|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Gang Iren
|
Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czekaj
Nie mogę już doczekać się jutra. Mam wychodne
Pojadę do znajomej na szybką kawę (bo ona nie ma za wiele czasu) i będę chodzić po sklepach. Ze spokojem, bez marudzących dzieci. Może buty na wiosnę upoluję.
|
#1922 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czekaj
Cytat:
Przesyłka z szafką wczoraj nie dotarła, dopiero dzisiaj pojawiła się w Krakowie. Ciekawe co zrobią, bo u mnie w domu nikogo nie będzie. Mam nadzieję, że zadzwoni do mnie kurier wcześniej, to bym mu podała adres do pracy. |
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka no jak zupełnie ciemno sie zrobiło to faktycznie kolorki były wyraźniejsze
nie mam pojecia jak ten sklep sie nazywał. Ale to był taki z mydłem i podarunkami raczej. Mieli bardzo rożne lampki tej firmy Blaze On i te kuleczki w roznych kolorach jednolitych albo kolorowych. Maja stronę internetowa. Cytat:
Wow super! Gosia przyjemny dzien Ci sie szykuje! Nareszcie! Należy Ci sie [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57542571]Nawet jak uchwalą to ja się nie zamierzam stosować, będę stawiać czynny opór Przesyłka z szafką wczoraj nie dotarła, dopiero dzisiaj pojawiła się w Krakowie. Ciekawe co zrobią, bo u mnie w domu nikogo nie będzie. Mam nadzieję, że zadzwoni do mnie kurier wcześniej, to bym mu podała adres do pracy.[/QUOTE] Ups to ksiukamy zeby wreszcie ta przesyłka doszła .
|
|
|
|
|
#1924 | ||
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() spa to by trzeba koniecznie powtórzyc Ja tez mimo, ze mam krótszy tydzien to jakos nie moge wpaść w rytm. A tu zaraz święta i znowu tydzien krótki... eeehhhhCytat:
![]() Krzystaj ile sie da! kto dzieciaki ogarnie?? [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57542571]Nawet jak uchwalą to ja się nie zamierzam stosować, będę stawiać czynny opór Przesyłka z szafką wczoraj nie dotarła, dopiero dzisiaj pojawiła się w Krakowie. Ciekawe co zrobią, bo u mnie w domu nikogo nie będzie. Mam nadzieję, że zadzwoni do mnie kurier wcześniej, to bym mu podała adres do pracy.[/QUOTE] opór se możesz stawiać - do 6 rano, kiedy to odpowiednie służby przyjdą i Cie aresztują za zamach stanu mozliwe, ze zadzowni albo dostaniesz awizo
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57542571] Przesyłka z szafką wczoraj nie dotarła, dopiero dzisiaj pojawiła się w Krakowie. Ciekawe co zrobią, bo u mnie w domu nikogo nie będzie. Mam nadzieję, że zadzwoni do mnie kurier wcześniej, to bym mu podała adres do pracy.[/QUOTE] Czyli jest juz blisko ![]() Cytat:
![]() Ja tez mam nastepny tydzien 4 dni, potem nastepny tez 4, potem mam tydzien wolny znowu i jeszcze tylko 3 dni pracy i zmiana A kiedy ta impreza firmowa twoja?
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Jasia macie krótki tydzien? zazdroszcze..ja mam wolne tylko w poniedziałek..ale przynajmniej najgorszy dzien tygodnia odpadnie
![]() Gosia fantastycznie,ze wolne masz jutro nalezy Ci sie u mnie bedzie akcja sprzatanie
J. Allen Edytowane przez brzydula_81 Czas edycji: 2016-03-18 o 10:16 |
|
|
|
#1927 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Bry, do późna szalałam z puzzlami, kocham to! już to wiem, ze kocham puzzle, kocham to układanie, tworzenie...
![]() tylko skąd tu brać kasę na te puzzle? ![]() Te aniołkowe dziewczynki są dosłownie śliczne, autorstwa - Sandry Kuck, Pani maluje takie właśnie sielskie aniołeczki, dziewczyneczki. Kwiatki, misie, koteczki... no obrazki dla małych i dużych dziewczynek ![]() ![]() ![]() http://www.cuded.com/2011/03/paintings-by-sandra-kuck/ Zaraz was nadrobię! U mnie dziś będzie wielki gar zupy kapustowo - kapustowej coś więcej niz kapuśniak, no zupa - kapusta, z ziemniaczkami osobno, okraszonymi smażona cebulką i kiełbaską, - dla mnie poezja, smak dzieciństwa!Gosia, cudownie!!!!!!!!!!!!! tylko koniecznie zrób zakupy DLA SIEBIE! ![]() Karola, R tak cykał wczoraj Tymianka, uwielbiam zdjęcia ziewających psów, albo szczekających, z otwartym pyskiem, szczerzących się, - Kasia, ciążki dzionek wczoraj miałaś, - oczywiście, ze dziś bedzie lepszy. Gwiazdka, to gdzie lecisz w ten weekend na imprezkę? ![]() Żartuję! masz plan, zeby odpocząć, zrelaksować się? Powiem wam szczerze, ze po tym przeziębieniu, czy cokolwiek to było, to jestem bardzo zmęczona , od 2-3 dni dopiero sie lepiej czuje, wreszcie nie boli mnie głowa... a teraz zbiera mi sie na PMS, spuchłam jak szlag, cycki mnie bolą
|
#1928 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez bolą i tez pms nadchodzi. Ide z psia brygada na spacer. Koleżanka tez ze swoimi tez przyjdzie. Bedzie dziko .
|
|
|
|
|
#1930 | |||
|
Irenosława Pierwsza
|
Wiosna jak ta lala, chociaż pamietam, ze w tamtym roku już w lutym takie spacerki uskuteczniałaś w parku.
Cytat:
![]() Cytat:
A klapeczki tez fajne, idealne do domu i ogrodu!Cytat:
co to za sosik? grzybowy?
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Mag przepiekne te puzzle
No ale zbankrutujesz przy takim tempie, to trzeba powolutku, jedne puzzle na mc Bardzo smieszny zart, zadnych imprez! Weekend romantyczno-relaksujacy sie zapowiada
|
|
#1932 |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57542571]
Przesyłka z szafką wczoraj nie dotarła, dopiero dzisiaj pojawiła się w Krakowie. Ciekawe co zrobią, bo u mnie w domu nikogo nie będzie. Mam nadzieję, że zadzwoni do mnie kurier wcześniej, to bym mu podała adres do pracy.[/QUOTE] A przyjedzie pod inny adres? U nas nie chcą.
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pierwszy raz weszłam do tego sklepu.A sosik tak. Pieczarki miałam wiec zrobiłam jednego pora, cebule duza, ząbek czosnku, pieczarki i smietana. Mam na dzis tylko juz frytek nie mam
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Moja mama. Odbieram u niej godziny Mag fajne puzzelki, obrazki
|
|
#1935 |
|
na drugie mam Irena
|
U nas przyjezdza jesli ma po drodze.
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Hania - nic się nie martw, jakby co to powiesz, że ja chodzę do kościoła za Ciebie. Mi tam nie przeszkadza nawet jak przez godzinę musze stać
![]() No no, czarodziejskie te obrazki puzzlowe. Gosiu - ale super wolny dzień pewnie wrócisz z torbami nowych rzeczy dla dzieci Gwiazdka - masz w planach regenerację wątroby w ten weekend
|
#1937 |
|
Konto usunięte
|
Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czek...
Przyjeżdżają jeśli to jest, gdzieś w okolicy innych przesyłek. Albo zdarzało się, że jak zjeżdżał kurier do bazy wieczorem to mi przywoził. W sumie zależy od kuriera .Ale zdążył rzutem na taśmę, bo właśnie mi przywiózł, a ja wychodzę do pracy. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku w środku, bo nie mam nawet chwili, żeby sprawdzić zawartość .
Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2016-03-18 o 11:03 |
|
|
|
#1938 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Po drodze to tak, ale w całkiem inne miejsce, w inny koniec miasta to nie przyjadą. W sumie to im sie nie dziwię, nie raz gadam z kurierami, to jestem w szoku jakie oni mają limity rozwożenia paczek
|
#1939 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kasia dziękuję, skorzystam jak zajdzie taka potrzeba .---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
U nas przesyłki rozwożą po całym mieście, wiec zazwyczaj nie miałam problemu. Pracowałam tez w takich miejscach do których jeździli . Dwa razy tylko mi się zdażyło, ze kurier nie zadzwonił i nikogo nie zastał, a potem ja musiałam doginać do ich magazynu.
|
||
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
ehmm wlasciwie to tak, poza malym toastem dzisiaj
![]() A jak twoje samopoczucie dzisiaj? [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57547396] Ale zdążył rzutem na taśmę, bo właśnie mi przywiózł, a ja wychodzę do pracy. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku w środku, bo nie mam nawet chwili, żeby sprawdzić zawartość .[/QUOTE]Ja juz po kawce i ciasteczku Co by tu teraz...
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
ciasteczko to tez bym zjadla..w ogole to faza żer atakuje..chce mi sie wina,cheddara,nslesnikow
|
|
#1942 | |||
|
O Ireno! ;-)
|
imprezka zaraz po świetach - jedziemy na 3 dni w góry
![]() Cytat:
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57545001]Ale nadal to będzie stawianie oporu, ciekawe czy mnie wtedy wsadzą za karę do kościoła i będą torturować kazaniami [/QUOTE]albo Cie różąńcami obłożą i odprawią egzorcyzmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a my nic nie wiemy? ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57547396]Ale zdążył rzutem na taśmę, bo właśnie mi przywiózł, a ja wychodzę do pracy. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku w środku, bo nie mam nawet chwili, żeby sprawdzić zawartość .[/QUOTE]Ciekawa jestem jak to bedzie wyglądło po złozeniu. Foty dokumentalne poprosze!!! przyjdź do mnie ![]() własnie mi nowa recepcjonistka powiedziała, ze nie moze mi zeskanowac dokumentów, bo nie ma czasu. Pocztę wpisuje do tabelki
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czek...
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57547396]Przyjeżdżają jeśli to jest, gdzieś w okolicy innych przesyłek. Albo zdarzało się, że jak zjeżdżał kurier do bazy wieczorem to mi przywoził. W sumie zależy od kuriera
.Ale zdążył rzutem na taśmę, bo właśnie mi przywiózł, a ja wychodzę do pracy. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku w środku, bo nie mam nawet chwili, żeby sprawdzić zawartość .[/QUOTE]O super jest przesyłka. Czyli kiedy składanie??? Tez mam moja przesylke Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2016-03-18 o 13:00 |
|
|
|
#1944 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czek..
Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() kupiłam antyramy
|
|
#1945 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bedą foty, mam nadzieje tylko, że wszystko będzie z nią ok. Tabelka ważna sprawa . Trzeba było Hanię zatrudnić, Hania by ci wszystko robiła priorytetem .---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Jestem do 22:00 w pracy, jak mnie nie zmęczą to po pracy, a jak będę za bardzo wyeksploatowana to jutro ;(. |
|
|
|
|
#1946 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Zajączki kicają, Święta się zbliżają, - Ireny z nju trampkami, na wiosnę czek..
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57555276]Bedą foty, mam nadzieje tylko, że wszystko będzie z nią ok.
[/QUOTE] Się nie mogę doczekać ona jest do złożenia?
|
#1947 |
|
O Ireno! ;-)
|
Magu laska przyszła do nas do pracy z własnej woli - PRZED zatrudnieniem sie wiedziała ile bedzie zarabiac. Nikt na siłe jej nie każe tu siedziec. To jej wybór. Skoro jednak zdecydowała sie tu pracowac to wypadałoby pracować a nie łazić po biurze na plotki a potem mówic, ze sie nie ma czasu
Jak ma robote w D.. to niech spada. Sorry, ale mnie strasznie irytuje takie podejscie [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57555276]Tabelka ważna sprawa . Trzeba było Hanię zatrudnić, Hania by ci wszystko robiła priorytetem .[/QUOTE]bo sie Pani Hania nie chciała przeprowadzic do Wawy i to wszystko dlatego!
|
#1948 | ||
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
, wino, czipsy i ciasto z kremem......Cytat:
a jak się wpisuje pocztę w tabelkę [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57555276]Bedą foty, mam nadzieje tylko, że wszystko będzie z nią ok. Tabelka ważna sprawa . Trzeba było Hanię zatrudnić, Hania by ci wszystko robiła priorytetem .---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Jestem do 22:00 w pracy, jak mnie nie zmęczą to po pracy, a jak będę za bardzo wyeksploatowana to jutro ;(.[/QUOTE] a Hania chciałaby się przeprowadzić ? ![]() a tak wieczorem macie jeszcze klientów ?, mi już po 20 to nie chciałoby się łazić po sklepach ja kupiłam coś na obiad, pokrywkę do patelni, dzbanuszek do mleczka i znów kasa się rozeszła
|
|
#1949 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1950 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
w tabelke wpisujesz adres gdzie ma iśc list i rodzaj przesyłki - list/paczka/priorytet itp bo to są same listy polecone znowu byłas w Pepco? ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;57556121]Wlasnie nie bardzo ..[/QUOTE]i to jest Twój wielki BŁONT ![]() miałabys nieograniczony dostęp do pysznej kawki z ekspresu i jakie fajne towarzystwo
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

.

Ja tez mimo, ze mam krótszy tydzien to jakos nie moge wpaść w rytm. A tu zaraz święta i znowu tydzien krótki... eeehhhh

, od 2-3 dni dopiero sie lepiej czuje, wreszcie nie boli mnie głowa... a teraz zbiera mi sie na PMS, spuchłam jak szlag, cycki mnie bolą

kłania sie nowy pedicure). Zwykle ale wygodne...
.
.
co to za sosik? grzybowy?

.