|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
a ja za to zasypiam ok 22 i budze sie po 6 rano
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idziemy spać ok 24, a wstajemy o 4:30 ![]() I w sumie nie jestem ani zmęczona ani śpiąca
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak sie obudze przed 7 to jestem niewyspana
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
kazdy organizm inaczej. ja mialam taki okres ze spalam po 10-12 godzin.
a teraz wlasnie spie po 5-6 i tez jest dobrze. i lepiej mi sie wstaje jak budze sie ok 7 niz pozniej
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
taka pogoda ze az chce sie leżeć w łózeczki i do kogos przytulac.. a ja nie wiem kiedy tego swojego TZ zobacze
może dopiero na swieta czyli 20 grudnia czyli za 36 dni
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. jedz do niego albo zadzwon zeby przyjechal do ciebie na weekend i zadnych tlumaczen ze pracuje, nie ma czasu itp. dla kochanej osoby zawsze powinien sie znalezc.a my dzis na skupienie do Kosciola a na noc do TZa-trzeba sie naprzytulac
|
|
#3967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Współczuję Ci bardzo i aby Ci szybciutko czas zleciał. |
||
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ze TZ pracuje codziennie od 8-18.00 a w soboty od 8-150.. poza tym ma studium jeszcze praktycznie w kazdy weekend i praktyki do odbycia
wiec to nie ejst takie prosteja tez mam duzo zajęć oprocz pracy mgr - ktora moglabym i w do ku pisac mam duzo prac zaliczeniowych w parach do pisania i dlatego musze zostac wogole mnie to wkurza ze to 5 rok a zajęc tyle mamy egzaminy i prace zaliczeniowe do pisania a czas na prace mgr to chyba tylko [po nocach
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
dla chcacego nic trudnego
przeciez nie macie calej polski do zjechania. nic mi nie mowcie o nauce, jeszcze nie zaczelam a niedlugo zjazd. jak ja bym juz chciala konczyc a to nawet nie polmetek...
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
ach... jak cos to jakos wytrzymam te 5 tygodni :/
Edit: koleżanka własnie mi napisała, ze bedzie dopiero ok 11 bo ona prosto z dworca i musi zajechac na stancje rzeczy zostawić...wiec mam 2 godzinki wolnego Może prace mgr by wypadało ruszyc?? |
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie..ja tak z TZ gadalam wczoraj ze to chyba z nami jakies przeznaczenie bylo.
akurat jak sie wyprowadzil to sie do niego odezwalam. i zalapalam na stary numer bo tydzien pozniej go zmienil. wiedzialam tylko ze jest ode mnie z miasta, a gdzie sie wyprowadzil to juz nie.on mial isc do wojska zawodowo ale cos go powstrzymalo. ja znow jak zaczelismy spotykac sie (jeszcze przyjacielsko) dostalam pismo ze przyjeli mnie na uczelnie do Lodzi wiec tam bym sie wyprowadzila. ale nie zdecydowalam sie. qrcze jak by tak pomyslec to duzo zbiegow okolicznosci bylo...
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z moim TZ chodzilam do jednej klasy w liceum
|
|
|
|
#3973 |
|
*sportaddict*
|
Dzień dobry moje drogie
![]() Wspolczuje, Madziu ![]() Napewno nie da sie nic zrobic, zebyscie sie spotkali w miedzyczasie? |
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko się przywitać - czasu na pisanie i czytanie brak
![]() ale widzę, że hihi odzyskała twarz!!!
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieje, ze jakis jeden weekend (sobota -niedziela) sie uda załatwić. musi pogadac w pracy... |
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Butter gratulacje
.
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Panie
![]() Madzialenko, moze uda Wam sie wczesniej spotka A poki co maile i telefony/slodkie smski i takie tam/ Sanetko: Widocznie tak chcial los ![]() Najwazniejsze ze jestescie razem Ps. Ja dzisiaj nie mam sily pisac tak mnie gardlo boli, Misiek kupil mi do ssania tabsy i biore w pracy A jeszcze dzis proba Jakos dam radeWiec dzis bede sie troszke mniej udzielac na naszym watku, ale mysle o was cieplutko i pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
mój TZ ma duzo zajęc w pracy i nie ma czasu nawet na eska odpisac
telefon jak zwykle odklada, aby mu gdzies nie wypadł i lata... dopiero po pracy wieczorkiem do mnie dzwoni
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam te pierwsze dni po zaręczynach- były bardzo magiczne... Gratuluję. [quote=hihi;5780052]My wczoraj z Mężem wieczorem, jak tak cichutko było, śnieg delikatnie padał, bez wiatru o godzinie 23 poszliśmy na spacer ![]() quote] Wspaniale, u mnie jeszcze śnieg nie padał...wcale z tego powodu nie płaczę, bo nie lubię ,,pluchy" i przemakających kozaków ale spacery po świeżym śniegu uwielbiam ![]() Ja też lubie patrzeć na tą usmiechniętą buźkę. Czy to naprawdę Ty? |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo zdrowia Sanetko ja też wierzę w przeznaczenie. Ja mojego poznałam na dyskotece. Pierwszy raz tam poszłam, a mój TŻ podobno tego wieczoru nie chciał tam iść z kolegami, ale go wyciągnęli. Oni wrócili sami a my razem i tak już zostało...
|
|
|
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie gold-fish nie te ![]() [quote=ButterBear;5777604]Dziewczyny... nawet nie miałam czasu przeczytać co tam naskrobałyście przez cały czas, bo długo mnie nie było. Byłam z TŻ na weekend w Krakowie (taki dostałam prezencik z okazji rocznicy i mojej obrony pracy mgr ) i wyobraźcie sobie Dziewczyny, że mój TŻ mi się oświadczył właśnie w Krakowie. W związku z tym od soboty jestem przeszczęśliwą narzeczoną Przepraszam, że się tak Wam tu gadam, chociaż rzadko tu bywam...ale mam silną potrzebę chwalenia się tym ![]() /quote] GRATULAJCJE Witamy kolejną szczęsliwa narzeczoną Cytat:
Na szczęście dla nas, juz wkrótce będziemy się bawić na naszym weselu ![]() A ten klub jest naszym kultowym miejscem od wtedy, chodzimy tam bardzo często i mamy tam mnóstwo znajomych ![]() A w ogóle to DZIEŃ DOBRY ![]() WYBACZCIE ale coś pochrzaniłam z cytowaniem, z pośpiechu...znowu mam full pracy
|
||
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe, a co? Nie wierzysz?
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to faktycznie, wtych samych okolicznościach poznałyśmyTŻ-tów. Ale my już tam praktycznie nie chodzimy, bo mój TŻ mówi, ze już się wyszalał za młodu czyli 4 lata temu
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię Tojego Ava. lepiej mi pasuje niż ten misiek. Bo Ty jesteś taka konkretną babeczką, z własnym zdaniem a ten miś taki łagodny.... A na tym zdjęciu masz własnie takiego power-a do życia
|
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ze mu głupie pomysły nie będą przychodzić do głowy, że dojrzał do małżeństwa itp. ![]() A co do szaleństwa w sensie tanecznym czy imprezowym to my idealnie dobralismy się - uwielbiamy tańczyć i ja osobiście nie wyobrażam sobie, aby przyszedł taki czas- ze powiem sobie- juz się wytańczyłam Taniec to nasza miłość, poza tym my w tańcu się poznalismy, właśnie na parkiecie zwróciliśmy na siebie uwagę więc magia dalej działa |
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pokazywałam jakiś czas temu, w poprzedniej częsci wątku razem z Męzem zdjęcie, a tutaj Was już nie chciałam zamęczać, bo w końcu nie każdy musi mieć ochotę mnie oglądać |
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Czy sądzicie podobnie jak ja, że ślub i wesele w listopadzie to akt dużej desperacji ????
![]() No, normalnie ciężko mi uwierzyć, że dla kogoś to no problem, patrzę na aurę....zimno, brzydko, a slub ma byc o 17 więc to jest juz zupełnie ciemno ![]() Ja jakoś nie wyobrażam sobie, abym bez żadnego przymusu ani koniecznych okoliczności musiała własnie w listopadzie ślubować
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Idziemy spać ok 24, a wstajemy o 4:30 
. jedz do niego albo zadzwon zeby przyjechal do ciebie na weekend

przeciez nie macie calej polski do zjechania. nic mi nie mowcie o nauce, jeszcze nie zaczelam a niedlugo zjazd. jak ja bym juz chciala konczyc a to nawet nie polmetek...

Jakos dam rade