Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-22, 11:35   #1771
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Dokładnie wszędzie może pojawić się jakiś szaleniec i wysadzić ch

ja w ogóle czuję się nieswojo w balerinach wole trampki - taka trochę chłopczyca ze mnie nie wiem, kiedy bardziej kobieca ja wyjdzie na światło dzienne

Matko ból zęba jest jednym z najgorszych - trzymaj się biedaku
Do Twojej sukienki to jak świni siodło pasują trampki:P Ale z drugiej strony dobrze jest czasem podkreślić siebie Jakieś zgrabne tenisówki może i jeszcze by przeszły na czas zabaw

No pierwszy raz wiem co to znaczy ból zęba. Najgorsze w tym jest to, że się uaktywnia po tym jak się kładę więc leżenie robi się udręką i nie ma jak sobie pocierpieć
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 11:37   #1772
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja mam jedne wygodne buty na szpilce ale czarnego zamszu z paskiem lakierowanym w jasnym różu (sandałki ) i chyba te kolory nie bardzo pod sukienkę ? Ewentualnie po oczepinach kto tam już będzie patrzył :p

Ja myślę o wyspach kanaryjskich tam nie dotrą juz chyba :p
Ja mam czarne na przebranie
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 11:43   #1773
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jedne wygodne buty na szpilce ale czarnego zamszu z paskiem lakierowanym w jasnym różu (sandałki ) i chyba te kolory nie bardzo pod sukienkę ? Ewentualnie po oczepinach kto tam już będzie patrzył :p

Ja myślę o wyspach kanaryjskich tam nie dotrą juz chyba :p
Ja rozważam moje czarne sandałki, nieśmiertelne i mega wygodne:P Taka tendencja u nas jest - wiele dziewczyn ma coś czarnego przy butach na zmianę:P Będziemy się wyróżniać:P
Stary 2016-03-22, 11:44   #1774
CrayOn
Wife!

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Do Twojej sukienki to jak świni siodło pasują trampki:P Ale z drugiej strony dobrze jest czasem podkreślić siebie Jakieś zgrabne tenisówki może i jeszcze by przeszły na czas zabaw

No pierwszy raz wiem co to znaczy ból zęba. Najgorsze w tym jest to, że się uaktywnia po tym jak się kładę więc leżenie robi się udręką i nie ma jak sobie pocierpieć
Nie no do sukni trampki nie - chodzi mi o to, że ogólnie nie chodzę w balerinkach i ciężko mi po prostu na coś się zdecydować wiem, że takie jak pokazywałam z Jonaka to później bym wynosiła bo są takie właśnie do wszystkiego, a jak np melisy bym sobie kupiła to by leżały bo nie noszę się tak, żeby pasowały do ciuchów a dwóch par sobie nie kupię

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 11:47   #1775
LadyI
Zakorzenienie

Witam!
Podczytuję Was czasem, żeby mieć jakąś mobilizację do ruszenia do przodu z przygotowaniami Mam niewiele czasu, ale dzisiaj siedzę chora w domu, więc postanowiłam się odezwać można dołączyć?
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 11:49   #1776
asdii
Wtajemniczenie

Straszne te zamachy i sama boję się gdzieś wyjeżdżać, ale z drugiej strony wszędzie mogą zaatakować, nawet we wrocławiu, warszawie czy niestety najbardziej prawdopodobne w krakowie. Ja to się zastanawiam tylko, co im to daje... nie zrozumiem tego, zeby zabijac niewinnych ludzi, bo maja taki kaprys...

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Witam!
Podczytuję Was czasem, żeby mieć jakąś mobilizację do ruszenia do przodu z przygotowaniami Mam niewiele czasu, ale dzisiaj siedzę chora w domu, więc postanowiłam się odezwać można dołączyć?
Hej, witaj! To powiedz coś wiecej o Was i o przygotowaniach Kiedy ślub? Co już macie?

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 11:50   #1777
taya88
Raczkowanie

Gratuluje DDŚ i innych załatwionych spraw

Sophie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
A powiem szczetrze,że nie pamiętam,jaką Ty planujesz,chwaliłaś się?
Chyba się nie chwaliłam, pisałam tylko, że szyję u krawcowej, ale nie jakiś konkretny model. Suknia będzie w stylu księżniczki, dekolt w serduszko, ale do tego będzie koszulka, bo muszę mieć jakieś ramiączka, może będzie jakiś mały rękawek. Góra będzie zdobiona koronką, a dół z samego tylko tiulu, bez żadnych ozdób, pas będzie w ząbek, jeszcze nie wiem, czy mocno zdobiony czy nie. I do tego wszystkiego koronkowe plecy dość mocno wycięte, które mi się mega marzyły Ale ja mam ślub dopiero we wrześniu, więc najszybciej latem będę jeździć na przymiarki, no i niektóre rzeczy jeszcze mogę pozmieniać.

Dziś dobry dzień się zapowiada, rano przyszły spinki dla M. z ali, nawet całkiem fajne, a potem do M. dzwonili, że nasze obrączki już są do odebrania
taya88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-22, 11:52   #1778
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no do sukni trampki nie - chodzi mi o to, że ogólnie nie chodzę w balerinkach i ciężko mi po prostu na coś się zdecydować wiem, że takie jak pokazywałam z Jonaka to później bym wynosiła bo są takie właśnie do wszystkiego, a jak np melisy bym sobie kupiła to by leżały bo nie noszę się tak, żeby pasowały do ciuchów a dwóch par sobie nie kupię
Wiele dziewczyn przebiera potem buty na obcasie na trampki i potem, gdy zabawa trwa w najlepsze, nikt już na to uwagi nie zwróci. W sumie za taką kasę dobrze kupić buty, które wykorzystasz potem albo ewentualnie mogłabyś odsprzedać

Cytat:
Witam!
Witaj
To opowiadaj kiedy ślub i jak idą przygotowania No i coś o was - skąd jesteście, ile macie lat, jak długo się znacie
Stary 2016-03-22, 11:59   #1779
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Straszne te zamachy i sama boję się gdzieś wyjeżdżać, ale z drugiej strony wszędzie mogą zaatakować, nawet we wrocławiu, warszawie czy niestety najbardziej prawdopodobne w krakowie. Ja to się zastanawiam tylko, co im to daje... nie zrozumiem tego, zeby zabijac niewinnych ludzi, bo maja taki kaprys...

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Hej, witaj! To powiedz coś wiecej o Was i o przygotowaniach Kiedy ślub? Co już macie?
ślub 27.08, więc już niedługo. Podejrzewam, że gdyby nie Wy nadal bym sądziła, że zaklepana sala i muzyka to wszystko co mi na dzień dzisiejszy potrzebne Jakoś mocno się tym wszystkim nie spinam, ale po tym jak dowiedziałam się ile trzeba czekać na przymiarkę w sobotę ręce mi opadły . Na szczęście ten temat mam już zamknięty Zaliczka wpłacona w piątek

Z rzeczy, które już mam:
sala
kościół
sukienka
dj
fotograf
kamera
i zaproszenia w druku (lista gości powstała w zeszłym tygodniu - myśleliśmy, że zaprosimy ok 160 osób i przyjdzie 120, a tu się okazało, że zaproszenia są drukowane na ok 230)

nie mamy:
nauk i poradni
butów i innych dodatków
garnituru itd(TŻ twierdzi, że ten kupiony 2 lata temu jest ok i w nim wystąpi)
i całej masy innych rzeczy
Stary 2016-03-22, 12:00   #1780
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam!
Witaj
Fragaria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:06   #1781
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Wiele dziewczyn przebiera potem buty na obcasie na trampki i potem, gdy zabawa trwa w najlepsze, nikt już na to uwagi nie zwróci. W sumie za taką kasę dobrze kupić buty, które wykorzystasz potem albo ewentualnie mogłabyś odsprzedać

Witaj
To opowiadaj kiedy ślub i jak idą przygotowania No i coś o was - skąd jesteście, ile macie lat, jak długo się znacie

Przygotowania już opisałam - nazwałabym to krótko: idą bardzo powoli.

Ja jestem rocznik 89', TŻ 83', zaręczyliśmy się 27.11.2014, spotykamy się od 27.11.2012. Ślub bierzemy w 28.rocznicę ślubu moich rodziców (obyśmy sami tyle razem wytrzymali ). Aktualnie mieszkamy w Warszawie, ale ślub bierzemy w mieście, z którego pochodzę, bo 200 noclegów by do reszty rozwaliło nasz budżet. Jesteśmy lekarzami i mamy małego pieska

Edytowane przez LadyI
Czas edycji: 2016-03-22 o 12:07
Stary 2016-03-22, 12:12   #1782
lolusl
Japońska rzepa

Cześć LadyI Bierzecie ślub w naszą 7 oficjalną rocznicę pochwal się sukienka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:14   #1783
Iskra14
Zakorzenienie

Ja na Światowe Dni Młodzieży się nie wybieram, wręcz się zastanawiam czy wtedy nie wyjechać z Krakowa. Mam nadzieję że będzie wolne i będę mogła się ewakuować :P jak nie to robię zapasy i przez tydzień nie wychodzimy z domu
Stary 2016-03-22, 12:14   #1784
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mieszkam w domu wiec tu są metraże o.duzo większe ciężko chyba było by mi się przyzwyczaić do małych pomieszczeń :p

My po ślubie będziemy mieszkać na piętrze u mnie do dyspozycji 4 pokoje hol w którym będzie kuchnia i jadalnia no i łazienka
Ja pamiętam jak się przeprowadziłam z domu do 39 m2. Przez tydzień dojść do siebie nie mogłam, ledwie wyszłam z pokoju, a tu już koniec mieszkania, teraz mieszkamy w 88-90m i jest ok, ale do tej pory mam ochotę wszystkie zimowe buty i kurtki do rodziców wywozić. Jednak brakuje mi strychu i piwnicy
Stary 2016-03-22, 12:20   #1785
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pamiętam jak się przeprowadziłam z domu do 39 m2. Przez tydzień dojść do siebie nie mogłam, ledwie wyszłam z pokoju, a tu już koniec mieszkania, teraz mieszkamy w 88-90m i jest ok, ale do tej pory mam ochotę wszystkie zimowe buty i kurtki do rodziców wywozić. Jednak brakuje mi strychu i piwnicy
No gdybyśmy my nie mieli piwnicy to byśmy już dawno byli zagraceni po uszy:P

O boziu, boziu, czemu lek przeciwbólowy nie działa? Łyknęłam drugi ketonal forte bo po jednym to nic. Jak będę kiedyś rodzić to chyba będę po ścianach z bólu chodziła skoro już ząb tak męczy. Ale plus taki, że jeść mogę To może nie jest tak źle
Tak, dziś będę monotematyczna
Stary 2016-03-22, 12:23   #1786
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Cześć LadyI Bierzecie ślub w naszą 7 oficjalną rocznicę pochwal się sukienka

oo jak ładnie, ale Wasz ślub jest innego dnia z tego co widzę . Nie chciałaś?
W tym roku najfajniejszy dzień to 13.08, bo później poniedziałek wolny i można szaleć na poprawinach

oj z sukienką to były przeboje...generalnie wpłaciłam zaliczkę na inną kieckę (Pronovias - tę mam na fotach), ale nie byłam przekonana i zdecydowałam się tydzień temu na inną. Pokazałabym, ale boję się, że gdzieś chłop się dogrzebie a to wielka tajemnica. O wiem później wykasuję - Sophia Tolli - bardzo podobna to Maeve, tylko wybrałam ciut inny model pod spodem, lecz tren ten sam

Nigdy nie chciałam sukienki bez ramiączek, a tu proszę. Generalnie miałam inny pomysł na siebie, ale to chyba typowe u kobiet

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
No gdybyśmy my nie mieli piwnicy to byśmy już dawno byli zagraceni po uszy:P

O boziu, boziu, czemu lek przeciwbólowy nie działa? Łyknęłam drugi ketonal forte bo po jednym to nic. Jak będę kiedyś rodzić to chyba będę po ścianach z bólu chodziła skoro już ząb tak męczy. Ale plus taki, że jeść mogę To może nie jest tak źle
Tak, dziś będę monotematyczna
Antybiotyk masz jakiś w domu? Kiedy na wizytę idziesz?

Edytowane przez LadyI
Czas edycji: 2016-03-22 o 12:24
Stary 2016-03-22, 12:23   #1787
Iskra14
Zakorzenienie

Ladyl wstawiaj foty
Stary 2016-03-22, 12:24   #1788
fioleciasto
Zakorzenienie

Lady witaj

Upichciłam spaghetti właśnie, bo chodziło za mną ostatnio

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:26   #1789
DontSaySorry
Zakorzenienie

Witam nową

Co za dzień, siedzę w pracy już 100000 godzin, a tu dopiero 13.30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-22, 12:30   #1790
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Ladyl wstawiaj foty
Tej nowej kiecki niestety na fotach nie mam, możecie zobaczyć katalogowe. Mam tylko foto w pierwszej wersji
Stary 2016-03-22, 12:32   #1791
lolusl
Japońska rzepa

Lady,nie,nie chciałam z wielu powodów Po pierwsze nie.znoszę liczby 27 od zawsze,nie.wiem czemu,chyba po.tacie bo.uważa,że to jego pechowa Po drugie chcemy mieć jak najwięcej okazji do świętowania.A po trzecie i najważniejsze,we wrześniu będę.zdawać egzaminy na doktorat i na.pewno będę mega zestresowana

Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:34   #1792
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
oo jak ładnie, ale Wasz ślub jest innego dnia z tego co widzę . Nie chciałaś?
W tym roku najfajniejszy dzień to 13.08, bo później poniedziałek wolny i można szaleć na poprawinach

oj z sukienką to były przeboje...generalnie wpłaciłam zaliczkę na inną kieckę (Pronovias - tę mam na fotach), ale nie byłam przekonana i zdecydowałam się tydzień temu na inną. Pokazałabym, ale boję się, że gdzieś chłop się dogrzebie a to wielka tajemnica. O wiem później wykasuję - Sophia Tolli - bardzo podobna to Maeve, tylko wybrałam ciut inny model pod spodem, lecz tren ten sam

Nigdy nie chciałam sukienki bez ramiączek, a tu proszę. Generalnie miałam inny pomysł na siebie, ale to chyba typowe u kobiet

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Antybiotyk masz jakiś w domu? Kiedy na wizytę idziesz?
Pokazuj nam kieckę Chociaż na chwilę wstaw Net mi pod tą nazwą pokazuje same różne kiecki:/

Antybiotyków nie mam w domu bo wszystkie bierze się do końca no i sama to ja bym też o tym nie zdecydowała:P Antybiotyk dostałam wczoraj ale mogłam wziąć dopiero pierwszą dawkę godzinę temu a mam go brać 3-4 dni. No i ketonal przeciwbólowo. Po prostu myślałam, że ketonal to pogromca bólu a tu :P
Wizytę mam jutro, co prawda w innej sprawie ale i tak o to będę dopytywać co i jak i czy ewentualnie coś da radę jeszcze zrobić.

Edytowane przez Sophie24
Czas edycji: 2016-03-22 o 12:37
Stary 2016-03-22, 12:39   #1793
CrayOn
Wife!

Witaj LadyI

Sophie - z moją tyci stopą ciężko o odpsprzedanie

Mniam spagetki jadłabym, choć ostatnio jakoś odstawiłam mięso i tak ooo

Stary 2016-03-22, 12:41   #1794
taya88
Raczkowanie

LadyI witaj
taya88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:43   #1795
BielinkaO
Zakorzenienie

Witam nowa

Sophie współczuję bólu zęba.

Która z was ma złote sandaly Szydłowski? Wygodne sa?
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:45   #1796
CrayOn
Wife!

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Witam nowa

Sophie współczuję bólu zęba.

Która z was ma złote sandaly Szydłowski? Wygodne sa?
Ja mam jak dla mnie bardzo wygodne! i pisze to totalna chłopczyca, która obcasów unika jak może

Stary 2016-03-22, 12:45   #1797
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7
Konto usunięte

Treść usunięta
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:47   #1798
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ja się też przyłączę do dobrych wieści: dostaliśmy wstępne pozwolenie na przebudowę, idziemy latem do architekta i po ślubie zaczynamy budowę

Cytat:
Przygotowania już opisałam - nazwałabym to krótko: idą bardzo powoli.

Ja jestem rocznik 89', TŻ 83', zaręczyliśmy się 27.11.2014, spotykamy się od 27.11.2012. Ślub bierzemy w 28.rocznicę ślubu moich rodziców (obyśmy sami tyle razem wytrzymali ). Aktualnie mieszkamy w Warszawie, ale ślub bierzemy w mieście, z którego pochodzę, bo 200 noclegów by do reszty rozwaliło nasz budżet. Jesteśmy lekarzami i mamy małego pieska
Witaj fajnie, że w rocznicę ślubu rodziców. Ja byłam na ślubie 28.06.2008 i rodzice PMki też wtedy mieli 28 rocznicę ślubu.
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:51   #1799
fioleciasto
Zakorzenienie

Moi rodzice też brali ślub w maju, ale nie tego dnia co my.

Zresztą są po rozwodzie

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-22, 12:53   #1800
BielinkaO
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jak dla mnie bardzo wygodne! i pisze to totalna chłopczyca, która obcasów unika jak może
Pokazywałas je w klubie?

Pojawiły się w końcu w moim rozmiarze i chciałabym je zamówić

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Witam nowa
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości