|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
![]() TZ uparł się, ze chce nadac dwa imiona. |
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie wszystkie brzuchole śliczne.... Nie mogę się napatrzeć
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już odbiorę mój nowy tel ze sklepu.
W załaczeniu 16+2 (dziś 19+6) Edytowane przez zonamojegomeza Czas edycji: 2016-03-24 o 13:25 |
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kuzynka nazwała synka Olivier i bardzo mi się to imię podoba Ok Super brzusio! Kurde wszystkie brzuszki mi się podobają
Edytowane przez tija93 Czas edycji: 2016-03-24 o 13:26 |
|
|
|
|
#755 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam dokładnie tak samo!chcialabym pierwsza a nie ostatnia ja nawet nie mam wrażenia ze cos sie przelewa czy jakies drgnienia sa, a czasem tak leżę i do niego mowie i czekam zeby cos sie ruszyło ![]() Piękne brzuszki dziewczyny! U wszytakich juz zaczyna byc widac bobasy <3 |
||
|
|
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wizytę mam jutro, ale mąż ma wolne to wam wrzucę w przyszłym tygodniu Cytat:
Cytat:
jak na 16tydz to pokaźny..superowy |
|||
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Między innymi nie podobał mu sie Oliwier, Konrad i wszystkie typowe staropolskie imiona typu Mietek czy Stanisław. Cięzko go zadowolić dlatego juz wiem, ze to bedzie ciezkie zadanie ![]() W koncu to jego pierworodny wiec musi mu sie podobać ![]() Pewnie sie pokłócimy i wyjdzie na moje |
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I za wizyte! Cytat:
Skąd ja to znam
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz kiedys pisałam, ale podoba mi sie Maksym, Maksymilian, Aleksander, Gabriel, Seweryn, Nikodem, Igor. Moze Ksawery, Tomek. TZtwoi nie podoba sie Nikodem bo kojarzy mu sie z Dyzmą Zawsze znajdzie jakies "ale". |
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#763 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U nas moje wymarzone dawno temu imiona dla dzieci odpadły po ślubie, bo żeńskie nie pasuje do nazwiska, a męskie jest zajęte już przez teścia. Nie mieliśmy problemu z wymyśleniem imienia dla chłopca, ale dla dziewczynki to była jakaś masakra (problem z nazwiskiem + skojarzenia z moimi nielubianymi koleżankami ), więc ja mam nadzieję, że Artur zostanie Arturem. ![]() Cytat:
![]() I Twój też śliczniasty. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam się za odgruzowanie pokoju młodej. Tych zabaweczek jest tam pierdyliard Worek już wyrzuciłam, teraz chwila odpoczynku i muszę wrócić i skonczyć co zaczęłam ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Super ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Fajny brzunio Talantea ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Super ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
u nas na pewno będzie jedno imię ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() Moja córka 4 dni była bezimienna bo nie mogliśmy się zdecydować na imię |
|||
|
|
|
#765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
Wow!!!! ile brzuszków!!!! Wszystkie piękne
Tija a ty na pewno jesteś w ciąży? Jak sie Kubuś tam mieści? ![]() Talantea najbliżej mi do ciebie, tylko u mnie to warstwa tłuszczowa sie tak hmmmm "podniosła" Ogólnie znajomi, rodzina gdyby nie wiedzieli ze jestem w ciąży nie zauważyliby róznicy...Zobaczcie dziewczyny jak duże są miedzy nami róznice choćby właśnie w brzuszkach. Co jeden to inny - wiem, wiem ze wiek ciąży predyspozycje, styl życia - ale potraktujmy to tak samo jak poród, każda jest inna, potrzebuje czegoś innego lub po prostu nie ma innego wyjścia i akceptujmy to i nie krytykujmy Dopijam kawke dziewczyny lece po męza do pracy (jak ja dawno nie prowadziłam auta!) i jedziemy na zakupy swiąteczne. Standardowo przygotowuję świeconkę na 2 koszyczki (2 domy), 2 placki, 2 sałatki i jajka faszerowane (bo któraś tu pisała i mi narobiła ochoty). Taki plan! |
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jest! Każda ciąża inna, każdy poród inny i w sumie to jest niesamowite Pochwal się swoim
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sobie naciagne brzuch do góry to wtedy widac dokladnie jaki jest Tak samo jak załoze leginsy czy jeansy ciazowe to sie ladnie zaokrągla. Bez niczego jest taki oklapły dlatego nie pokazuje zdjec golego brzucha bo bym was tylko zniesmaczyła. zazdroszczę szczupłym mamusiom
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma opcji, wstydze sie strasznie, i ogólnie nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Zazdroszcze wam opietych koszulek i jeansów, ja kupiłam niewiele ciuchów zeby mieć w ciązy, ale to co kupiłam jest luzne i workowate. Hmmm "rozlałam" się, nie mam ładnego kształtnego brzuszka tylko taka opone (nie oponke) No ale jak sie jest otyłym to czego sie spodziewać.I juz myśle, że musze pożyczyc od siory płyty Ewki Ch. po porodzie. Edytowane przez LunaLov Czas edycji: 2016-03-24 o 14:50 |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego wstawiam zdjecia bez gołego brzucha.
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie to się śmiać z czyjejś pupy?
Ooj wyobraziłam sobie ![]() Cytat:
|
|
#776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, umieram dziś na ból pleców. Nawet nie kręgosłupa, a całych pleców
wczoraj tż miał wolne,wysłałam go na spacer z synem i wzięłam się za sprzątanie, potem obiad, wizyta u lekarza, chyba mam jakieś przeciążenie. Nie mogę się ułożyć w żadnej pozycji, w każdej boli jak cholera. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Co do wagi to mam +7 niestety, ale staram się tym nie martwić, bo to jednak dwójka dzieci. Z synkiem tyłam ok 1 kg na miesiąc, teraz niestety szybciej i więcej. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie chwilę a tu już nowy wątek...
Nie zaglądałam bo moja córa znowu złapała jakiegoś wirusa (wymioty, biegunka), na dodatek ja też się od niej zaraziłam, wczoraj dosłownie ścięło mnie z nóg.... . Wczoraj byłam u ginki ale wygląda na to, że mamy wstydnisia/się - trzymał/a kurczowo nóżki i za nic nie chciał/a się pokazać. No cóż, musimy się uzbroić w cierpliwość. Daleko u Was Święta dziewczyny? Ja przez te wirusy jeszcze nic nie ogarnęłam...
|
#780 | ||
|
Rozeznanie
|
Ale piękne brzuszki! Wszystkie
![]() Cytat:
I potem wymyślanie do czego się to imię rymuje, żeby przypadkiem nie było jak wyzywać. A ja jestem zdania, że jak dzieci w przedszkolu czy później będą chciały się poprzezywać to i tak nie będzie miało znaczenia które jak ma na imię Cytat:
Mam zdecydowanie za dużo rzeczy w domu, czasem odnoszę wrażenie że jakby połowa z nich nagle znikła to bym nawet nie zauważyła :P No i trzeba zrobić miejsce na dziecięce przedmioty - trochę tego będzie ![]() Pochwalę Wam się, że w końcu dostałam wyniki podwójnego testu papp-a (krew była pobierana 19 lutego!). Wkurzyłam się bo w medicoverze mieli tylko wyniki krwi, a nie było korelacji z USG. No i dziś magicznie "właśnie co" przyszły Nie wiem czy tak naprawdę jest, czy to wynik moich wczorajszych telefonów, ale są - to najważniejsze I co jeszcze ważniejsze, wszelkie prawdopodobieństwa wad genetycznych spadły jeszcze bardziej niż po samym usg. Czyli nie mamy czym się martwić
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Chcecie jakieś międzynarodowe imię by wszędzie pasowało?

klask i:
Moja kuzynka nazwała synka Olivier i bardzo mi się to imię podoba
ja nawet nie mam wrażenia ze cos sie przelewa czy jakies drgnienia sa, a czasem tak leżę i do niego mowie i czekam zeby cos sie ruszyło
Kiedy masz wizytę? Dzisiaj?

za wizyte! 

spróbuj pić więcej wody, mi to bardzo pomogło..czytałam,że i więzadła i plecy, biodra mogą boleć przy zbyt małej ilosci wody, a to może dawać efekt w postaci bólu brzucha
No ale jak sie jest otyłym to czego sie spodziewać.