się nie pojawi
Pójdę dzisiaj po 18tej do lekarza, który ma dyżur nocny, takie alapogotowie tylko nie wiem, czy on mi przepisze luteine albo dupka??
Lecę na bete.
I jak? Uspokoiłaś się będąc u lekarza?

Ja nie ogarniam swojego organizmu, wczoraj rano miałam takie lekki różowy śluz jak korzystałam z łazienki. Myślałam że @ dostałam ale minęło 1,5 dnia i nic się nie pojawiło. A dzisiaj lub jutro powinnam niby dostać @. No nic, jeszcze trochę poczekam..
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:02   #3665
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:
15.03 Beta HCG 21.1
17.03 Beta HCG 81.5
Dobry przyrost?
Wygląda na to, że ładnie

Dziewczyny, powiedzcie czy czułyście jakieś "objawy" zapłodnienia? Albo może któraś z Was jest bardziej wyczulona i czuła jakieś "cosik" w podbrzuszu?
Ogólnie wypowiedzcie się proszę na temat odczuć co do zapłodnienia, zagnieżdżania i pierwszych dni ciąży Odczucia fizyczne i psychiczne
Stary 2016-03-17, 19:12   #3666
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba chciałabym ją zbić... piszą w necie, że najlepiej jak jest około 12
To tylko troszkę jest wyższa Na pewno szybko zbijesz lekami

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które brały clo, też tak czułyście jajniki?Dziś 3 dzień brania tak mi dziś grają że aż czasami boli, oby to był dobry objaw
Ja niestety nie, bo nie miałam owulki.
Ale widać na Ciebie zadziałał

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:13   #3667
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość
Wygląda na to, że ładnie

Dziewczyny, powiedzcie czy czułyście jakieś "objawy" zapłodnienia? Albo może któraś z Was jest bardziej wyczulona i czuła jakieś "cosik" w podbrzuszu?
Ogólnie wypowiedzcie się proszę na temat odczuć co do zapłodnienia, zagnieżdżania i pierwszych dni ciąży Odczucia fizyczne i psychiczne
Ja mogę mówić o ciąży, z której mam 4 letnia juz córkę.
Pierwsza dziwna rzecz to kropla krwi (jedna!) mniej więcej parę dni przed spodziewana @, która nie nadeszła. Była to żywa czerwień, ale kropla. Potem, w terminie spodziwqnej @ bolące piersi, duuuuzo bardziej niż zwykle. Ból w podbrzuszu trwający kilka dni bez @. Ból raczej delikatny.
Psychicznie trudno powiedzieć, ogólnie to miałam ciężki czas i ogromne stresy przez pracę.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:14   #3668
doooti
Zadomowienie

Jak ja byłam w ciąży to praktycznie wiedziałam o tym od momentu właśnie zagnieżdżenia. Miałam takie dość mocne kłucia jajnika z jednej strony. Potem za dużo się nie działo, brak @, po jakimś tygodniu od braku @ miałam już mdłości i w moim brzuchu jakieś rewolucje się działy, wszystko się przelewało. Dodatkowo cały czas trzymało mnie jakieś przeziębienie przez jakieś 3 tygodnie, non stop bym spała i miałam podwyższoną temperaturę.

Teraz też mnie jajniki bolały po owulacji i sama nie wiem czego się spodziewać.. Nie chcę jeszcze testować aby się nie rozczarować, a jutro mam termin @. Ten różowy śluz mnie zastanawia.
Stary 2016-03-17, 19:14   #3669
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Mam nadzieję że Twoje cierpienia będą wkrótce wynagrodzone!

Może weź sobie jakąś nospę, ona jest bezpieczna Raczej nie polecam gorących kąpieli jeśli nie wiesz czy jesteś w ciąży. Można w ten sposób łatwo poronić.

I jak? Uspokoiłaś się będąc u lekarza?

Ja nie ogarniam swojego organizmu, wczoraj rano miałam takie lekki różowy śluz jak korzystałam z łazienki. Myślałam że @ dostałam ale minęło 1,5 dnia i nic się nie pojawiło. A dzisiaj lub jutro powinnam niby dostać @. No nic, jeszcze trochę poczekam..

To mi wyglada na plamienie implantacyjne...

