![]() |
#2311 | |
Rozeznanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Raczkowanie
|
korektor moim zdaniem lepszy był z visions niż flawless. kończę flawless i nie jestem zadowolona, bo nie krył za dlugo i po okolo godzinie wszystko bylo widac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie mialam zawsze vision i nawet ok.. teraz pomylkowo wzielam flawles i wydaje mi sie ciezki jakis..
#2314 |
Raczkowanie
|
tyle, ze visions ma słabe kolory, ciemny jest dla mnie za jasny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
ja bladzicha...wiec jasny jest dla mnie idealny..
#2316 |
Raczkowanie
|
ja to mam zawsze problem, bo mam cerę trochę ciemniejszą, ale nie taka latynoską.
w dodatku mam raczej żółtawy odcien niz różowy, a korektory z visions sa raczej z tych różowych. flawless kupiłam identyczny odcień co mam podkład i jednak kolory się różniły. bo najpierw nakładałam korektor, póxniej nakładałam podkład ( przy zcym korektor zawsze sierozmazywał i już go nie było widać), a później jeszcze raz nakładałam korektor i odróżniał się od podkładu. na szczęście już nie potrzebuję tak bardzo korektora i skończę ten i będę próbowała ten nowy, podwójny.mam nadzieję, że będzie lepszy |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupuję teraz ten nowy korektor, wersję żółtą. Zobaczymy czy będzie ok. Może da radę moim wiecznie popuchniętym i podkrążonym oczom.
A na skindividual na pewno się kiedyś skuszę, tylko słabo z kasą na razie ![]()
#2318 |
Raczkowanie
|
jakby mnie ktoś zobaczył rano w łazience to by padł, pod oczy używam podkładu z max factor, pozniej maskuję korektorem co trzeba na twarzy, później podkład, znowu korektor. rozświetlacz , cienie, liner, tusz, róz... błyszczyk.. a to wszystko w 5 minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Wtajemniczenie
|
O kurczę! U mnie też tych kosmetyków jest sporo ale w 5 min nigdy mi się nie udało
![]()
#2320 |
Raczkowanie
|
a moze to tylko dla mnie jest 5 minut?? w każym razie nie mogę sobie poradzić gdzie mam przetrztmywać te tony kosmetyków. a może zrobimy sobie tutaj wystawę naszych kosmetyków z oriflame?? tak "pokaz co masz"??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Jutro jak będzie mi się chciało to zrobię fotki.
![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
o matko mi to nawet nie chce sie tego wszsytkiego znoscic w jedno miejsce... a co gorsze.. odnosic. w zyciu..
#2325 |
Raczkowanie
|
a ja wczoraj użyłam żurawionowy scrub do twarzy i.... zadowolna jestem
![]() Użyłam równiez do kąpieli olejek lawendowy i tu miła niespodzianka ![]() Również polecam ![]() To co biorę z kolejnego katalogu to niewiele, wyjątkowo ![]() ![]() ![]() 1). lakier z droninkami brokatu, 2). pomadka perłowa, biała Power Shine, 3). krem tender care cold . zastanawiam się natomiast nad nowymi cieniami białymi, perłowymi ( Shimmer eye powder). Polecacie ? oraz nad jakimś fajnym kolorkiem z brązów pomadki do ust. U nas promocja na pomadki Gordanii Gold.... w oko wpadł mi kolor warm chestnut, golden decadence i rose seduction (z różu). Mam Baby Beige , ładny kolorek, ale nieco za jasny.... szukam jeszcze czegoś nieco, ale nieco mocniejszego.... Co polecacie ? Dziękuję i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Raczkowanie
|
jak uzywacie tonizujaca wode ta rozana ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Jak tonik. Miałam ją kiedyś. Raczej nic szczególnego. Ładny zapach chemicznych róż.
![]()
#2328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam jeszcze pytanie. Chciałabym sobie zamówić podkład korekcyjny z 17 katalogu str.72 ale zupełnie nie wiem jaki kolor wybrac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
witam was dziewczyny mam pytanko
![]() czy któraś testowała kapsułki Radiance energy? ja dopiero dwie kapsułki uzyłam i ciekawa jestem co to daje? jakich efektów sie spodziewac? |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Raczkowanie
|
Hmm pomysł ze zdjęciami kosmetyków ciekawy, ale się zebrać żeby sfotografować...
