|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
Zgadzam się. Też czasem kupowałem płytę, która miała wyjść dopiero np. za dwa tygodnie. Choć może to wyglądać mało wiarygodne. Ale po co pisać, że się tych kalendarzy jeszcze nie ma. A to znów może takie małe oszustwo. mru - dostałaś mojego maila? Pytam bo miałem jakieś błędy.
filmy ze spotkania z siostrą Józefą, Tychy, Chorzów, ogniska i inne Zambie ; artykuł w DZ Kelvin Mwanza, początki misji Edytowane przez ahamar Czas edycji: 2007-11-14 o 23:40 |
|
|
|
|
#1652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
Pita - gratulacje jaroszania - jeśli będę jechał na spotkanie, to oczywiście zabieram wszystkich chętnych A że to nie jest autobus , to miałbym jeszcze 1-2 wolne miejsca (zależy czy Ania będzie jechać z Kamilem, czy sama) |
|
|
|
#1654 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post5752334 Moze ktoś jeszcze nie wie,albo nie pamieta. |
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie zdjęć, które sa na fotosiku to są to zdjecia wielu autorów, mój avatark zrobiony przez fot. Piotra Barchańskiego - mam zgodę na wykorzystywanie ale z podpisem.
wiem ze zdj przesylane przez siostre robili rózni wolontariusze. Zdj z albumu wolontariuszy robiły Panie Sawickie dzisiaj do nich napiszę. Jak juz pisałam zdj dzieci w oryginalnych rozmiarach maja ich rodzice - ja nie! jedynie te na płytkach od siostry. To moge wysłać, całe party tam jest, wata cukrowa to chyba ze skanera jest więc kiepska. Dzisiaj skontaktuje sie z Panem, który drukował nam karteczki wg projektu Łukasza, moze kilka kalendarzy by zrobił? ale znowu go naciagać? ![]() zapytam .... a teraz e-mail, wczoraj nie zdażyłam: Wezme aparat. Kozy, kury i pozostale internetowe zakupy na poczatku grudnia. edit: w kartotece jest jeszcze tylko 6 miejsc mamy juz 244 kartoteki - nie mylić z liczbą dzieci, wiel osób ma bliźnięta lub rodzeństwo i wtedy jest 2 dzieci na jeden nr, muszę to kiedys policyc ile tak naprawdę mamy dzieci ale na pewno ponad 250 będzie jak juz przydzielimy wszystkim oczekującym ![]() to ćwierć tysiaca
Edytowane przez _MAMA_ Czas edycji: 2007-11-15 o 09:59 |
|
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ale fajnie , że tyle dzieciaczków jest już adoptowanych i że wciąż sa chętni Az się ciepło na sercu robi Suuuuper po prostu ![]() Dla ciebie J. do kiedy mam Ci tą paczkę ode mnie podesłać ? Musze wiedzieć do kiedy od ludzi te ciuszki zbierać bo się pytają ile mają czasu
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo przepraszam. Zerknij do pierwszego postu na tym wątku tam jest wszystko objaśnione. Witaj wśród nas
|
|
#1658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,no nie licząc moich zbieraninek i 8kg od czarownicy które lecą....![]() Mama pamietaj ze dwa numerki najprawdopodobniej sie zwolnią,jeden na 90 % już,tylko czekamy na wiadomość on Nortona,a drugi zobaczymy.
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
Dla Ciebei J. oki , do 10 grudnia paczka będzie już na pewno
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Naku Ty to masz niezłego gwiazdora na kalendarz
![]() a nastepny avatark zrób bez smoczka zobaczymy w całej okazałości ![]() edit: pierwszy komplecik aniołkowo- dzwoneczkowo-gwaizdkowy na aukji baobab tez
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
MAMA dziękuję za komplement
Pokazałabym Wam mojego skarbika małego tak na zdjęciach normalnie , ale nie wiem jak je wkleić Jak się dowiem to Wam Dominiśka w całej okazałości pokarzę
|
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
Pruba dodania zdjęć
![]() ![]() EDIT : Ha Dodały się Tak więc to jest mój Dominisiek 12 listopada skończył 2 miesiące ![]() PS. Przepraszam za posta pod postem no i za tą 'małą' prywatę
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Udało się
![]() jest cudny
|
#1664 |
|
Raczkowanie
|
Dziękować
![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1666 |
|
Rozeznanie
|
No to i ja powiem cudowny
![]() Mi sie najbardziej podoba zdjęcie nr 5,tylko co ty mu pokazałaś
|
|
|
|
#1667 |
|
Wtajemniczenie
|
piekne dziecko, tylko pozazdroscic
i kolor skory tez sliczny, mam slabosc do takich to po mamie czy tacie?
|
#1668 |
|
Raczkowanie
|
Dla ciebie J. Dominik zaparzył się tak w okno
![]() jaroszania kolorek to zdecydowanie po tatusie Ja to bladziuteńka jestem Tatuś zdecydowanie nie należy do bladziuteńkich ![]() Jeszcze raz dziękuję za komplementy - dumna jak paw normalnie jestem ![]()
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie !!!
Ta dzieczynka, którą zacytowałą jaroszania właśnie wróciła na kilka tygodni z RPA odezwała sięna razie tylko tyle wiem ![]() obiecała odezwać sie za godzinke bo dopiero co weszła do domu ![]() no to czekamy
|
#1670 |
|
Raczkowanie
|
Ja już urody Dominisia komentować nie będę, bo ileż można
, ale te zdjęcia tak mi coś na myśl przywiodły. Że właściwie nie tak wiele o Was wiem, to znaczy chciałabym wiedzieć dużo więcej. Niestety nie uczestniczyłam w spotkaniu w W-wie, do Chorzowa też się wybrać nie mogę , a bardzo bym chciała coś więcej o Was wiedzieć. Wiadomości w profilu są szczątkowe, ale i tak czasem mnie straaasznie zaskakują, np tereskę wyobrażałam sobie jako starszą Panią, która z zapałem wyczarowuje te piękne rzeczy dla naszych dzieciaczków, a tymczasem kilka dni temu zobaczyłam, że Tereska jest tylko kilka lat starsza ode mnie! Teresko, nie gniewaj się - po prostu myślałam że na takie wyroby potrzebne są dziesiątki lat doświadczenia. A tu proszę ![]() Domyślam się też, że Wy dużo się o sobie dowiadujecie na czacie, nawet jaka zupa na obiad , itp. Ja jednak boję się wejść na czata, by się nie uzależnić. I tak już za dużo siedzę przed kompem ! A gdyby tak np stworzyć jakiś wspólny dział na fotosiku - gdzie np zamieszczalibyśmy nasze zdjęcia - naszych dzieci, rodzeństwa, nowonarodzonych maluszków w rodzinie. Tak żebyśmy sie poznali jeszcze lepiej, zacieśnili więzy... Wiem, że i tak jest mnóstwo roboty z pomaganiem naszym Maluszkom w Afryce, więc pewnie ten pomysł nie przejdzie. Ale choć będziecie wiedzieć jak bardzo jestem Was ciekawa ![]() |
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
tereska to chyba przez pomyłkę w profilu ma taka datę, zdradzę że ma już dorosłą córkę w Ruandzie s tej chwili, ale niech tereska sama siewypowie
![]() ja zdjęć nie mam za dużo powiem Ci tyle że mam 31 lat i 3 dzieci ![]() zdj było w art z politechniki lubelskiej i spotkań, ahamar ma w podpisie link do filmiku, mozna tam zobaczyć jego samego, mnie, anne, BIG, Animatora s.Józefę oczywiście a pita777 ma w podpisie zdj i tam już jest o wiele więcej osób a niedługo będą z Chorzowa jeszcze
|
#1672 |
|
Rozeznanie
|
HIHIHI no to nasza tereska psotnisia
Masz rację Nela czat to bardzo uzależniające,całkiem podobnie jak pomoc Afryce,dzieci,zakupy,pacz ki,aukcje....i...? Ma ktos pomysł? |
|
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
Aż podglądnęłam troszkę te zdjęcia z profilu pity777
Fajnie było Was zobaczyc hehehe , teraz mam już jakieś wyobrażenie z kim rozmawiam
|
|
|
#1674 |
|
Rozeznanie
|
Sorki za wprowadzenie w błąd, ale profil zakładała córka jak jeszcze nie miałam zielonego pojęcia o forach, chatach i innych komputerowych sprawach.
No to wszem i wobec oświadczan, że mam 50 lat i 3 dorosłych dzieci. Nele- sorki raz jeszcze. Buziaczki dla wszystkich |
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie że dziasiaj dzień zrywania z nałogiem palenia?
no to juz wiecie ja mam taki pomysł dla palaczy ![]() od dzisiaj NIE PALIMY !!! połowę pieniazków wrzucamy do słoiczka a połowę do .... do drugiego słoiczka 1 na dozywianie, adopcje inna pomoc dzieciom a drugi na nagrodę dla siebie za wytrwałość w postanowieniu nie palenia papierosów i za uratowanie własnego zdrowia i byc moze domowników ![]() to kto rzuca palenie?
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
Nela, a czemu nie przychodzisz na czat? :) tam nas można poznać :)
wszyyyyscy zaproszeni na czat wieczorem :) (czyli od zmierzchu do ok. 1 w nocy :D) link w moim podpisie :)
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
Hm dzień zrywania z paleniem
coś mi sie wydaje że o tym z kimś wczoraj rozmawiałam(prawda .......)![]() Dzis urodzinki Marlenen ![]() ![]() ,mimo ze nie pisze to moze czyta,pamietamy![]() A jeszcze jedno chciałam pozdrowić Baambii,która nie pisała tu już od marca,(no to chyba sie nie poznałyśmy,ale to nic,pozdrowic nie mogę? )Moze byś coś do nas skrobnęła a nie tylko czytasz po nocach |
|
|
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
Godzina 16,05 i ja sam zalogowany do forum - tego jeszcze nie było. A i teraz jakiś gość - witam Cię.
|
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie ciiiiiisza na forum jakaś nastała
![]() Ja się pochwalę , że Pan Listonosz przyniósł mi dziś paczuszkę małą z Mozambiku a wniej taki wisiorek w kształcie Afryki z muszelką i to wszystko ze skóry Lubie takie niespodziewanki ![]() Poza tym to mogłaby już wiosna być...Marzenie ściętej głowy
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
Jola o kim mowilas z tym paleniem?
Aga i co z ta dziewczyna? odezwala sie?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

Zaadoptuj dziecko z Afryki

Jak się dowiem to Wam Dominiśka w całej okazałości pokarzę