![]() |
#331 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta
Próbowałam się zabić (na poważnie). 4 lata "spotykania" się z psychopatą, który tak mnie od siebie uzależnił i omotał, że nie byłam w stanie wyjść do sklepu sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Przyczajenie
|
Moja przyjaciółka miała takiego samego frajera.. Tak ja od siebie uzaleznił, że dziewczyna bała się własnego cienia... Współczuję Ci dziewczyno co przeszłas..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
sentimental animal
|
Hmm, oprócz wydzwaniania po pijaku i pisania wyznań miłości na fb to chyba nic. Pikanterii dodaje fakt, że jeden z moich byłych mnie zdradził i jak ze mną zerwał to już był z tą drugą dziewczyną
![]() ![]() ![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Całe szczęście, że różne chore akcje odstawiałyśmy w większości w wieku nastu/20 - kilku lat. Na takim etapie człowiekiem najczęściej kierują hormony, krew jest GORĄCA i rządzą instynkty. Później nabieramy doświadczenia i najczęściej akcje nie są pokazowe. Już kiedyś pisałam o mojej koleżance, która po każdym z 2 poważnych rozstań po długich związkach pakowała pamiątki do kartonu, zanosiła wszystko do piwnicy i do eksa się więcej nie odzywała. Poruszyła kilka razy temat ze znajomymi i tyle. To, czy płakała w domu, jest już jej tajemnicą. Zawsze jej tego zazdrościłam, bo mną raczej rządziły hormony i robiłam sobie siarę.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
co głupiego robiłaś po porzuceniu przez faceta vol. 2
wiem, że wątek o takiej tematyce już powstał, ale mam nadzieję, że uda nam się go odświeżyć
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433378&page=12 znalazłam dzisiaj w pracy i dosłownie - umarłam ze śmiechu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
Dot.: co głupiego robiłaś po porzuceniu przez faceta vol. 2
No moje Panie jakby dla mnie ktoś takie akcje, choć część wyprawiał to bym się poważnie zastanowił,że może warto dla takiej wariatki dać z siebie wszystko.Niestety żadna się nie odważyła szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Ja jakos zazwyczaj zrywalam pierwsza. Ale moja pierwsza milosc odchodzila ode mnie i wracala kilka razy. Po paru takich powrotach uznalam ze jestesmy po prostu friend with benefits a nie para.
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
A mi jeszcze dziś przyszło na myśl, by wysłać jego mamie palmę wielkanocną.
Oczywiście nie zrobiłabym tego, ale jak sobie to przypominam teraz po kilku godzinach, to mnie śmiech ogarnia xD co nasze mózgi są w stanie wyprodukować!! xDD
"Widziałaś te fotki na fb, szczególnie młodzież, nastolatki. Nie są to zwykłe zdjęcia, większość nie wygląda tak jak wygląda w rzeczywistości. Dziwne ujęcia, dziwne miny, dużo makijażu, dziwne kolory. Chcą wyglądać na nich tak jak sobie wymarzyli, albo raczej uroili, jak kto woli." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Ja w zasadzie nie wykraczam poza normę - smsy, maile w dużych ilościach, ale za to krótko
![]() Ale... dziękuję za świetną lekturę do kawy ![]() ![]() No mój były były (straszny dupek) miał za to kilka takich akcji: - śledził mnie podczas wycieczki w góry z koleżankami (bo jak to ja tak mogę sama wyjechać) - nachodził mnie nocą, walił w drzwi (na szczęście mieszkałam sama), płakał, przepraszał, - jak zobaczył malinkę na szyi to dostał szału i porozbijał mi kilka gadżetów. Dodam, że te wszystkie jego akcje działy się pół roku po rozstaniu. Potem po roku sms, czy może jednak, i jeszcze po pół kolejny. Edytowane przez ciasteczkowapotworzyca Czas edycji: 2016-03-18 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
ja tak raczej na spokojnie chociaż w moim mniemaniu to i tak żałość
![]() facet przychodzi porozmawiać, że musimy się rozstać, wiec ja zaskoczona mega mówię, "ok, wiec wynoś się". gość wyszedł, po czym ja dzwonie do niego i pytam czemu, jak to itp i takich telefonów po jego wyjściu było chyba z 4, ostatni o tym żeby przemyślał, żeby wrócił, bo ja się zmienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Jedna z najgłupszych rzeczy jakie zrobiłam po rozstaniu:
