Byłe Tableciary plotkary :-) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-15, 08:00   #2191
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

no wlasnie nie wiem co mam zrobic nie chce tez wyjsc na panikare bo mi lekarz jak ostatnio bylam mowil ze musze czuc codziennie raz ruchy ja czuje codziennie raz fakt ... wiec podrecznikowo wychodzi ze ok ale normalnie od 3 tyg przyzwyczajona jestem do czestszych skokow i to nawet takich mocnych a od wczoraj ona tak dziwacznie sie zachowuje jak by sie jej nie chcialo fikac czy co...

wczoraj ogladalismy film o zyciu plodowym i tam mowili ze mniejwiecej na tym etapie ciazy co ja jestem dziecko juz wypelnia cala macice i aktywnosc moze spac bo nie ma juz tyle miejsca zeby fikac i spi 90% swojegu czasu bo musi sile zbierac i nawet szturchanie czy pukanie je nie obudzi jak jest bardzo zmeczone hmm...

moj maz mowi ze pewnie tak jest i ze skoro czuje co kolwiek ze sie porusza to nic jej pewnie nie jest sama nie wiem zobacze jeszcze dzis do wieczora jak nie poprawi sie chodz troche jej aktywnosc to chyba pojade do szpitala zeby sprawdzili
Stary 2007-11-15, 08:14   #2192
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
no wlasnie nie wiem co mam zrobic nie chce tez wyjsc na panikare bo mi lekarz jak ostatnio bylam mowil ze musze czuc codziennie raz ruchy ja czuje codziennie raz fakt ... wiec podrecznikowo wychodzi ze ok ale normalnie od 3 tyg przyzwyczajona jestem do czestszych skokow i to nawet takich mocnych a od wczoraj ona tak dziwacznie sie zachowuje jak by sie jej nie chcialo fikac czy co...

wczoraj ogladalismy film o zyciu plodowym i tam mowili ze mniejwiecej na tym etapie ciazy co ja jestem dziecko juz wypelnia cala macice i aktywnosc moze spac bo nie ma juz tyle miejsca zeby fikac i spi 90% swojegu czasu bo musi sile zbierac i nawet szturchanie czy pukanie je nie obudzi jak jest bardzo zmeczone hmm...

moj maz mowi ze pewnie tak jest i ze skoro czuje co kolwiek ze sie porusza to nic jej pewnie nie jest sama nie wiem zobacze jeszcze dzis do wieczora jak nie poprawi sie chodz troche jej aktywnosc to chyba pojade do szpitala zeby sprawdzili
zrob Kochan jak mowisz, poczekaj do wieczora, moze akurat sie rozbryka, a jesli nie to juz na pewno idz to sprawdzic, mam nadzieje, jednak, ze wszystko bedzie ok i malutka da ci dzis popalic

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 08:20   #2193
Ray
Zakorzenienie

tak to nazekalam ze mi w kosc daje ale juz wole jak mnie meczy niz jak siedze i zastanwiam sie co jej jest... przyzwyczaila mnmie do jej "adhd" i teraz to juz sama nie wiem co jest oki a co nie echhhhh mama panikara jestem

dzidzia najbardziej lubi tatusia jak on do niej mowi to kopie i w ogole ja to tak nie potrafie gadac do brzucha dziwnie sie czuje a on to jej spiewa opowiada o jakis zwierzątkach hehehe miska mi sadza na brzuch i mowi ze z misiem beda ja uczyc fajnie bo widze ze chodziasz on bedzie milusi tata hehe

wczoraj jak ogladalismy film i dowiedzial sie ze juz niedlugo jak przylozy sie glowe do brzucha to mozna serce sluchac to on : ja tez chce ja tez ! :

jedynie co to nie chce przy porodzie byc heheh on wola ze tego nie zniesie jak w filmie pokazywali jak rodzi sie dziecko to oczy zaslonil ze on tego nie chce widziec i on chce juz umyta dzidzie w czapeczce zobaczyc hehehe

w sumie sama bym tego nie chciala ogladac to go zmuszac nie bede hehe po co ma facet pozniej koszmary miec
Stary 2007-11-15, 08:29   #2194
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
tak to nazekalam ze mi w kosc daje ale juz wole jak mnie meczy niz jak siedze i zastanwiam sie co jej jest... przyzwyczaila mnmie do jej "adhd" i teraz to juz sama nie wiem co jest oki a co nie echhhhh mama panikara jestem

dzidzia najbardziej lubi tatusia jak on do niej mowi to kopie i w ogole ja to tak nie potrafie gadac do brzucha dziwnie sie czuje a on to jej spiewa opowiada o jakis zwierzątkach hehehe miska mi sadza na brzuch i mowi ze z misiem beda ja uczyc fajnie bo widze ze chodziasz on bedzie milusi tata hehe

wczoraj jak ogladalismy film i dowiedzial sie ze juz niedlugo jak przylozy sie glowe do brzucha to mozna serce sluchac to on : ja tez chce ja tez ! :

jedynie co to nie chce przy porodzie byc heheh on wola ze tego nie zniesie jak w filmie pokazywali jak rodzi sie dziecko to oczy zaslonil ze on tego nie chce widziec i on chce juz umyta dzidzie w czapeczce zobaczyc hehehe

w sumie sama bym tego nie chciala ogladac to go zmuszac nie bede hehe po co ma facet pozniej koszmary miec
hehe dobry ten Twoj maz, ale faceci to jednak takie cieniasy sa, niby tacy odwazni, a jak przychodzi co do czego, to jak male dzieci, hehe
a moze jeszcze zmieni zdanie

Mąż i żona...
Stary 2007-11-15, 08:38   #2195
agusieczek
Raczkowanie

w sumie sama bym tego nie chciala ogladac to go zmuszac nie bede hehe po co ma facet pozniej koszmary miec [/quote]
Dzien dobry Paniom
Mężczyźni niektórzy tak mają, że nie chcą patrzeć na ból ich kobiet. Mój M też nie chciał, bo mówił że nie mógłby patrzeć jak ja cierpię, bo nie mógłby pomóc, a tak nie widzi i jest lepiej -spryciura hihi

Ja tak myślę że dla kobiety to nie miła jest sytuacja, nie wiemy co się znami dzieje a tu jeszcze facet nasz, ma na to patrzeć, Ale temat rzeka, z jednej strony fajnie nie być samemu zawsze ktoś podtrzyma na duchu, powie miłe sowo, ale....... lepiej niech sam zdecyduje

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 08:50   #2196
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Kinia kupiłam sobie golf i dwa sweterki, jeden jednolity a drugi rozpinany jak dojdzie to zrobie zdj i Wam pokaze

Co do porodu i bycia meza przy nim to hmmm z jednej str dobrze jakby był to by to wszystko docenil a jak nie widzial to tylko moze sie domyslac co tam sie wyprawialo :P
Ja raczej jestem za opcja w pojedynkę tyle kobiet dało radę to czemu ja miałabym nie dać...

Ray jak Cie to uspokoi to jedz wieczorem, nie bedziesz sie juz martwic czemu sie tak czesto nie porusza jak wczesniej...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 09:32   #2197
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny
Wrocilam z zimnej Polski,i przywitalo mnie sloneczkochociaz tez chlodno.
Stesknilam sie za wami dziewczynki,ale z przykroscia musze stwierdzic ze wy za mna nie
Gizelciu dziewczyny juz wszystko napisaly odnosnie T ,mam nadzieje ze szybko podejmiesz odpowiednia dla was decyzje
Nikitko duzi zdrowka dla syna,i przyjemnej wizyty u kosmetyczki
Kinia jak przygotowania do slubu?
Marcelinko twoja kotka jest super
Ray czy ja rowniez moglabym zobaczyc fotki w nowej fryzurze?
Mijalea Gratuluje tak szybkiego zafasolkowania
Emi duzo zdrowka dla maluszka

Zmykam do pracy milego dnia wam zycze
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 09:47   #2198
Ray
Zakorzenienie

cos sie ruszala teraz chwile echh moze sie tak ulozyla wazne ze co kolwiek czuje znaczy ze zyje uf...

ja sie biore do mojego dyplomu znow az mam mdlosci jak to widze ale jak trzeba to trzeba...
Stary 2007-11-15, 10:05   #2199
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny
Stesknilam sie za wami dziewczynki,ale z przykroscia musze stwierdzic ze wy za mna nie
Gizelciu dziewczyny juz wszystko napisaly odnosnie T ,mam nadzieje ze szybko podejmiesz odpowiednia dla was decyzje

jak to nie, oczywiscie, ze sie stesknilysmy
mam nadzieje, ze wizyta w Polsce sie udala
przygotowania do slubu i wesela ida dobrze, dzisiaj podpisujemy jzu umowe z zespolem, a mama umowe o wynajecie sali

Mąż i żona...
Stary 2007-11-15, 11:06   #2200
zgadnij_MS
Zakorzenienie

no to super Kinia najważniejsze sprawy macie z głowy teraz zostają te najprzyjemniejsze czyli wybór sukni

Misia kochana, za to teraz witamy Cię z szerkimi uśmiechami

Aaaa ja mialam uczyc sie statystyki, ale jakos nie moge sie zmobilizowac grrrrr

Stary 2007-11-15, 11:15   #2201
Ray
Zakorzenienie

ja ślęcze nad dyplomem powiem wam ze czarno widze to wszystko mam tak orginalny temat ze szkoda slow :/

ciezki tydzien ogolnie mam ale od nastepnego bedzie luzniej uff....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-15, 12:09   #2202
kachula27
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki!Ja tak na chwilke zeby sie przywitac i mykam sprzatac mieszkanko,obiadek juz mam zrobiony wiec teraz ide sprzatac

Ray zrob tak jak dziewczyby radza,jak mala nie bedzie sie do wieczora odzywac to jedz do lekarza

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 13:18   #2203
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dwie godziny siedzenie nad statystyka <wow> głowa mi pęka...
Zaraz zrobie sobie podsmażane kartofelki z polecamym przez Pomidorkę sosikiem czosnkowym

Stary 2007-11-15, 15:01   #2204
kina2807
Zakorzenienie

a ja zaraz zmykam do domku, dzis znowu sajgon od poludnia, wlasnie wrocilismy z teatru polskiego, a jeszcze pewnie tam zawitamy jutro albow sobote do poludnia, chce zeby juz bylo po imprezie

pozdrawiam Was bardzo goraco i zycze spokojnego popoludnia

Mąż i żona...
Stary 2007-11-15, 16:00   #2205
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Emi zdjecia wysylam Milego ogladania
dziekuje kochana mala jest sliczna!!zakochałam sie w niej
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Moja kicia nałogowo pije kranówkę
nie no zdiecia mnie powaliły normalnie!!super kociak;d
Cytat:

..dziewczyny padam na twarz Oliwia dala mi ostro popalic w nocy..wstala o 1 a zasnela dopiero o 5..dwa razy wymiotowala..nie wiem co jej jest..jest taka niespokojna..teraz tez dopiero zasnela od rana..jestem chodzacym wrakiem..T nic mi nie pomaga..wczoraj do lozka przyszedl o 2 pijany jak bela..chcial na dodatek robic mi awanture ale nie odzywalam sie..wstal dopiero o 12..znow gdzies pojechal..dostalismy wczoraj pieniadze za Mala i widze ze moj maz musial juz za nie wypic..nie wytrzymam..wiem ze wkrotce od niego odejde..wczoraj dlugo myslalam..nie wytrzymam tego dluzej..

..poprosilam go zeby zrobil lozko..ja uspokajalam Mala..powiedzial ze nie zrobi bo wychodzi..sama musialam sie rozdwoic..