Wezmę nospę na noc, wzięłam rano, ale nie pomogła za bardzo...Tylko ciepło pomaga, termofor. Nie sądzę bym była w ciąży, ale masz racje, więcej gorących kąpieli nie będzie.
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:21   #3670
BlueBow
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny Przyjmiecie do swego grona wizażankę, któa dopiero zacznie starania za kilka miesięcy a teraz chce się do tego dobrze przygotować?
BlueBow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:35   #3671
AnLipread
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlueBow Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Przyjmiecie do swego grona wizażankę, któa dopiero zacznie starania za kilka miesięcy a teraz chce się do tego dobrze przygotować?
No jasne, witaj
AnLipread jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:37   #3672
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:39   #3673
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, zapraszamy

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:40   #3674
doooti
Zadomowienie

Cytat:
To mi wyglada na plamienie implantacyjne...

Wezmę nospę na noc, wzięłam rano, ale nie pomogła za bardzo...Tylko ciepło pomaga, termofor. Nie sądzę bym była w ciąży, ale masz racje, więcej gorących kąpieli nie będzie.
Wcześniej w ciąży nie miałam właśnie jakiegokolwiek plamienia.. Mam po poronieniu też wydłużony cykl, więc poczekam i zobaczymy A kąpiele położna strasznie odradzała, powiedziała że należy się kąpać w ciepłej wodzie a nie gorącej.

Cytat:
Pewnie Ja też poczytywałam forum przez jakiś czas i się ujawniłam kilka dni temu.
Stary 2016-03-17, 19:53   #3675
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Wygląda na to, że ładnie

Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych odczuć. Przed okresem czułam, że się zbliża i byłam pewna, że w ciążę nie zaszłam. Jak @ nie przyszedł to gdy dotknełam piersi to już wiedziałam, że w ciąży jestem. Nigdy nie miałam tak wrażliwych.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:55   #3676
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
To tylko troszkę jest wyższa Na pewno szybko zbijesz lekami

Ja niestety nie, bo nie miałam owulki.
Ale widać na Ciebie zadziałał
No jajniki ruszyły do pracy zobaczymy co to będzie

Cytat:
Witaj
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 19:59   #3677
BlueBow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnLipread Pokaż wiadomość
No jasne, witaj
Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Witaj
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Jasne, zapraszamy
Cytat:
Pewnie Ja też poczytywałam forum przez jakiś czas i się ujawniłam kilka dni temu.

Dzięki

Ja właśnie zamówiłam testy owulacyjne, chcę sprawdzić, czy faktycznie mam owu wtedy gdy mi się wydaje że mam (np. teraz - połowa cyklu i podbrzusze mnie pobolewa, czasem czuję ból jajnika też w połowie cyklu)

Jutro przeczytam pare stron wstecz, żeby Was lepiej poznać Wasz wątek znalazłam dopiero dzić
Stary 2016-03-17, 20:04   #3678
krysztalek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

A ja znów pomarudzę. Tzn w sumie marudzić nie będę, po prostu mam lekkiego doła. Moja mama dzisiaj dzwoniła z pomysłem zasadzenia owsa w doniczce, na cmentarz u Wiki. Ale kupiłam rzeżuchę i ją chcę zasadzić. Jakoś mnie to zdołowało, powinnam się zastanawiać w co ubrać Małą na Święta a nie co jej posadzić na cmentarzu...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

geosmina świetne wieści Powodzenia!

Lidka99 Powodzenia!

MajWija oj beta rośnie, aż miło popatrzeć prześlij trochę dobrych fuidów i dla mnie

Cytat:

Widełki prolaktyny kończa się na 24,1... Więc wydaje mi się, że trzeba ją trochę zbić... Ide jutro do gina się poradzić... A wy co myślicie? Mój dzisiejszy dzień do d... totalnie... Rano sie dowiedziałam, ze bliska koleżanka zaszła w ciążę, starałyśmy się równolegle... Oczywiście cieszę się ogromnie, ale z drugiej strony troche mnie to przybiło, i jeszcze potem ta prolaktyna
Prolaktyna tylko niewiele ponad normę, szybko to zbijesz nie przejmuj się bardzo Ja też tak reaguje na kolejne cudze ciąże... Cieszy mnie to,
że się komuś udało, ale żal, że to nie ja jest... Jeszcze jak dzwonie do mamy i za każdym razem informacja o nowej ciąży w rodzinie, aż mi się nie chce dzwonić do domu...Najlepsze przed świętami dzwonię do mamy, a ona, że moja "ulubiona" koleżanka, która jeszcze ze 3 msc wcześniej się wymądrzała mojej ciężarnej siostrze, że jak to tak szybko zaraz po ślubie ciąża. Że ona by się nie zdecydowała, że jeszcze nie teraz i takie tam, a tu proszę ciąża... Po prostu dobijające to jest.

Cytat:
Ja tez juz nie wiem Może jeszcze faktycznie zrobię test jutro, a jak znowu nic to beta w sobotę...
U mnie 29 dc i @ nie ma, dziś tylko delikatne plamienie takie beżowe. Delikatnie czasem czuje jajniki. Powiem szczerze nie obrażę się jak nie przyjdzie :P Może u Ciebie owulacja była później i musisz poczekać na pozytyw?? Zrób jutro test

BlueBow WITAJ
Stary 2016-03-17, 20:09   #3679
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
15.03 Beta HCG 21.1
17.03 Beta HCG 81.5
Dobry przyrost?

SUPER przyrost cudowna wiadomość, wielkie gratulacje kochana dbaj o Was

Zobacz sobie tu http://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:

Jasne że tak zapraszamy tylko uważaj bo to mocno płodny wątek i możesz mieć niespodziankę wcześniej niż myślisz

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 20:15   #3680
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Ja właśnie zamówiłam testy owulacyjne, chcę sprawdzić, czy faktycznie mam owu wtedy gdy mi się wydaje że mam (np. teraz - połowa cyklu i podbrzusze mnie pobolewa, czasem czuję ból jajnika też w połowie cyklu)

Jutro przeczytam pare stron wstecz, żeby Was lepiej poznać Wasz wątek znalazłam dopiero dzić
Od kiedy mniej więcej planujecie rozpocząć starania?
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 20:16   #3681
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Wygląda na to, że ładnie

W pierwszej ciąży nic nie wyczułam, ale to dlatego że wtedy po prostu się kochaliśmy bez zabezpieczenia bez mierzenia temperatury, testów owu itd. Ja miałam mocno rozregulowane cykle i gdyby nie zrobienie testu na wszelki wypadek w rocznicę ślubu to bym pewnie długo żyła w niewiedzy

Ale teraz, kiedy wiedziałam kiedy była owulacja itd. byłam wyczulona na objawy i doszukiwałam się ich wszędzie

Tydzień po stosunku miałam pomarańczowe plamienie (jeszcze tu na wątku marudziłam że chyba @ dostanę ) a to było pewnie to plamienie implantacyjne także taki miałam pierwszy objaw Ale nie czułam się jakoś inaczej, w sumie zrobiłam test bez większego przekonania - i potem dopiero doszły objawy typu mdłości

Ale wiem że są kobiety które po prostu czują że coś jest na rzeczy od razu, jeszcze przed testem wiedzą że są w ciąży i już

Stary 2016-03-17, 20:45   #3682
justyna1406
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Wszystki Nowym mamusia Gratuluje ;* i zycze zdrówka .

Pewnie juz zapomnieliscie o mnie bo tyle czasu sie nie odzywalam .
Ale to przez ta nowa prace . Jestem bardzo z niej zadowolona .
No i starania poszly na bok . Tzn stwierdzilsmy co ma byc to bedzie . Juz nie śledze cyklu . Noe robie zadnych testow . Tylko poprostu nie uważamy . No ale i tak nic to nie daje . Bo jak narazie @ przychodzi co miesiac jak w zegarku . Powiem wam , teraz sama nie wiem czego chce . No , ale praca bardzo mi sie podoba . Umowe dostalam na caly etat na 2 lata . Wyplata fajna
No , ale mysle tez o dziecku bo boje sie moze nigdy nie zajde . Bo tyle miesiecy sie staralismy i nic ;/
Stary 2016-03-17, 20:50   #3683
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna1406 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

No i starania poszly na bok . Tzn stwierdzilsmy co ma byc to bedzie . Juz nie śledze cyklu . Noe robie zadnych testow . Tylko poprostu nie uważamy . No ale i tak nic to nie daje . Bo jak narazie @ przychodzi co miesiac jak w zegarku . Powiem wam , teraz sama nie wiem czego chce . No , ale praca bardzo mi sie podoba . Umowe dostalam na caly etat na 2 lata . Wyplata fajna
No , ale mysle tez o dziecku bo boje sie moze nigdy nie zajde . Bo tyle miesiecy sie staralismy i nic ;/
ja Cię pamiętam
Słuchaj fajnie że jesteś zadowolona z pracy Może w międzyczasie warto zrobić jakieś badania, choćby TSH albo nasienie? Od kiedy się staracie?

A już widzę, od września To jeszcze nie tak długo, podobno zdrowa para może się starać i rok

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2016-03-17 o 20:51
Stary 2016-03-17, 20:52   #3684
BlueBow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Jasne że tak zapraszamy tylko uważaj bo to mocno płodny wątek i możesz mieć niespodziankę wcześniej niż myślisz

Nie obrażę się jak tak będzie
Stary 2016-03-17, 20:54   #3685
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Nie obrażę się jak tak będzie
Pewnie Takie niespodzianki są cudowne Czasem lepiej tak niż potem się spinać z testami owulacyjnymi, temperaturą itd Pełny spontan

Ech dziewczyny wiecie że ja za 3 tygodnie mam połówkowe usg? Ale leci

Stary 2016-03-17, 20:55   #3686
BlueBow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Od kiedy mniej więcej planujecie rozpocząć starania?
Dokładnie nie wiem, wrzesień-październik może? Ja bym chciała w sumie nawet i wcześniej, ale tż bardzo się wczuwa w rolę ojca i chce się dobrz przygotować - zmienić pracę, kupić nowy samochód, skończyć studia (tzn obronić się bo tylko obrona mu została). Ale tak czy siak chce już się zabrać za siebie przed tą ciążą Wiem, że z moją prolaktyną też nie halo, muszę ją zbadać ponownie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna1406 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

A robiłaś sobie jakieś badanka? Tarczyca, prolaktyna itp
Stary 2016-03-17, 20:56   #3687
PaniMigdalek
Zadomowienie

Cytat:
A kąpiele położna strasznie odradzała, powiedziała że należy się kąpać w ciepłej wodzie a nie gorącej
Ojoj... A ja tak lubię gorący hydromasaż Ale czego nie można poświęcić dla tak ważnej sprawy...?

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych odczuć. Przed okresem czułam, że się zbliża i byłam pewna, że w ciążę nie zaszłam. Jak @ nie przyszedł to gdy dotknełam piersi to już wiedziałam, że w ciąży jestem. Nigdy nie miałam tak wrażliwych.
Ale to też mylące, bo kurcze przed @ piersi mogą być wrażliwe i tak robią w jajo

Już się nie mogę doczekać tego 30 :P
Stary 2016-03-17, 20:57   #3688
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie nie wiem, wrzesień-październik może? Ja bym chciała w sumie nawet i wcześniej, ale tż bardzo się wczuwa w rolę ojca i chce się dobrz przygotować - zmienić pracę, kupić nowy samochód, skończyć studia (tzn obronić się bo tylko obrona mu została). Ale tak czy siak chce już się zabrać za siebie przed tą ciążą Wiem, że z moją prolaktyną też nie halo, muszę ją zbadać ponownie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

A robiłaś sobie jakieś badanka? Tarczyca, prolaktyna itp
Noo to pięknie że masz takiego odpowiedzialnego TŻ Bo część facetów podchodzi do tematu "pouprawiamy seks i będzie dziecko, a potem będzie co ma być"

Stary 2016-03-17, 21:01   #3689
BlueBow
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie Takie niespodzianki są cudowne Czasem lepiej tak niż potem się spinać z testami owulacyjnymi, temperaturą itd Pełny spontan

Ech dziewczyny wiecie że ja za 3 tygodnie mam połówkowe usg? Ale leci

No pewnie że tak Ja już czuję, że będę się spinać, napaliłam sie jakoś i chciałabym żeby się udało w 1 cs

Połówkowe znaczy że jesteś w połowie ciąży?

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Noo to pięknie że masz takiego odpowiedzialnego TŻ Bo część facetów podchodzi do tematu "pouprawiamy seks i będzie dziecko, a potem będzie co ma być"

Nooo odpowiedzialny aż za bardzo czasami
Stary 2016-03-17, 21:01   #3690
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie że tak Ja już czuję, że będę się spinać, napaliłam sie jakoś i chciałabym żeby się udało w 1 cs

Połówkowe znaczy że jesteś w połowie ciąży?
Ja myślałam że podejdę do tematu na luzie a na wyścigi kupowałam testy owu na allegro i mierzyłam temperaturę obsesyjnie tyle mi wyszło z tego luzu

Tak, to będzie 20 tydzień a dopiero robiłam test Czas leci jak głupi.

Kurczę tak bym chciała żebyśmy wszystkie z wątku zaszły w szczęśliwe ciąże Tyle jest różnych problemów, utrudnień, kiedyś myślałam że to jest prostsze

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2016-03-17 o 21:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości