|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.34
Ten podatek to PCC, płaci się go do 14 dni od dnia zakupu. Wynosi 2% ceny z umowy (chyba że ta cena jakoś bardzo odbiega od ceny rynkowej, to wtedy US ustala ją sobie sam).
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#633 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie znam się na tym, dlatego zaczynałam trochę się martwić. Ale po waszych wypowiedziach widzę, że chyba nie mam czym |
||
|
|
|
#634 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że już były o to pytania, ale nie umiem tego znaleźć przeszukując wątek - jakieś łagodne leki uspokajające?
(Czy takie leki można łączyć z antybiotykiem?) |
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Moje odchudzone wypieki wynikają z tego, że lubię eksperymentować :P i są przepisy odchudzone na babkę w internecie, ale nie wiem czy sprawdzone, i są bardzo odchudzone, tłuszczu jest niewiele - a akurat tłuszcz tutaj nie przeszkadza, bo jednak bardziej tuczy cukier. I nie widzę problemu w zjedzeniu nawet dwóch kawałków zwykłego ciasta, po prostu lubię kombinować :P
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;57684671]Wiem, że już były o to pytania, ale nie umiem tego znaleźć przeszukując wątek - jakieś łagodne leki uspokajające?
(Czy takie leki można łączyć z antybiotykiem?)[/QUOTE] Valused Labofarm niebieski |
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;57673251]Samsung
Nie polecam Boscha, znam kilka osób, którym te pralki często się psują. Poza tym części chyba wychodzą drożej.[/QUOTE] też nie polecam Boscha. Mam nową pralkę od 2 lat, a już 3 razy była oddawana do naprawy... Czy legginsy push up coś dają czy to tylko ściema? Nosicie długie bluzki do takich legginsów? A do grubych legginsów (grubych = majtki nie prześwitują)?
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ewentualnie na siłowni itp.
|
|
#639 |
|
Konto usunięte
|
Leginsy z kieszonkami na pośladkach noszę jak spodnie. Czyli zazwyczaj bluzka do połowy pośladków. Nie noszę prześwitujących leginsów w ogóle.
|
|
|
|
#640 |
|
Komplikatorka
|
Wiem, że takie pytania już się pojawiały ale liczę na to że coś nowego mi podsuniecie
![]() Impreza urodzinowa - 7-9 osób. Chciałabym zrobić coś dobrego, co pasuje zarówno do whisky, wódki jak i wina. Najlepiej żeby też ładnie wyglądało ![]() Nie koniecznie "szybkie" w wykonaniu. Mogę się poświęcić jeśli będzie fajny efekt Co u Was na imprezach/domówkach najszybciej znika ?
|
#641 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szukam walizki na 1-4 dniowe wyjazdy, fajnie, jakby nie przekraczała wymiarów 55cm x 40cm x 20cm, ale mogę kupić nieco większą (ważne, żeby można było wrzucić laptopa, kosmetyczkę i trochę ubrań). Ważne też, żeby miała 4 kółka. Szukam raczej czegoś na lata. Polecacie walizkę z jakiegoś konkretnego tworzywa? Do osób leczących się na niedoczynność tarczycy - miałyście może szumy w uszach? Zdarzyło mi się to raz jakiś czas temu, wczoraj znowu. Bardzo, bardzo dziwne uczucie. Trwało to trochę, przeszło samoczynnie, nawet nie potrafię powiedzieć, po jakim czasie i w którym momencie... Nie mam wysokiego ciśnienia, uszy nie są zatkane, laryngologicznie ok, może trochę mam mało snu. Mam z lekarzem lekki kryzys jeśli chodzi o leczenie, mówiąc oględnie I pytanie drugie, zmieniałyście, ew. jak często zmieniałyście lekarza w trakcie leczenia? Trochę już jestem z moją lekarką, ale wyniki nie są najlepsze, trochę jestem w punkcie, w jakim zaczynałam leczenie... ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Ostatnio widzę jakąś dziwną modę wśród młodszych i starszych pań na spodnie w stylu skórzanych motocyklowych. Nie są skórzane, to wygląda jak jakieś cienkie legginsy. Koszmarek... |
||
|
|
|
#642 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lekarkę już raz zmieniłam, teraz też rozglądam się za kimś nowym. Warto szukać kogoś obeznanego z nowymi trendami w leczeniu. |
|
|
|
|
#644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Raz już też zmieniłam Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
bosch, użytkowałam kilka różnych i sprawdzały się (w akademiku prały kilka/kilkanaście razy dziennie
), moje siostry mają beko i są zadowolone, ja swoją chcę wymienić na boscha, może samsungaCytat:
Teściowie mieli 2 razy amikę i ciągle się psuła
|
|
#646 |
|
Konto usunięte
|
Polećcie jakieś blogi z przepisami na fajne jedzenie fit, bo jak sama szukam to nie umiem określić czy to jedzenie faktycznie jest fit czy tylko ładnie wygląda.
|
|
|
|
#647 |
|
Konto usunięte
|
Od trzech miesięcy pod moim blokiem, na trawniku, stoi samochód dostawczy. Od tamtej pory na pewno nigdzie nie jechał, bo zaparkował dość specyficznie i się nie ruszył. Przypuszczam, że może być kradziony, czy takie coś zgłasza się na policję czy na straż miejską? Jasne, teoretycznie może być jakiegoś sąsiada (trzy duże bloki, także nie ma opcji żebym chodziła i pytała) ale jest też opcja, że ktoś szuka, a na osiedlowej dróżce raczej nikt go nie będzie wypatrywał. Ma rejestrację, nie jest zdewastowany.
|
|
|
|
#648 |
|
... choć nie Westwood
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;57697471]Polećcie jakieś blogi z przepisami na fajne jedzenie fit, bo jak sama szukam to nie umiem określić czy to jedzenie faktycznie jest fit czy tylko ładnie wygląda.
[/QUOTE]Qchenne inspiracje
|
|
#649 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja co prawda nie mam jakiejś najtańszej wersji, ale (odpukać) moja się nie psuje, a wszystko jest czyste i pachnące. Do tego jest w miarę cicha. W poprzednim mieszkaniu miałam też Amicę i też byłam z niej zadowolona, dlatego w obecnym mieszkaniu w którym pralki nie było, kupiłam Amicę.
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -1 i 1/3 szkl mąki kukurydzianej (albo pszennej) - 3 łyżki cukru (ja np. dałam 7 ksylitolu) - 2 jajka -1/2 szkl mąki pszennej -1 szkl jogurtu naturalnego(250 g) -1 łyżka proszku do pieczenia Do cukru wbijamy jajka i ucieramy, dodajemy do nich ciągle mieszajac jogurt nat, i przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wlewamy do formy wyłożonej papierem, i pieczemy w 180 st 40-45 min. Skłandiki starczą na keksówkę, owoce dowolne, mrozonych nie rozmrażamy
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#652 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#653 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#654 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie też mam wątpliwości, czy zawracać głowę policji, oni są jednak od poważniejszych spraw, nie chcę mieć potem problemów. Myślę, czy pod pretekstem że ktoś rozwala trawnik nie zadzwonić na straż, ale nie tylko to auto tam parkuje :P
|
|
|
|
#655 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;57697471]Polećcie jakieś blogi z przepisami na fajne jedzenie fit, bo jak sama szukam to nie umiem określić czy to jedzenie faktycznie jest fit czy tylko ładnie wygląda.
[/QUOTE]Ja lubie quchenne rewolucje albo beanutbuttermonster ;D
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym zadzwoniła
Samochód nie musi być bez tablic, ukryty ani zdewastowany żeby był kradziony. |
|
|
|
#657 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#658 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja jestem za tym, żeby zadzwonić. Sprawdzą czy auto nie kradzione i tyle. Przecież jak auto niekradzione, to nie pójdą do właściciela bo i po co? |
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Za telefon nic nikomu nie grozi. Jeśli został zgłoszony to szybko to sprawdza. Wczoraj byłam na komisariacie. Oni sami mówią czy sprawę przyjmą czy nie. Samo powiadomienie nie wszczyna postępowania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Nie znam się na tym, dlatego zaczynałam trochę się martwić. Ale po waszych wypowiedziach widzę, że chyba nie mam czym 

Teściowie mieli 2 razy amikę i ciągle się psuła