![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
dziękuję za słowa otuchy
jestem już w domu od 15 nie wiem co mam Wam napisać, nie chcę pisać szczegółów bo to co przeszłam od czwartku do dzisiaj to jest piekło, chciałabym wyciąć te dni z życiorysu mam ogromne wsparcie w mężu i w rodzinie dzięki Bogu, że ich mam jeśli chcecie bym cokolwiek opisała to albo napiszcie do mnie albo dajcie znać, bo to życie, stało się to niezależnie ode mnie strasznie rzadko takie rzeczy się dzieją i nigdy nie przypuszczałam, że spotka to i mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja będę mogła chodzić na zajęcia bezpłatne. Nawet nie wiem czy są jakieś płatne w okolicy. W szpitalu e którym będę rodzic. Raczej się zapiszę dlatego, że nie dość, że Oliwka była w domu dopiero po 1,5 miesiąca. Nie wiem nic o pielęgnacji noworodka, to jeszcze to było 11 lat temu😅
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno wszytskie chciałybyśmy Ci jeszcze raz napisac jak bardzo nam przykro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję pierwszego zakupu, ja jeszcze nic nie mam, ale chyba użyję tego samego argumentu żeby przekonać męża. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak sobie właśnie dzisiaj myślałam, że ciężko będzie stosować jakieś własne, wybrane przez siebie systemy karmienia czy inne rzeczy związane z opieką nad dzieckiem przy niektórych osobach z mojej rodziny. Tzn i tak będziemy z mężem robili co chcemy, ale chodzi o jakieś urocze komentarze. I o to, że trzeba będzie dziecko zostawiać u tej rodziny, bo jak to tak można się nie zgodzić i wydziwiać. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Właśnie powinnam zadzwonić, żeby zapytać w którym tygodniu tam się chodzi. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ale gonicie z wpisami.
Talantea zasialas zamet w mojej glowie odnosnie uzywanych fotelikow. W kazdym razie bylam w sklepie ale nie bylo tego fotelika co chcialam tylko same maxi cosi i dodatkowo w % wiec juz sama nie wiem co brac. Po swietach jeszcze pojedziemy do innego sklepu w miescie u moich rodzicow no i wtedy sie zastanowie. Juz nie pamietam kto pisal o zabawkach dla rocznego dziecka, u nas sprawdzily sie jezdzikopchacze, stolik edukacyjny, mozna tez kupic basen z pileczkami to tez fajny pomysl. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie musisz pisac szczegółów, jestem pewna, ze jeszcze przez dlugi czas bedzie ciezko Tobie o tym mówić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam się i ja w nowej części ,mało pisze ale jestem caly czas z Wami na bierząco ![]() Gratuluje poznania płci i udanych wizyt ,najważniejsze że wszystko jest w porządku . Ja wizytę mam w środę ciekawe czy tym razem dzieciątko moje pokaże w końcu co ma między nóżkami żeby potwierdzić płeć ,jestem mega ciekawa.
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
niestety takie rzeczy się zdarzają, spotkalo to nawet moja tesciowa, dlatego tak mnie wspiera
dzięki dziewczyny, 3majcie się w zdrowiu |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Raczkowanie
|
Udało się nadrobić - rany ile stron naprodukowałyście!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sto lat! 25 lat - kiedy to było ![]() Cytat:
![]() Tak jak dziewczyny pisały, trudno uwierzyć, że takie rzeczy dzieją się w połowie ciąży ![]() Tija bardzo ładnie proszę o dopisanie mi dziewczynki. W sobotę lekarz na genetycznym potwierdził płeć, więc będzie Zuza. Poza tym wszystko ok, mała waży 390 gram i jest "młodsza" o 2 dni niż termin wskazuje. Dziś była bardzo aktywna - bo obstawiam, że to co czuję to jednak ruchy małej - cały dzień pukała ![]() Troszke mnie zasmuciłyście z tym limitem, bo praktycznie nie wyłączam strony forum ale mało pisze. Raczej nie będę produkować postów gdy nie mam co pisać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki Wam wszystkim za życzenia. Nie chwaliłam się wczoraj, bo - jak to któraś ładnie stwierdziła - metabolizm zwalnia ![]() ![]() Idę dziś spać, wyjątkowo wcześnie jak na mnie ostatnimi czasy. Pobudka 6.30 na krew i do lekarza. Toż to dzika pora dla mnie, od kiedy jestem na zwolnieniu ![]() ![]()
![]() |
#107 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 6:30 - prawdziwa zgroza na zwolnieniu. Trzymam kciuki za wizytę i poznanie płci. ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę spać, jak dobrze noc przebiegnie pod względem biegania do toalety ![]() ![]() Edytowane przez florencee Czas edycji: 2016-03-20 o 22:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |||
Raczkowanie
|
Witam się i zgłaszam w kolejnej części
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aguś...Bardzo mi przykro, to straszne ![]() ![]() Dziewczyny, czy kupiłyście już poduszkę do spania? Mi się coraz mniej wygodnie śpi i w związku z tym zaczęłam poszukiwać poduchy. Co sądzicie o tych?: http://http://allegro.pl/poduszka-ro...726219287.html http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-p...849435916.html Ostatnio czuję bulgotanie, ale nie umiem stwierdzić, czy to dziecko. Chyba jelita. Raz myślę, że dziecko, a innym, że jednak jelita ![]() Zaczął mi brzuch wyskakiwać. Cieszę się, bo to już 20 tc-czas najwyższy. Co prawda teściowa i moja siostra twierdzą, że one mają taki jak się najedzą, no ale ja tam widzę, że jest większy ![]() Edit: A co tam, wrzucę Wam zdjęcie z dziś. 22 we wtorek stuknie mi 20 tc z USG (22 z OM). Dopiero na zdjęciu widzę, jakie mamy usyfione lustro na dole, masakra. Mój tż zawsze zachlapuje przy myciu twarzy, doprowadza mnie to do szału ![]() Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-03-21 o 02:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część III.
Witam w 3 ciej części, nie dam rady nadrobić 2giej... I znowu pobudka o 2.30
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Usypiam ok 21-22 a budze sie albo na sikanie albo bez powodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Raczej nic nie poradzisz. Moja koleżanka mi opowiadała, że w ostatnim miesiącu doszła do budzenia się na sikanie co 1,5 h (im większy brzuch, tym częściej się sika, niestety). Może spróbuj spać na specjalnej poduszce? Ja się też nie wysypiam, ale to raczej z tego powodu, że coraz mniej mi wygodnie i planuję kupić taką gąsienicę. Podobno pomaga.
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
W końcu Was po weekendowo nadrobiłam.
![]() W sobotę i niedziele miałam najazdy znajomych. Objadłam się ciastami , nagadałam się tyle, ze chrypki dostałam ![]() W tym tygodniu, przynajmniej na początku moje leżenie ma dodatkowy powód do leżenia- odpoczynek po weekendzie ![]() W tym tygodniu święta. Muszę zebrać siły na podróż do Teściowej i spotkanie z rodzina męża. Nikt (poza teściowa) nie wie ze jestem w ciąży. Jeśli się uda i nie bedą zbyt podejrzliwi, to jeszcze się nie dowiedzą. U mnie dzień za oknem zapowiada się miło i wiosennie i takiego dnia i Wam życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Wczoraj nadrobilam wszystkie zaleglosci forumowe i nie jestem w tyle.
Agus 87 jeszcze raz bardzo mi przykro, dobrze ze masz wsparcie w rodzinie, trzymaj sie ![]() U nas szaro buro dzis za oknem, pogoda nie nastraja do niczego. Dobrze ze juz zaraz swieta, jakos szybciej zleci ten tydz i tz pewnie wezmie jakis urlop przed ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ja się budzę o 2 i/lub o 4. O ile o 2 nie mam problemów z zaśnięciem to to przebudzenie o 4 to dramat. Oznacza godzinną (czasem dłuższą) przerwę. A jak o 4 będzie widno będzie oznaczało pobudkę na resztę dnia. Budzik do pracy dzwoni o 6.15.
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Dziś rano zaraz po przebudzeniu znowu poczułam ruchy dzidziulki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
Dziś pierwszy dzień jestem na l4 i nie śpie od 6 ![]() ![]() ![]() Plany na dziś: cieszenie się ciąża i wizyta u gina- trzeba podejrzeć co u Synusia ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas też jest odwieczny problem z lustrem, tyle że i mi się zdarza zachlapać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.