Mamusie czerwcowe 2016 cz.4 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-25, 16:10   #4321
Miqesi
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.4

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość

A co do taksówek, to właśnie się zastanawiałam jak to jest..
w sensie nie muszą w fotelikach tak?
bez sensu..

Też boli niestety.. od wczoraj w sumie biorę tą nospę 3x1..ale dalej boli...i nie wiem, czy to normalne, czy nie..to nie jest mocny ból, ale jednak uciążliwy, a momentami naprawdę boli bardziej.
Lekarz mój przyjmuje zaraz po świętach i mam wizytę.
Jak bym chciała jechać na ip, to po pierwsze oddalona o 40 km, a po drugie boję się...i tego, że wezmą mnie za panikarę i tego, że coś się dzieje..
sama już nie wiem..
Może ja sobie to jakoś wkręcam, że boli?
I co ja mam robić? najgorsze jest to, że właśnie po tamtej akcji w szpitalu co byłam, lekarze mi powiedzieli, że brzuch może mnie boleć, ale żeby cały czas i po nospie dalej, to nic nie wiem..
No jak nie mija po Nospie, to może warto to sprawdzić.

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:13   #4322
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
a jak sie objawiają te skurcze ktore juz występują na tym etapie tego Braxtona cos tam? :-P bo ja mam wlasnie taki twardniejacy brzuch czasem i wydaje mi sie, ze to to
To właśnie takie twardnienie brzucha

Położna dziś mi mówiła ze najlepiej jakby nie zdarzało się to twardnienie częściej niż 6 razy na dobę. Jeśli nie jest to bolesne, nie trwa zbyt długo, nie pojawia się zbyt często, nie ma żadnych dolegliwości towarzyszących to nie ma co się martwić.

Haneczka trochę dziwne jak Cię tak boli ciągle i nic nie pomaga
Mnie też często boli brzuch ale jak poleze chwile to zaraz przechodzi

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2016-03-25 o 16:15
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:16   #4323
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzanet2108 Pokaż wiadomość
Miqesi ty jesteś zakupocholiczka!!!
Ceny super, zdjęć nie widzę niestety

Gratuluję rozpoczętych 30tygodni!

Haneczka oby ten ból odpuścił, dziwny jest! Jak lezysz to też boli? Dziwnie że nospa nie pomaga, na brzuch powinna.. Może Hania coś uciska?

Zdrzemnelam się z córką i nie chce mi sie wstawać. Na obiad zapiekanka makaronowa ze szpinakiem. Już wszystko przygotowane, tylko sos zrobię i mozna zapiekać

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Zjadłabym

Cytat:
Napisane przez dzanet2108 Pokaż wiadomość
Miqesi ty jesteś zakupocholiczka!!!
Ceny super, zdjęć nie widzę niestety
E tam, po prostu korzystam z okazji, takie ceny, że żal nie brać

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Położna dziś mi mówiła ze najlepiej jakby nie zdarzało się to twardnienie częściej niż 6 razy na dobę. Jeśli nie jest to bolesne, nie trwa zbyt długo, nie pojawia się zbyt często, nie ma żadnych dolegliwości towarzyszących to nie ma co się martwić.
Na szczęście, u mnie nic takiego nie występuje. Pierwsze skurcze dostałam podczas porodu.
Oby teraz też tak było.

Stary 2016-03-25, 16:17   #4324
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
ojej, Was boli jak brzuszek twardnieje? mnie nie... i mija po 10-15sek. - najszybciej jak zmieniam pozycję np. położę się na bok. na każdej wizycie mam sprawdzaną szyjkę, wszystko ok. Co powinno mnie niepokoić?? chyba tylko ból...?
Mnie często na dłużej stwardnieje :/ jeśli nie ma bólu,plamienia nie ma to jest wzglednie normalne.
Też mam na każdej wizycie szyjke sprawdzana

Cytat:

Otóż to! warto się położyć na chwilę przy twardnieniu jak się ma taką możliwość oczywiście.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:21   #4325
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
ojej, Was boli jak brzuszek twardnieje? mnie nie... i mija po 10-15sek. - najszybciej jak zmieniam pozycję np. położę się na bok. na każdej wizycie mam sprawdzaną szyjkę, wszystko ok. Co powinno mnie niepokoić?? chyba tylko ból...?
To u Ciebie to są skurcze te, które moga się pojawiać

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
No jak nie mija po Nospie, to może warto to sprawdzić.
No właśnie i tu mam dylemat.. bo niby lekarze mówią, że tak może być, ale z tego co czytam, i w ogóle po nospie powinno przejść.. i naprawdę nie wiem, co mam zrobić.
Jak mówię, nie chcę wyjść na panikarę, ale w sumie w ciąży, to chyba czasami "trzeba panikować" i lepiej sprawdzić. Nie wiem.
Wróci mąż z badań to coś postanowimy...

