|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
ja sie stresuje wizyta bo babka wie jak nasz zwiazek wyglada
![]() zna moje rozterki, wie o ostatniej awanturze z TZem, ze chcielismy isc do psychologa. o sytuacji z ojcem tez-a jest taka ze na kilometr moj nastroj wyczuje i zadne tlumaczenie ze jest ok nie pomoze . bede musiala sie wygadac . a boje sie i ze TZowi zacznie moraly prawic-tak naprawde trafne ale moze sie chlopak przestraszyc
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
znowu cisza
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
ja już zmykam spać
![]() dobranoc
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
ale piszecie duzo dziewuszki.Ja Wam musze napisac ze mam teraz chwiejnosc decyzyjna czy dobrze zrobilismy bo podczas podrozy poslubnej mialam plodne i pomyslelismy sobie ze fajny czas na dzidziusia bo z jednej strony taka piekna atmosfera miedzy nami a zdrugiej piekne widoki ciepelko itd.
Ale koniec koncow balam sie bo w piatek wyjezdzamy do Anglii dom tam mamy pewny ale pracy nie bedziemy szukac wiec to taka niepewnosc troche i postanowilismy ze odczekamy z 2 lub3 miesiace jak sytuacja sie nam tam ustabilizuje. Niby dobre rozwiazanie ale instynkt macierzynski juz wola za mna hehe
|
#3605 | |||
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Cytat:
Cytat:
A okresem sie nie martw na pewno niedlugo/na dniach dostaniesz/ ![]() Cytat:
Kochany ten Moj TzTylko ja bylam jakas drazliwa, byle *******a wczoraj mogla mnie do placzu albo zlosci doprowadzic ![]() Ale na szczescie Tz wyrozumialy![]() No my kobietki wiemy jak to jest Dziekuje Sanetko Dzis jest juz o wiele lepiej na szczescie, bo po pracy mam pierwsza probe choru Natalii nie martw sie, wynik przeczytany po kilkunastu minutach moze byc bledny. Najlepiej zeby sie nie denerwowac zrob drugi test I nie stresuj sie, bo nerwy i stres naprawde potrafia byc przyczyna spozniajacej sie @ Bedzie dobrze |
|||
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, witam w poniedziałkowy poranek
![]() Zanim zabiorę sie za czytanie Waszych weekendowych produkcji, zapraszam do ćwiczeń wedle załączników ![]() A co ![]() Właśnie dostałam mailem i nieźle się uśmiałam
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
rany co za noc mialam. w ogole spc ine moglam a jak juz usnelam to snilo mi sie ze zaatakowal mnie w nocy...ten koles ze "strasznego filmu" z ta jakby krzyczaca biala maska lece zaraz oddac buty do szewca. i twardo postanawiam ze dzis juz bede sie uczyc.nie wejde na wizaz, nie wejde na wizaz...nie pomaga ![]() Edit: o ludu,szewc mi kazal 2 tyg na buty czekac nie zostawilam bo musze je dzis jeszcze zalozyc moze nie zciacham do konca. jutro pochodze po miescie i zostawie gdzie indziej. bo mi na weekend potrzebne. albo TZ mi te fleki wymieni![]() i jeszcze stanowialm nie lada atrakcje bo szewc jest niedaleko TZa roboty. i akurat kumple jechali na montaz i sie gapia (znaja mnie z widzienia bo czasem po TZa wychodze). mialam ochote pokazac cos brzydkiego
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2007-11-12 o 09:18 |
|
|
|
#3608 |
|
*sportaddict*
|
witajcie moje drogie w nowym, ginekologicznym (dla części z nas) tygodniu
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3611 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Panie.
Uspokójcie się juz z tymi tematami ginekologicznymi , dorosłe kobiety a przeżywacie jak dzieci Ja uważam, ze są gorsze badania niż ginekologiczne, np. gastroskopia czy badanie np. przy hemoroidach Wtedy jest podobno co przeżywać, ale zyczę Wam i sobie aby nigdy nas to nie spotkało ![]() Ja miałam imieninowy imprezowy weekend, byliśmy w klubie ze znajomymi, wytańczyłam się , było super Miłego poniedziałku dla Wszystkich |
|
|
|
#3613 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
gin przy w.w. brzmi jak wieczór przy winie u mnie weekend też super, ale niedzielny poranek już gorzej ![]() edit: swoją drogą zawsze mnie ciekawiło, dlaczego ludzie decydują się, żeby zostać np. proktologiem? |
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie marudzę ![]() Ja weekend miałam przecudowny po prostu ![]() Wszystko się udało super i naprawdę świetnie spędzaliśmy czas - w sobotę gościliśmy Teściów na obiedzie Udało się rewelacyjnie, a w niedzielę gotowaliśmy z synkiem Męża - ale była przygoda Obiad wyszedł smaczny, ale... przepieprzony, bo młodemu spodobał się nasz młynek od pieprzu |
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No Ja tez mialam isc, ale wczesniej@ przyszla i teraz musze poczekac ale tez musze sie wybrac pewnie za tydzien pojde![]() Hihi wiadomo ze to nic przyjemnego, ale lepiej isc i zobaczyc czy wszystko ok "Nie taki diabel straszny" :ha haha:Sanetko 2 tygodnie?? On chyba nie wie jak to jest kiedy kobiecie sa buty potrzebne i to na wczoraj Ps. Kurcze, a mnie cos oczy dzisiaj bola, jakies zmeczone mam a nawet wczoraj nie siedzialam przed tv jakos dlugo moze to od tuszu?/ale przeciez tan sam/
|
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam
|
|
|
|
|
#3618 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ostatnio usłyszałam na powitanie: 'oo... 2 lata temu miałaś przyjść za 3 miesiące' ale się poprawię |
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
ANITKA może masz tzw "zespół suchego oka", za mało płynu łzowego i oczy cię bolą bo się męczą. Nie masz kropelek żadnych?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie mieszka u nas, my go tylko uczymy zycia ![]() Mamy w kuchni taki starutki młynek do kawy na korbkę - dzięki temu dowiedział się jak kawa powstaje taka mielona, że z ziarenek ![]() Wczoraj wyciskał sok z pomarańczy - mamy wyciskarkę elektr. do cytrusów - z kilograma pomarańczy zrobił sok i żałował, że nie ma więcej ![]() A jak dostał młynek, to "Ania, jeszcze tylko raz, nie weźźźźź..." -Będzie za ostre, "To zjemy ostre, mogę, moge?" Agent jest jak nie wiem co ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3621 |
|
*sportaddict*
|
Hihi - to rośnie z niego Pomysłowy Dobromir jak widzę
|
|
|
|
#3622 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak bede wracac z pracy to kupie najwyzej visine na razie choc nigdy nie mialam takich problemow![]() Cytat:
![]() Raz na 3 mce to dasz rade i wiesz ze wszystko dobrze..Nie martwisz sie wtedy |
||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
to bardzo fajnie, ze sie lubicie a jak relacje z jego mamą? nie straszy Toba dziecka na dobranoc?
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też u okulisty dawno nie byłam, a jestem krecik prawdziwy, (Hihi wredna ty
Generalnie unikam wizyt u lekarzy których się boję: niedlugo będę ślepa, ze szczęką w szklance i przewlekłym zapaleniem
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to wynika z tego, że Mąż z matka syna kontakty ogranicza tylko do formalności i spraw związanych z dzieckiem. Raczej na zasadzie chłodnej uprzejmości.Podoba mi się to, że od Męża nigdy nie usłyszałam złego słowa o byłej Żonie i przy synu nigdy nie mówi o niej z jakimkolwiek negatywnym zabarwieniem - czegokolwiek by Młody nie opowiadał. Naprawdę szanuję to, biorąc pod uwagę okoliczności, w jakich się rozstawali
|
|
|
|
|
#3627 | |
|
*sportaddict*
|
Madlen - wada wzroku rzuca się też na zęby?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Ranyy, nieee, ale mówię tak w ogóle: tych 3 lekarzy boję się okrutnie.
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestm juz w Olsztynie i nie wiem kiedy z TZ się zobacze.. bo na ten weekend nie wracam do domku.
zaraz zmykam na zajęcia tzn za 30 min ale cos wam napisze ![]() wczoraj siedzimy sobie z TZ i ja do niego ze chciałabym pogadac na temat slubu. Powedziałam mu zeby mi podał choc jedną rzecz, która jest na "nie" za tym by slubu nie było za te 2 lata. skoro się tak boi i nie moze zdecydowac. a on mi na to, ze nie ma takiej rzeczy. wogóle go nie zrozumiałam ,więc sie pytam dlaczego w takim razie się tak waha i nie potrafi się okreslic?? i dlaczego w vtakim razie ma nie byc tego slubu za te 2 lata a on: ale on będzie za 2 lata zamurowało mnie... pytam się go jak to, przeciez jeszcze tydzien temu nie wiedzial: a on ze juz wie i ze bedzie... ale powiedział: (tak w żartach łapiąc mnie za rękę) kochanie nie widze pierscionka zareczynowego na twoim palcu wiec z kalenadarzem siadac jeszcze nie bedziemy i dat ustalać Ł0 a ja na to, ze ja tylko rok chce wiedziec- a on ze sierpien 2009 |
|
|
|
#3630 |
|
*sportaddict*
|
Madlen - żartowałam
![]() Madzialenko - widzisz, jest dobrze a teraz przestan mysleć i mówić o ślubie i daj chłopakowi działać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

. bede musiala sie wygadac . a boje sie i ze TZowi zacznie moraly prawic-tak naprawde trafne ale moze sie chlopak przestraszyc

Ale na szczescie Tz wyrozumialy

:ha haha: