![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak tolerancji czy może satyrystyczne podejście?
czuje sie wytyrpana
![]() łoziz? ![]() ![]()
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cd..... Rafa-Fara skacze po dachach, aż tu nagle <ptryyt> noga Rafa-Fary grzęźnie w dachu... Biedna Rafa-Fara nie wiedziała, że w butach na 15 cm szpilce nie biega się po dachach... ![]() <dzieci: BUUUUUUUUUUUUUU!!!!> ![]() Dzielna Vathroma i jej poddana Uoziz chwytają podstępną Rafa-Farę i więżą ją w londyńskich, zagrzybionych i nawiedzonych lochach! ![]() I znów ZŁO zwycięża! <dzieci klaszczą!> ![]() A Ty niedobra Afro! Wytyrpałaś mi moją Zizou! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5770160]Jezuuu Kobieto! Ty jesteś Rafa-Fara
![]() ![]() ![]() no tego to sie nie spodziewalam ![]() ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5770160] Rafa-Fara skacze po dachach, aż tu nagle <ptryyt> noga Rafa-Fary grzęźnie w dachu... Biedna Rafa-Fara nie wiedziała, że w butach na 15 cm szpilce nie biega się po dachach... ![]() <dzieci: BUUUUUUUUUUUUUU!!!!> ![]() maj gad. toz to kryminal godzien samej agaty kristi. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5770160] Dzielna Vathroma i jej poddana Uoziz chwytają podstępną Rafa-Farę i więżą ją w londyńskich, zagrzybionych i nawiedzonych lochach! ![]() I znów ZŁO zwycięża! <dzieci klaszczą!> ![]() loborze loborze jestem! wystepuje! ![]() ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5770160]A Ty niedobra Afro! Wytyrpałaś mi moją Zizou![/quote] ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5770160]J
cd..... Rafa-Fara skacze po dachach, aż tu nagle <ptryyt> noga Rafa-Fary grzęźnie w dachu... Biedna Rafa-Fara nie wiedziała, że w butach na 15 cm szpilce nie biega się po dachach... ![]() <dzieci: BUUUUUUUUUUUUUU!!!!> ![]() Dzielna Vathroma i jej poddana Uoziz chwytają podstępną Rafa-Farę i więżą ją w londyńskich, zagrzybionych i nawiedzonych lochach! ![]() I znów ZŁO zwycięża! <dzieci klaszczą!> ![]() Rafa-Fara siedzi sama opuszczona w lochu , myslac jak sie tu wykaraskac ![]() nagle wpada na genialny plan <zaswieca jej sie zarowka nad lbem> ding! a-ha! trzeba zrobic podkop ! wyciaga z kieszeni lyzeczke i zaczyna kupac <kop skrob kop> nagle slyszy kroki vathromy na schodach ... o Wy dziadaki:P ja i Wy stanowimy genialne trojke na tym forum :P nie odtracajcie mnie ![]() smark ? ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
swiynta trujca?
![]() |
#66 | ||
Konto usunięte
|
Wolę Chmielewską...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po drugiej stronie żelaznych drzwi pojawia się piekielnie seksowna Vathroma w towarzystwie dwóch członków "Kerho Helsinkiläinen Vampyyri" * <dzieci wstrzymują oddech> Vathroma przeczuła zamiary Rafa-Fary i postanowiła ją przenieść do lochów w tajnej placówce Stoważyszenia Helsińskich Wampirów, strzeżonej przez najgroźniesze bestie na świecie... Nikt nie wiedział o tajnym i mrocznym labiryncie sal i korytarzy płynących pod Senaatintori** Drzwi do lochu otwierają się. Rafa-Fara i Vathroma stają twarzą w twarz. Na twarzy Rafa-Fary widnieje strach. Vathroma wydaje polecenie swoim towarzyszom, Helsińskim Wampirom: -Skuć ją. Jak będzie chciała uciekać, zabijcie ją. <Vathroma odwraca się na pięcie i wychodzi> Rafa-Fara jest przerażona. Nie wie, że odbędzie tragiczną w skutkach podróż do mrocznych Helsinek... W londyńskiej mgle słychać tylko słabnący krzyk Rafa-Fary..... <dzieci: aaaaaaahh ![]() *"Kerho Helsinkiläinen Vampyyri"- Klub Helsiński Wampir **Senaatintori- Plac Senacki, centrum Helsinek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
no dobra. juz bede spokojna.
ej, ale sama rołling moze sie schowac przy tym ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
rotfl
![]() ![]() ejejejejeje, jakie przerazenie na mojej twarzy ? bek :P i ten uch masz talenta w tworzeniu historyji ![]() btw, czytalas manogwy komiks Van Helsing ? ![]() anyway, ja dopisze ciag dalszy ( chyba,ze chce ktos inny ![]() ![]()
![]() |
#69 | |||
Konto usunięte
|
No! Bo mam Cię w planach podwładno ma, Uoziz!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moje fińskie nawiązania ze względu na moją fińską przygodę z fińskim językiem i fińską Finlandią ![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam na Twój dalszy ciąg, i pamiętaj, że zostawiłam Ci wspaniałomyślnie łyżeczkę, nie zmarnuj tego faktu. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
to ja z samego ranca cos skrobne
![]() ![]() branoc ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
a co Wy macie do białych kozaczków
![]() ![]()
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2007-11-13 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5770845]Jak to jakie? Ślepaś czy co? Nie widzisz jak te wampiry wyglądają?!
![]() ieeee tam, lepiej by sie wybrali do dentysty z tymi zebiskami :P zief <wachluje sie reka> ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5770845]Nie, a co to? ![]() ![]() Moje fińskie nawiązania ze względu na moją fińską przygodę z fińskim językiem i fińską Finlandią ![]() ![]() nu buuuuuuuu, van helsing to z wampirami wlasnie zwiazane ![]() i ii i i jest komiks wydany w konwencji mangi ![]() fajne ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5770845]pamiętaj, że zostawiłam Ci wspaniałomyślnie łyżeczkę, nie zmarnuj tego faktu. ![]() ![]() fsksufka! ![]() pobije lyzeczka wampiraków ![]() Cytat:
branoc ![]()
![]() |
![]() |
#73 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale i tak nic nie zastąpi oglądania Fińskich Wampirów na żywo ![]() ![]() ![]() Odpada. Ich jest dwóch i w dodatku nadzywczajnie i paranormalnie silnych, a Ty jedna. Ja bym sobie zostawiła tą łyżeczkę na podróż, i teraz siedziała cicho... ![]() ![]() Ale ja już wiem co się stanie, hihihi, przynajmniej z mojej strony... ![]() A z tymi wampirami to widzę, że mało orginalnie wymyśliłam... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
A ja się z Wami już nie bawię...
![]() Nie fajne jesteście i już Was nie lubię... ![]() Afro, Zizou, pozwoliłyście umrzeć Rafa-Farze w londyńskich lochach!!! Morderczynie! Nie gadam już z Wami, idę na pogrzeb... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
to będzie of top ale w temacie wątku
![]() otóż ja wiedziałam o białych kozaczkach,w sumie jak widzę dziewczynę w białych kozaczkach to się nie rajcuję ale tu są jednak pokazane pewne oryginały, myslę że śmiało może to posłużyć jako mateiał do jak sie nie należy ubierać Krysie natomiast oglądam aż do teraz, niektóre podpisy mnie rozwalają i przyznam szczerze że gdybym zamieściła na fotce 5 zdjęć w majtkach , wyginając się przed lustrem w przedpokoju mogłabym spodziewać się, że ktoś je gdzieś przeklei, jakkolwiek uważam że każdorazowo taka osoba powinna być o tym informowana ![]() koniec off topa ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Rozeznanie
|
oi to ja też offtopa offtopa napisze
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jakoś nie jest mi żal pewnej grupy dziewczyn bo skoro decydują się zamieścić takie zdjęcia na internecie to wiedzą jakie są tego konsekwencje. Z drugiej strony ani nie bawią mnie e zdjęcia, nie szukam tego typu stron ... sądze że są ciekawsze i bardziej zabawne rzeczy do pooglądania - szkoda mi poprostu czasu ^^ No i przede wszystkim to co napisałam wyżej nie rozumiem po co to wyśmiewanie? ^^ Bo ja nie lubię wyśmiewać innych jacy by nie byli ... BTW mieszkałam z taką osobą co to lubiła się "pokazywać" i wiem, że nawet gdy zobaczy swoje zdjęcie wyśmiane, gdy ktoś jej pokaże że coś jest nie halo w jej ubiorze (bądź jego braku ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() właśnie trafiłam na kontynuację strony która wczesniej istniała na blogspocie. http://fotkapeel.pinger.pl niektóre opisy zdjęć mnie powalają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
tez jakis czas temu zobaczylam, ze reaktywowali sie
![]() krysie come back ![]() a opisy do zdjec to polowa sukcesu ![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Kazdy w zanadrzu ma zdjecia ktorymi nie lubi sie szczycic jesli ktos sam wystawia na forum jakiejs strony np randkowej takie foty to niech sobie ludzie uzywają bo dla mnie to jest smiechu warte panienki wyginaja sie jak plastelina myslac ze wygladaja super
![]() No a swoja droga dziewczyny np z fotka.pl nie wiem czy nie widza sie czy moze ja jestem nie z tej epoki ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Fotka peel jest świetne, przeglądam regularnie
![]() ![]() Tak, tak, ja wiem, że mnie nie powinny obchodzić ich fotki, w końcu tolerancja i mają prawo je wrzucać. Ale ja mam prawo się z nich naśmiewać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.