Cytat:

Haneczka trochę dziwne jak Cię tak boli ciągle i nic nie pomaga
Mnie też często boli brzuch ale jak poleze chwile to zaraz przechodzi
no a mi właśnie kurcze nie;/

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:32   #4326
Madzia9999
Zakorzenienie

Haneczkab lepiej wyjść na panikare lub coś przeoczyć czy przeczekać zwlaszcza jeśli chodzi o ciążę...

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:36   #4327
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Haneczkab lepiej wyjść na panikare lub coś przeoczyć czy przeczekać zwlaszcza jeśli chodzi o ciążę...
Wiem właśnie, z jednej strony wiem.
No a z drugiej, może po prostu wyolbrzymiam?
Wzięłam trzecią nospę, jak nie przejdzie, to pojadę sprawdzić, dla świętego spokoju.
Na razie idę wziąć kąpiel i zobaczymy..

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:46   #4328
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
My kupiliśmy 3 szufladową komodę. W pierwszej mam już schowane wszystkie kremy, balsamy, oliwki, smoczki, pieluchy tetrowe i inne takie rzeczy, a w 2 ostatnich będą rzeczy dla małej. Mam zamiar tam trzymać 2-3 rozmiary

My mamy pod łóżkiem takie 4 pojemniki na ubrania: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70290360/ i w dwóch trzymam większe ubranka dla małej, pościel i ręczniki Także my sobie póki co tak to zorganizowaliśmy. Świetna sprawa z tymi pojemnikami
Fajna sprawa z tymi pojemnikami nie pomyślałam o tym że tak tez można.

A w szufladach mam właśnie rozmiary 56-62-68 a większe schowane .

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Witam sie po wizycie wszystko dobrze kolejna wizyta 1.04 oraz 13.04 całe badanie zakładanie krążka przebiegło prawidłowo ale dodam ze badanie nie przyjemne lekarz sie śmiał ze moja szyjka walczy z jego palcami rozbawił mnie hehe muszę leżeć 2 dni non stop z powodu świat nie da mnie do szpitala ale muszę leżeć pózniej oszczędzać sie.wiec w święta brzuchem do góry leżę hehe zapisał ni dwa antybiotyki muszę sobie je wszczykiwac i leżeć 2h powiedział ze do czerwca powinnam donosić
Dobrze że wszystko się udało teraz odpoczywaj i oszczędzaj się

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Melduje się po wizycie.
Z szyjka wszystko ok (uff), tylko zlapalam znów infekcje mam nystatyne w tabletkach dopochwowych. Na twardnienia i bóle brzucha mam brać no spe 3x1 i aspargin tez 3x1
Dostałam skierowanie na glukozę, mocz, morfologie i coombsa.
Następna wizyta 22.04 - Anuszka możesz dopisać

Byłam tez u położnej, dostałam kolejne próbki i posluchalysmy serduszka
Mam przyjechać jeszcze za 2 tyg na posłuchanie a 22.04 przed wizytą na ktg.
Kolejne dobre wieści niestety zawsze coś można złapać :/ ale tym się nie przejmuj. Tabletki są więc szybko wrócisz do zdrowia

Ja po świętach będę dzwoniła do położnej ciekawa jestem jaka kobitka jest

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Ania- a ja nie lubię chusteczek pampersa- strasznie się pienią:/ ale to moja osobista uwaga, każdemu pasuje coś innego
Więc nie kusi mnie promocja

A ja zaraz idę się ogarnąć a po południu na zakupy- i średnio mi się chce, ale jakąś bluzkę na święta trzeba sobie kupić...;/
Mąż pojechał na badania do pracy, to po kupi całą spożywkę, ale bluzki mi już nie kupi
Brzuch mnie dalej boli niestety i już sama nie wiem co robić..nie pomaga leżenie, siedzenie..cały czas jest tak samo.. nospę biorę i jest może lekka ulga..nie boli jakoś bardzo bardzo mocno, ale jednak.
Ważne, że Hanię czuję, choć mniej niż wcześniej(ale tż mówi, że jak się obudził w nocy, ja spałam, a Hania dawała czadu- więc w dzień odpoczywa..)
Nie kupiłam bo nie mam po drodze tylko takie info dałam jakby któraś z Was była chętna

Ja zauważyłam że Maja ma już stałe pory i zawsze czekam na nie
A jestem ciekawa czy w nocy szaleje w brzuszku i czy to widać ... może kiedy Tż po proszę żeby popatrzył

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:53   #4329
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam, że na miejscu macie galerie handlowe z sieciowkami itd. U nas na tym zadupiu to nie ma takich rzeczy. Najbliższa galerie z prawdziwego zdarzenia mamy 80 km stąd

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

r_p77

Dziękuję!
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:54   #4330
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ja od wczorajszego wieczoru mam jakiś spadek formy... Jak mnie mąż wczoraj spytał jak się czuję, to odpowiedziałam, że czuję się brzydka Nawet wizyta u fryzjera jakoś nie pomogła. Pewnie hormony robią swoje
a ja czuje się wielka iiii coś mnie właśnie dołek złapał ... chce mi się wyć

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-25, 16:56   #4331
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Wzięłam trzecią nospę, jak nie przejdzie, to pojadę sprawdzić, dla świętego spokoju.
Mnie znajoma położna mówiła, że jak coś tak pobolewa to nospa, kakałko i do łóżka spać można też właśnie wziąć ciepłą (ale nie gorąca!!) kąpiel, potem kakałko i spać a jak długo nie przechodzi albo skurcze się nasilają pomimo nospy i kakałka lepiej jechać to skontrolować.

A skurcze braxtona-hicksa, czy tam tego innego francka, to tak jak na miesiączke czuć.

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 16:58   #4332
ania230
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;57938316]Weronia, Madzius gratki za dobre wieści z wizyt! a teraz brzuchy do gory, a najlepiej na bok :-D

Mleczna kanapka gotowa, zajączki się pieką, a mój półtora roczny zajączek demoluje mieszkanie

Teraz kombinuje nad jakąś przekąska na kolację. Może zrobię tą szynkę w galarecie o której pisała Veronique... Tylko nie mam takoego naczynia mam tylko talerze i miski

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
dzanet a mogę prosić o przepis na mleczna kanapkę ?? bo MAM MIKSER i teraz mogę poszaleć... a cały czas nie wiem jakie drugie ciasto zrobić :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-25, 17:01   #4333
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
dzanet a mogę prosić o przepis na mleczna kanapkę ?? bo MAM MIKSER i teraz mogę poszaleć... a cały czas nie wiem jakie drugie ciasto zrobić :/
Zrób babkę, wszystko w jednej misce

Stary 2016-03-25, 17:01   #4334
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Hej
Mąż wybył do sklepu na zakupy przedświąteczne i co chwilę odbieram telefony z placu boju, co jakie kupić Największy problem ma podobnież z kupieniem koszyczka i grozi mi, że pójdzie jutro z reklamówką
Co do ubrań to ja też powoli przestaje się we wszystko mieścić i trzeba będzie po świętach udać się na jakieś zakupy. W zimowej kurtce spokojnie się mieszczę, ale wczoraj przymierzyłam wszystkie swoje wiosenne i w ramoneskach się już nie zasunę, a w sportowych i płaszczykach robię to na styk, także trzeba będzie czegoś poszukać. Moje nieśmiertelne koszule pięknie leżą na biuście, ale nie zapinają się na brzuchu, a sukienki przez brzuszek zwijają się u góry na plecach.
ah ci Tż-owie
Miałam w planach że do Tż pojadę w sukience , ale właśnie się podwija i powiem szczerze że nie mam pomysłu najlepiej dresy i bokserka

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-25, 17:03   #4335
__Veronique
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;57938316]Teraz kombinuje nad jakąś przekąska na kolację. Może zrobię tą szynkę w galarecie o której pisała Veronique... Tylko nie mam takoego naczynia mam tylko talerze i miski

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

A nie masz takich salaterek? To od razu będzie podzielone na porcje. Albo te miseczki może się nadają. Moja babcia zawsze takie różne galaretki robi w plastikowych kubeczkach po serkach/jogurtach i przed podaniem wyciąga na półmisek

---

Wiecie co...? Nie mam się w co ubrać na święta...