..nie takiego zycia sie spodziewalam..wkrotce wszystko sie zmieni..

nikitko najserdeczniejsze zyczonka dla Tatusia!!!!!
moze tak bedzie lepiej dla małej przynajmniej nie bedzie wysłuchiwac awantur bo juz nie długo bedzie przeciez słyszec i kojarzyc...
Cytat:
..pil ze swoim Tata i kuzynem..tak bez okazji..dla rozrywki..a ja biedna plakalam bo nie wiedzialamco jest Oliwii..

Karolinko ja uwielbialam jak Mala miala czkawke..to takie fajne uczucie bylo..hihihi..

..oj..ja mam tak czesto..i wlasnie teraz tez..nie wiem co bedzie lepsze dla Oliwii..

..ja na Twoim miejscu zdecydowalabym sie na drugie dzieciatko

Mijalea nie przejmuj sie swoimi myslami i obojetnoscia meza..oni dopiero poczuja ze beda tatusiami jak bedzie juz widac brzuszek i malanstwo bedzie kopac..cos o tym wiem

..chcialam dzis zeby pan T mnie przytulil..poglaskal tylko mala i poszedl sobie..przykro mi sie zrobilo..

Mala ma straszne wzdecia..nie wiem jak mam jej pomoc NIe mam juz sil..Tomek pojechal do apteki i go wcielo..czasem mysle ze ma kogos na boku..
wiesz co ja dawałam małemu na wzdecia?? kupiłam sliwki ususzyłam je i te suche sliwki zalewałam woda i dawałam mu do picia cudnie normalnie mu pomogłoi najlepsze ze takiemu maluszkowi tez to mozna podawac na kolki i wzdeciapolecam a ten twój maz moze faktycznie kogos ma...nie rozumiem dlaczego przeciez ma taka ładna i wspaniała zone
Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

witaj kochana my sie chyba nie znamy dziekuje małemu juz lepiej
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
a ja zaraz zmykam do domku, dzis znowu sajgon od poludnia, wlasnie wrocilismy z teatru polskiego, a jeszcze pewnie tam zawitamy jutro albow sobote do poludnia, chce zeby juz bylo po imprezie

pozdrawiam Was bardzo goraco i zycze spokojnego popoludnia
kochana odezwij sie do mnie
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-15, 16:14   #2206
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny, ja własnie wróciłam od kosmetyczki
synek lepiej chodzi do szkoły normalnie zaległosci juz nie ma a ze zdrowiem troche lepiej laryngolog nie widzi nic strasznego w uszach

Misia pewnie że tesknilysmy my tu karzde o sobie pamietamy i myslimy, nie zawsze mamy czas wejsc i napisac ale myslami jestesmy zawsze

Cos mężatka sie do nas ostatnio nie odzywa czyzby wracała juz z Polski do siebie

Dorotko ty tez nas nie odzwiedzasz, Nadia to samo i rybkad dziewczyny tesknimy za wami odezwijcie sie
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 16:51   #2207
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

http://www.allegro.pl/item269507946_...c41.html#photo
a ja znalazłam ładne butki na allegro jak wam sie podobaja??
ale ja tempa jestem pomyliłam Ray z mezatka przepraszam was kochane
Stary 2007-11-15, 17:52   #2209
gizelcia
Zadomowienie

..dziewczyny moj maz kupil mi dzis kozaczki na zime
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 18:09   #2210
Ray
Zakorzenienie

ja w domku dzidzia rusza sie ale slabo waze ze sie rusza..

gizelcia milo z jego strony ale niech ci ten gest nieprzymydli oczu bo faceci lubia cos kupic zeby miec spokoj na jakis czas i pokazac ze niby sa ok... mialam kolege ktory sam mowil ze raz w mc kupowal cos dziewczynie zeby ta skakala z radosci i dawala mu spokoj na tydzien bo wtedy mogl robic co zechce bo ona myslala ze jak jej kupil pierscionek czy cos to ze on ja bardzo kocha itp....

dla mnie prezenty to tylko mily gest ale zaden dowod milosci

ja ide do lozka zaraz ogladalam dzis plaszcze na zime ale wszystkie albo drogie albo nie nadaja sie na ciaze zalamac sie idzie
Stary 2007-11-15, 18:11   #2211
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
..dziewczyny moj maz kupil mi dzis kozaczki na zime

No to fajnie może w niedziele mi je pokarzesz
Stary 2007-11-15, 18:17   #2212
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Emi a Ty je chcesz na teraz czy na wiosne??

