|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: woj.podkarpackie <piszcie> ;-)
HaloOo..
Dzisiaj jako pierwsza na posterunQ na wizazu.. rzadkością to jest, ale cóż poradzić ze zostałam zbudzona przez kolegę juz przed 7 , a do szkoly mam na 10. 30 joplin -witaj, z nami zostań i nie odczepiaj sie.. Może coś o sobie napisz ile masz lat i co tam chcesz, bo przeglądać każda zakładkę i szukać Twojego posta zajmie hoho czasu.. a szybciej będzie jak sama napiszesz aanitkaa TY, tez mozesz sie przedstawić ( wiek, co robisz na codzien itp. )
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
witam
na wizażowym posterunku...![]() spać mi się chce... brzuszek mnie boli... nie chce mi się iść na uczelnie... normalnie koszmar.... no ale cóż jak trzeba to trzeba, ale chyba dzisiaj nie pójdę na wykład. Myślę, że prowadząca sie nie obrazi ![]() miłego dnia
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja jestem trzecia
witamm wszystkie Mi sie spac nie chce, no ale znowu mam ten problem co wczoraj .. haha chyba staje sie próżna ciągle myśle tylko w co by sie tu ubrać, może to jakaś choraba ..a trudno, biegną do szafy, bo się spóźnie do szkoły .. bajuu-baj, miłego dnia
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Summer tak to jest jak się ma tony ubrań w szafie. Wtedy nie wie się w co się ubrać.
Moja rada: wyrzuć wszystko i zostaw pare rzeczy.
|
#2345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2346 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam Cię hehe a co do Bnnk to zlejemy jej dupsko Cytat:
|
||
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() ja tylko na chwilkę, bo na brata laptpie siedzę ale coś mi się trudno tu pisze... proszę na mnie nie krzyczeć ![]() Summer i Dzasmina -będziecie się dobrze bawić beze mnie, i tak nie bedziemy siedzieć razem bo inne klasy... ![]() pozdrawiam i witam wszystkie nowe koleżanki
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
summer dzis sie zapożyczyła w mojej szafie już na jutro, taka juz wybredna w swojej szafie..
dzis sobie strzeliłyśmy kolorek i teraz mamy jak nam sie do tego światła wydaje ciemny braz.. - ciekawe jaka reakcja z rana bedzie hehebnnk razem nie będziemy siedzieć to wiadomo, ale za to pic % razem będziemy i szaleć na parkiecie, taka impreze masz isc i tyle!! A nie wymyslac, ze nie idzisz co to ma w ogóle znaczyc?? Idziesz i koniec kropka..!! Ja juz za Ciebie zadecydowałam, na jutro przynieś piniązki na zaliczke..
|
|
#2349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo farbowałyście włoski no ładnie, ładnie a co do studniówki... wybacz ale wątpię żebyśmy razem piły, co do szaleństw na parkiecie to też wątpię... może się spotkamy w ubikacji... może jeśli dobrze pójdzie... bo ja mam w perspektywie siedzenie przy stole z laskami z klasy które wypiją góra kieliszek, i które średnio na jeża lubię więc jeśli nie zasnęłabym w loży to spotkałybyśmy się w ubikacji ... z panami z klasy też nie jestem specjalnie zżyta, może z kilkoma mam w miarę dobry kontakt, ale na studniówce, i wszystkich takich imprezach każdy martwi się o siebie, nie urodziłam się wczoraj i wiem jak jest...Jeszcze gdybyśmy chodziły do jednej klasy i miały siedzieć razem i przez to, że nie idę zwolniłoby się wam miejsce... to może wtedy piłybyśmy razem... Będziecie się dobrze bawić
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
|
#2351 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak bardzo chciałam żebyśmy poszły razem we 3 na tą studniówke to co że inne klasy, przecież to można jakoś pogodzić .. ![]() Cytat:
hihi, a co do kolorku to moja mama mi powiedziała, że mam marchewke pod światło ;(( no i sie obawiam co to będzie rano ![]() zmykam na You Can Dance ![]() miłych snów
|
|
#2352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lat mam 17, imię nieciekawe, mieszkam w Krośnie mam nadzieję, że tyle wystarczy ![]() jest, jest ![]() bnnk - nie wiem, czy mogę się wtrącić, ale...to, że nie będziecie siedzieć razem w niczym nie przeszkadza, przecież na pewno spotkacie się na parkiecie, nikt nie każe bawić się tylko w gronie swojej klasy. Poza tym po studniówce na pewno Twoja klasa będzie rozmawiać o tym jak się bawili, a Ty będziesz stała z boku i słuchała jak było fajnie? Idź eh, a ja już 3 dzień w domu, mam dość.
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
oj niestety nie pomogę
![]() Dobry wieczór dziewuszki Bnnk - proszę mi się tu nie wygłupiać! Zaraz baciki dostaniesz, o takie: wyglądają wystarczająci groźnie? ![]() Studniówkę masz raz w życiu, nie możesz na nią nie iść. Gwarantuję Ci, że będziesz się świetnie bawić i na pewno nie pożałujesz Joplin, o, to ten sam rocznik Witam Muszę Wam powiedzieć, na jakiej byłam dzisiaj pysznej kawce i szarlotce (taak, dieta ) ... W "Zycie jest piekne" w Rynku, serdecznie mogę Wam polecić ten lokal, niebo w gębusi Widać zresztą nawet teraz skutki kofeiny, bo spać nie mogę Przez tę "bezsenność" nawet poczytałam sobie następny temat z historii Śpijcie dobrze
|
#2354 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja nie oglądałam you can dance ![]() Cytat:
oj to rozumiem, że chora jesteś ... ? to zdrowiej szybciutko ![]() Cytat:
bo tam też dostałam, ale nie baciki i nie od dziewczyny, tylko w twarz od kolegi z klasy ... ale to tylko sen![]() nie wiem co prawda gdzie jest ten lokal, szarlotki nie lubię, ale kawę uwielbiam wiec może tam kiedyś trafię... a ja wczoraj byłam w 20 aptekach chyba... i nie znalazłam tego czego z kumpelą szukałyśmy... tyle aptek a nic w nich nie ma ... ![]() miłego dnia
|
|||
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Zaraz idę na uczelnię ale mam sprawę do bnnkbnnk idź na studniówkę... na początku możesz siedzieć ze swoją klasą, ale później to będą przetasowania... zresztą na studniówce prawie się nie siedzi. Ja pamiętam, że prawie całą studniówkę przetańczyłam... bnnk jak nie pójdziesz to będziesz żałowała, takich imprez się nie zapomina, studniówka jest tylko jedna
|
#2356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit - ja niczego w życiu nie żałuję... i jak nie pójdę to też nie będę żałować... ale dziś ostatni dzień... zobaczy się jak to będzie... ![]() a i jak tam u Ciebie... byłaś u lekarza... ?
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam. Okres dostałam w dniu kiedy miałam iść do lekarza, ale poszłam. wcześniej zrobiłam dwa testy i wyszły negatywne. Lekarz przepisał mi tabsy i za 3 tygodnie jak nie będę mieć okresu to ide na badania.
bnnk ja ci nie chcę niczego wmawiać, ale nie jesteś w stanie stwierdzić, że nigdy niczego nie będziesz żałować... owszem będziesz i to nie raz.
|
#2358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj to widze ze jak narazie wszystko dobrze... obyś nie musiała robić tych badań... ![]() do tej pory udało mi się niczego nie żałować... i mam nadzieje, że jeszcze długo tak będzie... a poza tym nie jestem osobą która rozpamiętuje to co było, czy rozdrapuje stare rany, wiem, że czasu nie cofnę i wiem, że za cenny jest ten czas który mi został żeby go tracić na głupie wspomnienia które nic nie zmienią. tylko, żeby mnie nikt źle nie zrozumiał lubię sobie czasem powspominać ale tylko te dobre czasy... jak skakanie w deszczu boso po kałużach... czy spanie na balkonie... mmm... aż mnie na wspomnienia zebrało
|
|
|
|
|
#2359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze dziś wpłaciłaś zaliczę! Na połemetQ dobrze sie bawilaś, a tu z pewnoscia bedziesz o wiele lepiej.. Zadne argumenty do Ciebie uparciuchu nie przemawiaja
|
|
|
#2360 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzę że jesteśmy prawie w tym samym wieku chciała bym mieć dość siedzenia w domu hehehe ja tam odliczam do weekendu Cytat:
|
||
|
|
|
#2361 |
|
Wtajemniczenie
|
Bnnk widze, że każdy teraz Ci mówi, żebyś szła - i dobrze, bo ja też Cie to mówiłam, chodź już przesatałam, bo brakuje mi agrumentów. To, że usłyszysz, że będzie super, że świetnie się będziemy WSZYSCY bawić i że nigdy tego nie zapomnimy to prawda .. ale widze, że to do Ciebie nie trafia. Mi został jeszcze jeden argument, choć pewnie i tak nic nie zmieni .. powiem Ci, że wyobrażałam sobie nie raz nasza studniówke. Znam Cię nie od dziś, ale od bardzo dawna i baardzo, ale to bardzo chciałam żebyśmy były tam razem - Ty, Dzasmina i ja ! Myślałam, że będziemy się razem bawić nie patrząc na inych, a później po studniówce pójdziemy na spacerek jak to my i sobie powspominamy
![]() Nie wyobrażam sobie tego, że Ciebie tam nie będzie .. A kto mnie będzie pilnował ? Tylko TY ! A kto mnie będzie pocieszał, jak nagle ( jak to ja ) załapie zwiecha ? Tylko TY ! A z kim sobie poruszam pupką, tak jak to sobie ruszamy w tańcu ? Tylko z Tobą ! Wiem, że będą moja kochane wariatki z klasy, beż ktrórych też sobie nie wyobrażam tej imprezy, ale Ty i dzasmina to .. znam Was tyle i normalnie no .. no musicie tam być ! I naprawde uwierz mi, że jeśli nie chcesz iść ze swoją klasą to ja chętnie Ci załatwie miejsce obok nas. Moją klase znasz i chyba źle się w ich towarzystwie nie czujesz, wiec .. ? Kochana zastanów się jeszcze, jeszcze nie jest za późno. Pieniążki możesz jeszcze wpłacić indywidualnie przez kilka kolejnych dni .. I love You
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
bnnk aleś ty bezwzględna dziewucha
tak cię ładnie prosi summer...Napisałaś "obyś nie musiała tych badań robić".... ja sama chcę, bo się upewnię (albo i nie) czy jest wszystko ok
edit 29 Edytowane przez edit23 Czas edycji: 2007-11-15 o 17:24 |
|
|
|
#2363 |
|
Zadomowienie
|
Bleeehhh
czy u Was tak samo tragiczna pogoda jak u mnie???Ale zmarzłam wiecje, leje i pada jakiś śniego-deszcz Kurde chce juz wiosne ojjj bardzo bym chciała, i bedzie ładnie i kwiatuszki zakwiitna a ptaszki sie rośćwierkają i mój TŻ wróciNie chce mi sie wszystkich watków ktre opusciłam sledzic - wiec spytam ...jak tam dziewczy macie juz kiecki na studniówki???
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. ja już dawno po studniówce
edit 29 Edytowane przez edit23 Czas edycji: 2007-11-15 o 23:05 |
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Piszę posta pod postem, no ale trudno... Czy widzicie to samo co ja za oknem ![]() Śnieg!!!!! Ale się cieszę, uwielbiam taką pogodę, jednak nie chcę myśleć co będzie jak to stopnieje ![]() Miłego dnia życzę
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
Edit23 hehe to tak jak i moja juz 5 lat po terminie
ale z checia bym jeszce na studnióweczce poszalała![]() U mnie za oknem tez sniezek ale za mało mroziku jest i taka ciapa sie juz robi a ja lubie jak jest slicznie i biało..a jescze jak na poczatku grudnia zaczna w radiu grac swiąteczne piosenki ![]() PS. macie może jakis sprawdzony przepis na gofry?? bo mniej wicej pamietam ale nie wiem zajkie byly proporcje składników??? ![]() Buziaki i miłego dzioneczka
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. nie mam zielonego pojecia o gofrach, naleśnikach, racuchach, plackach...
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Kiecki 100-dniówkowej nie mam.. Dzis wraz summer zrobiłam sobie mala rundke po sklepach. Tak szczerze to nic ciekawego nie ma. Jeszcze pare sklepów zostalo, wiec moze tam cos ciekawego znajdę, albo jade do Krk po kiecie.. ![]() A co do goferów to nie chce mi sie przepisuj szukac upss moze, gdzies na necie znajdzieszz.. - dawno tego posta pisalas, wiec pewnie do tej pory je zrobiłaś i nawet z nami sie nie podzieliłas
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Edit no wiesz sadziłam, ze misty z nami sie podzieli.. ale nic z tego
![]() Mamuska placki teraz piecze, wiec moze cos podjem hehe - ale goferki, tez bym zjadla tylko gofrownica sie zepsuła szama..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

, a do szkoly mam na 10. 30 
na wizażowym posterunku...
ciągle myśle tylko w co by sie tu ubrać, może to jakaś choraba
..
przepraszam Cię

bo tam też dostałam, ale nie baciki i nie od dziewczyny, tylko w twarz od kolegi z klasy ... 
Śnieg!!!!! Ale się cieszę, uwielbiam taką pogodę, jednak nie chcę myśleć co będzie jak to stopnieje