Edytowane przez __Veronique
Czas edycji: 2016-03-25 o 17:04
Stary 2016-03-25, 17:03   #4336
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Zrób babkę, wszystko w jednej misce
chciałam zaskoczyć wszystkich moimi zdolnościami ale jeszcze nie wiem czy je mam

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-25, 17:06   #4337
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
chciałam zaskoczyć wszystkich moimi zdolnościami ale jeszcze nie wiem czy je mam
Na to przyjdzie czas, najpierw zrób coś łatwego, a równie smacznego

Stary 2016-03-25, 17:06   #4338
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
A tak w ogole zapomnialam Wam sie pochwalic, ze w Polsce uszylam dla Gabrysia kocyk i koloderke minky. Oto one.
Śliczny ja zawsze zazdroszczę, jak ktoś umie takie śliczne rzeczy szyć.

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wychodzę :-D. Za waszą radą, będę tylko leżeć i pachnieć :-D
Motylku super że spędzicie święta w domu. Wypoczywaj razem z małymi motylkami
Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Witam sie po wizycie wszystko dobrze kolejna wizyta 1.04 oraz 13.04 całe badanie zakładanie krążka przebiegło prawidłowo ale dodam ze badanie nie przyjemne lekarz sie śmiał ze moja szyjka walczy z jego palcami rozbawił mnie hehe muszę leżeć 2 dni non stop z powodu świat nie da mnie do szpitala ale muszę leżeć pózniej oszczędzać sie.wiec w święta brzuchem do góry leżę hehe zapisał ni dwa antybiotyki muszę sobie je wszczykiwac i leżeć 2h powiedział ze do czerwca powinnam donosić
To teraz już nie masz wyjścia - do czerwca musisz wytrzymać
Cytat:
Brzuch mnie dalej boli niestety i już sama nie wiem co robić..nie pomaga leżenie, siedzenie..cały czas jest tak samo.. nospę biorę i jest może lekka ulga..nie boli jakoś bardzo bardzo mocno, ale jednak.
Ważne, że Hanię czuję, choć mniej niż wcześniej(ale tż mówi, że jak się obudził w nocy, ja spałam, a Hania dawała czadu- więc w dzień odpoczywa..)
Haneczka jeśli zaczniesz się tym brzuchem martwić to nie ma co patrzeć czy to 5 km czy 50 km- trzeba jechać i się uspokoić.

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczynyyy dostałam takiej zgagi, że aż zwymiotowalam bleee!
Oj współczuję
Cytat:
Ja też mam czasem takie sny, że wstydzę się opowiedzieć mężowi

Mnie kiedyś ginekolog nacisnął w środku ( może to był ten punkt G), że prawie tam dostałam orgazmu aż głupio mi się zrobiło. Może to specjalnie zrobił .

Super, że szyjka w porządku. A infekcja minie po lekach, zdróweczka!
Kurna ja chyba zboczona jestem,albo niewyżyta bo bym chętnie kontakt do tego ginekologa wzięłaprzynajmni ej bym miała mile wspomnienia z gabinetu
Cytat:
Też boli niestety.. od wczoraj w sumie biorę tą nospę 3x1..ale dalej boli...i nie wiem, czy to normalne, czy nie..to nie jest mocny ból, ale jednak uciążliwy, a momentami naprawdę boli bardziej.
Lekarz mój przyjmuje zaraz po świętach i mam wizytę.
Jak bym chciała jechać na ip, to po pierwsze oddalona o 40 km, a po drugie boję się...i tego, że wezmą mnie za panikarę i tego, że coś się dzieje..
sama już nie wiem..
Może ja sobie to jakoś wkręcam, że boli?
I co ja mam robić? najgorsze jest to, że właśnie po tamtej akcji w szpitalu co byłam, lekarze mi powiedzieli, że brzuch może mnie boleć, ale żeby cały czas i po nospie dalej, to nic nie wiem..
tak jak pisałam wyżej - jeśli się masz denerwować to lepiej wsiąść do samochodu i to sprawdzić. Na pewno nic sobie nie wmawiasz. Haneczko lepiej zrobić to wcześniej niż później. Po co sobie święta psuć i się martwić jak można to załatwić wcześniej i ze spokojną głową świętować
Stary 2016-03-25, 17:07   #4339
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, Laseczki

Poszłam sobie dzisiaj do Magnolii, do Bacówki po białą kiełbaskę.
Wróciłam do domu obładowana 4 torbami

Zaszłam do C&A, a tam kombinezony zimowe przecenione z 99zł na 19.90zł, więc wzięłam dwa.
Przy kasie okazało się, że jest jeszcze 30% rabatu na kurtki i płaszcze, więc za jeden kombinezon wyszło 14 zł Super, za tą cenę ciężko nawet o używany, a tu nówki
W załączeniu zdjęcia.

Nałaziłam się bardzo, więc idę odpoczywać, a potem robić mazurka
aż chce się ubrać i iść jaki rozmiar kupowałaś ?

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-25, 17:08   #4340
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość

Wiecie co...? Nie mam się w co ubrać na święta...
Rozumiem doskonale, też miałam ten problem, dlatego wczoraj kupiłam sobie taką elegantszą bluzkę...
eh, jeszcze troszkę i będziemy nosić to, co chcemy, a nie to, co musimy

Stary 2016-03-25, 17:12   #4341
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Na to przyjdzie czas, najpierw zrób coś łatwego, a równie smacznego

przejże co proponuje na stronie mojewypieki

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Rozumiem doskonale, też miałam ten problem, dlatego wczoraj kupiłam sobie taką elegantszą bluzkę...
To troszkę jeszcze potrwa.... a najgorsze przed nami bo ciepło się zbliża, nogi będą puchły i na sam koniec możemy więcej tyć ale pocieszająca jestem

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-25, 17:13   #4342
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem lepiej wyjść na panikare i mieć pewność że jest ok, niż przeoczyc i później żałować
Stary 2016-03-25, 17:14   #4343
ania230
Zakorzenienie

Maja ma już nazwisko po Tatusiu

a co do ślubu haha to się pogryźliśmy trochę i ustaliliśmy że po narodzinach córki Go weźmiemy

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-25, 17:15   #4344
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja nie wiem co wykombinuje... sukienkę fajną mam, myślałam, że będzie dobra, ale okazało się, że za bardzo się już podwija i mam prawie na wierzchu niewymowną...

Stary 2016-03-25, 17:15   #4345
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
a ja czuje się wielka iiii coś mnie właśnie dołek złapał ... chce mi się wyć

Oby to tylko chwilowy spadek formy!
Miałam tak w tamtym tygodniu ze plakalam w sumie bez powodu
Stary 2016-03-25, 17:15   #4346
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
aż chce się ubrać i iść jaki rozmiar kupowałaś ?
Na pół roczku

Stary 2016-03-25, 17:16   #4347
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Maja ma już nazwisko po Tatusiu

a co do ślubu haha to się pogryźliśmy trochę i ustaliliśmy że po narodzinach córki Go weźmiemy
I jak to wyglądało? Jakie dokumenty były wam potrzebne?

Stary 2016-03-25, 17:17   #4348
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
A ja nie wiem co wykombinuje... sukienkę fajną mam, myślałam, że będzie dobra, ale okazało się, że za bardzo się już podwija i mam prawie na wierzchu niewymowną...
z ubiorem będą jaja:/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-03-25, 17:17   #4349
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:

przejże co proponuje na stronie mojewypieki

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

To troszkę jeszcze potrwa.... a najgorsze przed nami bo ciepło się zbliża, nogi będą puchły i na sam koniec możemy więcej tyć ale pocieszająca jestem
Mogę Ci przesłać fajny przepis na babkę, który zawsze robię.
A formę na babę masz?

No, mi nogi pod koniec trochę spuchły, a teraz jeszcze lato będzie... Damy rade, damy radę, damy radę

Stary 2016-03-25, 17:18   #4350
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

Oby to tylko chwilowy spadek formy!
Miałam tak w tamtym tygodniu ze plakalam w sumie bez powodu
aaaa kurde nie wiem czy czasami sobie dużo rzeczy nie biorę do siebie i wydaje mi się że żyje w całkiem innym świecie... niż reszta ludzi.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości