Louis Vuitton część III - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-23, 12:14   #1711
EwelinaWII
Przyczajenie

Dot.: Louis Vuitton część III

Zastanawiam się nadal nad paskami w Neverfull, mam od roku Evę w Ebene i pasek jest mięciutki i nic do tej pory sie nie stało,
za to jak zaczełam oglądać coraz bliżej Neverfull i i wszędzie już pęka po tak krótkim czasie.
Myślicie że to takie egzemplarze czy lepsze so monogramy z jasnymi rączkami i obszyciem?
EwelinaWII jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 18:15   #1712
KarolinaK
Zakorzenienie

Louis Vuitton część III

Znowu pomyłka. Wizaż wstawia zle posty...
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 18:16   #1713
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Tak sobie siedzimy na kanapie... Psy sa nieżywe. Wstały tylko zeby upomnieć sie o kolacje i dalej poszły spac. Jedna godzina dzikiej zabawy wykończy ich na kolejne 23 godziny
Stary 2016-03-23, 18:17   #1714
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Przepraszam! Post miał byc do zupełnie innego wątku . Ostatnio wstawia mi na inne watki niz wypisuje .
Stary 2016-03-23, 18:22   #1715
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
U mnie nie ma. Znalazlam za to w jednej kieszonce kod zaczynajacy sie od liter "CT" co oznacza (wedlug jednej strony internetowej) ze is made in France

Mariola13 Odnosnie iphone trzeba ladowac codziennie
MacBooka nie mam, ale mam iMaca i nie wyobrazam sobie powrotu do WIndowsa. Niestety nie odpowiem na Twoje pytanie bo my po kupieniu iMaca zakladalismy nowa poczte na Outlooku.
Dziękuję Ci bardzo Zatem Iphon odpada. Szukam czegoś co wytrzyma 4-5 dni
No właśnie czytam, że kto ma Maca to już nie wraca do Windowsa Ja się coś "zatrzasłam" z tą pocztą.
Mam jeszcze jedno pytanie. Wiesz może czy pasek menu u góry ekranu można powiększyć? Ja mam ekran 13" i wzrok już nie ten. Sam widok na ekranie można łatwo powiększyć, ale sam pasek strony (ikonki) malutki jest. Chętnie bym go sobie powiększyła
Mariola13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 18:34   #1716
ranka
Kici kici miau miau

A ja uwielbiam iphony i mimo ladowania kocham go i nie zamienilabyn na zaden inny

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 18:53   #1717
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość

Dziewczyny z innej beczki chciałam o coś zapytać. Ile wytrzymuje bateria w Iphonach? Jak często trzeba ładować? Zastanawiam się ewentualnie nad Samsungiem S7. Może macie oba i potraficie powiedzieć, która bateria faktycznie dłużej wytrzymuje bez ładowania, bo w necie tak różnie to jest przedstawiane, że już nie wiem

Potwierdzam, że przy intensywnym korzystaniu z neta tylko 1 dzień, ale to naprawdę świetny telefon. Mnie urzekła jakość i moc dżwięku. Robi też super foty.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 19:01   #1718
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dziewczyny z innej beczki chciałam o coś zapytać. Ile wytrzymuje bateria w Iphonach? Jak często trzeba ładować? Zastanawiam się ewentualnie nad Samsungiem S7. Może macie oba i potraficie powiedzieć, która bateria faktycznie dłużej wytrzymuje bez ładowania, bo w necie tak różnie to jest przedstawiane, że już nie wiem
Bateria w moim apple wytrzymuje i do 5-6 dni jak mało uzywam. Jak intensywnie to 3 dni, a dodam ze bluta mam cały czas właczonego. Także ja jestem zadowolona
Chociaż aparat ma taki se, przekłamuje kolory. Np. Xperie Z-ki maja duuuzo lepszy.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2016-03-23 o 19:02
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 19:03   #1719
ranka
Kici kici miau miau

Nigdy mi sie nie trafilo zeby 3 dni wytrzymal. Mam 6 i trzyma 2 dni max. Ale ja bardzo duzo uzytkuje

Instagram mój
Stary 2016-03-23, 19:04   #1720
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Moze masz niepotrzebnie powłaczane mnóstwo funkcji w tle co zzera baterie.
Dodam, ze ja mam 6S.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2016-03-23 o 20:00
Stary 2016-03-23, 19:14   #1721
KarolinaK
Zakorzenienie

A ja prawie wcale nie użytkuje i wytrzymuje tez dwa dni i tez mam 6. Mimo wszystko z Appel'em to jest tak ze ja akurat nie dla baterii go kupiłam . I nie zamieniłabym tego urzadzenia na zadne inne. Miałam juz 4 i 5 z tabletów tez miałam pierwszy i mam 2 air ale to sa urzadzenia ktore mysla za mnie . To znaczy robia to co mam na myśli i żaden samsung mi w głowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-23, 22:18   #1722
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
Nigdy mi sie nie trafilo zeby 3 dni wytrzymal. Mam 6 i trzyma 2 dni max. Ale ja bardzo duzo uzytkuje

Ja użytkuje bardzo bardzo duzo i pod koniec dnia mam mało, także codziennie musze ładować. Ale mam odświeżanie w tle wielu aplikacji no i ciagle praktycznie korzystam.

Mariola - co do Macbooka to postaram sie jutro zerknąć jak to u mnie wyglada z paskiem bo dzisiaj juz padam
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-24, 06:26   #1723
ranka
Kici kici miau miau

A zwlaszcza jak ktos ma inny sprzet z apple to z iphonem moze byc super synchro

Instagram mój
Stary 2016-03-24, 07:15   #1724
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
A zwlaszcza jak ktos ma inny sprzet z apple to z iphonem moze byc super synchro
Stary 2016-03-24, 10:05   #1725
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uwielbiam iphony i mimo ladowania kocham go i nie zamienilabyn na zaden inny
Ja z telefonu raczej nie korzystam z netu. Wyjątkowo jak gdzieś jestem i się nudzę to czasami z Insta. Wifi miałam zawsze włączone bo telefon łączy mi się w samochodzie z głośnikiem. Od telefonu oczekuję bardzo dobrego aparatu, dobrej baterii. Z porównania jakości zdjęć wychodzi, że Samsung 7edge ma lepszy Z drugiej strony mam Ipada, teraz Macbooka to myślałam, że jak Iphone ma niezłą baterię to może zmienię swojego Samsunga Alpha (którego mam jeszcze niecały rok), ale teraz to już nie wiem.
Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, że przy intensywnym korzystaniu z neta tylko 1 dzień, ale to naprawdę świetny telefon. Mnie urzekła jakość i moc dżwięku. Robi też super foty.
Z neta wolę korzystać z Ipada. Z telefonu sporadycznie.
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Bateria w moim apple wytrzymuje i do 5-6 dni jak mało uzywam. Jak intensywnie to 3 dni, a dodam ze bluta mam cały czas właczonego. Także ja jestem zadowolona
Chociaż aparat ma taki se, przekłamuje kolory. Np. Xperie Z-ki maja duuuzo lepszy.
Jaki masz model?
Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ja użytkuje bardzo bardzo duzo i pod koniec dnia mam mało, także codziennie musze ładować. Ale mam odświeżanie w tle wielu aplikacji no i ciagle praktycznie korzystam.

Mariola - co do Macbooka to postaram sie jutro zerknąć jak to u mnie wyglada z paskiem bo dzisiaj juz padam
Dziękuję Ci bardzo, że sprawdzisz
Stary 2016-03-24, 10:44   #1726
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez mariola13 Pokaż wiadomość

jaki masz model?
6s

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-03-24, 11:06   #1727
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
6s
To ładnie trzyma bateria
Stary 2016-03-24, 11:11   #1728
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To ładnie trzyma bateria
a nie spodziewałam sie tego, wiec jak maksymalnie 6 dni mi wytrzymał to byłam w szoku
Generalnie mam cały czas włączony Blut do połączenia z Apple Watchem, z sieci korzystam sporadycznie, bo mam do tego iPada, za to zdarza mi sie duzo do zdjeć go używać. Generalnie powiem tyle, ze gdybym miała wybór raz jeszcze to kupiłabym go ponownie
PS. Czaje sie na siódemkę pod koniec roku

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-03-24, 11:34   #1729
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
a nie spodziewałam sie tego, wiec jak maksymalnie 6 dni mi wytrzymał to byłam w szoku
Generalnie mam cały czas włączony Blut do połączenia z Apple Watchem, z sieci korzystam sporadycznie, bo mam do tego iPada, za to zdarza mi sie duzo do zdjeć go używać. Generalnie powiem tyle, ze gdybym miała wybór raz jeszcze to kupiłabym go ponownie
PS. Czaje sie na siódemkę pod koniec roku
No właśnie 7-mka mi wpadła w oko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-24, 11:36   #1730
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No właśnie 7-mka mi wpadła w oko
jeszcze iPad Pro ale on jest duzy, Aira cały czas targam se sobą, z Pro juz byłby problem - nieporęczny

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-03-25, 07:51   #1731
caleczka
Moda

Cytat:
Niewiem poprostu mnie nie zachwycil Ze wszystkich egzotycznych podrozy Meksyk zrobil na mnie najmniejsze wrazenie. Bardzo drogo na calej Riwiera Maya, wszyscy tylko wyciagali rece po napiwki, rafy bez zadnych rewelacji (zaplacilismy za wycieczke katamaranem na sliczne rafy- na zdjeciach prezentowaly sie super, a na zywo obumarla szara rafa i kilka kolorowych rybek, reklamacji ne uwzglednili tlumaczac ze nie zawsze mozna zobaczyc zolwie, argumentow na temat rafy nie brali pod uwage), jedzenie ne kazdemu moze odpowiadac, bardzo slone. Niewiem ogolnie wakacje mialam udane ale spodziewalam sie czegos wiecej. Ooo i jeszcze piramidy- masa turystow, nie mozna sie juz na nie wspinac. Cale szczescie ze wybralismy sie z samego rana na wlasna reke to ominelismy tlumy. Ale mowie to moja osobista opinia, byc moze zle trafilam no i bylam tylko na Riwiera Maya 2.5 tygodnia Za to z calego serca polecam Tulum i Coco Bongo Show.
Hmmm przyznam szczerze, że jestem MEGA zaskoczona... Z taką opinią jeszcze NIGDY się nie spotkałam... Być może to kwestia hotelu w którym byłaś i złego doboru wycieczek/ Biura... My w każdym razie jesteśmy zachwyceni... Wycieczki fakultatywne warto wykupić w dobrym Biurze wtedy nie jest to kwestia zaliczenia/ odhaczenia najważniejszych punktów na mapie... My kopiliśmy wycieczkę w Polskim Biurze z Polskim przewodnikiem, który niesamowicie ciekawie i interesująco opowiadał o Meksyku, były historie i zabawne anegdoty... Piramida Chichen Itza zrobiła na mnie ogromne wrażenie jeszcze do dziś mam ten obraz przed oczami... Zdjęcia w żaden sposób nie oddają tej wielkości to po prostu trzeba zobaczyć na własne oczy... Co do raf - poradzono nam, zrezygnować z nich... podobno skoro byliśmy w Tajlandii to te Meksykańskie rafy nie zrobią na nas takiego wrażenia... Natomiast mój mąż nurkował w Cenotach i także był zachwycony...
Nam generalnie bardzo dużo atrakcji oferował sam hotel...

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Pestka_89 Pokaż wiadomość
Przereklamowany? Znam dwie osoby które były w Meksyka i jak najbardziej polecali. Patrzyłam też Japonie ale jednak zdecydowanie jak narazie nie na moją kieszeń.
Co do torebki to cały czas się zastanawiam, ale chyba jednak kupię. Portfel aż tak nie ucierpi, a torebka bardzo mi się podoba. Tylko jak pomyśle ile innych rzeczy mogłabym mieć za te pieniądze to zaczynam się zastanawiać.
Czemu zamieniłaś speedy na alme? Ja chce sobie sprawić Neverfulla lub speedy w azur.

Trochę się nasłuchałam, zobaczyłam sobie zdjęcia i stwierdziłam że muszę tam pojechać. I jak pogoda dopisała?
Pogoda wspaniała!!! - przed wylotem trochę się obawialiśmy bo prognozy nie były Nam przychylne jednak tam na miejscu... SŁOŃCE, biały piaseczek i lazurowa woda - temperatury 30-35 stopni... BAJKA

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Speedy mialam 25 i miala strasznie maly opening, 30 do mnie nie pasuje. Do Almy byla milosc od poczatku ale celowalam w BB damier i byla za mala, z kolei PM nie miala paska ale poczytalam troszke i sporo osob dokupilo poprostu pasek osobno. I tak tez zrobilam

Z Meksyku wrocilismy z mezem mega zadowoleni nie liczac placzu ze mocno przekroczylismy zakladany budzet bo bylo sporo drozej niz przypuszczalismy. My bylismy w 2013, nasi znajomi wrocili 2 tygodnie temu i tez bardzo narzekali na ceny i to ze ludzie za wszystko oczekiwali napiwku, nawet za udzielenie odpowiedzi na pytanie: gdzie toaleta ktora nota bene byla platna w restauracji w ktorej jedlismy obiad. To jedyne minusy. Polecam odwiedzenie Tulum, sa piekne plaze, super pogoda, swietny show Coco Bongo w Playa del Carmen. Zalezy na co sie nastawiasz. Nam sie duzo bardziej podobalo na Kubie i w Tajlandii
Kurcze my z wymuszeniami napiwków się nie spotkaliśmy w Meksyku Za to w Tajlandii naciągactwo jest na porządku dziennym W Tajlandii byliśmy miesiąc i powiem szczerze, że były to fantastyczne wakacje jednak wolę zdecydowanie Meksyk...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Ja tak samo
Mariola zawsze możesz sobie dokupić do Iphone baterię zewnętrzną
caleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 14:17   #1732
zuzol12345
Przyczajenie

Jestem z Ajfonem jeszcze od czasów, gdy nie można było ich kupić w ogóle w Polsce i musiałam specjalnie go sprowadzać. Ba, nawet jak poszłam do jednego sklepu w Polsce (Apple) myśleli, że to nowy model Ipoda

Nie wyobrażam sobie innego telefonu niż ten. Co do baterii - moja trzyma mniej niż jeden dzień dlatego power bank to mój przyjaciel. Polecam, bo dzięki niemu nie trzeba się zastanawiać gdzie jest najbliższy kontakt.

Jeśli chodzi o ikonki, to musisz wejść w preferencje systemowe --> dock i tutaj ustawiasz sobie wielkość. Mam nadzieję, że o to chodziło
zuzol12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 14:21   #1733
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzol12345 Pokaż wiadomość
Jestem z Ajfonem jeszcze od czasów, gdy nie można było ich kupić w ogóle w Polsce i musiałam specjalnie go sprowadzać. Ba, nawet jak poszłam do jednego sklepu w Polsce (Apple) myśleli, że to nowy model Ipoda

Nie wyobrażam sobie innego telefonu niż ten. Co do baterii - moja trzyma mniej niż jeden dzień dlatego power bank to mój przyjaciel. Polecam, bo dzięki niemu nie trzeba się zastanawiać gdzie jest najbliższy kontakt.

Jeśli chodzi o ikonki, to musisz wejść w preferencje systemowe --> dock i tutaj ustawiasz sobie wielkość. Mam nadzieję, że o to chodziło

Chyba wlasnie nie chodzi o docka tylko o pasek na gorze - wczoraj szukałam ale nie znalazłam opcji powiększenia tego paska
No chyba ze ja zle zrozumiałam to wtedy faktycznie w preferencjach
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 17:18   #1734
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caleczka Pokaż wiadomość
Mariola zawsze możesz sobie dokupić do Iphone baterię zewnętrzną
Polecisz jakąś konkretną? Miałam kiedyś jakiś bank coś tam i się nie sprawdzał
Cytat:
Napisane przez zuzol12345 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Chyba wlasnie nie chodzi o docka tylko o pasek na gorze - wczoraj szukałam ale nie znalazłam opcji powiększenia tego paska
No chyba ze ja zle zrozumiałam to wtedy faktycznie w preferencjach
Dziękuję dziewczyny. Sprawdzę w hotelu jak dojadę, bo jestem w drodze, chodzi mi o pasek na górze
Stary 2016-03-26, 08:26   #1735
caleczka
Moda

Cytat:
Polecisz jakąś konkretną? Miałam kiedyś jakiś bank coś tam i się nie sprawdzał

Dziękuję dziewczyny. Sprawdzę w hotelu jak dojadę, bo jestem w drodze, chodzi mi o pasek na górze

Kochana my używamy mophie, do tych starszych modeli ta bateria była b. ciężka do tych nowszych jest juz znacznie lżejsza. Bateria stanowi zewnętrzna obudowę, my używamy ich zwłaszcza jak jedziemy gdzieś dalej bo nie są one zbyt piękne ale są niedomówienie skuteczne
caleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-26, 13:49   #1736
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana my używamy mophie, do tych starszych modeli ta bateria była b. ciężka do tych nowszych jest juz znacznie lżejsza. Bateria stanowi zewnętrzna obudowę, my używamy ich zwłaszcza jak jedziemy gdzieś dalej bo nie są one zbyt piękne ale są niedomówienie skuteczne
Dzięki, obejrzę sobie
Stary 2016-03-27, 09:50   #1737
Rena
Zakorzenienie

Mariola, co do maili - czy sa one dostepne gdzies online przez www?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-27, 12:01   #1738
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm przyznam szczerze, że jestem MEGA zaskoczona... Z taką opinią jeszcze NIGDY się nie spotkałam... Być może to kwestia hotelu w którym byłaś i złego doboru wycieczek/ Biura... My w każdym razie jesteśmy zachwyceni... Wycieczki fakultatywne warto wykupić w dobrym Biurze wtedy nie jest to kwestia zaliczenia/ odhaczenia najważniejszych punktów na mapie... My kopiliśmy wycieczkę w Polskim Biurze z Polskim przewodnikiem, który niesamowicie ciekawie i interesująco opowiadał o Meksyku, były historie i zabawne anegdoty... Piramida Chichen Itza zrobiła na mnie ogromne wrażenie jeszcze do dziś mam ten obraz przed oczami... Zdjęcia w żaden sposób nie oddają tej wielkości to po prostu trzeba zobaczyć na własne oczy... Co do raf - poradzono nam, zrezygnować z nich... podobno skoro byliśmy w Tajlandii to te Meksykańskie rafy nie zrobią na nas takiego wrażenia... Natomiast mój mąż nurkował w Cenotach i także był zachwycony...
Nam generalnie bardzo dużo atrakcji oferował sam hotel...

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Pogoda wspaniała!!! - przed wylotem trochę się obawialiśmy bo prognozy nie były Nam przychylne jednak tam na miejscu... SŁOŃCE, biały piaseczek i lazurowa woda - temperatury 30-35 stopni... BAJKA

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Kurcze my z wymuszeniami napiwków się nie spotkaliśmy w Meksyku Za to w Tajlandii naciągactwo jest na porządku dziennym W Tajlandii byliśmy miesiąc i powiem szczerze, że były to fantastyczne wakacje jednak wolę zdecydowanie Meksyk...
No widzisz kazdy ma inne zdanie
W sumie sama wycieczka do Chichen Itza byla zorganizowana idealnie- wyjechalismy z samego rana i bylismy na miejscu jako pierwsi przed tlumami i mielismy piramidy tylko dla siebie nasz przewodnik rowniez swietnie opowiadal o Meksyku, historii, majach, dorzucal anegdoty i kawaly. Jednak same piramidy nie zrobily na mnie wiekszego wrazenia, moze za duzo sobie wyobrazalam przed wyjazdem? Hotel 5* (meksykanskich, ocenilabym go na 4* europejskie) byl bardzo fajny, ale ogromny! Wiedzialam o tym przed wyjazdem, znajomi byli w tym hotelu i bardzo chwalili ale juz po wakacjach doszlismy do wniosku ze takie ogromne resorty nie sa dla nas i wolimy bardziej kameralne hotele. Nie moglam wczesniej tego wiedziec bo to byl nasz pierwszy raz w resorcie. Wakacje byly udane, pogoda dopisala, bardzo podobalo nam sie Tulum, Coco Bongo show i plaze ale bylam w ladniejszych/fajniejszych miejscach.

Co do iphonow to tez sobie nie wyobrazam innego telefonu, ale bateria mi stednio trzyma 1,5 dnia chyba ze jestem na wakacjach i prawie w ogole nie korzystam z telefonu to jakies 3 dni bez ladowania dalo rade.

Mariola13 probowalam powiekszyc pasek na gorze u mnie na imacu i nie mam pojecia jak to sie robi nie znalazlam takiej funkcji.

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 16:11   #1739
Rena
Zakorzenienie

Dziewczyny co myslicie o takich balerinkach, jak na zdjeciu ponizej? Myslicie ze ten kolor dobrze sprawdzi sie do letnich sukienek, dzinsow etc? kusza mnie one na jednej stronie www, ale sie waham czy nie za bardzo blyszczace i czy roz nie wyjdzie za bardzo kiczowato. Bo cene jak na ta marke maja dosc atrakcyjna.

Wstyd sie przyznac ale kupilam juz na wiosne az dwie pary butow. Jedne sandaly na obcasie wlasnie repetto tylko ze czarne i wymarzony model poza tym tez w cenie outletowej, a jako drugie plaskie balerinki czarne zamszowe gucci oczywiscie w outlecie. Wszystkie czekaja na wiosne, bo na razie za zimno i jeszcze nie przetestowalam. Poza tym te ponizej to bylaby juz trzecia para wiosennych w tak krotkim czasie stad moze jednak sie wstrzymac.

Prosze o szczera porade, mozecie krytykowac, choc wiem ze czesc z Was ma slabosc do rozu tak jak ja (no ale buty to chyba, nie az tak praktyczny kolor).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg repetto.jpg (40,1 KB, 79 załadowań)
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 16:23   #1740
KarolinaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myslicie o takich balerinkach, jak na zdjeciu ponizej? Myslicie ze ten kolor dobrze sprawdzi sie do letnich sukienek, dzinsow etc? kusza mnie one na jednej stronie www, ale sie waham czy nie za bardzo blyszczace i czy roz nie wyjdzie za bardzo kiczowato. Bo cene jak na ta marke maja dosc atrakcyjna.

Wstyd sie przyznac ale kupilam juz na wiosne az dwie pary butow. Jedne sandaly na obcasie wlasnie repetto tylko ze czarne i wymarzony model poza tym tez w cenie outletowej, a jako drugie plaskie balerinki czarne zamszowe gucci oczywiscie w outlecie. Wszystkie czekaja na wiosne, bo na razie za zimno i jeszcze nie przetestowalam. Poza tym te ponizej to bylaby juz trzecia para wiosennych w tak krotkim czasie stad moze jednak sie wstrzymac.

Prosze o szczera porade, mozecie krytykowac, choc wiem ze czesc z Was ma slabosc do rozu tak jak ja (no ale buty to chyba, nie az tak praktyczny kolor).
Mi sie podobaja . Kolor bardzo wiosenny, chociaz musiałabyś na żywo zobaczyc czy nie świeca za mocno w słońcu...
Jednak dla mojego Tz'a to byłoby stanowcze nie .

Sprawdź jeszcze obcasy. Nie wiem czy lubisz stukać czy nie jak chodzisz ale ja tego nie toleruje ani u innych a juz tym bardziej u siebie dlatego zawsze szukam butów z gumowym obcasem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości