Mamusie kwietniowe 2016 - część VI - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-25, 19:41   #4321
MaLoS
Rozeznanie

Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Cloche serdeczne gratulacje Nina to piękne imię!!! Ale fajnie, ze mamy kolejne Dzieciątko na wątku

Ecia--- dziękujemy za wyczerpujący opis gratulacje dla dzielnej mamy!

Dziewczyny ja juz zdecydowanie moge rodzić, zaczynam mieć maxa na tą ciąże i chce żeby Adaś był z nami

Zmiany? Zawsze na lepsze

Edytowane przez MaLoS
Czas edycji: 2016-03-25 o 19:48
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 19:46   #4322
lulka19
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Cytat:
Napisane przez Ecia25 Pokaż wiadomość
hejka Nikolka śpi to mogę wam opisać mój przebieg porodu . w sobotę o 15 zaczeły mi się sączyć wody tak troszeczkę pojechaliśmy do szpitala do Tuchowa na spokojnie tam już się rozkręciły . P. dr Baryła miała dyżur zbadała mnie i rodzimy rozwarcie na 2 cm wody ładnie odchodzą to rodzimy potem już tylko formalnosci i czekamy na rozwarcie i skurcze regularne to były co ok 3 min ale rozwarcie na 4 cm skurcze bolały bo mi szły w nogi strasznie ale masaż męża i prysznic w miarę póżniej oxcytocynę podali i znieczulenie ale rozwarcia dalej nie było dopiero położna podała mi jakiś inny lek i poszło zdążyłam się przespać 2 razy po pół godziny i jest rozwarcie na 9cm to poszłam na piłkę aby były bóle parte a tu nic za 15 min badanie tętna i rozwarcia zrobiła położna a tu okazuje się że tętno spada i wody zielone szybko na cesarkę i o 5.20 widziałam moją kruszynkę ma 2900 i 53 cm . Moja opinia na temat cesarki nie najlepsza bo pierwsze 2 doby wszystko boli ale da się przeżyć I tak zleciały nie wiadomo kiedy 14 godzin

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Ja po ktg. Mimo 2 kroplowek magnezu znów 3 skurcze na poziomie 100
A jutro miałam wyjść do domu

Oj biedna, trzymajcie się

Ja dziś może pojadę jak mi ciśnienie nie spadnie. Mam 150/100
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 19:54   #4323
Avlis
Raczkowanie

Gratulacje dla Cloche Szybka akcja Czekamy na więcej informacji

Ineso
Też zastanawiam się nad wagą. Córka miała 3700, niby często jest tendencja wzrostowa przy kolejnych dzieciach, ale skoro mój tak na luzie zmienia pozycje, to może nie taki duży

Nie mam takiej koszuli Będę szukała wysokiej dziewczyny, która urodziła chłopca i cały czas przegląda komórkę (bo czyta wizaż) Żartuję Gdy zobaczę info, że urodziłaś albo do szpitala pojechałaś, a będę na podobnym etapie dam Ci znać

A co do babki z cukierkiem, to co za kobieta śmieszna Jakby każdy zjadał tylko jednego cukierka, dziennie parę kg rozdawaliby.
Avlis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 19:54   #4324
patryska0804
Zadomowienie

Dla tych co maja kroliki z Ali http://www.aliexpress.com/item/Cute-...999.270.GtmohQ

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 20:01   #4325
duchaa123
Wtajemniczenie

A wiecie co ja teraz sie modle zebym nie zaczela rodzic i przetrwala w spokoju swieta zaraz we wtorek moge sie spokojnie rozpakowac , ale teraz jeszcze nie . Choc juz mam dosyc wszystko , ale to wszystko mnie napieprza no laze jak kaleka jak siadam , albo wstaje to plakac mi sie chce nie mam sily ... . Dzisiaj upieklam ciasto ugotowalam obiad troche ogarnelam i mialam serdecznie dosyc . Musiala sobie robic przerwy i przysiadac bo bym wykitowala . Jutro mam umyc wszystkie podlogi bo mama pracuje tz po nocy no i ja musze to zrobic , tozloze sobie prace na caly dzien i jakos pojdzie . Znaczy najpierw musze ubrac koszyczek wszystko naszykowac i zaniesc poswiecic , syn juz nie moze sie doczekac caly czas chodzi i powtarza mama jajo

