|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wpadki "fryzurowe" gwiazd;)
Boshe przerazajace jest to zdjecie Britney z brzuchalkiem i fajką.. nienawidze jak kobitka w ciazy pali .. zabic tylko takie !!
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle że czesc z tych zdjec jest przesadzona
np. Paris w warkoczykach (pare stron wczesniej) ja nie zaliczylabym jej fryzury do kategorii "wpadki" zwlaszcza ze wydaje mi sie ze ona nie chodzi tak na codzien o czym swiadczy ta zlota sukieneczka i zlote rekawiczki do kompletu Podobnie ostatnie zdjecie Kylie. Sadze ze to nie odrosty tylko poprostu tak ufarbowane wlosy bo chyba aż tak bardzo by sie nie zaniedbała i niewychodowala odrostów na prawie calej dlugosci wlosow
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
widzę że coś zamarł wątek... nie wolno mu...
![]() 1. "jaka ze mnie słodka lalunia" 2. obrzydliwa tapira Joanny w wykonaniu Jagi H. (pewnie kosztowała z 1000 zł 3. afro w blond wykonaniu - porażka 4. Pewnie nie wiecie że to Alicia Silverstone - nikt już o niej nie pamięta więc pozwoliła sobie na "małe" zaniedbanie. ![]() 5. Krycha chyba zawsze marzyła o tym by być Mulatką, czego dowodzi kolejna fryzura ![]() 6. Mam nadzieję że to peruka...
|
|
|
|
|
#154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I to mi się podoba: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4065340 ale nie z tymi ciuchami. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

(10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg

np. Paris w warkoczykach (pare stron wczesniej)
ja nie zaliczylabym jej fryzury do kategorii "wpadki" zwlaszcza ze wydaje mi sie ze ona nie chodzi tak na codzien o czym swiadczy ta zlota sukieneczka i zlote rekawiczki do kompletu

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)