|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
hehe
a teraz siedzę i sobie czekam, aż TZ zadzwoni
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze piszcie cos
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już lecę, jedziemy z Tz na zakupy do Tesco
![]() strzele jeszcze sobie make-up i w droge ![]() Miłego wieczoru dziewczyny
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
ale ci dobrze
a ja nie wiem kiedy sie zobacze z moim TZ
|
|
|
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
To ja cos napisze, RATUJCIE MNIE!!
Ostatnio mam jakas faze, ciagle chodze wkurzona i mojemu sie obrywa za wszystko i za nic. Chyba powinnam brc jakies uspokajacze bo normalnie dostaje furii, ostatnio za to ze wypalil 1 papierosa (wie, ze nie lubie). Normalnie myslalam ze go zabije albo co najmniej wywale za dzrwi ;( dziewczyny, ja sama siebie nie poznaje pozniej wszystko ze mnie schodzi i sie dziwie ze sie tak wkur**** . Co mam robic?????
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez tak czasami mam. nie wiem czemu. najchetniej bym sie na kims wyzyła
|
|
|
|
#3937 |
|
*sportaddict*
|
Apolonio, oddychaj, czasem się nakładają na siebie różne czynniki i tak się to kończy
![]() Np. ja jakiś czas temu miałam problemy z praca+sajgon w szkole+irytujących ex-znajomych i skrupiło się na biednym Tżcie, którego prawie wywaliłam za drzwi za to, że zjadł mojego cukierka O.O Na szczęście to jest fantastyczny facet i nie dość, że się nie obrazil, to jeszcze utulił i okazał miłość i dopiero to otworzyło mi oczy i oczywiście go przeprosiłam -.-Na Twoim mcu powiedziałabym Tżtowi, że nie wiesz co się z Tobą dzieje i żeby się nie gniewał, bla bla
|
|
|
|
#3938 |
|
Gość
|
Dziewczyny czy Wam tez się robią takie białe bolące plamki na dziąsłach? To jest tak cholernie drażniące i bolące, że mnie jakaś nerwica przez to łapie, ciągle poddenerwowana chodzę ;/
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... nawet nie miałam czasu przeczytać co tam naskrobałyście przez cały czas, bo długo mnie nie było. Byłam z TŻ na weekend w Krakowie (taki dostałam prezencik z okazji rocznicy i mojej obrony pracy mgr
) i wyobraźcie sobie Dziewczyny, że mój TŻ mi się oświadczył właśnie w Krakowie. W związku z tym od soboty jestem przeszczęśliwą narzeczoną Przepraszam, że się tak Wam tu gadam, chociaż rzadko tu bywam...ale mam silną potrzebę chwalenia się tym ![]() Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-14 o 02:53 Powód: proszę edytować swoje posty! |
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaa..... gratulacje
nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze |
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Madzialenka zobaczysz...Ty też się doczekasz
![]() ale jestem szczęśliwa |
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo widze z TZ na tym bardzo zalezy ale miła taka niespodzianka co nie?? Bo nie wiedziałas ze ma ci sie oświadczyc |
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
ButterBear gorace gratulacje
a ja wlasnie wrocilam. wkurzylam sie na TZ bo on mi dzis z tekstem ze jemu sie tak zdawalo ze dzis szewc zamkniety i o ta zabawke dla malego. troche go zjechalam, nie odzywalismy sie ale w koncu z zartem mowie: no przytulil bys zlosnine. no i mnie ukochal i juz jest dobrze ![]() urodziny yez znosne. tylko jak moglam sie spodziewac mlody tylko ze mna chcial sie bawic. tak po mnie skakal ze co i raz mi gdzies dowalil, a to noga, a to glowa. tylko ja to bardziej odczulam-chyba bede miala siniaka na szczece, troche bolizerwalismy sie po jakims czasie z TZ, poszlismy na spacer. i bylo tak super,jak bylismy w parku to taki gruby snieg sie rozpadal. tak wspaniale sie czulam
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
oj to fajnie, ze tak miło spędziliście wieczór
![]() a co do sniegu to u mnie temeretura na + i nawet jak cos małego poadało to zanim spadło na ziemie juz było deszczem
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co...trochę się spodziewałam, że to nastąpi za niedługo. Myślałam jednak, że jeszcze trochę poczeka... cos mówił, że ma plan i nie chce go już zmieniać... i że jeszcze trochę będę musiała poczekać... Poza tym myślałam, że skoro sie wykosztował na ten Kraków, to już na pierscionek nie będzie miał za dużo kasy...a jednak sie okazało, że zbierał już jakiś czas...bo miał jeden konkretny upatrzony i zależało mu, żeby go kupić a potem się jeszcze okazało, że wszyscy moi znajomi i przyjaciele wiedzieli i nikt nie szepnął ani słówka... chociaż to fajnie, bo była niespodzianka większa... hehe... więc jak po wszystkim wymyślałam komu by powiedzieć, to mój TŻ tylko mówił 'on już wie', 'ona też już wie' heheheh.... ![]() Dzięki Sanetka Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-14 o 02:55 Powód: proszę edytować swoje posty! |
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
oj to wspaniale. Powiem ci ze własnie taka niespodzankę bym chciała. tzn, ze ja nic nie bede wiedziała, ze TZ sam wszytsko zaplanuje itp
|
|
|
|
#3947 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
zycze Wam, zebyscie byli bardzoo szczesliwi ![]()
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Butter Bear gratulacje
no to Ci Tz zrobił podwójną niespodziankę Oczywiscie czekamy na zdjęcie pierścionka
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miło jest czytac o szczęsciu innych dobrze, ze sie chwalisz, bo miło jest widzieć radośc innych par Życzę duzo szczęścia i pięknego ślubu I powtórzę za Natali - czekamy na foto pierścionka
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny, to na prawdę miłe z Waszej strony
![]() a zdjęcie pierścionka mam oczywiście gotowe do pokazywania hihihi ... więc wklejam
|
|
|
|
#3951 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() heh. Cytat:
![]() no i przyłączam się do gratulacji dla koleżanki ButterBear
|
|
#3952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To afty. Możesz kupić jakiś aftin albo smarować ją wodnym roztworem fioletu gencjanowage, i łykać kompleks witaminy B. Jednak tak naprawdę to samo zniknie po jakimś tygodniu. Też obecnie przez to przechodzę. Najczęściej przypałętują się, gdy mam osłabiony organizm. Cytat:
![]() ale pozytywny oczywiście.
|
|
#3953 |
|
Gość
|
Butter Bear, no proszę, w kolejna wizażanka się doczekała
Serdecznie gratuluje i życzę Ci wszystkiego najlepszego i owocnych przygotowań ;p A pierścionek śliczny! A można wiedzieć jaki staż związku macie?Dziękuję dziewczyny za rady
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny
|
|
|
#3955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako, że mam dość tłuściutkie paluszki (rozmiar 16), to bardziej ozdobny i grubszy wyglądałby nieładnie.A staż mamy może nie za długi, bo jesteśmy ze sobą rok i miesiąc, ale znamy się dłużej, chyba ze 3 lata. Chociaż właściwie po jakichś 3, 4 miesiącach bycia razem wiedziałam, że to 'to' ![]() echhhh... ale dziwnie...ciężko mi się przyzwyczaić do myśli, że mam narzeczonego ![]() Cytat:
ok, chyba zmykam spać... bo w końcu jutro do pracy... dobranoc i dzięki raz jeszcze
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-14 o 02:55 Powód: proszę edytować swoje posty! |
||
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubię tę wieczorną ciszę. mam wtedy chwilę, by wszystko nadrobić..by przeczytać, by pomyśleć. taka chwila relaksu przed zaśnięciem i pracą bądź szkołą..
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() a ja juz sobie wstałam. leże jeszcze pod kołderką, za oknem pierwszy snieg
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry. |
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj jak fajnie. ale ja o tej godzinie to juz spałam
ostatnio jestem tak zmeczona, ze non stop bym spała
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrecz przeciwnie-spac nie moge. usypiam o 2-3 i wstaje rano normlanie. cos mnie glowa boli od rana.
u nas tez bialo ale nie cieszy mnie to bo musze isc na maisto a plucha na ulicach
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

i dopiero to otworzyło mi oczy i oczywiście go przeprosiłam -.-