Nikitko zaraz Ci wysle wiadomosc na priv...
Agatko miło z jego str i oby to był szczery zakup

Stary 2007-11-15, 18:21   #2213
Ray
Zakorzenienie

cos te moje dziecko niemrawe jest echh nie wiem co jej jest ale rusza sie troszkie ... mama mi nie kazala panikowac jak by dwa dni nicy bym nie czula to kazala jechac do lekarza a tak jak czuje cos to powiedziala ze pewnie ulozyla sie tak ze czuc slabiej niz wczesniej...

hmmm....

nikita nie wiesz gdzie moze w wawie kupie tanio plaszcz na zime ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-15, 18:26   #2214
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ray jak lubisz szukać to może jakiś sklep z używaną odzieżą? hmmm nic taniej chyba nie znajdziesz...

Stary 2007-11-15, 18:27   #2215
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Emi a Ty je chcesz na teraz czy na wiosne??

Nikitko zaraz Ci wysle wiadomosc na priv...
Agatko miło z jego str i oby to był szczery zakup
no ja je chce na teraz na 18-stke kuzynki bo zadne buty mi nie pasuja...
Stary 2007-11-15, 18:29   #2216
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
cos te moje dziecko niemrawe jest echh nie wiem co jej jest ale rusza sie troszkie ... mama mi nie kazala panikowac jak by dwa dni nicy bym nie czula to kazala jechac do lekarza a tak jak czuje cos to powiedziala ze pewnie ulozyla sie tak ze czuc slabiej niz wczesniej...

hmmm....

nikita nie wiesz gdzie moze w wawie kupie tanio plaszcz na zime ?

Ray ja na stadionie kupiłam kurteczke, ale tobie nie polecam, jak masz morzliwość to do maximusa pojedz można cos taniej kupic, albo KDT pod patykiem, albo Galeria Mokotów lub Galeria Centrum

Marcelinko dzieki za info na PW

Pomidorowa a jak tam w szkole chyba juz zaczełas tam prace jak wrażenia?
Stary 2007-11-15, 18:32   #2217
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
no ja je chce na teraz na 18-stke kuzynki bo zadne buty mi nie pasuja...
To może jakieś bardziej po bokach zabudowane albo kozaki od razu na zimę Ci się przydadzą

Stary 2007-11-15, 18:35   #2218
Ray
Zakorzenienie

no bede musiala cos poszukac popatrze jeszcze na allegro czasem mozna okazje trafic... potrzebuje cos wiekszego w trapez zeby brzuszek sie schowal echhh... ej nikita ale stadionu chyba juz nie ma co?? to gdzie oni teraz stoja??
Stary 2007-11-15, 18:36   #2219
kachula27
Zakorzenienie

Hej dziewczynki,ja juz posprzatalam sobie domek na tip top,pozniej z Tz ruszylismy na miasto na zakupki i Tz kupil sobie buciki,a pozniej odwiedzilismy mame moja a teraz juz jestem w domku i Tz szykuje kolacje a ja siedze sobie troszke z wami

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 18:39   #2220
misia_25_26
Wtajemniczenie

Ja wlasnie wrocilam z pracy i padam
Dzieki dziwczynki za pamiec
Ray super zdjecia i fryzura bardzo ladna
Kinia widze ze najwazniejsze sprawy juz zalatwionepobyt w Polsce byl fajny troche zakrotki no i ten snieg
Emi mi sie podobaja te pierwsze butki,podaj mi swojego maila to sie zpoznamy
Gizelcia fajnie ze dostalas buty,ale tak jak dziwczyny juz pisaly mniej oczy szeroko otwarte
Nikitko z tego co mi wiadomo to mezatka jakos kolo 17 ma wracac do Uk

Zmykam robic kolacje
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości