Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-15, 11:59   #4141
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Witajcie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
[/b]
Natalii bardzo ciekawy horoskop partnerski , czy rzeczywiście tak z Wami jest? Zazdrość w Waszym związku nie występuje???
I taka niezależność , że razem ale i kazdy osobno ma swój indywidualny świat ???
Powiem tak, ze ten horoskop pasuje do nas jak ulał!
Bardzo sobie cenię niezaleznośc, cenię sobie to że w każdej chwili moge zrobić to co mi przyjedzie na mysl, Tż też taki jest Zadne z naś nie lubi jak go ogranicza bo kazde z nas ustala swoja granice, które druga osoba akceptuje.
Mamy wspólny świat, plany, sprawy ale każde z nas ma też swój odrębny świat. Dajemy sobie dużo wolności, dużo swobody przez to zazdrośc w naszym związku nie istnieje (ale wtedy gdy żadne z nas nie przekracza pewnych granic). Dlatego obdażamy sie ogromnym zaufaniem.
Uwielbiamy spedzac ze sobą czas, ale cenimy sobie chwile spędzone samotnie, czy w towarzystwie innych. Potrzebujemy tego jak powietrza.
Jesli którekolwiek z nas odebrałoby niezaleznośc, wolnośc wyboru drugiej osobie to już by było po zwiąku.
Czytałąm gdzieś że nikt nie zrozumie, nie zaakceptuje "dziwnej" natury Wodnika jak drugi Wodnik i ja się z tym zgadzam
Cytat:
Ja już odliczam godziny do wesela sobotniego, jakaś nieuzasadniona panika mi się wdarła ....nie wiem o co chodzi ??? Chyba o to świadkowanie
Chyba jesteś przejęta swoją rolą Razem z Tz bedziecie świadkować?? Bo jesli tak to wszystko jasne, stres sie podawaja

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
każdym razie i jesli sami tam nie jadą to udostępniają co nam dowolnie.
Z daleka od ludzi, samochodów i... sklepów w lesie po prostu obok jeziora, a zimą, jak śnieg będzie, to pięęęęknie tam jest. I naprawdę można wypocząć.
przyda sie wam taki odpoczynek, nabierzecie sił, nacieszycie się sobą, zregenrujecie siły.

Cytat:
Własnie napisał mi, że do dzisiaj jestem dla niego zagadką, tajemnicą i codziennym zaskoczeniem, a jakżdy poranek ze mną sprawia, że dzien jest małym cudem Prawie się poryczałam
Też bym sie poryczała na takie słowa Romantyk z Twojego małżonka że hoho....
Wie jak zadziałac na swoja zonkę

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
od arana wydzwaniamy z TZ po ogloszeniahc o wynajmie- jakis wysyp sie zrobil.
Sanetko oby wam sie udało wynając w końcu to mieszkanie

Madzialenko ja się zgadzam z dziewczynami, dla chcącego nic trudnego. Nie rozumiem trochę Twojego podejścia i cięzko mi uwierzyc nie mogłabyś wygospodarowac czasu na spotkanie z Tz, tymbardziej że sama sobie możesz ustalić co, kiedy robisz. Dla mnie to nie pojete!
Jestem jak Dorinka, rzuciłąbym wszytsko, choćbym miała póżniej zaległosci po nocach nadrabiać to pojechałabym do Tż. Choć u nas taka sytuacja byłaby niemozliwa bo Tz wcześniej byłby u mnie

Pamiętam jak Tz był w sanatorium na 3 tyg..Był W Iwoniczu Zdroju, ja w tym czasie miałam zjazd w szkole jakies 150 km od Iwonicza. Tż potrafił wieczorem po zabiegach w sanatorium przyjechać do mnie do Rzeszowa tylko po to albo az po to żebyśmy mogli zobaczyc się całę 30 min!Po to żebyśmy mogli się przytulić, pocałowac, porozmawiać, pobyc ze sobą całe 30 min!!!

