DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-09, 17:49   #1081
blistex
Rozeznanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

nie wiem czy juz ktos polecal ginekologa z walbrzycha byc moze go przeoczylam ale prosilabym o podanie jeszcze raz walbrzych albo okolice
z gory dziekuje
blistex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 22:32   #1082
Cacko
Przyczajenie

Dot.: Wrocław Szukam Dobrego Lekarza Ginekologa

Cześć juz podaje ci lekarzy 1)dr Gejdel tel. 071-3487422 na chełmońskiego 1, za zoo to jakis super diagnostyk, wczesniej był ordynatorem w chyba szpitalu wojskowym albo na wisniowiej, mnie tez wyleczył
Cacko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 06:32   #1083
MartiniBianco
Raczkowanie

To ja polece dr Tomasza Michalika 071 372 03 35 przyjmuje na Słowiańskiej 29b
WROCŁAW oczywiście

Edytowane przez MartiniBianco
Czas edycji: 2007-11-12 o 20:17
MartiniBianco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 13:21   #1084
zuza32
Przyczajenie

ZABRZE Z NFZ przyjmuje doktor WOJSA w dzielnicy Helenka w Zabrzu.Kilka moich znajomych do niego chodzi i bardzo sobie Go chwali.Ale nic więcej nie wiem o Nim.
zuza32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 14:06   #1085
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Jest na samej gorze, podpiety watek: "dobry ginekolog-kogo polecamy".

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 17:59   #1086
didi_16
Przyczajenie

Wrocław, ginekolog, NFZ

Witam,
od niedawna studiuje we Wrocławiu, co spowodowało, ze muszę zmienić ginekologa.... Szukam kogoś, kto przyjmuje na NFZ. Szukałam w zakładce "dobry ginekolog" (czy jakoś tak), ale bardzo rzadko autorki pomijały informacje o tym czy dany lekarz/lekarka przyjmują na NFZ czy prywatnie.

Z góry bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam

Didi_16
didi_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 18:27   #1087
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Wrocław, ginekolog, NFZ

Ja chodzę na Sienkiewicza. Tam przyjmują różni ginekolodzy. Najlepiej wcześniej pójdź tam i dowiedz się nazwisk i poszukaj czy są wymieniani jako polecani Akurat chyba z 2 osoby wymieniły moją gin. w wątku nie polecanych ginekologów więc nie chcę Ci jej polecać (w sumie mało ją znam).
Chodziłam też na pl. Grunwaldzki obok akademików UW i UP. Tam jest prywatna przychodnia, ale lekarze przyjmują też na NFZ.
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 18:31   #1088
Biedronaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuza32 Pokaż wiadomość
ZABRZE Z NFZ przyjmuje doktor WOJSA w dzielnicy Helenka w Zabrzu.Kilka moich znajomych do niego chodzi i bardzo sobie Go chwali.Ale nic więcej nie wiem o Nim.
Dziękuje bardzo a z centrum Zabrza może znasz jakiegoś?
Stary 2007-11-10, 19:03   #1089
*sloneczko*
Zadomowienie

przejrzalam watek- jest super, duzo info, b. obszerny ,ale sie pogubilam- nie moglam znalesc info o lekarzach G. z warszawy
*sloneczko* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-10, 22:51   #1090
zuza32
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Biedronaa81 Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo a z centrum Zabrza może znasz jakiegoś?
Dziękuje bardzo a z centrum Zabrza może znasz jakiegoś? Z centrum nie znam nikogo.Wpisz sobie w wyszukiwarke (biała lista gin.)Wybierz Zabrze i tam jest dużo różnych opinii,może tam coś znajdziesz.Pozdrawiam i życze powodzenia!
zuza32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 23:36   #1091
Jesica6
Przyczajenie

Koszalin
Antoni Bukowiec przymuje w przychodni na Lelewela12, starszy, kompetenty facet, bardzo sympatyczny. Rejestracja w przychodni w danym dniu. Przymuje róznież prywatnie na Piłsudskiego.
Jesica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-12, 08:45   #1092
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez *sloneczko* Pokaż wiadomość
przejrzalam watek- jest super, duzo info, b. obszerny ,ale sie pogubilam- nie moglam znalesc info o lekarzach G. z warszawy
Ty sobie jaja robisz? Mi w tym watku wyszukalo 98 postow dot. warszawskicj ginow . Poza tym na gorze jest "przeszukaj watek" klikasz, wpisujesz Warszawa i Ci sie wyszukuje...