Szukając pretekstu, żeby go zobaczyć, zadzwoniłam i powiedziałam, że zgubiłam klucze od mieszkania. Najpierw jeździł ze mną przez godzinę po mieście, we wszystkie miejsca w których mogłam je zgubić (łącznie z toaletą w centrum handlowym), a potem zadzwonił po ślusarza, który rozwalił (dosłownie) mi drzwi. W efekcie przez trzy dni nie zamknąć mieszkania, miałam wielką dziurę w drzwiach wejściowych, więc nie mogłam wychodzić. Nie wspomnę o kosztach wymiany. No a ze związku i tak nic nie wyszło. Do dzisiaj jest mi głupio za samą siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Potwierdzam, im człowiek starszy, tym więcej zimnej krwi zachowuje po rozstaniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Ja z moim eks - opisywalam tu ta histirie eidzialam sie i oboje sie smialismy okropnie co ja odwalalam i on
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie jestem młoda i niedoświadczona w rozstaniach - a zachowałam mnóstwo zimnej krwi Ehh, bo to niby moja 1 miłość, ale wieloletnia i jakoś nie miałam większych odpałów.. Dla mnie to było na poważnie i wiem, że każde latanie za nim czy pisanie by mnie tylko raniło ![]() Więc Was dziewczyny podziwiam, że też się Wam chciało ![]() ![]() Więc nie kontaktuje się już 14 dni a 15 dni temu mnie rzucił. Z wyjątkiem upomnienia się o moje rzeczy.. Złota kobita :/ Jest mi tak ciężko z myślą, że ktoś najważniejszy w 1 dzień staje się obcą osobą i to bez podanej przyczyny.
"Widziałaś te fotki na fb, szczególnie młodzież, nastolatki. Nie są to zwykłe zdjęcia, większość nie wygląda tak jak wygląda w rzeczywistości. Dziwne ujęcia, dziwne miny, dużo makijażu, dziwne kolory. Chcą wyglądać na nich tak jak sobie wymarzyli, albo raczej uroili, jak kto woli." Edytowane przez Smuutnooka Czas edycji: 2016-03-21 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#346 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To nie moja historia, ale brata mojego faceta. Po rozstaniu, jego była narzeczona, w akcie zemsty poszła na jego działkę i powyrywała wszystkie sadzonki i rośliny. To się nazywa żądza zemsty ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2016-03-21 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Pojechałam do niego 200 km.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#350 |
Konto usunięte
|
Najgłupsza to powiedzenie wprost facetowi, że może jeszcze spróbujemy.
Umiał mnie omamić w związku tak, ze nie wiedziałam, jak się nazywam. Po starannie przeprowadzonej akcji zabicia mojego poczucia wartości, upicia mnie i pozbawienia dziewictwa rzucił mnie, zrzucając winę za rozpad związku na mnie. Byłam tak zawstydzona tym, co się stało, że niemal miałam pewność, że nikt inny mnie nie zechce i nie poradzę sobie sama, i po miesiącu walczenia ze sobą i strachu próbowałam wrócić. "Na szczeście" nie był zainteresowany, bo już podczas "związku" zdradzał mnie z inną i kilka dni po mojej prośbie ujawnił się. Edytowane przez 201701261449 Czas edycji: 2016-03-27 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Znałam kiedyś taką parkę: byli ze sobą chyba 5 lat, przy czym on ciągle gadał, że chce ją rzucić, że nie może z nią wytrzymać i że ma jej dosyć. Na jakimś tam wyjeździe zdradził ją i związał się z tamtą dziewczyną. A była chodziła za nimi wszędzie. Jechali tramwajem - ona w tym samym wagonie kilka siedzeń dalej. Oni na spacer - ona na spacer za nimi. Oni do kina, a tamta pod kinem. I tak prawie cały czas. Oni oczywiście zdawali sobie sprawę z jej obecności, ta nowa oczywiście wściekła, facet też wkurzony. Była nie dawała za wygraną i po jakimś czasie wrócili do siebie.
I historia zatoczyła koło -facet ciągle na nią narzekał, mówił, że ma jej dosyć. Ale był zupełnie nie konsekwentny - wśród znajomych ciągle jakieś negatywne epitety - ale zamieszkali razem. On jeszcze gorzej się o niej wypowiadał. A potem... dostałam zaproszenie na ślub :P Miesiąc, czy tam tydzień przed ślubem, pojawiła się wiadomość, że ślub odwołany. Ona - w ciąży. I wtedy rzucił ją definitywnie :/ Do tego stopnia, że jak mu się dziecko rodziło, to on dowiedział się o tym od swojego przyjaciela :/ Zupełny brak zainteresowania (wtedy też straciłam do niego resztki jakiegokolwiek szacunku). Z tego co wiem ona sobie ostatecznie ułożyła życie z jakimś innym gościem, więc dla niej historia się skończyła w miarę dobrze. Tylko wniosek, nic na siłę.
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Widzę, że wątek stworzony specjalnie dla mnie
![]() Nachalne pisanie na facebooku do momentu zablokowania - moje ulubione. A tak na serio to nie mam silnej woli, jeśli chodzi o zakończenie znajomości jeśli mi na kimś zależy. Wiem, że to tylko pogarsza sprawę, ale nie potrafię się powstrzymać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Konto usunięte
|
Ale wątek, czytam z zapartym tchem!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
Jak miałam 15 lat to pojechałam na wakacje na Cypr i poznałam tam K. Byliśmy z tego samego miasta. Zaczęły się spacerki na plaży pod gwiazdami, pierwszy pocałunek, przytulaski. Wystarczyło żeby zawrócić w głowie głupiutkiej nastolatce
![]() Gdy zorientował się że z jego planu nici, postanowił ze mną zerwać (było to po dwóch miesiącach "związku") ale bardzo przejmował się moimi uczuciami, dlatego nie powiedział tego wprost, tylko przestał się odzywać. Co ja wtedy robiłam, płakałam, rozpaczałam, pisałam, dzwoniłam, ustawiałam smutne opisy na gg. Odezwał się po dwóch miesiącach i powiedział że musiał zerwać ze mną kontakt dla mojego bezpieczeństwa, bo ścigał go gang narkotykowy ![]() Ale powiedział też że jeśli chcę iść z nim do łóżka to on dalej jest chętny. Ja byłam tak bardzo zakochana że już nawet chciałam to zrobić ale bałam się że po wszystkim znowu mnie oleje. Nasza znajomość trwała przez 3 lata, ja byłam na każde jego zawołanie. Znalazł sobie dziewczynę ale w dalszym ciągu pisał do mnie o seksie, że chciałby być moim pierwszym, że da mi wspaniałe szczytowanie. Jak teraz o tym myślę to śmiać mi się chce. Koniec końców wkurzyłam się i wysłałam te smsy do jego dziewczyny a ona z nim zerwała ![]() Historia skończyła się gdy do akcji wkroczył mój ojciec, zadzwonił do delikwenta i powiedział że jak się nie odwali ode mnie to sobie inaczej porozmawiają. Teraz on ma narzeczoną, są razem już jakieś 5 lat, ale z tego co wiem to ją zdradza :/ Edytowane przez M221 Czas edycji: 2016-04-02 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
hmm. pierwsza miłość, wielkie uczucie i inne takie. Później jak się okazało liczne zdrady, znęcanie się psychiczne, moje poronienie w wieku 18 lat i jego słowa "chociaż nie musiałem za tabletkami biegać". Ja jako wielce zakochana wydzwaniałam do niego po nochach, nawet i po 10 razy, póki nie odebrał. Okazjonalne wyznawanie miłości, gdy mi sie na wspomnienia uzbierało. Włamanie się na jego maila, fcb i badoo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I że już wyszłaś z tego, już nie chcesz zemsty, bo z jednej strony potępiam te jazdy, a z drugiej strony życzę komuś takiemu jak on wszystkiego najgorszego
"Widziałaś te fotki na fb, szczególnie młodzież, nastolatki. Nie są to zwykłe zdjęcia, większość nie wygląda tak jak wygląda w rzeczywistości. Dziwne ujęcia, dziwne miny, dużo makijażu, dziwne kolory. Chcą wyglądać na nich tak jak sobie wymarzyli, albo raczej uroili, jak kto woli." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Zupełnie przypadkiem trafiłam na własny wątek założony sto lat temu i szczęka mi opadła jak bardzo się zmieniłam. Większości rzeczy, które odwalałam, nawet sobie nie przypominam, ale włosy stanęły mi dęba, co odstawiłam. Masakra po prostu, hehe. Czytam wszystko z tą opadniętą szczęką i postawionymi włosami i widzę najlepszą komedię pod słońcem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2018-09-21 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Limonko, czy dobrze kojarzę że to Ty sprawdzałaś maskę samochodu ex żeby sprawdzić czy gdzieś był? ![]()
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.