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:00   #4142
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hehe jakbym slyszala mojego TZ
zawsze mowi do mnie: i po co sie znowu nakrecasz?

heh wszystkie dziewczyny macie racje
ja zdaje sobie sprawe jakie bledy popelniam to chyba dobrze, staram sie to zmieniac
kurcze kocham go

przed chwila byl - przyjechal wziac busa od mojego taty i wiecie co? nawet nie powiedzial mi czesc ani pocaluj sie w dupe
zalatwil z ojcem i poszedlw sumie sie mu nie dziwie - powiedzialam do niego wczoraj bardzo brzydko, ponioslo mnie naprawde i nie wytzrymalam

zalatwil mi TZ karnet na fitnes i niedlugo zaczynam znowu chodzic - to jest dla mnie najlepsza odskocznia i cos co pozwala mi sie wyzyc fizycznie i emocjonalnie
Svinecko
Po pierwsze cwiczenia to swietna rzecz i daja duuuzo energiiWiec krok do przodu

Zrobil cos dla Ciebie.. chce zebys miala jakas odskocznie od wszystkich obowiazkow.. "zalatwil karnet na silownie"/ pomyslal o Tobie/

Przepraszam, ze pytam czy "przeklnelas"? slowa ktore wczoraj powiedzilas zabolaly go i pewnie dlatego dzis tez jeszcze bola i jest mu przykro.
Ale na pewno nie chcialas mu tego powiedziec bo wtedy przemawialy przez ciebie zlosc, gniew i rozgoryczenie. Wiec kiedy sie spotkacie, lub napisz mu smsa ze przepraszasz /jezeli czujesz oczywiscie ze to Twoja wina/i to wszystko..Na pewno zrozumie

Bardzo dobrze ze wiesz ze czasem zle postepujesz i chcesz to naprawicKazdy z Nas popelnia bledy i nie jest swiety Najwazniejsze zeby pracowac nad soba

I Twoj Tz tez musi pracowac nad sobai wtedy jestem pewna ze uda sie Wam we dwoje Wiesz ze go kochasz i on Ciebie na pewno tez

Ps. Co do ubran zgadzam sie z ta metoda o ktorej pisala Dorinka, i malymi kroczkamiIm jest czlowiek starszy to z wiekiem nabiera doswiadczenia prawda Dorinko??

Sanetko Na pewno cos znajdziecie i bedziecie mieli swoje gniazdko
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:06   #4143
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Svinecko
Po pierwsze cwiczenia to swietna rzecz i daja duuuzo energiiWiec krok do przodu

Zrobil cos dla Ciebie.. chce zebys miala jakas odskocznie od wszystkich obowiazkow.. "zalatwil karnet na silownie"/ pomyslal o Tobie/

Przepraszam, ze pytam czy "przeklnelas"? slowa ktore wczoraj powiedzilas zabolaly go i pewnie dlatego dzis tez jeszcze bola i jest mu przykro.
Ale na pewno nie chcialas mu tego powiedziec bo wtedy przemawialy przez ciebie zlosc, gniew i rozgoryczenie. Wiec kiedy sie spotkacie, lub napisz mu smsa ze przepraszasz /jezeli czujesz oczywiscie ze to Twoja wina/i to wszystko..Na pewno zrozumie

Bardzo dobrze ze wiesz ze czasem zle postepujesz i chcesz to naprawicKazdy z Nas popelnia bledy i nie jest swiety Najwazniejsze zeby pracowac nad soba

I Twoj Tz tez musi pracowac nad sobai wtedy jestem pewna ze uda sie Wam we dwoje Wiesz ze go kochasz i on Ciebie na pewno tez

Ps. Co do ubran zgadzam sie z ta metoda o ktorej pisala Dorinka, i malymi kroczkamiIm jest czlowiek starszy to z wiekiem nabiera doswiadczenia prawda Dorinko??

Sanetko Na pewno cos znajdziecie i bedziecie mieli swoje gniazdko

no wlasnie nie pomyslal o mnie - mam karnet bo blagalam go o to pol roku a on zawsze o tym zapominal albo nie mial czasu
a do tego nie jest potrzebny wysilek - wystarczy zadzwonic do kolegi

co do slow - tak przeklnelam i czuje sie z tym zle - nie powinnam
chce go przeprosic ale on powinien rowniez to zrobic a podejrzewam ze nawet nie wie za co jak zwykle dopoki mu tego nie uswiadomie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:09   #4144
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ale on w tej cholernej czapce wygladal jak kretyn za przeproszeniem.
nie pozwolilabym mu jej ubrac - taka jestem i tyle

uparciuch ze mnie

ale ja na przyklad jestem taka ze nie nosze rzeczy ktore jemu sie nie podobaja i robie wszystko zeby jemu sie podobac, zeby byc dla niego najpiekniejsza
i chcialabym zeby on robil tak samo, zeby chcial podobac sie mnie a nie innym skoro mnie kocha
a jak tak nie jest to ja oczywiscie mysle ze mnie nie kocha bo nie chce wygladac dla mnie ladnie
tylko oczywiscie dla innych dziewczyn - SCHIZA

i nie krzyczec wiem ze to moja glupia faza i debilne podejcie ale ja mam schize na punkcie innych dziewczyn i jestem chorobliwie zazdrosna i zdaje sobie z tego sprawe i probuje wyleczyc

chociaz wiem ze gdyby on pokazywal mi ze jestem najwazniejsza na swiecie tak jak ja bym chciala to bym w ogole nie byla zazdrosna bo bym byla pewna ze jestem najwspanialsza

i to nie jest z nieba wziete - kiedys tak bylo i tak sie czulam, i nie bylam zazdrosna o nawet najpiekniejsza kobiete swiata

gdyby nie bylo tak kiedys nie wymagalabym tego teraz
Ja mam inne podejście do ciuchów, mody, to moja pasja więc za przeproszeniem, co mój facet moze wiedzieć na ten temat On się nie interesuje, nie zna na trendach, tylko potrafi ocenić ale na podstawie tego co widział, co już zna.... Więc przy takim podejściu nigdy nie mogłabym wprowadzić nowego elementu do stroju, bo On ma podejście zachowawcze, raczej konserwatywne......
Wiem, że mnie kocha i że mu się podobam, niezaleznie od moich wybryków modowych, czasem go zaskakuję ale po dwóch latach uznał, że wszystko jest trafione i że w tym temacie to ja jestem GURU

Przyznam szczerze, ze mój Tż przeszedł zmianę wizerunku pod moim wpływem, ja tylko sugerowałam w czym go widzę, co można zmienić.
Ale decyzja wyszła od niego- powiedział O.K wchodzę w to I tak począwszy od fryzury aż po korektę designu
Teraz wygląda rewelacyjnie i co najważniejsze cieszy się z tego jak dziecko, jest mi wdzięczny za to, nigdy wcześniej nie miał takich doświadczen- a facet ma 32 lata I tak to oto kręci się sobie bata na doopę , bo teraz mam świadomość, że jeszcze bardziej podoba się kobietom

Cóż wybrał mnie i tego się trzymam, wiele z siebie daję dla związku ale nie oszaleję z zazdrości, nie będę schizowac, tak sobie obiecałam i daję radę (choć nigdy nie wyleczę się z zadrości w 100%)
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:09   #4145
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

w kazdym badz razie dziekuje bardzo dziewczyny ze zawsze moge znalezc w Was wsparcie

ja narazie lece do kolezanki pogadac

a Wy piszcie piszcie, opieprzajcie mnie za moja glupote - potrzebuje tego i pomaga mi to

jeszcze raz dzieki
papa
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:12   #4146
natali86
Zakorzenienie

Svinecko dziewczyny juz Ci poradziły co mogły i ja się z nimi zgadzam.
Dodam tylko że trzymam kciuki abyście poradzili sobie z waszymi prblemami

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Stary 2007-11-15, 12:15   #4147
vadi
*sportaddict*

Cytat:
i wlasnie on jest takim typem ktory uwaza ze tym okazuje mi milosc
jak sie czepiam ze nic dla mnie nie robi (w sensie zaskakiwania, gestow) to on mowi: jak to? ja wszystko robie dla Ciebie, zapieprzam zeby bylo nam kiedys lepiej, masz wszystko co chcesz

i nie moge mu przetlumaczyc ze nie o pieniadze tu chodzi
tylko o blachostki ktorymi pokazuje sie zalezy
bo wyciagnac kase z portfela jest latwo a trudniej jest wysilic sie i pomyslec co by sprawilo przyjemnosc drugiej osobie zeby poczula sie kims wyjatkowym

i chyba to jest sedno sprawy - JA CHCE SIE CZUC WYJATKOWA OSOBA DLA NIEGO przez caly czas - a on chyba nie umie tego okazac tak jak ja bym chciala
kochana, on jest TYPOWYM facetem, ktory okazuje milosc w sposob A, a Ty typowa kobieta, ktora okazuje milosc w sposob B. zamiast starac sie zrobic z niego kobiete, albo kogos kim nie jest, naucz sie odczytywac sygnaly, ktore Ci daje, odczytywac kod, w ktorym on po swojemu pokazuje, ze Cie kocha.
pamietaj tez, ze to, ze nie okazuje Ci uczucia ta, jak Ty bys chciala, nie znaczy jeszcze, ze nie kocha Cie najmocniej na swiecie. nie mozesz go zmusic do stania sie kims, kim nie jest, bo rozni sie do Twojego wyobrazenia idealnego romantyka, no Svinecko... milosc to tez kompromisy i akceptacja, nie zawsze ze strony mezczyzny.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:27   #4148
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
Witajcie

Powiem tak, ze ten horoskop pasuje do nas jak ulał!
Bardzo sobie cenię niezaleznośc, cenię sobie to że w każdej chwili moge zrobić to co mi przyjedzie na mysl, Tż też taki jest Zadne z naś nie lubi jak go ogranicza bo kazde z nas ustala swoja granice, które druga osoba akceptuje.
Mamy wspólny świat, plany, sprawy ale każde z nas ma też swój odrębny świat. Dajemy sobie dużo wolności, dużo swobody przez to zazdrośc w naszym związku nie istnieje (ale wtedy gdy żadne z nas nie przekracza pewnych granic). Dlatego obdażamy sie ogromnym zaufaniem.
Uwielbiamy spedzac ze sobą czas, ale cenimy sobie chwile spędzone samotnie, czy w towarzystwie innych. Potrzebujemy tego jak powietrza.
Jesli którekolwiek z nas odebrałoby niezaleznośc, wolnośc wyboru drugiej osobie to już by było po zwiąku.
Czytałąm gdzieś że nikt nie zrozumie, nie zaakceptuje "dziwnej" natury Wodnika jak drugi Wodnik i ja się z tym zgadzam

Chyba jesteś przejęta swoją rolą Razem z Tz bedziecie świadkować?? Bo jesli tak to wszystko jasne, stres sie podawaja
NATALIO brzmi idealnie , ale u nas to nierealne Zbyt bardzo uzależnieni jesteśmy od siebie wzajemnie, w większości jest My a nie Ja Choć oczywiście pozostała w nas odrobina indywidualności

Tak swiadkujemy we dwoje, na szczęście U nas żadne z nas nie zgodziło by się na tę szopkę z kimś obcym, zadrośniki z nas
Stary 2007-11-15, 12:29   #4149
Madlen__18
Zakorzenienie

Podpisuję się 4 kończynami pod Vadi.

Pisałam o NLP bo to jest (w telegraficznym skrócie) metoda "wywierania wpływu" czyli jak mówić i zachowywać się, aby inni chcieli nas słuchać i by każdy mógł osiągnąc to co chce.
Jest tam kilka teorii odnośnie tego jak rozmawiać z ludźmi, żeby rozumieli nasze komunikaty i odczytywali je właściwie.

Techniki te wykorzystuje się na codzień, ale także np w marketingu etc etc.
Bardzo przydatne (ja się nie ęde zagłębiać, bo to trudne, mogę wam podać jedynie te oczywistości, które niby każdy wie ale się doń nie stosuje )
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:33   #4150
sanetka
Zakorzenienie

cos o nas:
1.
Panna jest zbyt mało romantyczna i uczuciowa dla wrażliwej i emocjonalnej Ryby. Ryby mają dużą intuicję, a Panna ufa rozumowi. Panna lubi pouczać i krytykować, a Ryby tego nie noszą. Jednak podobne temperamenty i ustępliwość Ryb daje pewne szanse na porozumienie. Ryby są w stanie docenić praktyczną naturę Panny i zapewnić jej poczucie bezpieczeństwa.

Aby związek mógł trwać długo i szczęśliwie, oboje muszą dużo zmienić w swoim zachowaniu. Pani Ryba musi nauczyć się porządku i nie zapominać o ważnych sprawach. Pan Panna natomiast musi stać się bardziej romantyczny i wrażliwy na potrzeby partnerki.

2.

Dwa mentalne bieguny. Na pierwszy rzut oka wydawało by się, że para ta ma wiele wspólnego. Obydwoje spokojni, zdystansowani, kochający swoje rodziny najlepiej się czujący we własnym domu. I to jest prawda. Oczekiwania mają zbliżone, lecz zdecydowanie przeciwne mentalności. Tylko od nich zależy jak tą różnicę ze sobą pogodzą. Ona unosi się trochę na fali, nigdy nie jest pewna jak postąpić. Panna za to zawsze wie czego chce i jak to osiągnąć, jest zawsze pokładany i pedantyczny, mocno kroczy przez życie. Żyje w realnej rzeczywistości więc, lubi wytyczyć sobie plan i ściśle się go trzymać.

Rybka woli pozostać w swoim, niekiedy onirycznym świecie - twarde realia przerażają ją, ucieka więc często do marzeń i fantazji. Tego nawet najszlachetniejszy Panna nie rozumie, dla niego to przejawy obłędu. Jednak gdyby udało im się dojść do porozumienia świetnie się będą uzupełniać. Mając przy boku trzeźwego Pana Pannę, Rybka stanie się bardziej konkretna, nawet asertywna. On z kolei nabierze trochę subtelności i łagodności.Początki nie będą łatwe, musicie bowiem zsynchronizować Wasze osobowości i mentalności. Wiele was łączy i wiele dzieli, gdy będziecie postępować mądrze, to różnice te wykorzystacie tylko z korzyścią dla Waszego związku. Ty Rybko postaraj się być bardziej rzeczową, a Ty Panie Panno mniej małostkowy.

trudno mi sie nie zgodzicnaprawde trafione

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:37   #4151
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
kochana, on jest TYPOWYM facetem, ktory okazuje milosc w sposob A, a Ty typowa kobieta, ktora okazuje milosc w sposob B. zamiast starac sie zrobic z niego kobiete, albo kogos kim nie jest, naucz sie odczytywac sygnaly, ktore Ci daje, odczytywac kod, w ktorym on po swojemu pokazuje, ze Cie kocha.
Święte słowa!!!!

Kiedyś moja mama powiedziała mi, że to, że ktoś nie kocha mnie tak, ja bym tego chciała, nie oznacza, że nie kocha mnie najbardziej jak tylko potrafi... I chyba po prostu trzeba to zrozumieć, tak jak vadi mówi.
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:37   #4152
natali86
Zakorzenienie

Sanetko a kto u was jest rybka a kto panną??
Bo nie wiem jak mam interpretowac tekst

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2007-11-15, 12:50   #4153
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
Sanetko a kto u was jest rybka a kto panną??
Bo nie wiem jak mam interpretowac tekst
Chyba Sanetka Rybka a Tż Panna
Stary 2007-11-15, 12:50   #4154
sanetka
Zakorzenienie

ja rybka: zyje marzeniami, zawsze uwazam ze jakos to bedzie, nie umiem sie zdecydowac.

TZ panna: twardo stapa po ziemi, na moje jakos to bedzie znajduje argumenty, uwielbia krytykowac (wszystkich),

czytalam jeszcze keidys taka ksiazke: horoskop partnerski i tez sie duzo zgadzalo

Stary 2007-11-15, 12:51   #4155
kaska87
Zakorzenienie

czesc dziewczyny a ja kupilam sobie dzisiaj plaszczyk taki sliczny TZ-owi tez sie bardzo podobal

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 12:53   #4156
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
ja rybka: zyje marzeniami, zawsze uwazam ze jakos to bedzie, nie umiem sie zdecydowac.

TZ panna: twardo stapa po ziemi, na moje jakos to bedzie znajduje argumenty, uwielbia krytykowac (wszystkich),

czytalam jeszcze keidys taka ksiazke: horoskop partnerski i tez sie duzo zgadzalo
Cóż mój Tż jest Rybką ale z facetami jest troszkę inaczej
Sanetko z jakiej strony masz te horoskopy, ciekawa jestem naszego (ja Waga )

Moja siostra Panna- zgadzam się, z tym że uwielbia wszystkich krytykować i wydaje jej się, że jest we wszystkim naj....Najładniejsza, najmądrzejsza i dokonuje samych trafnych wyborów...
Stary 2007-11-15, 12:56   #4157
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny a ja kupilam sobie dzisiaj plaszczyk taki sliczny TZ-owi tez sie bardzo podobal
A ja dostałam kozaki Też jestem cała zadowolona

Ciekawe kiedy hania botki dostanie i jakie będą jej wrażenia
Cytat:
Cóż mój Tż jest Rybką ale z facetami jest troszkę inaczej
Mój Mąż jest Koziorożcem i zawsze powtarza, że koziorożce to najlepsze chłopaki
Stary 2007-11-15, 12:59   #4158
sanetka
Zakorzenienie

http://www.czary.pl/horoskopy/partnerski/partnerski.php

http://magia.onet.pl/2780,2689,214,horoskop.html

2 pierwsze lepsze strony

Stary 2007-11-15, 13:00   #4159
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dostałam kozaki Też jestem cała zadowolona

Ciekawe kiedy hania botki dostanie i jakie będą jej wrażenia
Jakie te Kozaki HIHI ????

z allegro?

Ja nie znam żadnego faceta Koziorozca , ja w ogóle zauważam pewna powtarzalność - otaczają mnie same Bliźniaki, Rybki, Wodniki i Panny
Stary 2007-11-15, 13:03   #4160
vadi
*sportaddict*

Cytat:
To interesująca para przeciwieństw. Pan Byk szuka partnerki odpowiedzialnej i stałej w uczuciach. Pani Baran może go jednak zawieść na całej linii. Dopóki oboje będą się zwodzić i trzymać w niepewności, miłość będzie kwitła. Energiczna Pani Baran będzie wzbudzać wiele namiętności i uczuć u partnera spod Byka. Pan Byk będzie intrygował Panią Baran swoimi mocnymi postanowieniami i kodeksem moralnym. Jeśli jednak zamieszkają razem, Pani Baran może poczuć się ograniczana przez Byka. Ona jednak nie znosi czyichś rozkazów i władzy nad sobą. Aby związek mógł trwać długo, oboje powinni mieszkać osobno i dawać sobie nawzajem dużo swobody. Pan Byk może jednak nie przystać na takie warunki.
no i co z tym naszym wspólnym mieszkaniem? bo cześć się nawet zgadza

Cytat:
Ewidentny kontrast. Dwie różne perspektywy, odmienny system wartości, inne cele życiowe. Baran lubi ruch i działanie, najchętniej spontaniczne. Nie cierpi bezczynności i bierności. Byk działa tylko wtedy kiedy musi, ale dopiero po opracowaniu planu działania. Jest strategiem, nie idzie na żywioł, musi być przekonany, że jego zaangażowanie przyniesie wymierne korzyści materialne. Dla Byka najważniejsze jest posiadanie: im więcej tym lepiej. Natomiast Baran uważa, że pieniądze są po to, aby je wydawać, najchętniej robiąc komuś niespodziankę. Nie lubi oszczędzać.

Jeśli Pan Byk zakocha się w Pani Baran może ją zdobyć we właściwy sobie sposób, to znaczy odpowiednią taktyką. Pani Baran szuka partnera, który by jej imponował, a jednocześnie nie narzucał swojej woli. Pan Byk musi postępować tak, aby pani Baran była przekonana, że ostatnie słowo należy do niej.

Mimo wręcz mistrzowskich zdolności strategicznych, Bykowi ze swoimi skłonnościami do despotyzmu ciężko będzie pozyskać względy Pani Baran. On w swojej partnerce szuka przede wszystkim oddania i gospodarności. Na te cechy nie może jednak liczyć, wiążąc się z kobietą ze słońcem w Baranie.

Wasz związek będzie niezwykle trudny. Jeśli mimo wszelkich przeciwności chcecie być razem musicie nauczyć się dostrzegać potrzeby swojego partnera. Pani musi zadbać o ciepło domowego ogniska. Pan natomiast musi pozwolić partnerce na odrobinę szaleństwa, a wybuchy jej przyjmować ze spokojem.

w tym tez sie duzo zgadza no, poza materializmem Tż, to ostatnia rzecz o jaką go posądzam
Stary 2007-11-15, 13:05   #4161
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
To interesująca para przeciwieństw. Pan Byk szuka partnerki odpowiedzialnej i stałej w uczuciach. Pani Baran może go jednak zawieść na całej linii. Dopóki oboje będą się zwodzić i trzymać w niepewności, miłość będzie kwitła. Energiczna Pani Baran będzie wzbudzać wiele namiętności i uczuć u partnera spod Byka. Pan Byk będzie intrygował Panią Baran swoimi mocnymi postanowieniami i kodeksem moralnym. Jeśli jednak zamieszkają razem, Pani Baran może poczuć się ograniczana przez Byka. Ona jednak nie znosi czyichś rozkazów i władzy nad sobą. Aby związek mógł trwać długo, oboje powinni mieszkać osobno i dawać sobie nawzajem dużo swobody. Pan Byk może jednak nie przystać na takie warunki.

no i co z tym naszym wspólnym mieszkaniem? bo cześć się nawet zgadza
Niezłe, ale Cię załatwili
Stary 2007-11-15, 13:06   #4162
Madlen__18
Zakorzenienie

No nie mówcie, że w to wierzycie:P

Chociaż ja bym może mogła zacząć skoro pozytywnie jest, ale mnie to nie przekonuje nic a nic. dla formalności tylko, byczek i rybka.

Rano był Tż, wyprzytulal i pojechał do pracy, potem może znowu bęzie.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 13:08   #4163
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
No nie mówcie, że w to wierzycie:P
pewnie, ze nie
ale spora część naszych cech się pokrywa idealnie ;D

Cytat:
Niezłe, ale Cię załatwili
hehehe

ale dobra dobra, Tż dobrze wie, że rządzenie mną to rzecz niewykonalna z założenia można co najwyżej mnie przekonac
Stary 2007-11-15, 13:10   #4164
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie te Kozaki HIHI ????
Nie, nie allegro
Kupiłam czarne skórzane oficerki - takie proste buciki, żebym miała w czym biegać po mieście
Cytat:
Ja nie znam żadnego faceta Koziorozca ,
To może i lepiej przynajmniej nie możesz zdementować
Stary 2007-11-15, 13:11   #4165
dorinka30
Zakorzenienie

A u nas

To fascynująca para. Oboje wyrafinowani i wrażliwi, od razu przypadną sobie do serca. Uwielbiają romantyczne spacery w świetle Księżyca, prezenty i wspólne kolacje. Ich rozmowy przeciągać się będą do białego rana. Pan Ryba będzie analizować każdy gest i słowo partnerki i odczytywać ich miłosne znaczenie. Pani Waga po pewnym czasie przestanie poświęcać cały swój czas na kontakty z partnerem. Wtedy nastąpić może kryzys. Pani Waga nie zrozumie humorów i emocjonalnych szantaży Ryby. Pan Ryba natomiast może odkryć w partnerce duże pokłady egoizmu i emocjonalnej powierzchowności. Aby para żyła długo i szczęśliwie, Pani Waga powinna poświęcać partnerowi więcej czasu. Pan Ryba powinien pozwolić partnerce na bardziej swobodne życie towarzyskie.

haha...
No i nawet tu wychodzi ta zaborczość, tu akurat Tża. Autentycznie kiedyś mi zrobił aferę, że spotykam siz z koleżanką a nie poświęcam czasu jemu, mieszkając ze sobą 24/h
Stary 2007-11-15, 13:14   #4166
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Nie, nie allegro
Kupiłam czarne skórzane oficerki - takie proste buciki, żebym miała w czym biegać po mieście
To może i lepiej przynajmniej nie możesz zdementować
ach, Ty! JA CHCĘ SOBIE KUPIĆ CZARNE OFICERKI!!!

a koziorożec był moja pierwszą miłością miałam wtedy 13 lat...
Stary 2007-11-15, 13:17   #4167
kulbit
Zakorzenienie

A my z mężem jesteśmy dwa Byki Ico? Źle czy dobrze?

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 13:17   #4168
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, ze nie
ale spora część naszych cech się pokrywa idealnie ;D

hehehe

ale dobra dobra, Tż dobrze wie, że rządzenie mną to rzecz niewykonalna z założenia można co najwyżej mnie przekonac
Vadi spróbujesz zobaczysz, skonfrontujesz i dasz znać
Będzie dobrze, znacie się już ile lat????

P.s Byki są świetnymi Kochankami podobno ?
Stary 2007-11-15, 13:19   #4169
natali86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie cierpie Koziorozców, Byków dla mnie to ludzie toksyczni, z którymi nie umaiłabym zyc
Ale mówie to wyłącznie poprzez pryzmat włąsnych doświadzceń z tymi znakami, takze nie obrazać się jesli wy lub wasi Tż sa spod tego znaku

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2007-11-15, 13:20   #4170
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
ach, Ty! JA CHCĘ SOBIE KUPIĆ CZARNE OFICERKI!!!

a koziorożec był moja pierwszą miłością miałam wtedy 13 lat...
Oficerki mam boskie, już się nie mogę doczekać nałożenia ich do czarnej kiecki i grubych rajstop

A co ten koziorożec? Drań był?
Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
A my z mężem jesteśmy dwa Byki Ico? Źle czy dobrze?
Ja myślę, że coby w horoskopie nie napisali, to i tak dobrze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości