|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻtówki po raz IV plotkują - wspierają, doradzą, od doła ratują ♥
Od 13.
Była pielęgniarka żeby zwazyc młodą i od wczoraj przybrała 35g ![]()
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Konto usunięte
|
To dobrze 😄
Jeżeli chodzi o wczoraj to było ok. Szefowa przepraszała mnie ze nie miałam szkolenia tylko byłam rzucona od razu ale jakaś dziewczyna nie przyszła. Za to dziś i jutro mam wolne a w czwartek i piątek mam pełne szkolenie z koleżanką polka wiec super 😄 ludzie wydają się sympatyczni choć nie rozmawiałam z nimi zbytnio bo mam blokadę językowa ale z czasem sama zejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz co, miała być ponizej daty taka wstążka pasujaca, czerwona a przyszly rozowe zarowiaste.ale byłam zła... trzeba było dac takie łyse bez... Cytat:
Cytat:
![]() Przychodzi do mnie Andrzej na drugi dzień po porodzie pyta jak tam. I nagle bez niczego podchodzi i maca mi cycki. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#605 | ||
Konto usunięte
|
to przylec do mnie 😄 pamiętam swój pierwszy lot - w nocy nie spałam i bałam się ze mnie przez bramki nie przepuszcza albo bagaż cofną 😂😂 a teraz mogłabym latać ciągle 😄 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jej jaka grzeczna oby tak dalej. Oby w domku była taka grzeczna i chciała spać w swoim łóżku ![]() Pamiętam jak ten film pokazali nam w szkole podstawowej - nie mogłam spać w nocy.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5774382 6]To dobrze 😄
Jeżeli chodzi o wczoraj to było ok. Szefowa przepraszała mnie ze nie miałam szkolenia tylko byłam rzucona od razu ale jakaś dziewczyna nie przyszła. Za to dziś i jutro mam wolne a w czwartek i piątek mam pełne szkolenie z koleżanką polka wiec super 😄 ludzie wydają się sympatyczni choć nie rozmawiałam z nimi zbytnio bo mam blokadę językowa ale z czasem sama zejdzie ![]() Widzisz jaka zdolna jesteś, nawet rzucona na głęboką wodę dasz sobie radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5774470 1]Jesteś kochana jak zawsze
![]() Jestem szczera no i bardzo Cię lubię (jakie wyznania od rana) ![]() A teraz co konkretnie robisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
Eff Ciebie Nie da Sie Nie lubic
![]() ![]()
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo czy wyjdziemy dzisiaj
![]()
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Polly jak to
![]()
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5774421 6]to przylec do mnie 😄 pamiętam swój pierwszy lot - w nocy nie spałam i bałam się ze mnie przez bramki nie przepuszcza albo bagaż cofną 😂😂 a teraz mogłabym latać ciągle 😄
![]() ![]() jej jaka grzeczna oby tak dalej. Oby w domku była taka grzeczna i chciała spać w swoim łóżku ![]() Pamiętam jak ten film pokazali nam w szkole podstawowej - nie mogłam spać w nocy..[/QUOTE] Ja wlasnie przezywam jak juz bedziemy wracac czy nas nie cofna na bramkach ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() I za każdym jak czytam posta eff to widzę tę jej śliczną buzię, aż się uśmiecham sama do siebie ![]() Ostatnio eff dodała jakieś zdjęcie a akurat przeglądałam fb i TŻ tak zerka i pyta kto to, a ja: - koleżanka, śliczna prawda? a on tylko, że prawda ![]() Poczułam ukłucie zazdrości, ale szczerze powiedział ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |||
Konto usunięte
|
Ojej naprawdę ?😄 miło mi to słyszeć 😄
![]() Cytat:
![]() Póki co zaczynam jak większość czyli szmatka i stoliki 😂 za dużo wczoraj się nie dowiedziałam bo nie miałam szkolenia co kiedy mam dokładnie robić 😄 wiadomo musze co 15 minut sprawdzać łazienki , śmieci, patrzeć na podłogi 😄 są takie godziny kiedy muszę być na sali ciągle i pilnować porządku bo może ktoś przyjść z zewnątrz mnie sprawdzić ale wszystkiego dowiem się w czwartek bo wczoraj tylko pokazali mi mniej więcej co mam robić żeby ktokolwiek był na tej sali 😄 nie jest źle wiadomo po szkoleniu będzie łatwiej bo będę wiedzieć dokładnie co mam robić ale kasa chyba najlepsza 😄 ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Hahahaha a przestańcie juz 😄 tz kłamie nie martw się 😂 ![]() Cytat:
ja za pierwszym razem mierzyłam miarka bagaż 😂😂😂 nawet pensety i perfumow nie brałam bo się bałam 😂 a teraz już to olewam biorę wszystko najwyżej mnie cofną 😄 ostatnio jak leciałam do Polski to w Londynie zatrzymali Polaka który miał w walizce 3 wina i 4 wódki i był wielce zdziwiony ze musi to wyrzucić i robił jazdę na lotnisku ![]() Jak to ? Czemu ? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam latac
![]() ![]() Ja w pl nakupilam dzemow I przetworow z krakowskiego kredensu... I Sie skapnelam Ze Nie moge Tego zabrac ![]()
![]() |
#616 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tz jak lecielismy z Gdańska do UK to tz pikal na bramkach i robili mu testy na narkotyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5774525 1]Ojej naprawdę ?😄 miło mi to słyszeć 😄
![]() Hahahaha kochana ![]() Póki co zaczynam jak większość czyli szmatka i stoliki 😂 za dużo wczoraj się nie dowiedziałam bo nie miałam szkolenia co kiedy mam dokładnie robić 😄 wiadomo musze co 15 minut sprawdzać łazienki , śmieci, patrzeć na podłogi 😄 są takie godziny kiedy muszę być na sali ciągle i pilnować porządku bo może ktoś przyjść z zewnątrz mnie sprawdzić ale wszystkiego dowiem się w czwartek bo wczoraj tylko pokazali mi mniej więcej co mam robić żeby ktokolwiek był na tej sali 😄 nie jest źle wiadomo po szkoleniu będzie łatwiej bo będę wiedzieć dokładnie co mam robić ale kasa chyba najlepsza 😄 ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Hahahaha a przestańcie juz 😄 tz kłamie nie martw się 😂 ![]() ja za pierwszym razem mierzyłam miarka bagaż 😂😂😂 nawet pensety i perfumow nie brałam bo się bałam 😂 a teraz już to olewam biorę wszystko najwyżej mnie cofną 😄 ostatnio jak leciałam do Polski to w Londynie zatrzymali Polaka który miał w walizce 3 wina i 4 wódki i był wielce zdziwiony ze musi to wyrzucić i robił jazdę na lotnisku ![]() Jak to ? Czemu ? ![]() Ale wioche zrobil ![]() I pokazal kulture polka innym narosowosciom. Pozniej kazdy sie dziwi ze polaka maja za pijaka itp.. ![]() A jaki jest limit na alko? Ja sie troche boje czy nie cofna nas, bo bede wiesc leki w tabletkach dla mamy i zastanawian sie czy nie zabrac ze soba lekow na przeziebienie dla nas bo tz cos lamie.. Ogolnie to biore tylko kosmetyki do makijazu troche ciuchow, buty na zmiane i szczoteczke do zebow. Rodzice tam paste zele itp maja wiec nie trzeba niewiadomo czego kupowac. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5774578 1]Hahahaha tak też można 😄 widziałam już ludzi ze słoikami rosołu 😂 najbardziej mnie bawi ze są zdziwieni. Z tz jak lecielismy z Gdańska do UK to tz pikal na bramkach i robili mu testy na narkotyki ![]() Rok temu sp brat jak lecial z siostra i szwagrem do rodzicow to na bramkach zasmial sie ze siostra zamiast picia dla syna ma tam whisky ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Ze mną wszystko ok, mogę wychodzić, ale Andrzej stwierdził, że mała jest za żółta i pewnie pediatra nas nie puści. Ale poczekamy zobaczymy.
![]()
![]() |
#619 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja wiem ze to może zabrzmiec strasznie i nie fajnie ale czasami wstyd mi się przyznać ze jestem z Polski patrząc na innych Polaków tutaj. Czasami wole się nie odzywać żeby nie wiedzieli że jestem Polka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5774596 1]Alkohol tylko po odprawie można kupić w bezclowym
![]() Ja wiem ze to może zabrzmiec strasznie i nie fajnie ale czasami wstyd mi się przyznać ze jestem z Polski patrząc na innych Polaków tutaj. Czasami wole się nie odzywać żeby nie wiedzieli że jestem Polka[/QUOTE] Aha czyli w takiej biedrze nie moge zadnego alko kupic? Rozumiem. Brat jak byl w UK to mowil ze Polaka wszedzie idzie poznac. Szwagier tz jak byl w USA tez tam latwo poznal kto z Polski a kto nie. Amerkaniec z rana potrafi isc w szlafroku i kapciach do sklepu po zakupy spozywcze, a polak musi sie wystroic najpierw ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
No nic, czekamy.
![]()
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Moja mama za to mowi, ze Belgowie gustu nie maja tylko patrza byle znaczek markowy byl. Dzieci do przedszkoli nie zakladaja dresow tylko jak ida jakis sport uprawiac to samo dorosli. Do gry w kosza np jak jest zimno to zakladala termiczne getry i na to spodenki.
No i Belgowie nie chca gadac z zbytnio z famangami po flamandzky tylki rozmawiaja po francusku i odwrotnie. Nie wiem skad taka niechec.. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Mnie maly kopie ![]() Wczoraj tarabanil w lewy bok, a dzis w prawy ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2016-03-22 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#626 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
całą prawda 😂 Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
https://www.google.pl/search?q=woluw...iw=320&bih=508
Moi rodzice mieszkaja nie wiem jak to okreslic miasto, miasteczko osiedle czy dzielnica ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Idealna Źona; )
|
Rośnie dziewczyna; )
Cytat:
![]() Jeszcze godzinę musze czekać na lekarza pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Niepoprawna optymistka :)
|
hej
![]() czuję się dziś trochę lepiej więc biorę się do roboty także wrócę do Was zapewne wieczorową porą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5774525 1]Ojej naprawdę ?😄 miło mi to słyszeć 😄
![]() Hahahaha kochana ![]() Póki co zaczynam jak większość czyli szmatka i stoliki 😂 za dużo wczoraj się nie dowiedziałam bo nie miałam szkolenia co kiedy mam dokładnie robić 😄 wiadomo musze co 15 minut sprawdzać łazienki , śmieci, patrzeć na podłogi 😄 są takie godziny kiedy muszę być na sali ciągle i pilnować porządku bo może ktoś przyjść z zewnątrz mnie sprawdzić ale wszystkiego dowiem się w czwartek bo wczoraj tylko pokazali mi mniej więcej co mam robić żeby ktokolwiek był na tej sali 😄 nie jest źle wiadomo po szkoleniu będzie łatwiej bo będę wiedzieć dokładnie co mam robić ale kasa chyba najlepsza 😄[/QUOTE] Jak dowiesz się wszystkiego to będzie jeszcze lepiej ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.