![]() ![]() ![]() ![]() A co do nowego podwójnego korektora: ja mam ten jasny odcień i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]()
#2332 |
Rozeznanie
|
A ja mam pytanie do kasia80. Czy dobrze sie domyslam, ze jestes konsultantka Ori w UK? Niedawno zostalam konsultantka tu, w Irlandii i bardzo mnie rozczarowala informacja, ze minimalna wartosc zamowienia to €80 (wedlug cen katalogowych, nie konsultanckich, na szczescie). Lubie Ori i zapisalam sie glownie z mysla kupowania dla siebie, ale taki wydatek miesiac w miesiac srednio mi sie usmiecha. Tutaj przeczytalam, ze w Polsce nie ma wartosci minimalnej zamowienia. I tak sie zastanawiam, czy rzeczywiscie zamowienie ponizej tej kwoty nie zostanie zrealizowane? Moze ten limit jest tylko po to, zeby zapewnic firmie wieksze zyski? Jak to jest w UK?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie jest tak .... Nie ma minimalnego zamówienia, każde zamówienie, nawet gdy zamówiesz jedną rzecz MUSI być zrealizowane. Tylko z rabatami jest troszeczkę inaczej, ponieważ minimalna kwota abyś Ty uzyskała rabat to jest faktycznie 80 euro lub 50 Ł. Od zamówienia powyżej tych kwot Ty jako konsultantka otrzymujesz 23% zysku od sprzedaży kosmetyków. I tu niestety są te progi.... W PL 30 % mamy bodajże od każdego zamówienia, tu nie..... Faktycznie, nie bardzo więc będzie Ci się opłacało, jeżeli tylko myślisz o zakupach dla siebie, każdego miesiąca 80 euro ? Widzisz, a może pomyślisz o tworzeniu grupy ? Wówczas tak jak ja , niezaleznie od wartości zamówienia dostaję 30 % , czasem jakiś prezent wpadnie, jestem zwolniona z opłaty za pakowanie paczki i wygrałam wycieczkę w lipcu do Barcelony ( ale mnie mąż nie puścił ..... ![]() ![]() ![]() Robiąc zamówienie wpisz kod 56 ( cena 2.35 euro) to jest książeczka o budowaniu grupy w UK. Może taki sposób ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Rozeznanie
|
Czyli jesli zamowie produkty za, powiedzmy €20, to musze zaplacic cale €20, tak? A nie €15.40, jakby bylo po odliczeniu 23% rabatu. Dobrze rozumuje?
Jesli tak to ok. Mi po prostu chodzi o mozliwosc kupienia Ori, najlepiej z rabatem, ale bez rabatu tez przezyje ![]() Jesli moge Cie zapytac o jeszcze jedna rzecz. Czy mozna zamowic zestawy probek zapachow, szminek, podkladow? W newsletterach nie ma o tym slowa. Jakie sa kody? Nawet myslalam o zostaniu konsultantka w Pl (taniej!!!), ale zakupy musialyby sie odbywac za posrednictwem mojej mamy. A lepiej, zeby nie wiedziala ile ja kosmetykow kupuje ![]() Dzieki wielkie za pomoc! Edytowane przez ananke_2 Czas edycji: 2007-11-17 o 00:04 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Buziaczki ![]() Dobrej nocki wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Raczkowanie
|
o matko wypisałam ci wszystkie kody i cos kliknęłam - nie ma nic.....
Jutro skrobnę..... dzis już nie mam sił..... kurde mole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Raczkowanie
|
![]()
Próbował ktoś wode Giordani Gold white ?? Możecie powiedzieć coś o trwałości tego zapachu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
Ja mam tą wodę, trwałość ma zbliżoną do złotej GG, ja i tak się zawsze jeszcze psika w ciągu dnia, ogólnie sobie chwale : ) Powiedzmy - 5-6 godzin.
#2339 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hm... no to całkiem całkiem.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zadomowienie
|
Witam
Poszukuję konsultantki ori z Łodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.