|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4413 |
|
Gość
|
Moja kotka - wielce zgrabny maluch - chodząc po biurku, wsadziła nogę do kubka z herbatą i oczywiście się przestraszyła, bo mokre i strząsnęła wszystko dookoła
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... ja mam daleka kuzynke która dzecko urodziła w wieku 15 lat więc seks był ok 14...a moze i wczesniej
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie wypowiem
![]() 17 lat - choc prawie 18 (bo to bylo 19 marca - a ja mam urodzinki 24 maja ) do tej pory pamietamy z TZ o naszej małej rocznicy "pierwszego razu". to było po prawie 5 miesiącach bycia razem
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak 3 lata starszy, nie zabezpieczali w ogóle przez 8 miesięcy (włąsna głupota) no i w koncu wpadli ona lat 15 on 18, jak dziecko miało rok to był slub ona miała wtedy lat 17. Teraz sa po ślubie 4 lata, jak im się układa to nie wiem, starciłąm z nią kontakt.Komentowac tej sytuacji nie trzeba ![]() Co do pytania to ja miałam 17 lat tez troche młodo, ale tak zdecydowaliśmy. Pierwszy raz oczywiście z Tż po 2 latach bycia razem
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#4417 |
|
Gość
|
Jak zdarzyło mi się poznać 15latki dojrzalsze od 20, tak i znam 26letnie osoby, które nadal nie mają pojecia o byciu dorosłym... Także może z tym być różnie. U mnie było to 18lat i jakoś wcale mi się nie spieszyło.
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
widzę ze urodzenie dziecka w wieku 15 lat jest popularne ...
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam nadzieję ze to mimo wszystko sporadyczne przypadki.
|
#4420 |
|
Gość
|
Oj kiepska moda
Tak na marginesie mam do Was pytanie... Co Wy, jako kobiety myślicie o takiej formie aktu, pokazania kobiecego ciała niekocznienie w wulgarny sposób: http://digart.img.digart.pl/data/img...ad/1276725.jpg |
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja to uwazam ze okolo 30 bedzie ok
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie patrzy na dzisiejsza młodziez - szczególnie gimnazjalna, to sie wcale nie dziwie
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4424 |
|
Gość
|
Ja myślę za to, że chciałabym urodzić przed 30. Mój TŻ też - jak mi powiedział sam z siebie - chciałby być młodym tatą. Widzę jak się bawi z moją Siostrą(roczek właśnie skończyła) i myślę, że będzie z niego cudowny ojciec. Póki co nie czuję się na to gotowa, ale wiem, ze chcę urodzić w miarę wcześnie... duży wpływ na to będzie miała tez decyzja o przyznaniu mi i TŻ wizy do stanów...
|
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Nema piekne zdjęcia. Jestem na tak
|
#4427 |
|
Gość
|
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
My z TZ juz dawno ustalilismy ze chcemy sie starac o dziecko rok po slubie (czyli za 3 lata), ale ostatnio jak rozmwialismy to wyszło na to, ze pewnie wsześniej tzn. ze po slubie odstawie tabletki i poczekamy te 6 miesięcy i bedziemy działac. jak by wyszło
to bym była w ciązy w wieku 25-26 lat
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzialenka wg mnie to za szybko a tym bardziej dla faceta
|
|
#4430 | |||
|
*sportaddict*
|
chciałabym jakąś motorolkę
strasznie mi się podobają, są takie eleganckie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja się dziś dowiedziałam, że moja kicia najkochańsza, po 3 latach leczenia (po zaniedbaniu jednego konowała ) ma WRESZCIE zdrowe nerki prawie się popłakałam jak to usłyszałam
|
|||
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała byc młoda mamą
Myslę i mam nadzieję że to się stanie jakiś rok po slubie (przynajmniej tak wstępnie uzgodnilismy z Tz) Czyli bede miała 24 lata (mniej więcej)Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bedę młoda mama w wieku 28 lat
- mam nadzieję
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma, nie ma
![]() Ja też radziłam różowy ![]() Cytat:
, a po 3 może być np. chora i z tego taka otyłośc.. dobra, nie gadam juz..
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
ale mój TZ tego bardzo chce. nawet jak jeszcze nie wiedzielismy kiedy bedzie nasz slub, to TZ mówił, ze dziecko najpóxniej do 27 roku zycia (czyli ciąża do 26 r.z.) hehe.. a teraz powiedział,z e w sumie po co czekac rok po slubie, mozemy zadziałac wczesniej, bo wiadomo ze czasami sa z tym problemy
|
|
|
|
#4435 | |
|
Gość
|
Mam ciotkę, myślę, że nie byłoby z tym problemu.
Cytat:
A jednak mnie dopadło. Dzwoniła mama, żeby się spytać co u mnie, oczywiscie jak przygotowania do szkoły. W pewnym momencie nawiązała się krótka rozmowa na temat, że się zmuszam.. mama: przecież to twoje życie ja: nie mamo, to twoje życie. robię to tylko dla ciebie, nawet w 1% nie czuję, że to coś dla mnie... Oczywiście po tym krótki wykład na temat, że musze dać coś od siebie, że musze mieć papier, muszę zarabiać, myśleć o przyszłości. Nawet nie potrafiłam zaprzeczać, wytłumaczyć. jak się słyszy tą samą rozmowę po raz 10000 - w końcu nie chce się już kłocić. Oczywiście mama podchodzi do mnie z pełną troską i miłością. Ale we mnie pękło. Jak się trzymałam z tym wyjazdem, tak teraz siedzę i płaczę jak głupia... |
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kogos urazilam to przepraszam
|
|
#4437 | |
|
*sportaddict*
|
![]() Cytat:
Jeśli tak tego nienawidzisz, to rzuć to w cholerę, życie jest za krótkie Ale chyba sama wiesz, że 1000 razy łatwiej znaleźć pracę mając jakiekolwie studia - niby każdy wie, że to jest tylko świstek, który NIC nie mówi tak naprawdę o wiedzy i umiejętnościach, ale tak jest wszędzie :/w każdym razie przytul Suri, pogłaszcz mruczący brzuszek i nie martw się
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() . Lubie kolorowe gadzetyCytat:
Mam kolezanki (3) które sa bardzo dużych rozmiarów ale sa tak zadbane i tak dobrze ubrane...ze kolesie slinia sie za nimi. Mój mąz nawet na jedna miał chrapkę (zanim mnie poznał ). Ja je uwielbiam bo sa radosne, sympatyczne i kochane. ( 2 maja problemy ze zdrowiem, a jedna chyba w ramach solidarnosci przyjacielskiej upodobniła się do nich )Nema Słonko głowa do góry.
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
ja tego nie rozumiem
|
#4440 |
|
Gość
|
Wypłakałam się, powinno być lepiej. Marzy mi się rzucić to w cholerę, ale wiem, że konsekwencje tego byłyby zbyt kosztowne... Jakoś przebrnę przez te 1,5roku. Najchętniej zdobyłabym magiczną różdżką kupę kasy i dała komuś w łapę za ten durny papierek. Nie jestem zwolenniczką łapówkarstwa, to czysta desperacja...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

.... ja mam daleka kuzynke która dzecko urodziła w wieku 15 lat więc seks był ok 14...a moze i wczesniej
do tej pory pamietamy z TZ o naszej małej rocznicy "pierwszego razu". to było po prawie 5 miesiącach bycia razem 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) ma WRESZCIE zdrowe nerki
jak kogos urazilam to przepraszam