Mamusie kwietniowe 2016 - część VI - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-28, 09:16   #4621
MaLoS
Rozeznanie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Moja koleżanka w nocy urodziła... Miała termin na 7.04

Miałam dziwna noc, mały kręcił sie nerwowo, jakies skurczyki sie pojawiły, wzięłam dwie nospy i jakoś przespałam, dzisiaj jest ok, póki co... Ale wiadomo ze w każdej chwili moze sie dziać!

Agnessa uciekaj z tego szpitala i od tego lekarza, jeśli nie masz spokoju to szukaj go gdzieś indziej, przecież musza być inne placówki, w których poczujesz sie bezpiecznie!

TŻ A WIZAŻ--- mój tez mówi " zapytaj dziewczyny", a "a dziewczyny co mówią?" "Urodziła któraś?" "A inne TŻ-ty co mówią" przyzwyczaił sie do Was!

Kropcia--- do wanny raz!!!

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 09:29   #4622
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Kropcia nie szalej Maja chce byc o 2 dni szybsza niz lekarz zaplanowal?

Malos no to niezla nockamoze cos sie dziac zaczynaw koncu dzis juz 28 marca a tu tak malo maluszkow

Co do Tżtów (choć niecierpie tej nazwy ) to moj codziennie rano pyta czy mam juz jakies kolejne malenstwo zeby mu pokazac no i oczywiscie "co u dziewczyn", "a one co mysla na ten temat" itp takze chlopaki tez sie pryzwyczaili

Ja właśnie wlazłam do wanny bo tez skurcze mi sie pojawily...od wczorajszego wieczora dziwnie sie czuje, ale licze ma to ze maly poczeka. Choc smiejemy sie z mezem ze jak bedzie mial charakterek "za mama" to wyjdzie w swieta, bo moj lekarz w razie czego przyjechac nie moze wiec zaoszczedze sporo kasy

Aaaa...moj maz ma etap w stylu: a czy Miki bedzie umial ssac piers, bo jak nie to go naucze? a czy Miki bedzie czesto robił kupke? A jak czesto bedzie plakal? A bedzie mial Twoje czy moje oczy, co myslisz? A urodzi sie z burza wlosow jak Ty czy bez wlosow jak ja? A on na poczatku bedzie tylko mruzyl oczka nie? Nie bedzie od razu mial takich okraglych i duzych?

Takze no...etap dwulatka

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2016-03-28 o 09:33
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 09:35   #4623
Polinezyjka
Zakorzenienie

Lulka tak tak uwielbiam to 💖 teraz jeszcze mam stopy gdzies kolo żeber wiec chyba jest główka w dol dalej - i to takie słodkie czuc pod dłonią jak sunie stopa 💖

Cloche aaaaa hihihi chcial cyca rozbawil mnie maly agencik

A opis tulenia i zapachu mmmmm 😍 niedoczelam sie

Danika współczuję biedactwo, no ja się kompletnie nie znam kuruj sie

Cloche jak wygląda test sluchu?

Kopycio na bank !! Ja się śmiałam w sklepie bo mijaliśmy pare i kobieta probowala namówić faceta do zapytania sie a ten ze nie bo znajdzie sam😃 chichralam sie z pare minut

Kejka tez nie cierpie tego TZ :P nie lubię tego skrótu

A to ciekawe co Miki i Maja kombinują dzień porodu ustalony a oni chca moze sami wybrac hehehe

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Doczytalam o mężowych pytaniach jahahha genialne 😎
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 10:02   #4624
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AsiaPo Pokaż wiadomość
Współczuję psince

To jaki jest sens brać szwagra na chrzestnego, skoro nie będzie się widywał z dzieckiem??

Dobrze wiedzieć,że może być jednopłciowa para przy chrzcie. Nie zamierzam chrzcić, ale jak w którymś momencie komuś ulegnę, to wiem, że Mąż chciałby brata, a ja mojego przyjaciela (raz, że się nadaje, bo jest bardzo kościelny, a dwa, że go uwielbiam i chciałabym mu jakoś pokazać naszą przyjaźń i jej rolę ).
Tż się uparł bo to jedyny jego brat hah. Choć mu z milion razy tłumaczyła ze ja chce chrzestnego który chociaż będzie się dzieckiem interesował. A jestem w stanie sobie rękę dać uciąć ze oni nawet nie przyjadą dzieci zobaczyć. Mieszkamy tu juz pół roku sami i nie byli ani razu w sensie brat z żoną.

co do pieska to nic nie je i nie pije. Dostał rozwolnienia i zamiast kupy była żywa krew. Po zastrzyk ach nieco lepiej ale dalej jeść nie chce..

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
WYPINANIE
Własnie miałam się pytac... czy wasze dzieciaczki też się tak wypinają? ja jak siedzę to mam wielkie jajo raz z prawej, a raz z lewej, i tak ciągle... Albo się wierci, ale to normalne.
Oj tak . Moje dzieciaki się wypinaja na potęgę. Czasem mam wrażenie ze mi wyskoczy z brzucha bo tak skóra napięta...

Witam się po nieprzespanej nocy. Jeszcze byle do soboty i ja chętnie urodze bo juz mam dość :-P

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 10:03   #4625
lucy111
Zadomowienie

Hej hej

Cloche jak zwykle rozczulilas mnie swoim opisem <3 uściski dla Was dziewczyny i dla Flo ☺

Agnessa ja podzielam zdanie dziewczyn i tez bym uciekała z tego szpitala i szukała jakiegoś innego. Młody jest teraz najważniejszy.

Kropcia, kejka co to za alarmy ☺ czyżby następne małe uparciuszki się szykowały do wyjścia...

Malos o kurczę, koleżanka miała termin tylko dzien wcześniej niż my. U nas tez juz maluchy w każdej chwili mogą się pojawić, choć ha czuje ze mój nie będzie się spieszył. Dziś dosłownie na minutę złapał mnie bol jak na okres ale teraz cisza.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 10:03   #4626
beth007
Zadomowienie

Agnessssa nie czekaj tylko się wypisz i jedz gdzie indziej!

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 10:04   #4627
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

U mnie juz spokoj, mam nadzije ze u Kropci tez

W ogole to najchetniej poszlabym z samego rana w piatek do szpitala, to bym jeszcze ostatni seks przed pologiem zaliczyla o 6 rano. A tak to dzien wczesniej z rana sie nie zdecyduje z tym moim rozwarciem i zakazem cholipka

Mikołaj <3
Stary 2016-03-28, 10:06   #4628
lulka19
Zakorzenienie

Ja się nie mogę doczekać porodu, bo to będzie już tylko krok by zobaczyć mojego synka Więc może przychodzić, nawet dziś.

U mnie Bartek wypina się z lewej, i z prawej. Nie wiem jak on to robi, ani czym

Chloe opis absolutnie boski. na pewno skorzystam z twoich rad
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 10:11   #4629
Agnessssa
Rozeznanie

Ja już podjęłam decyzję jutro wypisuję się ze szpitala i jadę do małego szpitala pod Lublinem di Świdnika.... muszę znaleźć na szybko lekarza co się mną zajmie jak najszybciej i podejmie jakąś decyzję. Od jutra ciaza jest donoszona więc już na spokojnie. Ledwo laze ale muszę coś sama dzialac bo tym sposobem zamecza dziecko...
Stary 2016-03-28, 10:16   #4630
lucy111
Zadomowienie

WYPINANIE
mój ciągle się z jednej albo z drugiej wypina tak ze nawet przez pas od spodni i bluzkę widać krzywy brzuch ☺ ostatnio tak mi zmasakrował zebra ze nie ma szans żebym choć chwile na prawym boku poleżała
Kejka współczuję tego opierania się głową o zebra bo coś czuje ze te kopniaki przy tym to nic takiego ☺

FORUM
ostatnio jak Asia wyciagnela temat zerknelam do naszych pierwszych postów, ale to było dawno... trudno mi teraz sobie wyobrazić jakby to było bez forum. Szczególnie przy pierwszym dziecku jest kopalnia wszelkiego rodzaju porad. Fakt ze rujnuje finansowo ☺ ale z drugiej strony nie kupiłam tez paru rzeczy które dziewczyny tu odradzaly. Tak jak Poli pisała mamy tu takie bogactwo tematów ze nie potrzebuje już innych wątków ☺

Mąż też się interesuje co u Was. Jak tylko siedzę przy tablecie to pyta czy są jakieś nowe dzieci ☺ w ogóle mam wrażenie ze zmienił zdanie o forach bo do tej pory twierdził że jest tam tylko wszelka patologia opisywana i żebym broń boże nie czytała (nie wiem w ogóle skąd ma tak tragiczne doświadczenia :p ) teraz z zaciekawieniem słucha jak o czymś z forum opowiadam, ba kiedyś nawet stwierdził że fajnie tu mamy ze tak się zzylysmy i możemy sobie o wszystkim pogadać
Stary 2016-03-28, 10:29   #4631
Polinezyjka
Zakorzenienie

Opryszczka mi sie robi na wardze (juz wola ta na wardze niz jak ostatnio w nosie!!)

Posmarowalam moze się uda powstrzymać zanim wyjdzie :O

Wiec faktycznie cos jest z tymi moimi wynikami - pokazywaly chorobę zanim organizm mi pokazał ze cos jest nie tak :O

WYPINANIE

To w ogóle chyba taki etap ciąży ze dzieci juz nie kopia a właśnie się rozciągają i wypinaja - tez macie to wrażenie ze maja juz tak Malo miejsca tam?
21 tc córeczka
Stary 2016-03-28, 10:32   #4632
lucy111
Zadomowienie

O kurcze Poli masz sie z ta opryszczka działaj od razu, może dziadostwo się nie wykluje

Co do miejsca zw brzuszku, z pewnością maluchy mają go mało przez co te ruchy są dla nas czasem dość bolesne
Stary 2016-03-28, 10:35   #4633
jowitazz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Moi rodzice przyjechali w odwiedziny z bratem mym
Super milutkie popołudnie i jeszcze na dodatek zwieźli nam tyle żarełka

A mój tato jeszcze zanim znaliśmy płeć "przewidywał mi" córeczke. Podobno mnie i brata też dobrze trafił . W ogóle u mnie to przewidział kiedy ja się urodzę.
I teraz mi wróży, że urodzę Sarę 10.04 o 10:30
Lovely hahha..
no zobaczymy

GGI - Chrześni
Och ja to już w grudniu mówiłam szwagrowi i mojej kuzynce, że będą chrzestnymi
Nawet ich nie pytałam tylko tak po prostu poinformowałam, że nimi będą.

W sumie to chyba już po ślubie im mówiłam, że jak będziemy mieli dziecko to oni będą chrzestnymi

Wiec no - wszystko zależy od wielu czynników relacji, kontaktu itp. itd.

patulinka94
HORMONY

Jeja! bardzo mnie to cieszy co prawda mogłabyś się jeszcze rozpłakać jak ktoś Ci ustąpi miejsca hihih wtedy nie czułabym się tak całkowicie nienormalna hihihihi
Ale taki powód płaczu też mnie satysfakcjonuje

Więcej hormonów dziewczynki!!!

: cmok:

hehehehh no to ładne jajka tam macie
Kiedy Cię wypuszczają do domku?

jowitazz
starania
Pokaż kota proooszeęę może już pokazywałaś, ale nie pamiętam
I Twój kot to w takim razie taki koci bohater pomógł Ci się wyciszyć wyluzować BOSKO

a_g_ata
Starania

PADŁAM
świetna historia!!!
Fajnie, że przypomiałaś bo nie pamieałam i fajnie, że nie krótko hihihi
No cudownie
Nie pokazywałam. Dodam jej zdjęcia w załącznikach
Tak w ogóle gratuluję 38 tygodnia!

patulinka Widocznie malutka jest już gotowa do przyjścia na świat, więc nie ma sensu jej tego zabraniać

tabaska Ja też spuchłam, szczególnie na stopach, przerażona jestem A ustępują Ci te obrzęki po nocy ? Słyszałam teorie, że jak się tak puchnie to znaczy, że organizm się przygotowuje do porodu - może coś w tym jest
Też w środę mam gina - liczę na to, że coś się ruszy...

Agnessssa Dobrze, że podjęłaś decyzję. Mam nadzieję, że w drugim szpitalu Ci pomogą. W tamtym mogło się to wszystko skończyć źle.

danika Rosół, czosnek, pij wodę z miodem i cytryną (tylko miód musi być rozpuszczony w chłodnej wodzie wieczorem, a rano dociśnij sok z cytryny)

kropcia czekamy na info.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_6591.jpg (104,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_6631.jpg (94,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg keirusia.jpg (488,8 KB, 15 załadowań)
jowitazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 10:41   #4634
Ineso
Matka Smoka

Zaczynam dziś 38 tc! Mały donoszony

cloche - ale cudowny klimat, zazdraszczam Trzymajcie się ciepło i zdrowo.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 10:44   #4635
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Ineso gratki za 38tc

Lucy mysle jednak ze kopniaki w żebra sa gorsze niz wbijanie głowki, bo jednak kopniak moze pojsc konkretny a glowa to tylko przepychanki. Co nie znaczy ze to mile..chol. boli ale jescze tylko 4 dni

Poli Ty to sie masz z ta opryszczka

Jowita sliczny kotek

Mikołaj <3
Stary 2016-03-28, 10:51   #4636
akinomka03
Rozeznanie

Wypinanie
Moja też tak się wypina, szczególnie z prawej strony chyba pleckami a z lewej jeździ stopą? Kolanem? Tak jak Poli opisuje

Cloche
Jak czytam to już nie mogę się doczekać, taki zapach bobasa hmmm coś pięknego :-P

Danika
Przychodzą mi do glowy tylko naturalne sposoby, czosnek, miod, cytryna. Na goraczke to chyba tylko paracetamol i kołderka :-*

Malos
Ja mam termin na 7.04 poki co cisza

Agnessa
ja też bym stamtad uciekła, jedź do Świdnika mam nadzieję że tam Ci naprawde pomogą, a Twój doktorek brak słów, tylko kasa się liczy...

Puchniecie
ja czuję że zaczynam puchnac, stopy najbardziej i wczoraj po raz pierwszy miałam problem zdjąć obrączkę.

Forum
Mój mąż też jak siedzę z laptopem czy tel pyta co tam na forum :-P dopytuje czasem jak dziewczyny czy któraś urodziła

Edytowane przez akinomka03
Czas edycji: 2016-03-28 o 10:53
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 11:02   #4637
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Jowitazz jak potrzymam nogi w gorze to ustępują, po nocy ręce mialam spuchnięte i aż piekly, takie jakies rozgoraczkowane. Nogi tez raczej byly spuchnięte ale nie tak mocno jak po całym dniu. Staram sie pic duzo wody, ale to na końcówce juz raczej nic nie pomoże.

Mojemu tz pokazywałam zdjęcia naszych bobaskow i widac ze byl rozczulony tym widokiem, często mu opowiadam albo streszczam różne ciekawostki z naszego forum, dzieki temu on tez jest bardziej w temacie i przygotowuje sie do swojej roli

Maly mi pod zebra wchodzi non stop, do tego stopnia boli, ze dzis mi łzy poleciały.. Biedactwo juz sie tam nie miesci
Stary 2016-03-28, 11:04   #4638
MaLoS
Rozeznanie

Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Jowitazzz--- ale boski kocieł a kłaczy? Bo mój bryt strasznie teraz na wiosnę

Akinomka--- w każdej chwili może się coś zacząć dziać trzeba być czujnym

Na mojego TŻ działają czasem Waszych działania np mowię mu ze inne TŻ-ty juz dawno foteliki ogarnęli albo ze łóżeczka skręcili albo że nie piją od marca, bo są w gotowości i to bardzo na niego wpływa, zaraz sie za robotę bierze, nie chce być gorszy hehe i ze skrótu TŻ sie śmiejemy, ale ogólnie on lubi ten skrót i ja tez

Zmiany? Zawsze na lepsze

Edytowane przez MaLoS
Czas edycji: 2016-03-28 o 11:08
Stary 2016-03-28, 11:05   #4639
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
Flo codziennie u mnie bywa jeszcze na sali porodowej w piątek parę godzin po porodzie przyszedł i obejrzał siostrę chciał też cyca
Ja od wczoraj mam nawał, ale póki co ogarniamy z młodą. Ona ma mega ssanie, ale teraz włączyło die jej też mega spanie... i chciała mnie zostawić z tymi balonami. .. ale no. Cycujemy sie na raty, budzę ją przy odbijaniu i przewijaniu w międzyczasie, i powoli może ewentualne początki żółtaczki pogonimy. Młoda leży przy oknie i łapie pierwsze promyki słońca. Dzisiaj już lepiej wygląda, więc chyba efekty są. Jest przekochana i tak pięknie pachnie sobą zapach niemowlaka jest nieziemski! I jak się tak tulimy, to sobie myślę, że kurna chata będzie mnie jeszcze nie raz kusiło "zrobić" sobie takie maleństwo jeszcze raz dlatego staram się na maxa korzystać i nacieszyć tym maleństwem. One tak szybko rosną. ..
Twój kolejny opis mnie tak rozczulił że mimo niepokoju nie mogę się doczekać mojej córeczki
Też chciałabym ją tulic i wachac. To prawda że niemowlaki mają taki piękny, wyjątkowy zapach
Fajnie że masz pokarm i że synek może Was odwiedzac

Agnessa dobrze że w końcu coś postanowilas i mam nadzieję że w końcu się wami ktoś porządny zajmie.

Kejka dobrze że skurcze przeszły

Kropcia mam nadzieję że u Ciebie też się uspokoi.
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 11:06   #4640
velika
Winter is coming

witam po fatalnej nocy chłopu wróciła choroba, a już 2 dni było dobrze... wczoraj prawie nic nie zjadł, a pół nocy go męczyły wzdęcia i wiadomo co. Tak mi go szkoda ;(
Ineso gratuluję 38 tc
Agnessa dobrze robisz, uciekaj stamtąd, bo to jakaś kpina.
kropcia jak tam sytuacja? może jednak wcześniej powitasz Maję
jowita prześliczny kotek! moja siostra ma ragdolla, przywiozła go na święta, słodziak na maksa
co do forum, to ja z dziewczynami ze ślubnego piszę już 4 lata

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 11:32   #4641
jowitazz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Jowitazz jak potrzymam nogi w gorze to ustępują, po nocy ręce mialam spuchnięte i aż piekly, takie jakies rozgoraczkowane. Nogi tez raczej byly spuchnięte ale nie tak mocno jak po całym dniu. Staram sie pic duzo wody, ale to na końcówce juz raczej nic nie pomoże.

Mojemu tz pokazywałam zdjęcia naszych bobaskow i widac ze byl rozczulony tym widokiem, często mu opowiadam albo streszczam różne ciekawostki z naszego forum, dzieki temu on tez jest bardziej w temacie i przygotowuje sie do swojej roli

Maly mi pod zebra wchodzi non stop, do tego stopnia boli, ze dzis mi łzy poleciały.. Biedactwo juz sie tam nie miesci
Mam nadzieję, że to zapowiedź tego wielkiego dnia Mi w ogóle nie ustępują... Też staram się pić dużo, ale wiadomo że teraz ciało obrywa najmocniej, nerki są obciążone itp...
Mi jeszcze kilka dni do terminu zostało, mam nadzieję, że coś się wydarzy

kejka dziękuję w imieniu Keiry
Malos Oj bardzo, ale cóż - kotki muszą zrzucić trochę zimowego futra A Ty jakiego masz kotka ?
velika ragdolle są cudowne, ja jak swoją na ręce biorę to faktycznie fajnie się rozluźnia i "zwisa"
jowitazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 11:37   #4642
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
witam po fatalnej nocy chłopu wróciła choroba, a już 2 dni było dobrze... wczoraj prawie nic nie zjadł, a pół nocy go męczyły wzdęcia i wiadomo co. Tak mi go szkoda ;(
Ineso gratuluję 38 tc
Agnessa dobrze robisz, uciekaj stamtąd, bo to jakaś kpina.
kropcia jak tam sytuacja? może jednak wcześniej powitasz Maję
jowita prześliczny kotek! moja siostra ma ragdolla, przywiozła go na święta, słodziak na maksa
co do forum, to ja z dziewczynami ze ślubnego piszę już 4 lata
Hej ja też znów opryszczke mam pod nosem jakaś Masakra ostatnio z tą opryszczką
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 11:46   #4643
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jowitazz Pokaż wiadomość

Malos Oj bardzo, ale cóż - kotki muszą zrzucić trochę zimowego futra A Ty jakiego masz kotka ?

Brytyjskiego liliowego chłopca juz tu sie nim chwaliłam na forum, ale wrzucę Ci foto jeszcze raz mój teraz strasznie kłaczy, muszę go porządnie wyczesywać na dworze!
Śliczny ten Twoj pieszczoch
ImageUploadedByWizaz Forum1459158387.642553.jpg

Zmiany? Zawsze na lepsze
Stary 2016-03-28, 11:48   #4644
Polinezyjka
Zakorzenienie

Nie no szydera, w ciagu chwili zaczelo mnie rozkladac ! No mięśnie , osłabienie i bol głowy. Chrzanie wszystko nie czekam na noc, jem owoce, druga szklankę Wit C i wiąże pod kołdrę i koc i sie wygrzeje juz.

Nadrobię potem
21 tc córeczka
Stary 2016-03-28, 12:10   #4645
kropcia007
Wtajemniczenie

Wyszłam z wanny i skurcze przeszły także znów fałszywy alarm

Avlis, kopycio, Jowitazz

sprawdzcie skrzynki i dajcie znać czy doszło PW ode mnie

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 12:22   #4646
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
GWIEZDNE WOJNY
oglądałyście? ja własnie po
Mój zawiedziony i "dobrze, że do kina nie poszliśmy"
A mi się tam sympatycznie oglądało, nie oczekiwałam Fajerwerków tylko po prostu tego "klimatu"

kejka
KP po CC
O tak! jeśli mała wyjdzie przez cesarkę to masz rację - KP jest najbardziej takim hmm walecznym punktem - bo będziemy o nie walczyć jak nie wiem

patulinka
KRĄŻEK-PORÓD

Idź za swoją intuicją Kochana!
Do tej pory pięknie wyczuwałaś co zrobić, to czemu teraz miałoby być inaczej? Słuchaj siebie, swojego ciała i swoich odczuć. Wiem, że mama na pewno chce dal Ciebie i wnusi jak najlepiej, ale to odczucia mamy, która nie jest w TEJ konkretnej sytuacji.

tabaska
Uuuuuuuuuuuuua Gratuluje 40 tc!

Jakby co - pamiętaj, że 41 i 42 tydzień wcale nie oznaczją ciąży przenoszonej! Ale myślę, że do tego tematu wrócimy bo na pewno któras przenosi termin i będzie świrować to będziemy wtedy rozmawiać o tym

A co do tycia - to na stóweczkę woda! Także nic tylko życzyć Ci szybciusieńkiego rozwiązania

MaLoS
No własnie!
Tka jak piszesz - jak zajęta jestem to luzik bluzik.
Ale chwila kontemplacji sam na sam i się zaczyna myślenie hehhehhe

a co do:

No na sto procent nie, pewnie dlatego, że nie potrzebowaliby rozmawiać o tacierzyńśtwie i innych sprawach

to tak jak w Leroy lub castoramie-
czy wasz facet kiedykolwiek pierwsze co zrobił to poszedł zapytać o pomoc sprzedawce?
Mój nigdy ! Zawsze chodzi, szuka, chodzi, szuka, a ja wlekę się za nim i mówię: może zapytaj tam Pana w zielonym? Na pewno wie gdzie to znaleźć
Dopiero w ten piątek jak byliśmy. to poszedł zapytać znacznie szybciej mówiąc, że to przeze mnie bo jakbym nie była w tak zaawansowanej ciąży i nie stękała tak to by jeszcze szukał

No - to na głupim tym przykładzie widać, że nie wejdzie facet na forum i nie zapyta czy jak dziecko ma plamy na języku to coś poważnego? Czy jak kupka jest ze śluzem to coś znaczy? Itp itd
pogrubione- mój maz ma ten sam syndrom ja mam na to sposob ide na dzial ogrodniczy na chustawki i odpoczywam

Poli moj mąż również traktuje wizaż już jak czlonka rodziny jak czegos nie wiem to pyta mnie pytalas dziewczyn z forum" albo "wejdz na forum i zapytaj" " wszystko dziewczynom juz opisałaś" takze bierze to na miękko

Agnessa
To są chyba faktycznie jakies jaja! olweka totalna. Przeciez dziecko wszystko czuje a taka ilość ckl to za mało dla Was dwójki ktry Ty masz tydzień?
Stary 2016-03-28, 12:33   #4647
Agnessssa
Rozeznanie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 -wg część VI

Wg terminu om 37.0 wg pierwszego usg 36.0

Aktualnie wg usg termin jak z om i niby tego mam się trzymać...
Stary 2016-03-28, 12:45   #4648
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 -wg część VI

Agnessssa uciekaj stamtąd jak najszybciej. Ja bym się jeszcze dzisiaj wypisała, bo po co czekać do środy? Co to zmieni? Znajdź innego lekarza i inny szpital, w którym się Tobą zajmą jak należy.

Mój mąż nie wie że piszę na forum. On nie rozumie jak można pisać o swoich prywatnych sprawach z obcymi ludźmi

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 12:45   #4649
patryska0804
Zadomowienie

Witam się i ja Dopiero wstalismy bo był wczoraj nasz przyjaciel a później sobie lezelismy chichralismy się z mężem no i w końcu było
Cloche ale Ty pięknie opisujesz
Wypinanie
Mój się z każdej strony wypina
Agnessssa miałam Ci pisać o szpitalu w Świdniku. . Dobra decyzja.

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 12:46   #4650
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Tż się uparł bo to jedyny jego brat hah. Choć mu z milion razy tłumaczyła ze ja chce chrzestnego który chociaż będzie się dzieckiem interesował. A jestem w stanie sobie rękę dać uciąć ze oni nawet nie przyjadą dzieci zobaczyć. Mieszkamy tu juz pół roku sami i nie byli ani razu w sensie brat z żoną.

co do pieska to nic nie je i nie pije. Dostał rozwolnienia i zamiast kupy była żywa krew. Po zastrzyk ach nieco lepiej ale dalej jeść nie chce..

Oj tak . Moje dzieciaki się wypinaja na potęgę. Czasem mam wrażenie ze mi wyskoczy z brzucha bo tak skóra napięta...

Witam się po nieprzespanej nocy. Jeszcze byle do soboty i ja chętnie urodze bo juz mam dość :-P
pogrubione- to ze nie je to nic ważne zeby pił. NAJLEPIEJ woda ciut soli i cukru a u weterynaza mozesz kupic specjalne saszetki na dozywianie super sa.... i nawet szczykawka dawac. Jak pies był chory to tak robiłam.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości