|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
|
|
|
|
#4862 |
|
Konto usunięte
|
W ogóle jestem drugi raz na accantusie i jest zadziwiajaca malo gimbow
|
|
|
|
#4863 |
|
Konto usunięte
|
Ja oglądam już dość długo. To tak bardziej w formie guilty pleasure, bo sposób wychowania dzieci i podejście do życia to dla mnie kompletny kosmos. Ale filmiki z podróży są super. Pokazują ciekawe zakątki, a wszystko w bardzo swojski, rodzinny sposób. Vlogi z życia codziennego niczego szczególnego nie wnoszą, ale już się do nich przyzwyczaiłam i zawsze jestem ciekawa co tam u nich słychać
Edytowane przez 201607111008 Czas edycji: 2016-03-19 o 18:45 |
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochanie kupiło lwa
![]() https://www.instagram.com/p/BDI8uD9t...=digitalgirl13
|
|
#4866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A potem znowu będzie akcja wielkiego kasowania zdjęć z insta |
|
|
|
|
#4867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Wtajemniczenie
|
To co wyczynia ostatnio Hania kojarzy mi się z celebrytami opowiadającymi o swej wielkiej miłości i ciele astralnym w gazetach
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewcyzny, coś się dzieje, cały dzień słucham System Of A Down i Cradle Of Filth oraz wspominam młode lata :< nie wiem, co się dzieje, ale jest sobota wieczór, piję piwerko, a nie chcę klikać Beyonce, tylko jakieś Korny. Czy to już #metalwsercu #czarnesercejaksmołaiwung iel
Swoją drogą - serio - czuję się jakoś staro, mam wrażenie, ze zdziadziałam milion przez ostatnie lata 15 kilo na plusie, wieczory z laptopem i winem, ciuchy jak dla starej baby, co sioę ze mną porobiło :< taka laska byłam, serio!
|
|
|
|
#4871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne! Akurat w tym sezonie planuję: - Wrzeciono na Bródnie - w ogóle Bródno - Wieżowiec na Powiślu -> http://warszawawobiektywie.waw.pl/wp...0/p1040803.jpg - wąski blok na Białołęce i Targówek, bo tam mnie jeszcze nigdy nie zaniosło - Muzeum Sztuki Współczesnej i Centrum Sztuki Nowoczesnej - Park Rzeźb w Parku Bródnowskim - Syreni Śpiew póki stoi, 1 maja może pójdę bronić Ale jeśli chodzi o to, co mogłabym Ci polecić, to zdecydowanie Powiśle - na kawę, piwo, szczególnie przy ładnej pogodzie <3 http://bi.gazeta.pl/im/28/9d/bc/z123...ciagu-dnia.jpg Bloki IKSY na Solcu Przyczółek Grochowski Gocław Saska Kępa i obiad w Pikanterii! Blok przy Koziej 9 Podwórka na Pradze Północ (dokładne adresy mam w zeszycie, który jest w pracy )moje ukochane Osiedle Szwoleżerów <3 Park Skaryszewski - w sumie cały, choć wielki Plac Lelewela! Stare Bielany Żoliborz (Plac Henkla), Sady Żoliborskie (osiedle przy Tołwińskiego) Robotnicze Osiedle Koło Ogrody na dachu BUW i sam gmach - piękna, czysta postmoderna <3 Mural na Tamce Mariensztat Sobieskiego 100! Osiedle Za Żelazną Bramą Rakowiec jako modelowe osiedle powojennej Warszawy - > http://wawago.blox.pl/2012/02/Rakowi...-Warszawy.html (tam też warto odnaleźć dwa bloki zaprojektowane przez Hansenów, coś wspaniałego )Cmentarz Żydowski na Woli POLIN Gmach Sądu Najwyższego Muranów - okolice Kina Muranów, Nowolipki Służew Nad Dolinką! ulica Asnyka na Ochocie uwielbiam Ursynów, ale nie wiem, co mogłabym konkretnie polecić :< Osiedle Przyjaźń I niestety wiele innych, o których nie pamiętam, bo nie mam tego zeszytu tu, a tam wszystko, co widziałam, zapisuję. Ze zdjęć wnioskuję, co widziałam ![]() Większość inspiracji podróżowych warszawowych czerpałam od tej dziołszki - http://www.warszawskie-mozaiki.pl/, ale osiedla powojenne i budynki-obiekty moderny wyszukuję raczej sama, bo jakoś nie mogę odnaleźć pasjonata w sieci, ściśle związanego z Warszawą. Wrocław ma socwroc, a stolica niestety - mimo ogromnej ilości obiektów idealnych - no nie bardzo, chyba, ze nie trafiłam jeszcze
|
|
|
|
|
#4873 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na poprawce z matmy prowadząca kazała wyciągnąć nam dowody, sprawdza, sprawdza... Na koniec westchnęła i powiedziała "Nie dziwota, że się bawimy w poprawki, jak większość z was jest z marca"
|
||
|
|
|
#4874 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Konto usunięte
|
Ale jak to tak... bez masła?
https://www.instagram.com/p/BDJLlRTq...niolnaresorach |
|
|
|
#4876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma problemu ![]() Ja z placu wyjezdzałam, ale co z tego jak dalej maniana była, z nerwów szum w uszach, krew z nosa i w zakrety na czwórce Je... olać to! Zobaczymy teraz, po 4 latach przerwy Munkaa, nie wkurzaj się, pomyśl o Olfie, która pewnie nigdy nie odważy zrobić prawka ;] Czocherovsky to prawda, zodiakalne rybki to trudne charakterki Wiem, bo sama jestem z marca;]
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#4877 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tam czuje w kościach (i nie tylko w kościach) ślub w tym roku (co poźniejszego kasowania zdjeć nie wyklucza) .Cytat:
Bu, ja też z marca. Sprzeciwiam sie dyskryminacji marcowych! |
||
|
|
|
#4878 |
|
Raczkowanie
|
Olenkasz sto lat!
![]() Munka, nie poddawaj się! Ja po trzecim razie poddałam się i teraz mi niesamowicie żal, jakbym chciała jeszcze raz to musiałabym zaczynać od początku bo nic nie pamiętam. Przepis na pizzę polecam ten http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_.../przepisy.html super cienka, idealna z każdej mąki. Wychodzi taka (na razowym spodzie). |
|
|
|
#4879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#4880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo w lutym i marcu to się najwrażliwsze osoby rodzà. Na piękno wrażliwe, konstruktuwnà krytykà ziejàce - no wszystko się zgadza. |
|
|
|
|
#4881 |
|
Konto usunięte
|
Czy macie może do polecenia jakieś ciekawe room toury lub inne filmiki z pokazaniem wnetrz?
Zależy mi na takich rzeczach: - bez miliona ☠☠☠☠☠☠☠ek typu swieczki na wierzchu - sypialnia dla 1 osoby z częścią do pracy - w miarę kolorowo ![]() Będę sobie "urzadzac" pokoj i szukam pomyslow. 12 m2, meble póki co zostaną jakie sa (szafa i łóżko olcha, reszta tj krzesło, biurko, regały, stolik nocny biale, typowa ikea) tylko trzeba je rozsądnej ustawic ale nie chce tak zupełnie "suchego" pokoju. Szczegolnie mi zalezy na pomyslach na jakies kolorystyczne oddzielenie sypialni od czesci pseudobiurowej bo meblowo to się da, pokój jest dość długi ale jakieś akcenty np na ściany by się przydały, póki co wszystko jest na bialo. I szukam też pomysłów na przechowywanie bo nie lubię wszystkiego przestawiac przy sprzataniu więc ten regał to trochę porazka ![]() Może kojarzycie youtuberki które nie mają skrajnie ascetycznych wnetrz ale też nie graciarnie?
|
|
|
|
#4882 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Raczkowanie
|
I ja się do marcowych heaterek zaliczam
![]() Mało mam subskrypcji i nie ma co wrzucić, więc żeby było choć trochę jutubowo to macie zemstę Bożenki: Ten krzyk Miłosza jakby co najmniej chciała ją zrzucić z klifu i kwestia Bodżenki wypowiedziana na jednym wdechu jakby się bała, że zapomni tekst <3. |
|
|
|
#4884 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I co, i co? ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
wyślę Ci zaraz pw ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Munia, nie daj się wpędzić w łukową fobię! Ćwicz, ćwicz, ćwicz na jazdach sobie i przede wszystkim nie wkręcaj sobie tuż przed egzaminem, że uojezu znowu nie zdasz na łuku omatko jaka to siara na cały wizaż! ![]() Cytat:
Czytasz tak w myślach mój nick czy nie chciało Ci się pisać wszystkich jajajajajajajaja, coooooooooo? :P |
||||
|
|
|
#4885 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4886 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4887 |
|
Raczkowanie
|
Oglądacie Pawła Opydo i jego serię 'Złe Książki' ? Ja dopiero trafiłam i ubawiłam się na filmikach o Greyu
Chociaż nie wiem co lepsze - to czy filmiki o 'powieści' Ilony Felicjańskiej. |
|
|
|
#4888 |
|
Konto usunięte
|
Czocher, oglądam przez Ciebie Atora...
NIESAMOWITE. |
|
|
|
#4889 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem po najnowszym filmiku, z dzisiaj. Nadaje się do wklejania na wielu wizażowych wątkach z motywem budowy domku, gdy nie ma się na to pieniędzy
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Przyczajenie
|
Munko - Wrzeciono to Bielany
Dużo tu babć i dresików, ale ma swój urok. Tu trochę historii osiedla http://wrzeciono.bloog.pl/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.

Moja wykładowczyni od stylistyki mi zawsze mowi, ze mam ciezki charakter bo jestem z marca :c

15 kilo na plusie, wieczory z laptopem i winem, ciuchy jak dla starej baby, co sioę ze mną porobiło :< taka laska byłam, serio!

zdawanie prawka to porażka
)
Magda jest jaka jest, ale trochę wie i trochę widziała, więc wątpię, żeby nie wiedziała, jak to danie wygląda naprawdę
.
)