|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
A nawet wiem kto Ci tego avka zrobił
![]() bo własnie dzieki Tobie przypomniałam sobie, ze tez mam dwa avki zrobione przez Mona Lise, i chyba zaraz powroce do jednego. taki zimowy tez mam ![]() Czesio mi chyba wybaczy ![]() jakby co zmieniałam leko podpis
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie, to Mona robiła.
![]() Ale super kociak! ![]() Zmijko, mam do Ciebie pytanie Ty mieszkasz w Anglii prawda?Ale w Polsce studiujesz tak?
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na avku kocio w wersji sexi eyes a zimowa bedzie pozniej, jak snieg u mnie bedzie A ja mieszkam w Anglii, a studia, właściwie tylko licencjat, prawie skonczyłam, została mi praca do napisania i obronienia, a mi sie tak nie chce
|
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Konto usunięte
|
Oj bardzo się napracowała, wcale się nie dziwię, że nie chciała już kontynuowac wątku.
![]() Kurcze, ten kociak to rzeczywiście sexi, taki tajemniczy. ![]() No licencjat to studia w koncu Pózniej tylko magisterka i juz, po sprawie. ![]() Dasz radę, zdolna 'dziołcha' jestes i dla Ciebie to będzie pikuś. A teraz przejdę do konkretów. ![]() Mnie interesuje głównie to, jak Ty to wszystko sobie załatwiłaś. Tzn. korzystasz z wirtualnego uniwersytetu tak?Masz wykłady na UW i później przejeżdzasz do Polski co jakiś czas zdawać egzaminy?No bo chyba co 2 tygodnie nie przyjeżdzasz? |
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie w ogóle jej dziwie, że az tyle natworzyła, ja bym padła w 1/4 tego co ona zrobiła
![]() hehe zdolna, może jestem i skromna ale leniwa ![]() ![]() Hmm napisze jak to załatwiłam, ale niech to bedzie tajemica ![]() a wiec: najpierw miałam dziekanke na jeden rok, jednak 1,5 miesiaca przed chodziłam na 3 rok, potem wyjechałam. wrociłam w styczniu, po ponad roku nie obecności, pochodziłam miesiąc i przystapiłam do sesji pare poprawek było , potem chodziłam az do kwietnia, wyjechałam na miesiac do Anglii, wrociłam na maj i po sesji wrociłam do Uk. Pomogły mi koleżanki przysyłając mi notatki Teraz bedac w Polsce byłam u swojego promotora, bardzo sie go bałam , ale sie przełamałam i sie jakos z nim dogadałam. Mam mu teraz przesyłac swoja prace, ale od 3 tygodni nic sie nie ruszyło A Ty jakie nauki pobierasz, bo jakos niewiem
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Konto usunięte
|
Kurczę, trochę skomplikowane, ale grunt, że poszli Ci na rekę i się udało.
![]() A nie myślałaś o Uniwerku wirtualnym?Są tam różne uczelnie w tym i prywatne. Pytałam, bo zastanawiam sie nad wyjazdem-może by w końcu wypalił na wakacje i po prostu bym korzystała z UW. Myślałam, że może tak to załatwiłaś, dlatego zapytałam. ![]() A ja?Tajemnica. ![]() P.S. Rzeczywiście skromna jesteś.
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam o UW, chyba ze piszesz o specjalnym trybie który ma juz wiekszośc uczelni.
A moja uczelnia naprawde mi bardzo poszła na reke, teraz mam dwa lata na obrone
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Konto usunięte
|
No Uniwerek Wirtualny, nie wiem ile uczelni ma pozwolenie, bo nie wszystkie, ale to świetna sprawa dla tych, którzy nie mogą normalnie przychodzić na wykłady, ćwiczenia itd.
Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-11-13 o 09:02 |
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
No i znów jestem. Ale mam ostatnio zawirowania w pracy i w zyciu.
Przyznam sie, że ciężko jest tak codziennie pracować na noc, ale... No właśnie. Jakby mój mąż wziął nadgodziny to mu nie zapłacą. Za to jak ja biorę to mi płacą i dlatego ja więcej godzin pracuję (ajk tylko się daje). Same rozumiecie. A pieniądze sa nam potrzebne teraz straszniście bardzo. To znaczy zawsze sa potrzebne, ale tak jak teraz potrzebujemy więcej to chyba jeszcze nigdy. No i w sumie z tej mojej pracy to dużo pozytywnego dla nas. Chyba też sobie zmienie avek. A co? Ciekawam czy sie Wam spodoba. Wyobraźcie sobie, że wczoraj wróciłam po 6 rano z pracy, a pracowałam od 18 w niezielę i musiałam iśc jeszcze do pracy od 16 do 22. Jak wróciłam do domu to padłam na twarz i rano z Szymonem zaspalismy. Koleżanka, która przybiera Szymka do szkoły samochodem musiała czekać, a że ja chciałam jechac z nia do szkoły, to pojechałam w górnej częsci piżamy pod płaszczem. W szkole gorąco i sie rozpięłam, a mój Szymon przy wszystkich: "Mamo a Ty jestes w piżamie?!" Mhm, mówie Wam myslałam, że sie pod ziemie zapadne. Na szczęscie pani ma poczucie humoru, a koleżanka była wtajemniczona. A ja sama tez sie usmiałam. Tak to bywa jak człowiek jest zmęczony na amen.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#3160 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Silva miło, że się troszczysz. Myslę, że wytrzymam. Praca na recepcji w nocy to głównie siedzenie na krzesle i gapienie sie w monitor (16 kamer), otwieranie bramy (guzikiem) i zamykanie jej, wydanie kluczy pracownikiem, sporzadzenie listy obecnosci. Z wiekszych wysiłków jest wpisywanie poczty, czsem nawet 8-20 stron, ale lubie pisac. Gdybym musiała zasuwac fizycznie jak "dziki osioł" to nie wytrzymałabym tak. No i otuchy dodaje mi fakt, że nie jest tak zawsze. Poza tym jak wziełam na wypłatę 70% pensji więcej, to też jest zacheta i dodaje sił.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Hejasz tez kiedys sporo pracowałam i wiem jak jest ciezko
Ale dasz rade , a z ta piżama dobre było
|
|
|
|
|
#3163 | |||||||||||||||||
|
Konto usunięte
|
No dobra, czas na chociaż chwilowy powrót do tematu
![]() Mam dla Was trochę nowinek. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() źródło - http://www.fiveoclock.com.pl/index_p.php Uff, koniec Wiem, że mogłam wszystko w jednym okienku zacytować, ale chciałam sobie wrzucić tutaj krótkie recenzje-wyobrażenia o danej herbacie. ![]() I co o nich sądzicie?
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Silva Ty w nocy chyba nie mozesz spać
![]() a niektóre herbatki ciekawe, szczególnie te z truskawkami i Good Morning moga byc dobre |
|
|
|
|
#3165 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Silva zestaw prezentacyjny super. Dzięki. Napracowałaś się.
Na pewno spróbuje niektórych, ale nie wszystkie smaki mnie pociągają. Ja popijam ostatnio cynamonowo-jabłkową, ale czarna na zmianę z białą i zieloną oczywiście tez.
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio to mi sie jakos w oczy rzuca
![]() ale najbardziej szokujace dla mnie jest, jak ze nastepnego ( a wlasciweie tego samego) dnia, widze Twoje posty pisane o 10 czy 11 , mało sypiasz....tak truskwaki w smietanie
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
O truskawkach jakichkolwiek to najwięcej może powiedziec Fresa, co?
A w śmietanie truskaweczki to ja uwielbiam. Jak mi sie udało to pod tym linkiem zobaczcie super ozdobe choinkową, którą pokazała koleżanka z innego forum. Mi sie podoba i J też. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3080240
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ona to wiele moze napisac ![]() a widze, że wrociłas do starego avka ![]() a z czego jest ta ozdoba |
|
|
|
|
|
#3170 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No trochę naquote'owałam Ale i tak mi się nudziło, więc co tam. Hmm, cynamonowo-jabłkową piłam, ale zwykłą czarną. Może później cyknę fotencję to Wam pokażę. ![]() Cytat:
Jak tak śpię 6 h- to jest akurat odpowiednia dawka snu A po %, imprezie-to wbrew pozorom baaardzo krótko śpię, nawet krócej niż normalnie ![]() Truskawki w śmietanie o ile dobrze pamiętam piłam jako czarną herbatę, ale niewiele miała wspólnego z truskawkami. Ooo, dokładnie. Jak wróci to pewnie ustosunkuje się do tego. ![]() Cytat:
Kurczę, coś mi to przypomina, ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć... ![]() Fajna ozdoba, taka hmm, oryginalna. ![]() Widzę, że Ty też nie wiesz.
|
|||
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Widze,że się jakaś degustacja szykuje
,ze mną w roli głównej Silvuś,jestem pod wrażeniem Twoich odkryć herbacianych .Żmijko,nowy/stary avatar-fajny kociak .Nawet Hejasz sie pokazała .Widzę,że wątek odżywa ![]()
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Taa... u mnie w pracy robi sie normalka, a mi szykuje sie urlopik 8 dniowy + 2 niedziele i 2 soboty + 2 dni na opiekę nad zdrowym dzieckiem. Ale się wybyczę. Mam zamiar przez kilka pierwszych dni nic nie robić, ale pijąc herbatki różne (zadnej kawy-przepiłam sie) siedziec w fotelu oglądając TV, DVD i oczywiscie przed moim okienkiem na swiat. Acha, zapomniałam o spacerach z pieskiem i bez też.
A prezencik???? No jak to z czego? Z balonika przeciez. ![]() Freska zatęskniłam za moją (od Ciebie) różyczką.
|
|
|
|
#3173 |
|
Konto usunięte
|
O tak...
![]() Dzięki Jaka jestem odkrywcza-pewnie od wieków są na tej stronie. ![]() Prawie cały czas żyje, tylko niektóre osoby (... ) nie uczestniczą w tym życiu. Hmm, ale to taki zwykły balonik tak?Do dmuchania? No okkk, to oczywiste, tak sobie zażartowałam.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się
,mnie też się ona podoba Jaaaa,już z widelcem się zasadziłaś na mnie Cytat:
.Cytat:
.
|
|
|
#3175 |
|
Konto usunięte
|
No a jakże.
Muszę Cię najpierw trochę rozgnieść, bo mixera nie chce mi się wyciągać. ![]() Tak, bo nikomu nie chciało się szukać. Cóż... Chyba...
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Silva tyle godzin Ci wystarczy
fajnie masz, ja zazwyczja tyle spie i po paru takich nocach, jestem jakby z innego świata ![]() Podzielisz sie truskawkowym koktajlem Fresa dziekuje w imieniu mego kota ![]() Hejasz ale sobie teraz odpoczniesz .A wiecie ja mam pół swojej półeczki w kuchni zapełnionej herbatami, a i tak cieagle pije soki lub wode , a pudełeczka też lubie, ale sie bym chyba gubiła co w czym jest ![]() to co to za balonik, taki podłóżny, taki co z iego zwierzaczki mozna robic
|
|
|
|
|
#3177 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oczywiście Jutro zrobię, teraz dam Fresie pospać w spokoju. ![]() Cytat:
A najlepsza woda wg mnie to Staropolanka. U mnie jakoś nie schodzi biała herbatka i rooibos, ale pewnie kiedyś wrócę do tych ziół. ![]() Chyba nie dowiemy się tak szybko jaki to jest balonik.
|
||
|
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() truskaweczki sa pyszne ![]() no niestety z kartonika .dzis chodziłam po sklepie w poszukiwaniu wyciskarki, takie recznej, ale nie znalazałam ![]() musze sobie kiedyś soko- wirówke kupic co to za balonik :noniewi em:![]() Staropolanka, mmm, ale bym sobie wypiła. Mineralnej wody tu brak, tylko Volvic, który nie ma jakiegos fajnego smaku, właściwie w ogóle go nie ma
|
|
|
|
|
|
#3179 | ||
|
Konto usunięte
|
Póki może.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No, ale jednak trochę ma, skoro lubi się tą, albo tą (ale odkrycie A Arctic się zepsuła-fuuuuuuujjjjjjj, już nie jest taka jak kiedyś, wolę kranówkę wypić, która zresztą jest całkiem niezła.
|
||
|
|
|
|
#3180 |
|
Konto usunięte
|
No comment.
->już Wy wiecie o co chodzi. ![]() Ok, co do tematu. Pisałam Wam, że wkleję tutaj fotki tego pojemniczka na herbatkę. Teraz poluję na jakieś inne. Ten pojemniczek jest dość mały. Co o nim myślicie?Podobają Wam się takie?W czym trzymacie zieloną herbatę?(dotyczy tematu )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

podpis

Ty mieszkasz w Anglii prawda?Ale w Polsce studiujesz tak?

ale leniwa 
, potem chodziłam az do kwietnia, wyjechałam na miesiac do Anglii, wrociłam na maj i po sesji wrociłam do Uk. Pomogły mi koleżanki przysyłając mi notatki
, ale sie przełamałam i sie jakos z nim dogadałam. Mam mu teraz przesyłac swoja prace, ale od 3 tygodni nic sie nie ruszyło

to pewnie ustosunkuje się do tego.