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-12, 12:05   #1093
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę pomóżcie.Szukam dobrego lekarza we Wrocławiu. Moze macie/ miałyście pdobny problem: Moja siostra od dawna nie ma miesiaczki; leczy się, ale bez skutku, ostatnio stwierdzono u niej PCO (o ile to na pewno to) i po kuracji kilkumiesiecznej miesiączka miala wrócic, ale bylo tylko plamienie i nic. Tak juz od 3 lat. Pisze w jej imieniu, ponieważ jest całkowicie załamana i juz nie wierzy że bedzie kiedyś zdrowa i bedzie miec dziecko.

Ni chodzi mi o kolejnego jakiegos tam lekarza, ktory nafaszeruje ja lekami na zasadzie moze sie uda moze bedzie okay, ale kogos kto ma doswiadczeniez takim przypadkami.
Welkie wielkie dzieki za pomoc...
Hej. Polecam zakład Corfamed, pracujący tam lekarze sa naprawdę fachowi i nie zbędą twojej siostry ta szybko. Polecam bardzo dr Zabielską, świetna lekarka, wszystko wytłumaczy miłym głosem i przejmie się problemem oraz wspólnie z twoją siostrą ustali najodpowiedniejsze dla niej leczenie.
Polecam gorąco!!! Wizyta kosztuje 70zł, ale warto!!

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-12, 13:05   #1094
Gabrielka007
Przyczajenie

A mozecie polecic kogos z Wrocławia? najlepiej z doświadczeniem w leczeniu niepłodności, braku miesiączki, PCO???

bardzo szukam....

pozdrówka,
gabrielka
Gabrielka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-12, 13:25   #1095
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka007 Pokaż wiadomość
A mozecie polecic kogos z Wrocławia? najlepiej z doświadczeniem w leczeniu niepłodności, braku miesiączki, PCO???

bardzo szukam....

pozdrówka,
gabrielka
No popatrz post wyżej i kilka wyżej, albo skorzystaj z wyszukiwarki.

Stary 2007-11-12, 13:35   #1096
Gabrielka007
Przyczajenie

A mozecie polecic kogos z Wrocławia: doświadczenie w leczeniu braku miesiączki, PCO, niepłodności?

Pozdrawiam,
gabrielka
Stary 2007-11-12, 13:37   #1097
Gabrielka007
Przyczajenie

hej dzieki, czy ona ma doswiadczenie w tym zakresie?
Stary 2007-11-12, 13:40   #1098
Gabrielka007
Przyczajenie

dzieki bardzo, czy tez sie leczylas na PCO i brak miesiaczki?
Stary 2007-11-12, 17:23   #1099
skimos
Zakorzenienie

brak miesiaczki owszem. Jest to lekarka przemiła i naprawdę kompetentna.

Stary 2007-11-12, 20:04   #1100
Fritillaria
Raczkowanie

Kraków Klinika Płodności na Placu Szczepańskim
Oprócz dr Wójcik, którą już kiedyś polecałam bardzo przypadła mi do gustu dr Paradysz-Iwaszkiewicz, która jest ginekologiem-endokrynologiem. Wyprowadziła mnie z rozregulowania hormonalnego co nie było łatwe, bo ze względu na inne dolegliwości podawanie mi hormonów w sposób, w jaki to robią "z marszu" inni ginekolodzy jest niedozwolone.
Fritillaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-12, 20:59   #1101
Ridhuani
Przyczajenie

GG do Ridhuani

pop przeczytaniu mnóstwa wpisów.... nadal nie ogarniam.... i

PROSZE O POMOC

jeżeli znacie i mogłybyście sie podzielić informacją gdzie w WARSZAWIE mogę znaleźć dobrego ginekologa-endokrynologa. Przyjmującego "na NFZ" albo prywanie -> ale wtedy od razu najlepiej żeby wykonywał jakieś badania ....
acha.. i najlepiej by było gdyby to była jakaś urocza i miłą PANi
będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje
Ridhuani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-12, 21:57   #1102
swirrruska
Rozeznanie

Łódź,

Witam, ja w 100% polecam dr Surkonta ktory przyjmuje na Piotrkowskiej 48. Trafiłam do niego przez przypadek ale jestem bardzo z tego powodu zadowolona. Jest to bardzo dokładny człowiek, niczego nie bagatelizuje!!( w odroznieniu do wielu lekarzy w tym miescie ) O niepokojacych go wynikach badan informuje telefonicznie, bardzo dba o swoje pacjentki. Gdyby nie on moja sytuacja nie wygladalaby tak kolorowo, duzo mu zawdzieczam i bardzo go Wam dziewczyny polecam!!
swirrruska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 14:09   #1103
Marka1977
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez swirrruska Pokaż wiadomość
Łódź,

Witam, ja w 100% polecam dr Surkonta ktory przyjmuje na Piotrkowskiej 48. Trafiłam do niego przez przypadek ale jestem bardzo z tego powodu zadowolona. Jest to bardzo dokładny człowiek, niczego nie bagatelizuje!!( w odroznieniu do wielu lekarzy w tym miescie ) O niepokojacych go wynikach badan informuje telefonicznie, bardzo dba o swoje pacjentki. Gdyby nie on moja sytuacja nie wygladalaby tak kolorowo, duzo mu zawdzieczam i bardzo go Wam dziewczyny polecam!!
Witam,
Pan Doktor Surkont jasne, że jest dla Ciebie miły skoro płacisz mu taką kasę... Wizyty u niego sa cholernie drogie i wszystkie badania zleca również prywatnie. Łapówkarz jakich mało. Ja chodziłam do niego przez siedem miesięcy ciąży, ale gdy w miesiącu wizyty u Pana Doktora Surkonta kosztowały mnie rzędu 400 zł zmieniłam go natychmiast. Na każdej wizycie robił mi USG, na czym zarabiał około 120 zł mimo, że takiej potrzeby nie było. Poza tym mimo, że maiłam wyraźne wskazania do cesarskiego cięcia powiedział, że w szpitalu jest to płatne i wynosi 1500 zł, a już o znieczuleniu ogólnym nie było nawet mowy. Poza tym na każde zadane przeze mnie pytanie odsyłał mnie do książki "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff. Bardzo niesympatyczny i gburowaty, przez siedem miesięcy wizyt u niego ani razu nie widziałam uśmiechu na jego ustach. Szczerze odradzam Pana Doktora. Pozdrówka
Marka1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 16:22   #1104
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Czy ktos doradzi mi dobrego ginekologa w Toruniu??Byłabym bardzo wdzieczna

sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 16:59   #1105
Ashantixxx
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WROCŁAW, WARSZAWA
mimo mlodego wieku mam spore doswiadczenie z chorobami kobiecymi,torbielami,ciaz a.Dlatego tez moge polecic swietnego lekarza w Warszawie i Wroclawiu.WARSZAWA ordynator ze szpitala na Czerniakowskiej Dr Andrzej Brynczak-miedzy innymi robil mi laparoskopie,prowadzil ciaze,robil cesarke po ktroej nie mam nawet sladu.WE WROCLAWIU znalazlam rownie dobrego lekarza(nie bylo to latwe!!!!) Dr Sozańskiego.Dodam,ze sa to nie tylko usmiechnieci lekarze potrafiacy zadbac o mila atmosfere ale przede wszystkim swietni specjalisci!
Stary 2007-11-13, 17:08   #1106
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Puławy
zdecydowanie polecam dr. Brzezińskiego z Internusa. Choć byłam u niego pierwszy raz i miałam pierwsze badanie (ale u ginekologa wcześniej już byłam), uważam, że naprawdę fachowo podszedł do sprawy. Wypytał o wszystko, wszystko wytłumaczył, odpowiedział na wszystkie pytania. A przy tym, ma poczucie humoru i sprawia, że nie jest się aż tak skrępowanym. Naprawdę polecam, zwłaszcza na pierwszą wizytę!
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 19:49   #1107
pani ćma
Zakorzenienie

KRAKÓW - dobry ginekolog

KRAKÓW!!

dzis bylam na pierwszej w swoim zyciu wizycie u ginekologa. zgodnie z poradami niektorych wizazanek zapisalam sie na wizyte do pani dr MASIOR.

pani dr przyjmuje w malej przychodni przy ul. pleszowskiej 23-25, tel. (0-12) 415-58-00, na wizyte czeka sie ok.3-4 tyg. wiec lepiej wczesniej sie zapisac. pani dr ma podpisana umowe z nfz, wystarczyl moj dowod osobisty, legitymacja studencka i podpisanie oswiadczenia gdzie jestem ubezpieczona [-> wizyta bezplatna, nie wiem jak jest przy platnej ]

pierwsze co mnie zaskoczylo to to, ze w ogole nie bylo kolejki!! po prostu weszlam, zdjelam kurtke i odrazu do gabinetu [nie mialam czasu zdenerwowac sie bardziej ]
panie w rejestracji średnio miłe, ale i tak w innych gab. lekarskich bywa gorzej
pani doktor byla bardzo mila, po prostu super kobieta!
przede wszystkim przeprowadzila ze mna szczegolowy wywiad. nastepnie przebadala mnie na fotelu, pozniej zrobila mi usg. wszystko dokladnie tlumaczyla, objasniala co bedzie robila, pokazywala na ekranie monitora. po prostu moj stres [ktory przed wizyta byl ogromny!] natychmiast ustapil i sie rozluznilam na koncu zbadala mi piersi, a poniewaz chce stosowac tabletki antykoncepcyjne napisala mi na kartce badania do zrobienia. oczywiscie moge je zrobic gdzie zechce, ale zdecydowalam, ze jutro zrobie je tam, bo calosc kosztuje tylko 31zł. cala wizyta trwala 17minut

czuje ze przez dluuuuuuuuuuugi czas [jesli nie zawsze] bede pacjentka pani dr MASIOR i goraco wszystkim polecam!!
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-13, 21:34   #1108
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Podbijam bo tyle tu musiałabym szukac....Czy ktos moze polecic mi dobrego ginekologa w TORUNIU??Byłabym bardzo wdzieczna....

sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-13, 22:37   #1109
drei
Rozeznanie

GG do drei

mam prośbę do wrocławianek:
potrzebuję aby ktoś polecił mi ginekologa... wiem, że w wątku tym pojawiło się wiele nazwisk, zresztą skorzystałam z usług jednej z lekarek z polecanego tutaj corfamedu, jednakże leczenie nie przynosi żadnych efektów mam wrażenie, że pani dr sama już nie wie, co robić dalej, a moje objawy nie znikają, tylko przez rok ubyło pieniążków na kolejne wizyty....
ponieważ mój przypadek być może jest dość nietypowy, wydaje mi się, że potrzebuję porady DOŚWIADCZONEGO lekarza, najlepiej takiego, który pracuje również w szpitalu (czytaj: zna różne przypadki, a nie tylko potrafi przepisać tabletki antykoncepcyjne).
bardzo prosiłabym o sugestie!
drei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 08:26   #1110
aniam_06
Raczkowanie

GG do aniam_06

Czy słyszałyście coś o dr Moledzie - Siudek ze scanmedu w Krakowie?nie mogę nigdzie znaleźć żadnych opinii, byłam na jednej wizycie, mam co do niej mieszane uczucia..a powiedziała ze mam nadżerkę
aniam_06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości