Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-19, 01:55   #2611
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &amp;amp;amp;lt;3

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Moje dziecko jest antyszumowe. Jak się już rozwyje to kaplica Teraz śpi a ja zamiast korzystać to rozmyślam co mogło jej zaszkodzić... Cały dzień był aniołek
Ja też mam dzisiaj ochotę wyjść i nie wracać.
Moja nadal nie śpi.
Ja już nie wiem o co jej chodzi... nie chce mi się już wierzyć w jakieś kolki ona sobie jaja ze mnie robi. Niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest: przez godzinę wisiała na cycu i było ok. zero stęków i spinania się. Zabrałam cyca i dałam smoczka a ta nerw i ryk i spinanie się i krzywienie... nerwus jeden i terrorysta :-(

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 02:59   #2612
wykalacka
Zadomowienie

To przyłączam się. Mój całą noc widać, że prezy się i steka na kupkę, której nie może zrobić;
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 03:17   #2613
Aagaciorek
Zadomowienie

Lamia, Aninis, Wykalacka, no co za noc Mam nadz, ze maluszki sie uspokoily i sobie spicie juz! Moj zasnal wczesnie jak na siebie i budzi sie rowno co dwie godz. Pochlipce chwile i idzie spac. A teraz tak mi sie rozdarl przy zmianie pampersa, ze masakra. Na szczescie juz zasypia z nami w lozku.

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-03-19, 03:30   #2614
wykalacka
Zadomowienie

My pieluche zmieniamy, a kupki ani widu ani słychu
Stary 2016-03-19, 03:35   #2615
Lola2828
Zadomowienie

Dziewczyny wspolczuje mam nadzieję że już spokój macie ...moja też długo nie chciała spać na szczęście po kapaniu się uspokoiła bo jak wróciliśmy 2 h był ryk cyc nie na rękach nie smoczka nie w bujaczku nie ... Już wymiekałam serio wiem jak musi być wam ciężko u mnie rzadko takie akcję ale jednak ...
Stary 2016-03-19, 04:52   #2616
lamia12344
Rozeznanie

Niestety spokój zawitał na całe 3h. Zjadła i oczy jak 5zl Ona sie darła przez pól nocy a my bardziej padnięci od niej :-o Do tego jak juz przyśnie to zaczyna stękać i się prężyć... Ja się zastrzelę.
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 06:44   #2617
Lola2828
Zadomowienie

A ja narzekałam na swoją cofam to wszystko ... Wspolczuje kochana tylko co tu zaradzić ? Może ja coś boli ją już wymiekam a co dopiero wy ;(
Stary 2016-03-19, 06:52   #2618
wykalacka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &amp;amp;amp;amp;lt;3

Nasz zrobil kupsona dopiero pół h temu. Biedny całą noc się męczył, ale nie wiem dlaczego, bo do tej pory nie miał takich problemów
Stary 2016-03-19, 08:11   #2619
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3

Dziewczyny kochane ściskam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 08:36   #2620
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
Nasz zrobil kupsona dopiero pół h temu. Biedny całą noc się męczył, ale nie wiem dlaczego, bo do tej pory nie miał takich problemów
U nas tp samo zawsze kupki szły po karmieniu a wczoraj w dzień 2 kupki rano i wieczór i teraz po całej mocy. Ale wyraźnie mu ułożyło chociaż tyle dobrego i znów się do mamy uśmiecha

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Niestety spokój zawitał na całe 3h. Zjadła i oczy jak 5zl Ona sie darła przez pól nocy a my bardziej padnięci od niej :-o Do tego jak juz przyśnie to zaczyna stękać i się prężyć... Ja się zastrzelę.
Mój też podczas snu się preży i stęka do menu puszcze nią bakow. Daje mu 3x po 8 kropli espumisanu dziennie i jest lepiej ale szału nie ma.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:19   #2621
lamia12344
Rozeznanie

Zmartwychwstałam :-o Zuza zasnęła po 5. Teraz zjadła i dalej oczy jak 5 zł... Ale przynajmniej uśmiechnęła sie do taty wiec wybaczył wszystkie nocne płacze

Wczoraj ewidentnie bolał ją brzuszek. I to ja musiałam cos zjeść bo po jedzeniu było ewidentnie gorzej...
Stary 2016-03-19, 09:42   #2622
badzia987
Wtajemniczenie

O kurcze...lamia, aninis, wykalacka współczuję nocki

Lamia- nie mów tak o wyrodnej matce, ta noc była kiepska ale aby do przodu.

Mój jak wczoraj poszedł spać o 19.40 to wstał o 22;40 (a ja w międzyczasie zdążyłam wszystkie podłogi umyć i spa sobie zrobić w ramach relaksu) i sobie cycaliśmy do 00:40. Potem szybkki cyc ok. 3 i od 6 jak co dzień stękanie. I teraz zapodałam mu ten termoforek i usnął.

wykalacka
- u nas Krzyś od samego początku ma jakieś problemy z tym, że ta kupa go od środka uwiera. On potrafi przez sen po 1-2 h ciągle stękać i tak się roi przy tym, że pielucha potrafi się zsunąć I z tego powodu mam jakieś obawy przed spacerami jak on tak niespokojnie drzemie.

Też już się zastanawiam czy kupić na to: delicol,espumisan czy dicofloi lub biogaie

A w ogóle mój Niniuś dzisiaj skończył miesiąc

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 09:53   #2623
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość

Mój jak wczoraj poszedł spać o 19.40 to wstał o 22;40 (a ja w międzyczasie zdążyłam wszystkie podłogi umyć i spa sobie zrobić w ramach relaksu) i sobie cycaliśmy do 00:40. Potem szybkki cyc ok. 3 i od 6 jak co dzień stękanie. I teraz zapodałam mu ten termoforek i usnął.

wykalacka
- u nas Krzyś od samego początku ma jakieś problemy z tym, że ta kupa go od środka uwiera. On potrafi przez sen po 1-2 h ciągle stękać i tak się roi przy tym, że pielucha potrafi się zsunąć I z tego powodu mam jakieś obawy przed spacerami jak on tak niespokojnie drzemie.

Też już się zastanawiam czy kupić na to: delicol,espumisan czy dicofloi lub biogaie

On niby urodzony sn, ale spróbowałabym priobiotyku. Tylko zasiedlenie to 2 tygodnie (choć ja mam wrażenie, że u nas szybciej to zaczeło dzialać i po tygodniu już była znaczna poprawa, choć u nas nie było większych problemów, a jedynie lekkie prężenia przed kupą i bąki). Jak go nie męczą bąki, to zaczełabym właśnie od priobiotyku.

Dziewczyny zaliczyłam sukces roku. Po nie karmieniu od 23 jednym cyckiem udało mi się przy pomocy laktatora elektrycznego ściągnąć 80 ml Jest moc, mogę iść na zakupy
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 10:01   #2624
wykalacka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &amp;amp;amp;amp;amp;l t;3

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
U nas tp samo zawsze kupki szły po karmieniu a wczoraj w dzień 2 kupki rano i wieczór i teraz po całej mocy. Ale wyraźnie mu ułożyło chociaż tyle dobrego i znów się do mamy uśmiecha

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Mój też podczas snu się preży i stęka do menu puszcze nią bakow. Daje mu 3x po 8 kropli espumisanu dziennie i jest lepiej ale szału nie ma.
Po tej kupce porannej znowu sie strasznie męczy do tej pory robił normalnie w trakcie karmienia kupki i puszczał bąki. Nie wiem jak mu pomóc

Dzwoniłam do położnej - kropelki mam mu kupić, mam nadzieję że pomogą

Edytowane przez wykalacka
Czas edycji: 2016-03-19 o 10:08
Stary 2016-03-19, 10:04   #2625
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
On niby urodzony sn, ale spróbowałabym priobiotyku. Tylko zasiedlenie to 2 tygodnie (choć ja mam wrażenie, że u nas szybciej to zaczeło dzialać i po tygodniu już była znaczna poprawa, choć u nas nie było większych problemów, a jedynie lekkie prężenia przed kupą i bąki). Jak go nie męczą bąki, to zaczełabym właśnie od priobiotyku.

Dziewczyny zaliczyłam sukces roku. Po nie karmieniu od 23 jednym cyckiem udało mi się przy pomocy laktatora elektrycznego ściągnąć 80 ml Jest moc, mogę iść na zakupy
Wow Figa sukces Ja sie poddalam i nawet nie sprawdzam ale ja mam tylko reczne pompki
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 10:31   #2626
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Wow Figa sukces Ja sie poddalam i nawet nie sprawdzam ale ja mam tylko reczne pompki
Ja się zaparlam, że muszę coś ściągnąć, bo będę za niedługo szła do gina, a tam po południu zawsze kolejki... Dziś mi nawet ręczna szło, ale włączyłam elektryczny, żeby pół h nie machac ręka
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 10:35   #2627
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:

wykalacka

O jaki Krzyś duży U nas Delicol się sprawdził

Cytat:

Jest sukces udanych zakupów

U nas noc tez dxis średnia trochę płaczu było ale daliśmy rade w końcu zasnął przy termofor ku także dziewczyny nawet grzeczne dzieci mają swoje fazy

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 10:46   #2628
marciar7
Zakorzenienie

Figa Gratki
Mnie cos bierze. Zimno lamie w kościach...masakranie mam sily na nic
Stary 2016-03-19, 10:55   #2629
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Żartujesz? Przecież Ty taka szczupła jesteś

Ale fajne podejście masz

Mi schodzili dłużej. Dziś czyli 25 dni po porodzie była położna i sprawdziła - dopiero teraz mam macice na wysokości spojenia lonowego. Na poprzedniej wizycie była dużo dużo wyżej a to był jakoś 16-18 tydzień po porodzie.

Dziewczyny w ogóle!!! Kupiłam ta karuzele używana za 70 zł Fisher Price z misiami i już przyszła i jest superowa
Ale brzuch mialam wystajacy po poprzednim porodzie no i rzeczywiscie wygladal jak na 3ci miesiac teraz mam mniejszy niz wtedy

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Rezultaty bio oil to tak po 3 miesiacach widac

i po problemie

Mi zostalo 4kg ale to bylo za dwa dni po porodzie. A teraz to nie wiem bo jak sie kapie to mysle, ze sie z waze a jak zejde na dol to juz nie pamietam

Marcia, Figa dzieki za przepisy
Jagoda sie na mnie uwziela i wisiala na cycu od 3 do 7 W koncu mowie, no dobra, skoro nie mam mleka w cycach to ci dam mm. I dalam. Wypila cale 15ml, i wyplula butelke. Mysle sobie haaaa na pewno dojadla a ona zaczyna cyca szukac No wiec znowu pocycalysmy, zasnela na 20 minut i jak sie obudzila to zjadla z cyca jakby w zyciu jeszcze nie jadla. Co za dziecko I teraz spi, a w nocy da mi popalic na pewno
Robie tort dla tz na urodziny a od poniedzialku bede grzeczna i opamietam sie z tym cukrem
Lekarz mi ja osluchal i mowi, ze nic nie ma w plucach, ale, ze u takiego dziecka to zawsze lepiej sprawdzic. Dobrze, ze poszlam, bede spokojniejsza w nocy

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Ja zdrowka dla ciebie i Poli

Paula wracaj!
Mala wie co dobre
Dobrze, ze osluchowo czysto

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Eh Aninis ja tez :-( nie spi jeszce :-(

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

A ciemieniucha jej sie zrobila... Na brwiach..hehe
Pola tez miala na brwiach ale za to na glowie nic a nic a ta z brwi zeszla chyba w kilka dni
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 10:56   #2630
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz dzisiaj wymiękam po kąpieli było ok. Zasnęła i obudziła się z takim wrzaskiem, że postawiła nas wszystkich na nogi. Wyła przez bite 3,5h, teraz śpi w leżaczku ze smokiem w buzi. A próbowaliśmy wszystkiego, po cycu wyła jeszcze bardziej, żadna pozycja nie była ok... Dramat Ja już zaczęłam się zastanawiać po co mi to było, znowu pieluchy i nocne wrzaski czuję się jak wyrodna matka
duzo sily, na pewno niedlugo bedzie lepiej
Stary 2016-03-19, 10:56   #2631
NanaR
Zadomowienie

Mój mały tez śpi ale wy isza się co chwile preży walnie baka i śpi dalej. Ja daje BioGaie od ponad 3tyg i nic żadnej poprawy

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-03-19, 11:03   #2632
Zakorzenienie

Cytat:
My pieluche zmieniamy, a kupki ani widu ani słychu
Moja robie teraz kupe raz dziennie, albo nawet raz na 2 dni. Poprezy sie z 10 minut przy tym ale bez placzow. Za to jak juz kupa pojdzie to klekajcie narody ile tego jest

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:

wykalacka

Sto lat

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:

Idz zaszalej dziewczyno!

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Po tej kupce porannej znowu sie strasznie męczy do tej pory robił normalnie w trakcie karmienia kupki i puszczał bąki. Nie wiem jak mu pomóc

Dzwoniłam do położnej - kropelki mam mu kupić, mam nadzieję że pomogą
No niestety, niedojrzalosc ukladu pokoramowego.. Ja tez mojej daje kropelki, troche chyba pomagaja ale i tak sie czasem prezy i meczy.
U Poli mialam dokladnie ten sam schemat. Przeszlo jak reką odjął jakoś koło 2 miesiecy

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Co to sie działo w nocy ze tyle problemow na watku??

Ja zupelnie odwrotnie. Mała zjadła o 21, o 22 zasnela i wstala o 4 rano na szybką szamke. Pozniej troszke ja meczyl brzuszek wiec godzine spala mi na klacie a pozniej juz obok mnie do 8:30
Chyba wyczuła ze mama chora i musi sie zregenerowac.

Mnie gardlo przeszlo ale zeszlo mi na tchawice ;/ takze bez szalu, ale nie boli az tak strasznie wiec do zniesienia. Pola lekko zakatarzona i troche pokasluje ale gorączka juz zeszla wiec moze ciezkie chorowanie nas ominie. Oby
Stary 2016-03-19, 11:10   #2633
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Moja robie teraz kupe raz dziennie, albo nawet raz na 2 dni. Poprezy sie z 10 minut przy tym ale bez placzow. Za to jak juz kupa pojdzie to klekajcie narody ile tego jest

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Sto lat

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Idz zaszalej dziewczyno!

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

No niestety, niedojrzalosc ukladu pokoramowego.. Ja tez mojej daje kropelki, troche chyba pomagaja ale i tak sie czasem prezy i meczy.
U Poli mialam dokladnie ten sam schemat. Przeszlo jak reką odjął jakoś koło 2 miesiecy

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Co to sie działo w nocy ze tyle problemow na watku??

Ja zupelnie odwrotnie. Mała zjadła o 21, o 22 zasnela i wstala o 4 rano na szybką szamke. Pozniej troszke ja meczyl brzuszek wiec godzine spala mi na klacie a pozniej juz obok mnie do 8:30
Chyba wyczuła ze mama chora i musi sie zregenerowac.

Mnie gardlo przeszlo ale zeszlo mi na tchawice ;/ takze bez szalu, ale nie boli az tak strasznie wiec do zniesienia. Pola lekko zakatarzona i troche pokasluje ale gorączka juz zeszla wiec moze ciezkie chorowanie nas ominie. Oby
Oby chorowanie was ominęło. Precz choróbsko głupie! Dużo zdrówka dla Was dziewczyny!

Dziewczyny mojego małego wysypial jeszcze bardziej na całych plikach i brwi ach i skórę ma w tym miejscu sucha jak wior i troszkę się łuszczy co to może być?

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-03-19, 11:20   #2634
lamia12344
Rozeznanie

Jupi. Mała spi!!! Walczyła od rana. Tyle że mniej stęka bo kupa poszła... Bardziej płynna ale moze to po tych kroplach wszystkich Sprzedałam ją Tż bo musiałam ogarnąć mieszkanie, pranie, prasowanie bo zaraz jedziemy do teściowej. Teraz tylko ogarnąć siebie wyglądam jak zombie

Zuza tez robi 2-3 kupy dziennie, za to pełno mokrych bąków popuszcza. A wysiłek jaki w to wkłada :-o

Wykalacka nie pocieszę cię bo u nas też takie były początki czekam z utęsknieniem na te magiczne 3 miesiące :|

Edytowane przez lamia12344
Czas edycji: 2016-03-19 o 11:22
Stary 2016-03-19, 11:42   #2635
Zakorzenienie

Tz odkurzacz włączył i Lilka mi odleciała przy cycku w 20sek a dopiero wstała

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2016-03-19, 12:52   #2636
Aagaciorek
Zadomowienie

My bylismy na minizakupach i w bibliotece, Artus spal jak zabity

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-03-19, 12:55   #2637
agaczilla21
Zakorzenienie

Wzięłam Patryka, starsze zostawiłam z siostra i spacerujemy. Po wczorajszym spacerze malo mi reka nie odpadla tak Lilka ciągła...o kręgosłupie nie wspomnę...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-19, 15:54   #2638
nursii
Zadomowienie

Dziewczyny współczuję Wam niepokojów i problemów brzuszkowych... wiem dokładnie co czujecie bo u nas oastatnio było to samo, w dzień Ala spać nie chciała, stękała, płakała, a w nocy to w ogóle horror. I zauważyłam że robi co raz luźniejsze kupy, aż zaczęła takie wodniste bulgoczące robić... w środę byliśmy u znajomego lekarza pediatry- gastroenterologa ( bo nasz pediatra okazał się takim konowałem, że nawet nie chce mi się pisać...) bo już mnie to wszystko zaczęło martwić, te płacze małej i kupy. No i lekarz twierdzi, że Mała ma albo nietolerancję laktozy albo alergię na białko mleka krowiego. Mam przejść na diete bezmleczną i obserwować, co się bedzie działo, kazał też dawać Bobotic Forte i Delicol. Daje to Ali od środy i od czwartku normalnie inne dziecko, po prostu ine dziecko!!! Jest dużo dużo spokojniejsza, prawie wcale nie płacze, śpi normalnie, nawet noce stosunkowo spokojne! Nie chcę zapeszać, ale naprawdę jest mega poprawa... jestem na tej diecie bezmlecznej też. Młoda robi po tych kroplach nadal luźne kupy ale nie aż takie wodniste no i jest jedna dwie na dzień a wcześniej to po każdym karmieniu z niej leciało... zobaczymy jak bedzie dalej...
Byliśmy też u kardiologa i okazało się, że dzięki Bogu z serduchem mojej córy wszystko w porządku Także kamień spadł mi z serca...
Ten lekarz od kup i brzuszka zapisał nam też maść z Euceryną na tyłeczek i tez po dwóch dniach tyłek praktycznie wygojony... także u mnie jest lepiej, zaczęłam jakoś pozytywniej myśleć jak widzę że dziecko spokojniejsze i się nie męczy tak...

A Wam wszystkim życzę wytwałości, te dziecięce brzuszki to naprawdę potrafią wykończyć i dziecko i rodzica
Stary 2016-03-19, 16:18   #2639
wykalacka
Zadomowienie

Nursi to przynajmniej dobre nowiny u Ciebie. Dzisiaj też dałam Bobotic Forte. Już nie wiem skąd to się wzięło. Może za mało wody piję
Stary 2016-03-19, 16:21   #2640
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Dziewczyny współczuję Wam niepokojów i problemów brzuszkowych... wiem dokładnie co czujecie bo u nas oastatnio było to samo, w dzień Ala spać nie chciała, stękała, płakała, a w nocy to w ogóle horror. I zauważyłam że robi co raz luźniejsze kupy, aż zaczęła takie wodniste bulgoczące robić... w środę byliśmy u znajomego lekarza pediatry- gastroenterologa ( bo nasz pediatra okazał się takim konowałem, że nawet nie chce mi się pisać...) bo już mnie to wszystko zaczęło martwić, te płacze małej i kupy. No i lekarz twierdzi, że Mała ma albo nietolerancję laktozy albo alergię na białko mleka krowiego. Mam przejść na diete bezmleczną i obserwować, co się bedzie działo, kazał też dawać Bobotic Forte i Delicol. Daje to Ali od środy i od czwartku normalnie inne dziecko, po prostu ine dziecko!!! Jest dużo dużo spokojniejsza, prawie wcale nie płacze, śpi normalnie, nawet noce stosunkowo spokojne! Nie chcę zapeszać, ale naprawdę jest mega poprawa... jestem na tej diecie bezmlecznej też. Młoda robi po tych kroplach nadal luźne kupy ale nie aż takie wodniste no i jest jedna dwie na dzień a wcześniej to po każdym karmieniu z niej leciało... zobaczymy jak bedzie dalej...
Byliśmy też u kardiologa i okazało się, że dzięki Bogu z serduchem mojej córy wszystko w porządku Także kamień spadł mi z serca...
Ten lekarz od kup i brzuszka zapisał nam też maść z Euceryną na tyłeczek i tez po dwóch dniach tyłek praktycznie wygojony... także u mnie jest lepiej, zaczęłam jakoś pozytywniej myśleć jak widzę że dziecko spokojniejsze i się nie męczy tak...

A Wam wszystkim życzę wytwałości, te dziecięce brzuszki to naprawdę potrafią wykończyć i dziecko i rodzica
Ile razy i w jakich ilościach podajesz Bobotic bo też planuje kupić i dać małemu bo pp espumisanu zero efektów polozna tez kazała przejść na dietę bezmleczną tylko ci tu jesc??

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości