|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wery fany :P ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Jak tak oglądam atorową dramę, to mam wrażenie, że Gimper i spółka robią sobie jaja z Atora, może to poszło za daleko, nie powinni go tak obrażać, mają takiego swojego starego kozła ofiarnego. Dla Atora dramy są chyba sensem życia, sam się nakręca, wstaje rano i myśli, jak gówniarzom dosrać, jaki pozew napisać, jaki film nagrać, spisuje na kartkach te swoje postulaty i obalanie tez... Creepy. ![]() Taki jutubowo-gejmingowy Kononowicz Krzysztof. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2016-03-20 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W swoich filmach tez ciagle wracal do tego co bylo rok temu. W inny sposob niz gimper, ale widac bylo, ze ma zal i go mocno boli Wszedzie weszy proby zniszczenia go |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie to samo mogłabym Tobie teraz napisać - i chyba o to układanie w głowie sie wszystko rozchodzi, musimy sobie poprzestawiać kilka rzeczy. Damy rade, c'nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego mam, jak wspomniałam, 23 lata, a czuję, jakbym miała organizm 70latki. Wszystko mnie boli, myślę, że mogłabym odwiedzić lekarzy co najmniej 8 specjalizacji, bo każdy układ mi nawala. A to pewnie w dużej mierze wina stresu. Spojrzałam wczoraj na zdjęcie z przedszkola, na którym jestem z pięcioma koleżankami; trzy z nich mają męża, z czego dwie już urodziły, dwie kolejne są zaręczone. A ja? Wieczny student bez widoków na jakiekolwiek poukładanie sobie życia. (I nie chodzi mi o to, że marzę o tym, żeby już, teraz, zakładać rodzinę, tylko o to, że nawet jakbym chciała, to nie mam takiej opcji i przez najbliższe kilka lat nie będę jej miała). Nie wiem, jak się z tego wszystkiego wygrzebać. Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2016-03-20 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo się panicznie boi, że skończy mu się kasa z jutuba (i co wtedy będzie robił w życiu?), albo to typ człowieka, który wszędzie węszy spisek, na którego wszyscy czyhają i którego wszyscy chcą zniszczyć, zniszczyć, zniszczyć. Albo jedno i drugie. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uściski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Drama Atora, najkrócej jak umiem: (nie wiem, dawać na szaro?) (Linki do filmów włączam w tekst ![]() (sory za dziwne znaki, ale przeklejam z open office :"D) Zaczęło się niewinnie. Bo od tagów. Przy czym, jeśli ktoś się jako-tako orientuje w wojenkach youtubowych to wie, że taka, co się kiedyś również zaczęła od tagów zaangażowała pół youtube â i ciągnie się do dziś. Mówię oczywiście o sprawie Shoguna/Sebastiana Baryczy i Rocka. Ator kumplował się z ludzmi gejmingowego youtube, oni go wybijali, on im załatwiał deale i inne rzeczy. Obustronne korzyści. I pewnego dnia gruchnęło, że Ator 'manipuluje tagamiâ, wpisując w nie rzeczy w stylu âblowjobâ, âkabaret neonówkaâ i inne tego typu rzeczy, a także nazwy większych youtuberów. Chyba Rezi to wyciągnął. I się zaczęło. Ator się tłumaczył, filmem którego już nie ma, a w którym była masa nieścisłości. Gimper na swojej grupie banował na swojej grupie ludzi, którzy bronili Atora, unsuby u Atora leciały w tysiącach, aż wypadł z Top 100. Ludzie zauważyli, że przecież tylu kumpli ma na yt Ator a nikt go nie broni. Something is no yes, o co chodzi. I wtedy pojawił się pierwszy film â Nitro. Ma godzinę, ale Nitro mówil o tym, co nie podobało mu się na YouConie, który organizował Ator (âzapiekanki były niedobreâ), jak obiecał załatwić im hotele na IEM, ale się z tego nie wywiązał, jak obiecał załatwić laptopy, ale tego nie zrobił, jak probował ludzi wciągać we współprace, niezapytawszy o zdanie itd. Potem był film Skyena, którego też już nie ma, w którym Skyen mówił o tym, jak Ator mu wmawiał, że Kolega Ignacy oszukuje Gimpera i próbuje go wykorzystać. A że Gimper się rzekomo w Ignacym podkochuje to daje się w to wciągac. Jak Skyen powiedział o tym Ignacemu i Gimperowi i wszystko wyjaśnili to Ator zaczął robić mu koło tyłka. Potem był Mandzio, jego film o manipulacjach Atora i screeny rozmów o Ignacym. Potem się wypowiedział Ignacy, o tym jak powiedział Atorowi co mu się nie podobało na YouConie i jak Ator go oczerniał przed Youtuberami i co mówił o Skyenie. I na koniec Gimper. Gimper wszystko komentował pod filmami, na grupie, a na koniec nagrał film, gdzie wszystko potwierdził co mówili poprzednicy. Dodatkowo wspomniał film z ukrytej kamery, gdzie Ator mówił komuś, że âwybił się na tym małym pedaleâ i mowił o tym, jak Ator wykorzystywał rzeczy powiedziane mu w zaufaniu do podbicia sobie oglądalności. No i ostatni się wypowiedział Isamu, ze Ator wisi mu hajs i w ogóle unsub i unlike. Film nie ma głosu, więc nie wstawiam. Byl jeszcze jakiś typ, ale mówił tak nieskładnie, ze nie wiem o co chodziło. Ator najpierw się tłumaczył z tagów, potem w kilkusekundowym filmie przepraszał, a na koniec nagrał godzinne tłumaczenie, które się srednio trzymało kupy i się do wielu rzeczy nie odniósł (np. Skyen i Kolega Ignacy). Żadnego z tych filmów już nie ma. Ator oczywiście mówił, że wiedział, że bedą chcieli go zniszczyć, że to się w koncu stanie, blablabla. To było rok temu. Przez ten rok działo się dużo, m.in. Ator kandydował do sejmu z ramienia partii Korwina, za co Rock go troche pojechał. Ator cały czas nawiązywał do dramy, Gimper w swoich filmach też, przy czym Gimper robił to dużo bardziej agresywnie, jak to Gimper. No i parę dni temu się zaczęło gotowac na yt. Najpierw film o âsztucznych youtuberachâ, w którym było wspomniane, ze zdarzy się coś dużego. Potem Brutal i jego film o romansach youtuberskich. A na koniec film Atora o tym, ze za tym wszystkim stał Gimper i on pozwał Gimpera, na bodajże 120 tysi zadośćuczynienia, za to m.in. że upadła Atora firma przez drame. Ator pozwał Gimpera już w zeszlym roku, ale postanowił ujawnić to teraz, dlaczego? Ator wkleił film z IEM pt.âpatrzcie za co dzieci płacą 100zł!â, w którym pokazywał miejsc na IEM, gdzie były meety z youtuberami. Ktośtam, już nie pamietam kto, udostępnił to u siebie na fejsie, mówiąc, ze troche to zmanipulowane wszystko. Ator zaczął komentować, kłócili się, a wtedy wbił Gimper pisząc do goscia, któremu mama skomentowała posta âlepiej żeby ci mama komentowała posty niż zeby zdradzała cię żonaâ, co było przytykiem do Atora. I podobno dlatego Ator postanowił nagrać te filmy o pozwie. Był film Atora, film Gimpera, w którym obalił część rzeczy, które mówił Ator, post Jacka Gadzinowskiego i znowu film Atora. Kto ma racje, ciężko powiedzieć, pewnie każdy po trochu. Screeny rozmów o Ignacym są, jakieś inne dowody też, przeciwko Atorowi. To, ze to była zaplanowana grupowa akcja też raczej nie ulega wątpliwości. Generalnie, głównie najmłodsi widzowie Atora i Gimpera się miedzy sobą mocno żrą. Jedni robią streamy spadajacych subów Gimpera, drudzy spadających subów atora. Jeni i drudzy siebie warci. To na tyle w sumie ![]() Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-03-20 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeszcze pytanko - "A że Gimper się rzekomo w Ignacym podkochuje" - to ze niby gimper jest gejem to prawda czy heheszki? a wiesz moze co to znaczy "feedować bota"?
![]() |
#4992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to, czy nie znajdziesz kogoś, z kim mogłabyś żyć, nie wiesz - jesteś mądrą i śliczną dziewczyną, będzie okej, natomiast wiem, że takie pocieszanie w przypadku poważnych problemów ze sobą niewiele daje. Wiedz, że trzymam za Ciebie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co do "feedowac bota" to nie wiem, a brat sobie gdzies pojechał wiec nie spytam :C |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Munkaa;57648331]Twój post jest dokładnie tym co powinnam usłyszeć
![]() ![]() ![]() ![]() ja mam ogromne problemy z motywacja do biegania - buty kupiłam, nawet trochę biegałam, ale potem zaczęły się wymówki, że za zimno, pada deszcz, że zmęczona po pracy (co prawda w pracy chodzę dużo, bo dorabiam sobie w sklepie, więc trochę się nabiegam). Ostatnio moją motywacją jest to, że idę kibicować mojemu chłopakowi podczas biegów - nie wiem dlaczego, ale jak widzę tę masę ludzi, którzy biegną i im to sprawia tyle radości, to sama nagle zaczynam chcieć, więc może Tobie również taka dawka endorfin i pozytywnej motywacji pomoże ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Trójmiasta tak co do motywacji to znacie jakaś dobrą siłownię? Bardziej Gdynia, ew. Sopot, do Gdańska za daleko
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Posłuchaj, to jest Twoje życie i nikt nie przeżyje go za Ciebie (venino coejlo), rób tak, żeby Tobie było dobrze i nie oglądaj się na innych. Na moim kierunku studiów widziałam panią spokojnie po 50. Ale ona nie dała sobie wmówić, że w jej przypadku jest już za późno i nie warto zaczynać niczego nowego. A tutaj dziewczyna ledwo po 20 ma taki dylemat! To jest przerażające i zauważalne również wśród moich znajomych: "chciałabym zacząć nowy kierunek/pójść do szkoły policealnej. czuję, że sprawdziłabym się świetnie, że to jest to, co chcę robić, ale mam 23/24/25 lat, jestem już na to ZA STARA ![]() A co, jak nie daj borze przyjdzie takim osobom żyć do 70? Będą sfrustrowane i złe, że chociaż nie spróbowały, że całe życie wykonują pracę, której nie lubią. Wieczny student, to nie jest osoba, która szuka dla siebie właściwej drogi, tylko ktoś, komu nie zależy na znalezieniu jej. Znowu polecę banałem, ale jak podreperujesz zdrowie psychiczne, to wszystko stanie się prostsze ![]() Za wszystkie z Was trzymam kciuki, każdej się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i staram się wygrzebywać z tego gnoju, w którym się znalazłam, od kilku miesięcy chodzę do psychologa i wyciągam coraz więcej brudów, które mnie ciągnęły w dół ![]() Dziękuję dziewczyny za Wasze przemyślenia, Munia, pazza, Venin ![]() Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2016-03-20 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Wtajemniczenie
|
Borze, jest nas więcej, nas "takich". Jestem daleka od pocieszania się cudzymi troskami, ale świadomość, że inni czujà podobnie - zagubienie, niemożność wszelkà, strach - paradoksalnie zapala światełko w tunelu. Lubimy myśleć o sobie w brzydkich barwach, myśleć że to my właśnie w największà beznadziejność ubrani chodzimy. Czytajàc Wasze słowa, swoje codzienne myśli destrukcyjne czytam - i widzę, że my wszystkie traktujemy siebie zbyt surowo. Boskie rozświetlenie na policzkach, a miłości własnej kapka tylko. Wszystkim w niepewności i strachu żyjàcym, przesyłam wirtualne wsparcie i hejtersko-miłosny uścisk.
Pisał to Banan, od 5 lat w depresji. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uściski ogromne przesyłam wszystkim pogrążonym w beznadziei i innych 'bez". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
ja nawet nie będę zaczynała tematu swojej depresji, bo mam dość jęczenia o tym każdemu, kto chce mnie słuchać
![]()
#5002 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | |
Zero Osiem Wojna
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Przyczajenie
|
chodzi o grę league of legends i to, że ktoś umiera (z tej dolnej linii) dając przewagę przeciwnikom. czytam Was od chyba kilku lat, więc przy okazji się przywitam i pożegnam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi na pierwszym roku moja ukochana Pani Magister powiedziała, że mam się udać ze swoimi UŁOMNOŚCIAMI do lekarza, skoro nie umiem powtórzyć z kasety z rzędu 5 zdań. Bardzo dobitnie mi dała do zrozumienia, że jestem głupia i mam się bujać. Zresztą nie tylko mi, ale reszta "ukochanych" osób rzuciła studia. Oczywiście przedmiotu nie zdałam i czułam się jak prawdziwe g.wno, które ma IQ glona i się do niczego nie nadaje, a na pewno nie na studia. Po powtórce roku i rocznym pobycie jako Au-Pair spotkałyśmy się znowu na 3. roku na konwersacjach - jakież było moje zdziwienie, jak Pani Szanowna Magister dała mi na koniec 4 i podawała mnie jako przykład "dobrej pracy nad sobą". Szkoda tylko, że na początku naszej "przyjaźni" musiała mnie zgnoić tak, że nabawiłam się ogromnych problemów z żołądkiem. Puenta jest taka, że nie ma co się poddawać i dać sobie wmówić rzeczy, które nie są prawdą - wszystko jest dla ludzi, niektórzy muszą niestety trochę bardziej powalczyć o szacunek i równie traktowanie, niż inni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O wyglądzie powiem w skrócie, że może jestem szczupła, ale co z tego, skoro moje kompleksy tkwią w twarzy, a operacji plastycznej sobie raczej nie zrobię, więc w tym względzie nic już się nie zmieni. Co do spraw "życiowych"... Zbliżając się nieubłaganie do 30stki też łapię doła. Bo wcześniej wyobrażałam sobie, że mając te magiczne 30 lat, COŚ w życiu osiągnę, będę na jakimś bardziej sprecyzowanym etapie życia, będę miała czym się pochwalić... A w sumie nic takiego się nie wydarzyło. Cały czas jestem rozdarta pomiędzy chęcią robienia kariery zawodowej, urodzenia dziecka, a może zrobienia czegoś szalonego, co bedę wspominać całe życie, jak podróż dookoła świata czy coś takiego. Którąkolwiek opcje bym wybrała, panicznie się boję, że nieodwracalnie stracę coś w tych pozostałych. Otaczający mnie ludzie niezbyt pomagają poczuć się lepiej. Ostatnio, po wielu latach tułania się po wynajmowanych mieszkaniach w końcu podjęliśmy decyzję o kupnie swojego mieszkania. Było ciężko, bo jesteśmy z tym sami i nie możemy liczyć na niczyją pomoc. 2 pokoje na 41 metrach to i tak już naciągnięte w górę to, na co mogliśmy sobie pozwolić. Myslałam, że to duży życiowy sukces. Ale gdy powiedziałam rodzicom, moja mama skomentowała: "Ale co, tylko 2 pokoje? Nie chcieliście 3?". No comment. Gdy powiedziałam jednej koleżance, od razu zapytała o metraż i gdy go usłyszała, to odpowiedziała przeciągle "Ahaaaa", patrząc na mnie wzrokiem pełnym współczucia. Znowu inna, która mieszka obecnie właśnie w 2 pokojach, ostentacyjnie narzeka, że ona już nie daje rady żyć w tej KAWALERCE. I tym sposobem wielka radość staje się trochę mniejsza. Parapetówki nie zrobię na pewno, bo przecież jeszcze się ktoś udusi na tym małym metrażu. Tak więc dołuję się sama, dołują mnie rodzice, dołują mnie niektóre królewny-koleżanki i jak tu uwierzyć, że nie jest się nieudacznikiem... Ech, mam nadzieję, że gdy niedługo nadejdzie wiosna, to i nasze spojrzenie na świat będzie bardziej kolorowe ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5008 |
keep calm and contour on
|
Nie będę dopisywać swoich depresyjno-beznajdziejnych żali, ale chciałam powiedzieć, że fajnie, że jest tutaj tyle dziewczyn które wiedzą, jak to jest, kiedy myśli powodują wręcz fizyczny ból, i nie ma gadania: o, ma depresje, hehehe, weź się w garść hehehe, idź na imprezę, hehehe
![]()
![]() |
#5009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Tak, wiem, że to naciągane porównanie). Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2016-03-20 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjdź z domu, uprawiaj jakiś sport, znajdź sobie hobby, poznaj nowych ludzi. no jasne, bo to jest właśnie tak proste.
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2016-03-20 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.