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 20:22   #4326
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
A wiecie co ja teraz sie modle zebym nie zaczela rodzic i przetrwala w spokoju swieta zaraz we wtorek moge sie spokojnie rozpakowac , ale teraz jeszcze nie . Choc juz mam dosyc wszystko , ale to wszystko mnie napieprza no laze jak kaleka jak siadam , albo wstaje to plakac mi sie chce nie mam sily ... . Dzisiaj upieklam ciasto ugotowalam obiad troche ogarnelam i mialam serdecznie dosyc . Musiala sobie robic przerwy i przysiadac bo bym wykitowala . Jutro mam umyc wszystkie podlogi bo mama pracuje tz po nocy no i ja musze to zrobic , tozloze sobie prace na caly dzien i jakos pojdzie . Znaczy najpierw musze ubrac koszyczek wszystko naszykowac i zaniesc poswiecic , syn juz nie moze sie doczekac caly czas chodzi i powtarza mama jajo
ja też z jednej strony chciałabym urodzić a z drugiej myślę sobie że nie, jeszcze nie teraz jakoś sie czuje niegotowa, boje sie corke zostawić w zasadzie to będzie pierwszy raz na tak długo, nigdy jej dluzej nie zostawiałam niż na dzień czy pół nocy. Ciekawe jak to sie potoczy wszystko. Chociaz chciałabym rodzic teraz bo maz jest w domu potem będzie w tygodniu pracował a jakos chce żeby to on mnie odwiózł do szpitala
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 20:23   #4327
HappyGirl888
Raczkowanie

Ooo jak super! Kolejna dzidzia na wątku!! Cloche gratulacje!!
A mnie dzis cos naszło i zaczęłam sobie znowu przeglądać ciuszki i rzeczy Antosi i tak sobie myslalam, ze juz bym chciała zeby była z nami

Patulinka powodzenia tam, zeby wszystko było dobrze cokolwiek lekarze zadecydują

Czekamy cierpliwie na kolejne dzieciaczki
HappyGirl888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 20:28   #4328
annihilate
Rozeznanie

ja chce rodzić!!! ale mój Synek jakoś nie chce wyjść

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 20:30   #4329
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość

Pakuj w siebie wit c, cytryna, imbir, miód i do herbaty. Czosnek, cebula na kanapki i bedzie dobrze
Tak robie ale zapomniałam o czosnku i cebuli... jutro

Cloche gratulacje!! Nina cudna! ❤❤
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 20:31   #4330
Polinezyjka
Zakorzenienie

Pojechałam z mężem do Leroy po węża do prysznicu, no to jak już byliśmy tam to trzeba było też pójść po jedzonko więc zaliczyliśmy auchman.
PADAM.
To mnie tak wymęczyło, że szok

I cholerka nie kupiłam nic słodkiego - myślałam w sklepie, że a tam wytrzymam

nie wytrzymam ....

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Poli, a propos płaczu to wyobraź sobie, że jak mój tż dziś wrócił z pracy i pyta co ja taka niewyraźna i przytula, a ja w ryk: zjadłam całą paczkę ciastek i monte

Poród w wodzie
Trochę mnie zaskoczyło ostatnio, jak się dowiedziałam że teraz u nas w mieście w zadnym szpitalu nie można urodzić w wodzie. Podobno zmieniły się przepisy i położna powinna mieć jakiś specjaln kurs, a żadna nie ma. I też moda minęła na takie porody.
O kurczę! Nie wiedziałam, że nie ma porodów w wodzie w Krk :O

Ach no to hormonki działają widzę hihi
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 21:38   #4331
jowitazz
Rozeznanie

Cloche gratulacje!

