![]() |
#1081 |
Rozeznanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
nie wiem czy juz ktos polecal ginekologa z walbrzycha byc moze go przeoczylam ale prosilabym o podanie jeszcze raz walbrzych albo okolice
z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wrocław Szukam Dobrego Lekarza Ginekologa
Cześć juz podaje ci lekarzy 1)dr Gejdel tel. 071-3487422 na chełmońskiego 1, za zoo to jakis super diagnostyk, wczesniej był ordynatorem w chyba szpitalu wojskowym albo na wisniowiej, mnie tez wyleczył
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
To ja polece dr Tomasza Michalika 071 372 03 35 przyjmuje na Słowiańskiej 29b
WROCŁAW oczywiście ![]()
![]() Edytowane przez MartiniBianco Czas edycji: 2007-11-12 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Przyczajenie
|
ZABRZE Z NFZ przyjmuje doktor WOJSA w dzielnicy Helenka w Zabrzu.Kilka moich znajomych do niego chodzi i bardzo sobie Go chwali.Ale nic więcej nie wiem o Nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Jest na samej gorze, podpiety watek: "dobry ginekolog-kogo polecamy".
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Przyczajenie
|
Wrocław, ginekolog, NFZ
Witam,
od niedawna studiuje we Wrocławiu, co spowodowało, ze muszę zmienić ginekologa.... Szukam kogoś, kto przyjmuje na NFZ. Szukałam w zakładce "dobry ginekolog" (czy jakoś tak), ale bardzo rzadko autorki pomijały informacje o tym czy dany lekarz/lekarka przyjmują na NFZ czy prywatnie. Z góry bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam ![]() Didi_16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław, ginekolog, NFZ
Ja chodzę na Sienkiewicza. Tam przyjmują różni ginekolodzy. Najlepiej wcześniej pójdź tam i dowiedz się nazwisk i poszukaj czy są wymieniani jako polecani
![]() Chodziłam też na pl. Grunwaldzki obok akademików UW i UP. Tam jest prywatna przychodnia, ale lekarze przyjmują też na NFZ. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
przejrzalam watek- jest super, duzo info, b. obszerny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Przyczajenie
|
Dziękuje bardzo a z centrum Zabrza może znasz jakiegoś? Z centrum nie znam nikogo.Wpisz sobie w wyszukiwarke (biała lista gin.)Wybierz Zabrze i tam jest dużo różnych opinii,może tam coś znajdziesz.Pozdrawiam i życze powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
Koszalin
Antoni Bukowiec przymuje w przychodni na Lelewela12, starszy, kompetenty facet, bardzo sympatyczny. Rejestracja w przychodni w danym dniu. Przymuje róznież prywatnie na Piłsudskiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam gorąco!!! Wizyta kosztuje 70zł, ale warto!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Przyczajenie
|
A mozecie polecic kogos z Wrocławia? najlepiej z doświadczeniem w leczeniu niepłodności, braku miesiączki, PCO???
bardzo szukam.... pozdrówka, gabrielka |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
No popatrz post wyżej i kilka wyżej, albo skorzystaj z wyszukiwarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Przyczajenie
|
A mozecie polecic kogos z Wrocławia: doświadczenie w leczeniu braku miesiączki, PCO, niepłodności?
Pozdrawiam, gabrielka |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Przyczajenie
|
hej dzieki, czy ona ma doswiadczenie w tym zakresie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Przyczajenie
|
dzieki bardzo, czy tez sie leczylas na PCO i brak miesiaczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
brak miesiaczki owszem. Jest to lekarka przemiła i naprawdę kompetentna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Kraków Klinika Płodności na Placu Szczepańskim
Oprócz dr Wójcik, którą już kiedyś polecałam bardzo przypadła mi do gustu dr Paradysz-Iwaszkiewicz, która jest ginekologiem-endokrynologiem. Wyprowadziła mnie z rozregulowania hormonalnego co nie było łatwe, bo ze względu na inne dolegliwości podawanie mi hormonów w sposób, w jaki to robią "z marszu" inni ginekolodzy jest niedozwolone. |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Przyczajenie
|
pop przeczytaniu mnóstwa wpisów.... nadal nie ogarniam.... i
PROSZE O POMOC jeżeli znacie i mogłybyście sie podzielić informacją gdzie w WARSZAWIE mogę znaleźć dobrego ginekologa-endokrynologa. Przyjmującego "na NFZ" albo prywanie -> ale wtedy od razu najlepiej żeby wykonywał jakieś badania .... acha.. i najlepiej by było gdyby to była jakaś urocza i miłą PANi ![]() będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Rozeznanie
|
Łódź,
Witam, ja w 100% polecam dr Surkonta ktory przyjmuje na Piotrkowskiej 48. Trafiłam do niego przez przypadek ale jestem bardzo z tego powodu zadowolona. Jest to bardzo dokładny człowiek, niczego nie bagatelizuje!!( w odroznieniu do wielu lekarzy w tym miescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pan Doktor Surkont jasne, że jest dla Ciebie miły skoro płacisz mu taką kasę... Wizyty u niego sa cholernie drogie i wszystkie badania zleca również prywatnie. Łapówkarz jakich mało. Ja chodziłam do niego przez siedem miesięcy ciąży, ale gdy w miesiącu wizyty u Pana Doktora Surkonta kosztowały mnie rzędu 400 zł zmieniłam go natychmiast. Na każdej wizycie robił mi USG, na czym zarabiał około 120 zł mimo, że takiej potrzeby nie było. Poza tym mimo, że maiłam wyraźne wskazania do cesarskiego cięcia powiedział, że w szpitalu jest to płatne i wynosi 1500 zł, a już o znieczuleniu ogólnym nie było nawet mowy. Poza tym na każde zadane przeze mnie pytanie odsyłał mnie do książki "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff. Bardzo niesympatyczny i gburowaty, przez siedem miesięcy wizyt u niego ani razu nie widziałam uśmiechu na jego ustach. Szczerze odradzam Pana Doktora. Pozdrówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktos doradzi mi dobrego ginekologa w Toruniu??Byłabym bardzo wdzieczna
![]()
#1105 |
Przyczajenie
|
![]()
WROCŁAW, WARSZAWA
mimo mlodego wieku mam spore doswiadczenie z chorobami kobiecymi,torbielami,ciaz a.Dlatego tez moge polecic swietnego lekarza w Warszawie i Wroclawiu.WARSZAWA ordynator ze szpitala na Czerniakowskiej Dr Andrzej Brynczak-miedzy innymi robil mi laparoskopie,prowadzil ciaze,robil cesarke po ktroej nie mam nawet sladu.WE WROCLAWIU znalazlam rownie dobrego lekarza(nie bylo to latwe!!!!) Dr Sozańskiego.Dodam,ze sa to nie tylko usmiechnieci lekarze potrafiacy zadbac o mila atmosfere ale przede wszystkim swietni specjalisci!
#1106 |
Zakorzenienie
|
Puławy
zdecydowanie polecam dr. Brzezińskiego z Internusa. Choć byłam u niego pierwszy raz i miałam pierwsze badanie (ale u ginekologa wcześniej już byłam), uważam, że naprawdę fachowo podszedł do sprawy. Wypytał o wszystko, wszystko wytłumaczył, odpowiedział na wszystkie pytania. A przy tym, ma poczucie humoru i sprawia, że nie jest się aż tak skrępowanym. Naprawdę polecam, zwłaszcza na pierwszą wizytę! |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
KRAKÓW - dobry ginekolog
KRAKÓW!!
dzis bylam na pierwszej w swoim zyciu wizycie u ginekologa. zgodnie z poradami niektorych wizazanek zapisalam sie na wizyte do pani dr MASIOR. pani dr przyjmuje w malej przychodni przy ul. pleszowskiej 23-25, tel. (0-12) 415-58-00, na wizyte czeka sie ok.3-4 tyg. wiec lepiej wczesniej sie zapisac. pani dr ma podpisana umowe z nfz, wystarczyl moj dowod osobisty, legitymacja studencka i podpisanie oswiadczenia gdzie jestem ubezpieczona [-> wizyta bezplatna, nie wiem jak jest przy platnej ![]() pierwsze co mnie zaskoczylo to to, ze w ogole nie bylo kolejki!! po prostu weszlam, zdjelam kurtke i odrazu do gabinetu [nie mialam czasu zdenerwowac sie bardziej ![]() panie w rejestracji średnio miłe, ale i tak w innych gab. lekarskich bywa gorzej ![]() pani doktor byla bardzo mila, po prostu super kobieta! przede wszystkim przeprowadzila ze mna szczegolowy wywiad. nastepnie przebadala mnie na fotelu, pozniej zrobila mi usg. wszystko dokladnie tlumaczyla, objasniala co bedzie robila, pokazywala na ekranie monitora. po prostu moj stres [ktory przed wizyta byl ogromny!] natychmiast ustapil i sie rozluznilam ![]() ![]() czuje ze przez dluuuuuuuuuuugi czas [jesli nie zawsze] bede pacjentka pani dr MASIOR i goraco wszystkim polecam!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Wtajemniczenie
|
Podbijam bo tyle tu musiałabym szukac....Czy ktos moze polecic mi dobrego ginekologa w TORUNIU??Byłabym bardzo wdzieczna....
#1109 |
Rozeznanie
|
mam prośbę do wrocławianek:
potrzebuję aby ktoś polecił mi ginekologa... wiem, że w wątku tym pojawiło się wiele nazwisk, zresztą skorzystałam z usług jednej z lekarek z polecanego tutaj corfamedu, jednakże leczenie nie przynosi żadnych efektów ![]() ponieważ mój przypadek być może jest dość nietypowy, wydaje mi się, że potrzebuję porady DOŚWIADCZONEGO lekarza, najlepiej takiego, który pracuje również w szpitalu (czytaj: zna różne przypadki, a nie tylko potrafi przepisać tabletki antykoncepcyjne). bardzo prosiłabym o sugestie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
Czy słyszałyście coś o dr Moledzie - Siudek ze scanmedu w Krakowie?nie mogę nigdzie znaleźć żadnych opinii, byłam na jednej wizycie, mam co do niej mieszane uczucia..a powiedziała ze mam nadżerkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.