|
|
#1141 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Podlaskie panny młode :P
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5596572 6]Jeśli chodzi o Grodzkiego to przed świętami Bożego Narodzenia płaciłam mu zaliczkę. Nie miał już wolnych terminów na 2016, na 2017 miał wolnych 5 z czego my jeden wybraliśmy. Próbuj, on sprawnie odpowiada na maile - może coś mu się zwolniło.[/QUOTE]
Dziękuję bardzo !
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam fryzjera, który robi fajne upięcia (moja fryzjerka wyjechała za granicę |
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Możecie polecić dobrego dj-a? Zastanawiam się nad dj Zdanowiczem, co o nim sądzicie?
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1145 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
|
|
|
|
#1146 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a ja mam pytanie odnośnie kamerzysty i fotografa w jednym
Jeżeli, ma któraś takowego to mogłaby mi powiedzieć jaką cenę życzy sobie za nagrywanie i robienie zdjęć na weselu? Interesują mnie ceny w latach 2016 i 2017.
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
bezkresynieba , jeśli chcesz mieć kamerzystę i fotografa w jednym to masz pewność że będziesz miała materiał podłej jakości, uwierz wiem co piszę, mama za sobą dziesiątki ślubów i swoje w życiu już widziałem. Ja rozumiem że ludzie mają ograniczenia budżetowe ale wszytko się da załatwić. To samo wesele można zrobić za 30 tys. zł lub za 35 tys. zł, wszytko zależy jak dobrze się pokombinuje a wierz mi da się zaoszczędzić na niektórych mało znaczących rzeczach i dołożyć do fotografa bo to jedyna pamiątka jaka Ci zostaje po TYM dniu. Wiele moich par rezygnuje z kamerzysty na rzecz lepszego fotografa. Nie trzeba kupować wódki za 23 zł butelka , równie dobrze świetna wódka w promocji może być za 17 zł. Można zrezygnować z limuzyny do ślubu czy przywieszek , ciasteczek albo gratisowego ciasta na odchodne dla gości. Można zrobić wesele z efektem WOW za pieniądze w droższego wesele. Wystarczy że poszukasz kogoś kto Ci pomoże ogarnąć "kuwetę" i ma w tym doświadczenie.
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Przyczajenie
|
Jej, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź i za pomoc! Będę więc tak organizować wszystko, żeby znaleźć super fotografa i kamerzystę i mieć pamiątkę na wiele lat.
Głównie pytałam o kamerzystę i fotografa w jednym, bo w miejscowości z której pochodzę jest tak, że właśnie kamerzysta i fotograf to "komplet". Będę musiała rozejrzeć się za kimś, kto dojedzie na miejsce ślubu i wesela. Jeszcze raz dziękuję!
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Przyczajenie
|
grenob Zero ironii w mojej odpowiedzi, naprawdę!
Po prostu to był entuzjazm spowodowany tym, że ktoś mi odpowiedział. Dokładniej mi chodziło o "rodzinę" w której dwie osoby kamerują, a trzecia robi zdjęcia. Monicka_ tylko po prostu korzystniej cenowo wyszłoby mi wzięcie fotografa z rodzinnej miejscowości, bo właśnie chodzi o pieniądze. Ale chyba za radą kolegi, po prostu okroję inne rzeczy a na fotografa i kamerzystę zdecyduję się z wyższej półki.
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Przyczajenie
|
Mam prośbę, ja już swój wymarzony zespół znalazłam teraz w wir poszukiwań wpadła moje siostra (mój ślub wiosną, siostry na jesieni istny szok) a teraz do rzeczy czy któraś z was była na weselu lub zdecydowała się na oprawę muzyczną w wykonaniu Blue sky tremolo i może wyrazić swoją opinnie. Z góry dziękuję 😊
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Przyczajenie
|
Patr-92.Blue Sky Tremolo, jak maja termin to naprawdę warto. Zabawa gwarantowana na 102. Polecam.
Edytowane przez truskawka888 Czas edycji: 2016-03-14 o 16:33 |
|
|
|
|
#1154 |
|
Przyczajenie
|
a mogłabyś coś więcej powiedzieć o tym zespole?
jak prowadzą imprezę? jak zabawy, muzyka, Twoja opinia?
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Przyczajenie
|
Podpisalam z nimi umowe jakis czas temu, ale nadal zbieram opinie :P
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Konto usunięte
|
Co ma być to będzie ;-) zbieranie opinii nie pomoże, tylko będziesz o tym więcej myśleć i się denerwować.
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę o radę, czy możecie mi polecić salon gdzie w jednym miejscu, kobietki z mojej rodziny mogą uczesać się i umalować ? A może znacie osobę, która się tym zajmuje i dojeżdza do klientek ?? z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Mam pytanie odnośnie zespołu weselnego. Zależy mi na takim, który nie gra samego disco polo. Ważne, aby potrafił porwać ludzi do tańca, prowadzić całe wesele itp. Mieliśmy dwa w zamyśle, ale niestety termin im nie pasuje
Możecie mi kogoś polecić? Ewentualnie, gdzie można zobaczyć więcej informacji o tym Blue Sky Tremolo? Dużo osób poleca, ale ani nie widzę ich na fb ani w Internecie.. Pomóżcie
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Po anonimowym prześledzeniu tego forum postanowiłam do Was dołączyć! Moja data to 15.06.2017 (czwartek, Boże Ciało... z datą wiąże się mniej więcej tyle samo przyjemności, co nieprzyjemności.)Jeśli chodzi o to, co mam już załatwione: - Sala - 5 Dębów w Supraślu (z polecenia tego forum ). Mieszkam za gragnicą, dlatego, że mam ograniczone możliwości załatwiania wszystkiego - mam tam już wybrany tort, alkohol, kwiaty (marzę o piwoniach - Kamerzysta - Fotograf Brakuje mi zespołu... jest konieczny ze względu na piękną, dużą scenę, która znajduje się w sali zastanawiam się nad Bailarem i Rayą. W tym tygodniu postanowiłam podjąć decyzję... mam tę wygodę, że mój termin zazwyczaj jest wolny, ale wiem, że wszystko do czasu Czy może któraś z Was jest w stanie mi pomóc w wyborze? Bailar okazał się tańszy, ale przeczytałam na różnych forach kilka złych opinii. Sama nie wiem, czy w nie wierzyć - przecież może być tak, że pisze je nieprzyjemna konkurencja... zwariować można Pozostała oczywiście jeszcze sukienka ( we wrześniu przyjeżdżam do Białegostoku, aby ją wybrać W zasadzie mam już jakiś typ, ale zmienia się on mniej więcej co dwa tygodnie )Kwestią martwiącą mnie jest fryzjer i kosmetyczka... nie mam żadnego typu - dodatkowo moja data wolna od pracy... No cóż, może jakoś to będzie I jeszcze jeden problem : nic nie załatwione w kościele oraz brak świadków... Dziękuję Wam bardzo za pomoc, jaką już otrzymałam (anonimowo ) I bardzo proszę o opinie, dotyczące zespołu Pozdrawiam serdecznie,Patrycja
|
|
|
#1161 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Przyczajenie
|
Tak, widziałam, ale chciałabym zobaczyć może jakiś filmik z nimi..Żeby chociaż wizualnie obejrzeć, skoro nie miałam okazji na żywo. A tego akurat nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Konto usunięte
|
Bo nie udostępniają w sieci. Możesz się umówić na spotkanie z przedstawicielem zespołu i Ci wtedy opowie o ich sposobie prowadzenia imprezy i pokaże filmiki. W necie można posłuchac tylko ich nagrań mp3 na ich stronie.
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Przyczajenie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;57856726]Bo nie udostępniają w sieci. Możesz się umówić na spotkanie z przedstawicielem zespołu i Ci wtedy opowie o ich sposobie prowadzenia imprezy i pokaże filmiki. W necie można posłuchac tylko ich nagrań mp3 na ich stronie.[/QUOTE]
Dziękuję pięknie za informację A możesz powiedzieć jeszcze tylko, czy warto? Bo patrząc po opiniach, myślę, że zaryzykuję.
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam na tej sali na kilku weselach i zazwyczaj grał DJ, duża scena nie przeszkadzała a wręcz była atutem - DJ mógł się rozstawić i też było fajnie
|
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem przekonana, że zespół to jedna z najważniejszych decyzji... to od niego zależy poziom zabawy na weselu... stąd tak dużo wątpliwości Kilka wesel w 5 Dębach! Ja osobiście nigdy tam nie byłam na imprezie... masz jakieś zastrzeżenia co do tej sali?
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, od zespołu baaaaardzo wiele zależy Ten Bailar to młodzi ludzie wydawali się być bardzo sympatyczni - ale mówię nie miałam zbyt długo z nimi do czynienia. Co do 5 Dębów to ich piękny ogród może być plusem i minusem. Sporo osób spędzało tam większą część imprezy. Jest gdzie posiedzieć, pochodzić, pooglądać. Sama byłam ciekawa i wędrowałam
|
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie byłam na żadnym weselu z nimi. Też widziałam tylko dużo opinii w necie. Wyglądają na młodych ludzi, którzy lubią to co robią, mają na siebie pomysł i pasję. Ich proponowane zabawy weselne też były w porządku, nic żenującego. Według mnie wszystko ok.
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
A nikt nie słyszał nic o zespole Sensation Band?
|
|
|
#1170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję slicznie za odpowiedzi ![]() Dziewczyny, a wiecie może w którym salonie w Białymstoku mają suknie Emmi Mariage? Zakochałam się w jednej z nich, ale kiedy sprawdzam jej lokalizację pokazuje mi tylko jakiś salon w Gostyniu
Kiedy czuję, że go k o c h a m idąc z nim za rękę. < 3 Edytowane przez PatrysssQa Czas edycji: 2016-03-25 o 12:25 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

Możecie mi kogoś polecić? Ewentualnie, gdzie można zobaczyć więcej informacji o tym Blue Sky Tremolo? Dużo osób poleca, ale ani nie widzę ich na fb ani w Internecie.. Pomóżcie
Moja data to 15.06.2017 (czwartek, Boże Ciało... z datą wiąże się mniej więcej tyle samo przyjemności, co nieprzyjemności.)