Dzisiaj cały dzień na nogach, może w końcu u mnie coś ruszy
Czuję jakby miało mnie rozłożyć. Hmm dawno chora nie byłam, mam nadzieję, że teraz nic mnie nie "chwyci".

annihilate ja teeeeż!
jowitazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 21:51   #4332
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ecia25 Pokaż wiadomość
hejka Nikolka śpi to mogę wam opisać mój przebieg porodu . w sobotę o 15 zaczeły mi się sączyć wody tak troszeczkę pojechaliśmy do szpitala do Tuchowa na spokojnie tam już się rozkręciły . P. dr Baryła miała dyżur zbadała mnie i rodzimy rozwarcie na 2 cm wody ładnie odchodzą to rodzimy potem już tylko formalnosci i czekamy na rozwarcie i skurcze regularne to były co ok 3 min ale rozwarcie na 4 cm skurcze bolały bo mi szły w nogi strasznie ale masaż męża i prysznic w miarę póżniej oxcytocynę podali i znieczulenie ale rozwarcia dalej nie było dopiero położna podała mi jakiś inny lek i poszło zdążyłam się przespać 2 razy po pół godziny i jest rozwarcie na 9cm to poszłam na piłkę aby były bóle parte a tu nic za 15 min badanie tętna i rozwarcia zrobiła położna a tu okazuje się że tętno spada i wody zielone szybko na cesarkę i o 5.20 widziałam moją kruszynkę ma 2900 i 53 cm . Moja opinia na temat cesarki nie najlepsza bo pierwsze 2 doby wszystko boli ale da się przeżyć I tak zleciały nie wiadomo kiedy 14 godzin
Fajnie ze się odezwałaś ☺ wymeczyli Cię trochę ale mam nadzieje ze z dnia na dzień się coraz lepiej czujesz.
Super ze maleństwem wszystko ok. Daj znać czasem co tam
u Was.

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Ineso z grupy na fejsie wiemy kurde, 1h 25 minut od 3 cm rozwarcia pozazdroscic...

No, wszystkie byśmy tak chciały. ☺ ja liczę na jakąś samo spełniająca się przepowiednie i ciągle powtarzam sobie ze może szybko pójdzie 😊

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Ja po ktg. Mimo 2 kroplowek magnezu znów 3 skurcze na poziomie 100
A jutro miałam wyjść do domu
Oby coś w końcu zdecydowali żebyś nie musiała się tak męczyć. Może Zosia czuje się już gotowa i nie ma sensu żeby wstrzymywali poród skoro tak jak mówisz magnez nic nie daje.
Trzymamy kciuki i czekamy na wieści ☺
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 22:16   #4333
akinomka03
Rozeznanie

Cloche jeszcze raz gratulacje :-*

Ecia fajnie że napisałaś, najwazniejsze że wszystko skończyło się dobrze :-* niech córcia zdrowo rośnie.

Patulinka biedna, rzeczywiscie może lepiej niech natura robi swoje skoro ten magnez i tak nie pomaga. Oby lekarze zadecydowali jak najlepiej dla Ciebie :-*

Ja moglabym rodzić zaraz po świętach, akurat moja ginka ma dyżur we wtorek ale mogę sobie chcieć :-P

Póki co też wszystko mnie męczy, troche dziś ogarnęła, ugotowałam bigos i padam, jutro jeszcze planuje zrobić sałatkę i ciasto, mąż na posprzątać.
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 23:03   #4334
justyna_fli
Zadomowienie

No szalone, podczytywalam Was caly dzien a jak tylko przestalam to cloche zaczela rodzic Nina jest sliczna, troche podobna do synka mojej siostry gratulacje raz jeszcze kochana!
Ja dzis od rana z mezem na zakupach, w polskim sklepie kolejki jak za prlu potem upieklam babke i mazurka, zrobilam salatke i pojechalismy do kosciola na 18. Byla droga krzyzowa i nabozenstwo, lacznie 3 h masakra jakas, ledwo tam wysiedzialam po calym dniu latania. Ale mojego synia nic to nie rusza, on chyba czeka na kwiecien jutro jeszcze tylko ugotuje zurek i jajka w majonezie. W niedziele wpadnie do nas trojka znajomych, to jeszcze kurczaka mam to upieke i ziemniaczki z piekarnika i styknie. Z glodu nie pomrzemy
namiot na brzuchu
Ja chyba mam ale moja polozna twierdzi ze to normalne nie wiem kurcze nie zglebialam tematu odkad mi tak powiedziala ale teraz mnie zmartwilyscie...
kejka masakra z ta tesciowa! Wspolczuje Ci ze w takim okresie macie takie jazdy z nia...
Dawidek 31.10.2018

Edytowane przez justyna_fli
Czas edycji: 2016-03-25 o 23:05
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 23:22   #4335
Polinezyjka
Zakorzenienie

Ach zglupialam juz, myślałam ze przed snem rozszyfruje jak ona się przekrecila wczorajszej nocy ale nie hu hu. Tak jak przed snem codziennie robila tance tak dzis cos spokojna, lekkie i male ruchy chyba wyczułam kolano lub stopę ale nie tam gdzie zazwyczaj tylko nisko i nie umie sobie zwizualizowac co to za ułożenie. No trudno. Czekam na wtorek i usg

Branoc
21 tc córeczka
Stary 2016-03-25, 23:37   #4336
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez akinomka03 Pokaż wiadomość
Cloche jeszcze raz gratulacje :-*

Ecia fajnie że napisałaś, najwazniejsze że wszystko skończyło się dobrze :-* niech córcia zdrowo rośnie.

Patulinka biedna, rzeczywiscie może lepiej niech natura robi swoje skoro ten magnez i tak nie pomaga. Oby lekarze zadecydowali jak najlepiej dla Ciebie :-*

Ja moglabym rodzić zaraz po świętach, akurat moja ginka ma dyżur we wtorek ale mogę sobie chcieć :-P

Póki co też wszystko mnie męczy, troche dziś ogarnęła, ugotowałam bigos i padam, jutro jeszcze planuje zrobić sałatkę i ciasto, mąż na posprzątać.
Na pewno nasze maluchy biorą pod uwagę nasze życzenia ☺ mnie idealnie pasuje piątek, bo mój gin ma wtedy dyżur a pewniej bym sie czuła gdyby wyszło jakieś niespodziewane CC czy szycie
Cudownie byłoby gdyby Leon postanowił wyjść w terminie bo to akurat piątek 😊
Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
No szalone, podczytywalam Was caly dzien a jak tylko przestalam to cloche zaczela rodzic Nina jest sliczna, troche podobna do synka mojej siostry gratulacje raz jeszcze kochana!
Ja dzis od rana z mezem na zakupach, w polskim sklepie kolejki jak za prlu potem upieklam babke i mazurka, zrobilam salatke i pojechalismy do kosciola na 18. Byla droga krzyzowa i nabozenstwo, lacznie 3 h masakra jakas, ledwo tam wysiedzialam po calym dniu latania. Ale mojego synia nic to nie rusza, on chyba czeka na kwiecien jutro jeszcze tylko ugotuje zurek i jajka w majonezie. W niedziele wpadnie do nas trojka znajomych, to jeszcze kurczaka mam to upieke i ziemniaczki z piekarnika i styknie. Z glodu nie pomrzemy
namiot na brzuchu
Ja chyba mam ale moja polozna twierdzi ze to normalne nie wiem kurcze nie zglebialam tematu odkad mi tak powiedziala ale teraz mnie zmartwilyscie...
kejka masakra z ta tesciowa! Wspolczuje Ci ze w takim okresie macie takie jazdy z nia...
Kolejki dziś masakryczne. Dobrze ze mąż miał wolne bo sama bym nie dała rady stać. Podziwiam ze dajesz rade jeszcze tyle w kuchni ogarnąć. Ja specjalnie się oszczędzedzalam żeby nie było że padne po calym dniu.
Moje plecy dziś po kościele dają o sobie znać. A wczoraj i dziś tylko po dwie godziny. Jutro za to u dominikanów 4,5 😊 i obawiam się ze mogę nie dorwać do końca ale będę próbować. Jak siedzę to nie jest jeszcze tak źle, gorzej ze staniem.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-25, 23:44   #4337
justyna_fli
Zadomowienie

lucy wlasnie juz srednio daje rade, dlatego robie z takich mega szybkich przepisow... Ale i tak kupe czasu sie schodzi bo wiadomo. A w kosciele dzis tez nie moglam wystac, musialam siedziec nieraz jak ludzie stali bo byl caly kosciol zapakowany i w dodatku mega goraco i duszno. Ale i tak nie moge narzekac, po tym co sie czlowiek naslucha od innych to myslalam ze na 12 dni przed terminem to bede lezec w lozku bez sil
Dawidek 31.10.2018
Stary 2016-03-26, 00:31   #4338
angeletta
Raczkowanie

25.03 przyszła na świat moja córeczka Pola. Moja kruszynka waży 2500 g i ma 50 cm długości. Poród sn. Od odejścia wód do narodzin minęło jakieś 40 minut.
angeletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-26, 00:35   #4339
patryska0804
Zadomowienie

Angeletta o kurczaczek! Super! Gratuluje! Napisz coś więcej!

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Stary 2016-03-26, 00:38   #4340
justyna_fli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angeletta Pokaż wiadomość
25.03 przyszła na świat moja córeczka Pola. Moja kruszynka waży 2500 g i ma 50 cm długości. Poród sn. Od odejścia wód do narodzin minęło jakieś 40 minut.
Ladny ekspres! gratulacje i czekamy na szczegoly
Dawidek 31.10.2018
Stary 2016-03-26, 01:08   #4341
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Super! GRATULACJE

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Późno jest już Ale mogę na spokojnie wam napisać. 😘 Rozmawiałam z moim doktorkiem.
Jutro (to znaczy dzisiaj) wychodzimy do domu. Ale po świętach mam się zgłosić do szpitala na zdjęcie krążka i rodzimy. On ma dyżur w 2 dzień świat, wtorek i środa a potem urlop.
Więc w poniedziałek wieczorem spowrotem tu wracam, ale wyjdę już z naszą Zosia 💜
Mam nadzieję że po zdjęciu tego krążka faktycznie szybko wszystko się rozkreci tak jak on przypuszcza 😊
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-26, 02:19   #4342
AsiaPo
Mama Land

Angeletta: Gratulacje :róża: 🎇 🎆🎉

Nie spodziewałam się, że będziesz następna :-*

Rano dodam info na główną.

Patulinka: Oooooh ❤ Zośka chce się załapać na stare mieszkanie też sobie wybrała porę hihi

Kciuki za Was, bo czekają Was szybkie i ciężkie święta! Ostatnie we dwoje 💕
Stary 2016-03-26, 02:53   #4343
MaLoS
Rozeznanie

O proszę człowiek sie obudzi na siku a tu nowa kruszyna
Angletta serdeczne gratulacje!
Co to sie dzieje a raczej zaczęło dziać!

Ja tez juz bardzo chce urodzić, ta końcówka jest okropna, wieczorami moja psychika siada totalnie i mam straszny spadek formy... Od rana i w dzien jeszcze jest ok, ale najgorsze te wieczory, to bym cały czas płakała najchętniej i chodzę przybita macie podobny spadek nastroju?

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-26, 03:12   #4344
Polinezyjka
Zakorzenienie

Angletta o rjuniuniu jak szybciutko 💖💗💖💗

Trzymajcie sie ślicznie i uciumaj Pole od ciotek :-*

---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ----------

Patulinka!!! bedzie na pewno najlepiej jak moze byc

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ----------

Spanie na jednej stronie

Jak wy to robicie?

Ja sie tak mecze, budzę sie k jestem scierpnieta, no ciężko mi wtedy zasnąć bo mysle tylko o drugim boku

Przesyiacie cala noc na jednym?
21 tc córeczka
Stary 2016-03-26, 04:33   #4345
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaaa!!!! Gratuluję
Która to wróżtyła, że po Gosi się posypiemy?

Poli ja od samego początku nie daję rady na jednym boku :niee: Co się przebudzę to leżę inaczej.

Spać nie mogę Prawie godz temu się przebudziłam i nie mogę zasnąć, jakoś mi gorąco.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-26, 04:40   #4346
a_g_ata
Rozeznanie

Angeletta gratulacje!Witamy Pole na świecie!!

Człowiek budzi się bo mąż chrapie a tu takie info!:p Zaraz będzie złota dziesiątka zapełniona:p
3.08.2015- dwie kreski
10.04.2016- dzidzia
a_g_ata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-26, 05:03   #4347
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AsiaPo Pokaż wiadomość
Patulinka: Oooooh ❤ Zośka chce się załapać na stare mieszkanie też sobie wybrała porę hihi

Kciuki za Was, bo czekają Was szybkie i ciężkie święta! Ostatnie we dwoje 💕
Właśnie mimo mojego nagłego i nie planowanego pobytu w szpitalu mąż sam zajął się przeprowadzka! Wszystko zrobił sam!
I chyba nasza księżniczka wyczuła że jej kącik gotowy to się pcha jeszcze bardziej ŁOBUZ i mała rządzicielka nam się szykuje :hehehe:

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
[/COLOR]Patulinka!!! bedzie na pewno najlepiej jak moze byc
Spanie na jednej stronie

Jak wy to robicie?

Ja sie tak mecze, budzę sie k jestem scierpnieta, no ciężko mi wtedy zasnąć bo mysle tylko o drugim boku

Przesyiacie cala noc na jednym?
Kochana nigdy chyba nie przespałam nocy na jednym boku. Wierce się, przekrecam z boku ba bok chyba milion razy.
Ciężko już z tym brzuchem Ale jakoś się daje radę :P
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-26, 05:12   #4348
patryska0804
Zadomowienie

Poli a gdzie tam.. ja śpię różnie. . Jak mi wygodnie...

No właśnie i mi się spać nie chce a mąż chyba jakiś maraton biegnie bo kopie nogami wstałam zjadłam słodka bułkę popilam i chyba mogę dalej iść spać a czuje się mega wyspana
Patulinka wiec pewnie chce juz zobaczyć swój pokoik no i przede wszystkim was poznać

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Stary 2016-03-26, 06:39   #4349
annihilate
Rozeznanie

Angeletta gratulacje odpoczywajcie teraz!

Nonono w końcu ruszyły te porody u nas!

Patulinka no to dobrze, że wychodzisz jednak! Czyli po świętach witamy Twoją Zosię

Malos ja tak miałam w zeszłym tygodniu, takie mega spadki nastroji! Od paru dni mam świetny humor i energii jak nigdy jeszcze w tej ciąży, mąż się śmieje, że to aż podejrzane

Polinezyjka ja się w nocy wierce, choć z ogromnym trudem i bólem spojenia wtedy. Ale muszę bo nie dam rady spać całą noc na jednym boku :P

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-26, 07:02   #4350
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję jak będziesz mogła to napisz cos więcej. Pola rzeczywiście kruszynka. Kolejny ekspresowy poród

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Polinezyjka ja tam śpię jak mi wygodnie raz ns jednym boku raz ba drugim. Często się budzę na plecach. Śpię tak żeby się wyspać
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości