męskie rurki - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-05, 17:28   #91
lietuva
Raczkowanie

Dot.: męskie rurki

A mi bardzo podobają się faceci w rurkach, choć osobiście znam tylko jednego, który takowe nosi - mojego własnego Uważam, że jeśli chodzi o wymogi figury, to rurki wyglądają dobrze na długich, szczupłych i chłopięcych właśnie nogach, dlatego też nie na każdym i każdej (to przede wszystkim) mi się podobają.

U dziewczyn dochodzi jeszcze kwestia przejedzenia tą modą, obecną na Zachodzie od ładnych paru lat - ja na ten przykład trzy ostatnie lata przechodziłam tylko w rurkach, choć w spodniach a la Marlena Dietrich wyglądam o niebo lepiej. Dziewczyna w rurkach, balerinach i longu to teraz takie oczywiste, damskie właśnie, a pamiętam, jak parę lat temu wszystkie koleżanki narzekały, że rurki to blee, styl na Dynastię i punka (dokładnie tymi słowy - a teraz same je noszą).

Nie rozumiem argumentów, że obcisłe spodnie są niemęskie i naśladują damską modę. Moim zdaniem po prostu nie pamiętamy czasów, gdy faceci w nich chodzili, stąd te metroseksualne skojrzenia, ale popatrzcie na krój męskich spodni wiktoriańskich, czy z okresu Regencji (mmm, pan Darcy), o osiemnastowiecznych rybaczkach nie wspominając.
lietuva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-05, 17:55   #92
mistrz03
Raczkowanie

Nie podoba mi się, po prostu nie trafia w mój gust. Meżczyzna to mężczyzna, nie powinien byc z modą na bierząco.

NAS
mistrz03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-08, 20:00   #93
karma.coma
Raczkowanie

mój tz rurek by w zyciu nie załozył, rózowej koszuli tez nie- i innych tego typu wymysłów- jestem tolerancyjna- nie obchodzi mnie co kto nosi, co faktu nie zmienia, ze kocham te róznice miedzy obojgiem płci- nie wiem po co je zacierać... dla mnie seksowny jest facet grzebiący przy samochodzie, ew. ganiający za piłką na boisku, facet w rurkach na mnie nie działa ani troche... ale kwestia upodoban
karma.coma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-12, 21:29   #94
marcinpacko
Przyczajenie

Talking Dot.: męskie rurki

To co kazdy facet ma sie ubierać w dres z 4 paskami lub tureckie sweterki? A może powinniśmy używać tylko kremu nivea i wody po goleniu brutal?
zgadzam się!!
a twoja wypowiedz jest co najmniej śmieszna szczerze współczuje twojemu facetowi...
marcinpacko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-12, 21:31   #95
marcinpacko
Przyczajenie

oczywiście dotyczy to wypowiedzi mistrz03
Stary 2007-11-13, 17:12   #96
mistrz03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marcinpacko Pokaż wiadomość
To co kazdy facet ma sie ubierać w dres z 4 paskami lub tureckie sweterki? A może powinniśmy używać tylko kremu nivea i wody po goleniu brutal?
zgadzam się!!
a twoja wypowiedz jest co najmniej śmieszna szczerze współczuje twojemu facetowi...

Ubiera sie sportowo, luzno, to co mu wpadnie w rece, nie codziennie to samo of course i czysto. ale nie rurki, ja rurki - on rurki = dla mnie to conajmniej smieszne. I ejszcze gratis zel na glowie.
I SKONCZ METROSEKSUALNY OBRONCO PRAW MEZCZYZN MOWIC ZE MOJE WYPOWIEDZI SA SMIESZNE. ONE SA PO PROSTU MOJE!! I ICH NIE OCENIAJ. WąTEK DOTYCZY MESKICH RUREK I KAZDY SIE WYPOWIADA NA TEMAT MESKICH RUREK. NIE UMEISZ ZAAKCEPTOWAC ZE MAM INNE ZDANIE? BADZ JAKI JESTES I MI POZWOL TEZ TAKA BYC.

NAS
Stary 2007-11-13, 17:13   #97
mistrz03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karma.coma Pokaż wiadomość
mój tz rurek by w zyciu nie załozył, rózowej koszuli tez nie- i innych tego typu wymysłów- jestem tolerancyjna- nie obchodzi mnie co kto nosi, co faktu nie zmienia, ze kocham te róznice miedzy obojgiem płci- nie wiem po co je zacierać... dla mnie seksowny jest facet grzebiący przy samochodzie, ew. ganiający za piłką na boisku, facet w rurkach na mnie nie działa ani troche... ale kwestia upodoban

dokladnie! popieram w 100% ostatnie kilkka zdan.

NAS
Stary 2007-11-13, 18:10   #98
agatha
Rozeznanie

Mój Tż nie założyłby takich spodni(na szczęście). Ostatnio pokazałam mu ten wątek i spytałam czy może chciałby takie spodenki to tylko się zaśmiał i powiedział jednym słowem co o nich sądzi (bana nie chcę więc go tu nie przytoczę).
Co do mojej osobistej opinii- nie podobają mi się faceci w rurkach.
Ponadto w 100% zgadzam się z wypowiedzią karma.coma (post#93).

agatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-13, 18:37   #99
marcinpacko
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: męskie rurki

Cytat:
Napisane przez mistrz03 Pokaż wiadomość
Ubiera sie sportowo, luzno, to co mu wpadnie w rece, nie codziennie to samo of course i czysto. ale nie rurki, ja rurki - on rurki = dla mnie to conajmniej smieszne. I ejszcze gratis zel na glowie.
I SKONCZ METROSEKSUALNY OBRONCO PRAW MEZCZYZN MOWIC ZE MOJE WYPOWIEDZI SA SMIESZNE. ONE SA PO PROSTU MOJE!! I ICH NIE OCENIAJ. WąTEK DOTYCZY MESKICH RUREK I KAZDY SIE WYPOWIADA NA TEMAT MESKICH RUREK. NIE UMEISZ ZAAKCEPTOWAC ZE MAM INNE ZDANIE? BADZ JAKI JESTES I MI POZWOL TEZ TAKA BYC.
To źle że bronie tego że jestem facetem? Uogólniłaś że facet(w tym także ja) Ja Ci niczego nie zabraniam, bądź jaka chcesz noś co chcesz. Lecz z takim podejściem jakie prezentujesz Polska dalej będzie postrzegana jako kraj 3 świata. Proponuje wybrać się do Paryża, Mediolanu, bądź Manchesteru i zobaczyć jak tam wygląda życie i faceci. A to ze ktoś dba o siebie i swój wizerunek to chyba tylko dobrze świadczy o nim i o jego higienie. Pozdrawiam

Ps. Nie pisze z dużej litery, bo nie lubię.
Stary 2007-11-13, 18:40   #100
marcinpacko
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: męskie rurki

W ogóle co rozumiesz pod pojęciem „Mężczyzna to mężczyzna” ??
Stary 2007-11-13, 18:42   #101
Anijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Meżczyzna to mężczyzna, nie powinien byc z modą na bierząco.
Niby czemu, jeśli tylko chce? Jakoś w sklepach przy działach z męskimi ciuchami też wiszą napisy "New Collection" etc. Więc gdzie jest powiedziane, że moda jest tylko dla kobiet? Nie wiem, zaiste zaściankowo zabrzmiała Twoja wypowiedź, równie dobrze faceci by mogli powiedzieć: baba, to baba, wystarczy, że wie, że auto ma 4 koła albo umie włączyć komputer, ale już nazwać, co w nim jest w środku, to nie
Anijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-13, 19:07   #102
marshy
Przyczajenie

Dla mnie rurki są bardzo męskie, tn. te dla mężczyzn, a nie te z damskich działów . I widuję na codzień pewnego chłopaka o pięknej budowie, na którym wspaniale leżą. Gdyby zaczął maskować nogi (i tyłeczek) w luźniejszych spodniach być może nie zwróciłabym na niego uwagi. No i bardzo ważna sprawa: faceci w rurkach to również ci odważni, którzy nie boją się tej niemęskiej metki - a odwaga jest bardzo męska. A jeśli chodzi o eksperymenty z kolorami spodni - świetnie, niech im zabawa modą też sprawia przyjemność, nie rozumiem tych sztywnych reguł.
Stary 2007-11-13, 19:10   #103
mistrz03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marcinpacko Pokaż wiadomość
W ogóle co rozumiesz pod pojęciem „Mężczyzna to mężczyzna” ??

To co napisala Karma.Coma

Bede pisac z duzej litery jak mi sie bedzie PODOBAC a ty nos rurki jak ci sie podoba i ok. Ale nie pisz ze to co ja pisze jest smieszne, ja ci nie najezdzam ze oceniajac mnie jestes 'smieszny'. I nie musze jechac do Paryza Mediolanu czy Bog wie gdzie zebys mi udowodnil ze facet tez moze byc modny. Bo malo mnie to obchodzi po prostu mam swoj gust i uwazam bycie przesadnie modnym, rurki, rozowy kolor za niemeskie. I tyle. Moje zdanie Ty masz swoje i napewno Twoja dziewczyna rowniez to akceptuje. Uszanuj moje zdanie. Wole styl hip hipowy, wole murzynow w szerokich spodniach niz laleczki w rurkach. ALE PODKRESLAM ZE TO JA I MOJE ZDANIE. MOJ GUST. Zrozum. Nos sobie co chcesz, dla mnie w rurkach bedziesz niemeski, ale dla innej juz jak najbardziej.

NAS
Stary 2007-11-13, 19:11   #104
mistrz03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anijka Pokaż wiadomość
Niby czemu, jeśli tylko chce? Jakoś w sklepach przy działach z męskimi ciuchami też wiszą napisy "New Collection" etc. Więc gdzie jest powiedziane, że moda jest tylko dla kobiet? Nie wiem, zaiste zaściankowo zabrzmiała Twoja wypowiedź, równie dobrze faceci by mogli powiedzieć: baba, to baba, wystarczy, że wie, że auto ma 4 koła albo umie włączyć komputer, ale już nazwać, co w nim jest w środku, to nie

Ja nikomu nie zabraniam noszenia rurek, tylko mowie ze to wg mnie jest niemeskie. Poprostu. Jesli chce niech nosi, innej dziewczynie zaimponuje nie mi

NAS
Stary 2007-11-13, 19:13   #105
mistrz03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marshy Pokaż wiadomość
Dla mnie rurki są bardzo męskie, tn. te dla mężczyzn, a nie te z damskich działów . I widuję na codzień pewnego chłopaka o pięknej budowie, na którym wspaniale leżą. Gdyby zaczął maskować nogi (i tyłeczek) w luźniejszych spodniach być może nie zwróciłabym na niego uwagi. No i bardzo ważna sprawa: faceci w rurkach to również ci odważni, którzy nie boją się tej niemęskiej metki - a odwaga jest bardzo męska. A jeśli chodzi o eksperymenty z kolorami spodni - świetnie, niech im zabawa modą też sprawia przyjemność, nie rozumiem tych sztywnych reguł.

Nie ma tu zadnych regul, tu chodzi o gusta tylko i wylacznie. Na mezczyzn w rurkach spojrza inne dziewczyny na takich w szerokich spodniach rownierz inne a na lysych dresów jeszcze inne

NAS
Stary 2007-11-13, 19:23   #106
marshy
Przyczajenie

Cytat:
Nie ma tu zadnych regul, tu chodzi o gusta tylko i wylacznie. Na mezczyzn w rurkach spojrza inne dziewczyny na takich w szerokich spodniach rownierz inne a na lysych dresów jeszcze inne
To mi brzmi całkiem rozsądnie.
PS A "metroseksualny obrońca praw mężczyzn" mógł się czuć urażony, naprawdę. Bo mieć swoje zdanie to jedno, ale nazywanie rurek czy różowych koszul "wymysłem" albo prosty wniosek z wypowiedzi,że mężczyzna z modą na bieżąco to już wcale nie mężczyzna - to już raniące.
Stary 2007-11-13, 19:25   #107
mistrz03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marshy Pokaż wiadomość
To mi brzmi całkiem rozsądnie.
PS A "metroseksualny obrońca praw mężczyzn" mógł się czuć urażony, naprawdę. Bo mieć swoje zdanie to jedno, ale nazywanie rurek czy różowych koszul "wymysłem" albo prosty wniosek z wypowiedzi,że mężczyzna z modą na bieżąco to już wcale nie mężczyzna - to już raniące.
Ale tak uwazam, co zrobie? Mamy na tym forum wyrazac wlasne opinie i taka tez jest moja. Nie bedzie czul sie urazony jesli jest pewny tego ze ma racje, a ze ja jej nie mam.

NAS
Stary 2007-11-13, 19:39   #108
*~An!@~*
Zadomowienie

GG do *~An!@~*

Mi akurat podobają się rurki u facetów (ale tylko u tych szczupłych). Wcale nie uważam, że są niemęskie. Dla mnie mogą sobie nosić nawet różowe t-shirty i bluzy w gwiazdki, serduszka i cuda wianki...
Placebo "Sleeping With Ghosts"

*~An!@~* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-13, 19:44   #109
mistrz03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *~An!@~* Pokaż wiadomość
Mi akurat podobają się rurki u facetów (ale tylko u tych szczupłych). Wcale nie uważam, że są niemęskie. Dla mnie mogą sobie nosić nawet różowe t-shirty i bluzy w gwiazdki, serduszka i cuda wianki...
widzisz marcinpacko ? sa jeszcze dobre kobiety w tym strasznie nietolerancyjnym panstwie. heh, pozdariam

NAS
Stary 2007-11-13, 20:04   #110
zoya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
wyszperałam w sieci trocchę skinnów na panach...nadal trzymam się zdania, że to spodnie dla pań
Zgadzam się stuprocentowo.
Rurki u faceta dla mnie są conajmniej dziwne. Nie odpowiada mi taka męska stylizacja. Wszystko jest kwestią gustu i nikomu nie każę porzucać własnego stylu, ale moje zdanie jest takie - NIEEEEEEEEEEEE
zoya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-14, 16:55   #111
marcinpacko
Przyczajenie

Cytat:
Ale tak uwazam, co zrobie? Mamy na tym forum wyrazac wlasne opinie i taka tez jest moja. Nie bedzie czul sie urazony jesli jest pewny tego ze ma racje, a ze ja jej nie mam.
I jestem w 100 % o tym przekonany

Edytowane przez marcinpacko
Czas edycji: 2007-11-14 o 22:50
Stary 2007-11-17, 12:55   #112
PannaMigotka
Raczkowanie

Kurcze ciezko mi uwierzyc w to co czytam , moze dlatego ze jestem z warszawy i zasadniczo to w ciagu ostatniego roku prawie wszyscy wylansowani chlopcy zaczeli nosic rurki i ogolnie nie jest to zaden wyraz odwagi tylko popUlarny trend, a czym zainspirowany- to jak zwykle z poczatku artystyczni indie skinny boye sluchajacy niezaleznej muzyki a reszta nasladuje, tak jest zawsze.
Mnie to osobiscie cieszy bo niedbali skinny chlopcy w tshirtach sa uroczy, a faceci w troche szerszych rurkach np do koszuli wydaja mi sie baaardzo sexy.Mescy jak najbardziej!W ogole uwielbiam taki styl troche indie rockowy u facetow albo retro dandysowy , polaczony z waskimi spodniami(w stylu dior homme FW 07/08 albo victor&rolf cudowne),no nie moge sie nie odwrocic na ulicy i jeszcze jak ma poczochrane wlosy opadajace na twarz ach och <3

Edytowane przez PannaMigotka
Czas edycji: 2007-11-17 o 13:39
PannaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-18, 04:55   #113
malgosinka
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malgosinka

Chyba nie mam jednoznacznego zdania na ten temat... Na pewno nie podoba mi się facet w super dopasowanych rurkach. Może w trochę luźniejszych - okej. Tak na prawdę wszystko zależy od całości, bo jeżeli jest to koleś, który ma cały zestawik w tym stylu, do tego jakąś ulizaną fryzurkę i jest zbytnio zadbany (wygląda jak laleczka), to na pewno nie. Poza tym lubię szczupłych facetów, ale nie wyglądających, jak szczypiorek (było tutaj już wcześniej użyte takie określenie), a jeżeli taki chudzina założy takie spodenki, to moim zdaniem porażka, zero męskości ;/
Stary 2007-11-21, 16:32   #114
karma.coma
Raczkowanie

popieram każdą wypowiedź mistrz03
przepraszam, jesli kogos uraziłam nazywając rurki wymysłem, ale takie jest moje zdanie i już, jesli wam sie podobają- noście, dla mnie mozecie i pomalować oczy i paznokcie jak to jest teraz w modzie ( a z tego co widze pstrykając po kanałach- jest)
ja nie widze sensu w ślepym podążaniu za modą- wymysłem mogłabym również nazwać niektóre z ubrań kobiecych, które zamiast dodawać uroku- szpecą
i nie uważam, zeby Tżotowi (mojemu i mistrz03) należało współczuć, są to zadbani faceci, noszący dzinsy, sportowe podkoszulki, ew. koszule - i nie rozumiem czego im niby współczuć? tego, ze są ubrani "zwyczajenie" "nie trendy"? mój facet woli spędzać czas trenując siatkówkę niż ganiając po sklepach czy czytając czy rurki są "jazzy" czy nie...
I nie mam tu na celu kogokolwiek obrażać czy oceniać, ale jeśli pyta się o opinię na forum to trzeba się liczyć z odmiennymi poglądami- podziękować za wyrazenie zdania i tyle, pozdrawiam

karma.coma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-18, 20:19   #115
dino989
Raczkowanie

Warto zauważyć że spodnie to typowo męska część ubiory , kobiety nam je podkradły i z tego co wiem to nie spodnie świadczą o męskości faceta tylko sposób jego zachowania i podejście do życia. Wiadomo że niektórzy przesadzają z pedelską modą ale pedalskim można być również bez rurek.
spytajcie się swoich rodziców jakie kiedys spodnie nosili faceci jak pierwsze dzinsy były, wtedy właśnie popularne były rurki a teraz moda powraca. Dziewczyny wtedy na to "leciały" A fakt jest że mieszkamy w kraju w którym wszystkim ludzą. wszystko kojarzy się z pedalstwem. Jak gośc jest zniewieściały to z raczej nie jest dobrze ale nie popadajmy w skrajności.
dino989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-18, 20:44   #116
*Antoinette*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotka Pokaż wiadomość
Kurcze ciezko mi uwierzyc w to co czytam , moze dlatego ze jestem z warszawy i zasadniczo to w ciagu ostatniego roku prawie wszyscy wylansowani chlopcy zaczeli nosic rurki i ogolnie nie jest to zaden wyraz odwagi tylko popUlarny trend, a czym zainspirowany- to jak zwykle z poczatku artystyczni indie skinny boye sluchajacy niezaleznej muzyki a reszta nasladuje, tak jest zawsze.
Mnie to osobiscie cieszy bo niedbali skinny chlopcy w tshirtach sa uroczy, a faceci w troche szerszych rurkach np do koszuli wydaja mi sie baaardzo sexy.Mescy jak najbardziej!W ogole uwielbiam taki styl troche indie rockowy u facetow albo retro dandysowy , polaczony z waskimi spodniami(w stylu dior homme FW 07/08 albo victor&rolf cudowne),no nie moge sie nie odwrocic na ulicy i jeszcze jak ma poczochrane wlosy opadajace na twarz ach och <3
Mam podobne zdanie, lekko dziwi mnie taka dyskusja, bo nieraz na ulicy widuję facetów w rurkach, mniej lub bardziej obcisłych, i już się do tego przyzwyczaiłam.
Podoba mi się styl, który opisała PannaMigotka i zupełnie nie mam nic przeciwko facetom w rurkach, jeżeli potrafią je nosić Spodnie jak spodnie, nie sądzę, aby były niemęskie.

*Antoinette* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-18, 21:20   #117
panterka214
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez robert89 Pokaż wiadomość
Drogie kobietki

tak jak ktoś wczesniej zauwazyl oficerki to typowo męskie buty ,więc jak narazie to moda kobieca czerpie z męskiej...poaza tym może tu chodzi o stereotyp faceta, który nie może wyglądac lepiej od was i miec szczuplejszych nog smieje sie....ale tak na powaznie jakos nie lubie facetów w spodniach które mu wiszą wszedzie i wygląda jak w worku owszem jesli nie ma figury ok...ale jesli ma to czemu to ukrywa nie rozumiem...<lol2>
nooo.... facet w bryczesach i oficerkach super ale raczej w stajni :P
panterka214 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-18, 21:23   #118
lilith1234
Rozeznanie

GG do lilith1234

kurde do mnei to jakos nie przemawia - zreszta ogolnie rury do mnie nie przemawiaja

pani rusycystka
teraz też pani żona

czyli BIOCHEMIA WCIAGA

lilith1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-19, 17:23   #119
natka321
Przyczajenie

GG do natka321

przyznam szczerze, że przy niektórych postach
dziewczyny wywołały u mnie jedynie ironiczny uśmiech

1: wcześniej jakaś dziewczyna pisała,
że dla niej chłopaki mogą nawet się malować,
skoro to jest modne.
eee, sory, ale makijaż jest modny u kobiet,
a nie mężczyzn.
no chyba, że jest mowa o emo,
ale to już inna sprawa.
nie każdy kto nosi rurki jest emo.

jest moda DAMSKA i jest moda MĘSKA.
odróżniajcie te dwa fakty.

2: jeszcze wcześniej ktoś przytoczył
zdjęcia chłopaków w rurkach
i tam pojawił się także jeden chłopak
ubrany w fioletową tunikę, rurki, etc.
nie no, wielki szacun dla osoby, która to wstawiła.
stwierdzam, że nie potrafi czytać,
bo tam obok w opisie tego gościa,
jest napisane, że jest... gejem.
więc nie powinnyście się dziwić,
że tak jest ubrany.

3: trzymając się głównego tematu.
mi chłopaki z rurkach bardzo się podobają.
nawet niekoniecznie czarnych.
mogą być i czerwone, fioletowe, zielone.
a nawet i różowe.
uwielbiam styl indie, electro,
więc to zrozumiałe.

4: nie piszcie zaraz,
że każdy ma prawo napisać swoje zdanie,
że nie powinnam się czepiać, itd.,
bo ja po prostu sprostowałam wasze wypowiedzi.
chociaż i tak powinnam sprostować ich dużo więcej...
poza tym: jeżeli wypowiada się ktoś na temat
o którym nie ma zielonego pojęcia
powinien się liczyć z tym, że może wywołać jedynie śmiech.

pozdrawiam, n.
natka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-19, 18:03   #120
Lotusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natka321 Pokaż wiadomość
przyznam szczerze, że przy niektórych postach
dziewczyny wywołały u mnie jedynie ironiczny uśmiech

1: wcześniej jakaś dziewczyna pisała,
że dla niej chłopaki mogą nawet się malować,
skoro to jest modne.
eee, sory, ale makijaż jest modny u kobiet,
a nie mężczyzn.
no chyba, że jest mowa o emo,
ale to już inna sprawa.
nie każdy kto nosi rurki jest emo.

jest moda DAMSKA i jest moda MĘSKA.
odróżniajcie te dwa fakty.

2: jeszcze wcześniej ktoś przytoczył
zdjęcia chłopaków w rurkach
i tam pojawił się także jeden chłopak
ubrany w fioletową tunikę, rurki, etc.
nie no, wielki szacun dla osoby, która to wstawiła.
stwierdzam, że nie potrafi czytać,
bo tam obok w opisie tego gościa,
jest napisane, że jest... gejem.
więc nie powinnyście się dziwić,
że tak jest ubrany.

3: trzymając się głównego tematu.
mi chłopaki z rurkach bardzo się podobają.
nawet niekoniecznie czarnych.
mogą być i czerwone, fioletowe, zielone.
a nawet i różowe.
uwielbiam styl indie, electro,
więc to zrozumiałe.

4: nie piszcie zaraz,
że każdy ma prawo napisać swoje zdanie,
że nie powinnam się czepiać, itd.,
bo ja po prostu sprostowałam wasze wypowiedzi.
chociaż i tak powinnam sprostować ich dużo więcej...
poza tym: jeżeli wypowiada się ktoś na temat
o którym nie ma zielonego pojęcia
powinien się liczyć z tym, że może wywołać jedynie śmiech.

pozdrawiam, n.

Otoz to ja jestem ta osoba, ktora zalaczyla zdjecia chlopakow w rurkach, i nie widze zwiazku noszenia rurek (fioletowej tuniki) do bycia gejem? czyli ze niby gej moze? przeciez to tez facet? nie myl tego z transwestyta.

A poza tym to kim Ty jeses ze osmielasz sie prostowac nasze wypowiedzi???
Kazda z nas napisala swoj punkt widzenia na dany temat.
Nie wiem co wywolalo twoj smiech? Czy trzeba miec skonczone jakies studia, kursy, aby moc sie wypowiedziec czy mi sie podoba czy nie facet w rurkach???

Ślepa jestem. Oślepiona majem.
Nic nie wiem, prócz, że pachną bzy.
I ustami tylko poznaję,
żeś ty nie ty...
"Ślepa" Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
Lotusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości