Golizna, artykuły i poziom na Wizażu. - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-03-28, 13:01   #961
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Golizna i poziom artykułów na Wizażu.

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
To przekichane, kupic kure, a potem urwac jej zlote jaja bo nie ogarnia sie co sie kupilo. Biedne biznesmeny
Smutne cholernie, bo najbardziej na tym traci użytkownik.
Stary 2016-03-28, 13:16   #962
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZaleszczotekKsiazkowy Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem dlaczego chcą żeby specjalnie ktoś do nich przyjeżdżał, skoro można bez problemu porozumieć się na forum, w PW czy meilowo? Mnie kiedyś z jedną sprawą góra też zlała, odpisywali nie w terminach, a na końcu wcale. Wizażanki wylewają trochę jadu, ale poziom zachowania redakcji (ogólnie, jako całości, tj. sprawa KWC, niebanowania trolli i artykułów) robi się już tak żenujący, że przestaje mnie to dziwić.
Nie rozumiesz dlaczego ktoś woli uzgodnienia w cztery oczy na gębę, a nie pisanie na forum ?

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Do ich śmierci przyczynila się jeszcze konkurencja. Kto założy teraz nowe KWC może zostać milionerem
Kilka lat temu kilka wizażanek założyło takie jakby hmm jednak bez dużego grona trolli chyba nie nakosiły kokosów
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 13:24   #963
201604250941
Konto usunięte

Ja takie zaproszenie odbieram jako uciecie dyskusji, bo wiadomo, ze nie przyjdziemy, bo to fizycznie niemozliwe. Ale zawsze mozna uzyc przeciwko nam argumentu, ze reka zostala wyciagnieta, tylko to my nie chcialysmy.

No nic, wiecej z kwc nie skorzystam.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 13:32   #964
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ja takie zaproszenie odbieram jako uciecie dyskusji, bo wiadomo, ze nie przyjdziemy, bo to fizycznie niemozliwe. Ale zawsze mozna uzyc przeciwko nam argumentu, ze reka zostala wyciagnieta, tylko to my nie chcialysmy.

Dokladnie. Taka propozycja padla bo wiedzieli ze nikt nie przyjdzie

Jak dla mnie nowe KWC to masakra i nawet na pol gwiazdki nie zasluguje. Stare nie bylo idealne, ale w porownaniu z tym to niebo a ziemia.

Sama szata graficzna jest bardzo nieczytelna. Poza tym wchodze i szukam kategorii. Nazywy kategorii typu akcesoria, dziecko, makijaz itp nie nie wyrozniaja sie na tle podkategorii. Wczoraj chcialam cos znalezc, ale nie znalazlam.

Za zrąbanie KWC.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 13:35   #965
201605090949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mango bzik Pokaż wiadomość
Nie rozumiesz dlaczego ktoś woli uzgodnienia w cztery oczy na gębę, a nie pisanie na forum ?
Przeczytaj o co chodzi, potem komentuj.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Pewnie dlatego, że nie do końca ogarniają atmosferę, w jakiej Wizaż się tworzył. Nie rozumieją tego, że Wizażanki są przyzwyczajone do kontaktu z Wuadzą, że właśnie na tym cały myk polegał, na tworzeniu społeczności, do której Wuadza też należała. To jest korpo, wielka machina do zarabiania pieniędzy i nie dociera do nich, że nasze życie się toczy na forum i że to tutaj jesteśmy w stanie i w chęciach rozwiązywać problemy, dyskutować. Podejrzewam że nawet nie za bardzo by umieli dyskutować na forum. Dlatego proponują opcję, którą znają - rozmowę na żywo.
Ale to tylko moje przypuszczenia.
Miałem wrażenie, że ogólnie to się zmienia, z podejścia "ja pani Grażynka z urzędu i Ty głupi człowieczku" na takie, jakie wyżej opisałaś, ale najwyraźniej władze Wizażu tego nie rozumieją.
201605090949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 13:40   #966
201605301111
Konto usunięte

tymczasem na fanpejdżu kwc:

Drogie Panie, przede wszystkim dziękujemy za Wasze opinie. Każda jest dla nas na miarę złota. A jak to mówią, ile osób tyle zdań Emotikon smile Oczywiście szanujemy każde z nich i weźmiemy je pod uwagę podczas analizowania nowości. Aczkolwiek kwestia odbioru nowej wizualizacji uzależniona jest od punktu widzenia każdej z nas. Dążymy do tego, aby sprostać wymaganiom naszych Fanek. Mamy nadzieję, że nowa nawigacja okaże się jednak bardziej pomocna niż dotychczas. Chcemy dodać, że prace nad stabilizacją serwisu nadal trwają, dlatego prosimy o jeszcze trochę cierpliwości i wyrozumiałości. Pozdrawiamy Emotikon smile

trochę LOL, ale przez łzy zażenowania

szanujemy wasze opinie, są ważne, ale mamy nadzieje, ze jednak wam sie odwidzi i zacznie wam sie nowa nawigacja podobac

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

w ogóle fanpejdż wizazu to tez kolejna sprawa: nie wiem jak wy, ale ja go obserwuje dokładnie po to, żeby wiedzieć co Doda powiedziała o Szulim i że Doda poszła poświęcić koszyczek w Wielką Sobotę

wprost nie mogę się doczekać, żeby dowiedzieć się co Doda zrobi w tym tygodniu

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2016-03-28 o 13:38
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 13:40   #967
201607121236
Konto usunięte

Ja nie rozumiem dlaczego ktos z Edipresse nie moze z nami dyskutowac na watku?
Zal, podejrzewam, ze nie tylko mi wydawac te pare stow na transport i hotel by zamienic pare stow z gora.
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 13:41   #968
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZaleszczotekKsiazkowy Pokaż wiadomość
Przeczytaj o co chodzi, potem komentuj.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Miałem wrażenie, że ogólnie to się zmienia, z podejścia "ja pani Grażynka z urzędu i Ty głupi człowieczku" na takie, jakie wyżej opisałaś, ale najwyraźniej władze Wizażu tego nie rozumieją.
Ty pierwszy
Stary 2016-03-28, 13:42   #969
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
tymczasem na fanpejdżu kwc:

Drogie Panie, przede wszystkim dziękujemy za Wasze opinie. Każda jest dla nas na miarę złota. A jak to mówią, ile osób tyle zdań Emotikon smile Oczywiście szanujemy każde z nich i weźmiemy je pod uwagę podczas analizowania nowości. Aczkolwiek kwestia odbioru nowej wizualizacji uzależniona jest od punktu widzenia każdej z nas. Dążymy do tego, aby sprostać wymaganiom naszych Fanek. Mamy nadzieję, że nowa nawigacja okaże się jednak bardziej pomocna niż dotychczas. Chcemy dodać, że prace nad stabilizacją serwisu nadal trwają, dlatego prosimy o jeszcze trochę cierpliwości i wyrozumiałości. Pozdrawiamy Emotikon smile

trochę LOL, ale przez łzy zażenowania

szanujemy wasze opinie, są ważne, ale mamy nadzieje, ze jednak wam sie odwidzi i zacznie wam sie nowa nawigacja podobac

Nadzieje to se moga miec, bo umiera ostatnia. Tu nie chodzi o estetyke, ale o czytelność.
Nie lepiej bylo dopracowac najpierw, a potem dopiero wprowadzic.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 13:43   #970
letitiah
art at its finest.

Cytat:
A tak serio, to dlaczego nie? Jeśli są Wizażanki z Warszawy, to czemu nie podskoczyć do Redakcji? Czas który spędzają na forum pisząc co jest źle, mogą spędzić w Redakcji mówiąc co jest źle. Będą musieli wtedy przynajmniej wysłuchać i odnieść się w jakikolwiek sposób.

Misianka pisała, że się wybierze - ciekawa jestem jak to spotkanie będzie wyglądało.
Aż mnie podkusiłaś, żeby się wybrać
Ale mam takie wrażenie, że jeśli na forum lekceważą opinie użytkowniczek, to w rzeczywistości przytakną na wszystkie sugestie, dadzą się wykrzyczeć, powiedzą kilka łagodzących słówek, pożegnają ciastkiem i tyle. Nic, by Wizaż poprawić i ulepszyć nie zrobią.

Cytat:
Dziewczyny, które miały się zastanowić nad pisaniem artykułów na główną - kontaktowałyście się z Redakcją?
Pisałam do jakiejś pani (Ela? ), która napisała mi, że przekaże mojego maila redakcji. Nie dostałam żadnej - nawet negatywnej - odpowiedzi od redakcji, a maila pisałam równo miesiąc temu.
Stary 2016-03-28, 13:49   #971
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez letitiah Pokaż wiadomość
Ale mam takie wrażenie, że jeśli na forum lekceważą opinie użytkowniczek, to w rzeczywistości przytakną na wszystkie sugestie, dadzą się wykrzyczeć, powiedzą kilka łagodzących słówek, pożegnają ciastkiem i tyle. Nic, by Wizaż poprawić i ulepszyć nie zrobią.

Pisałam do jakiejś pani (Ela? ), która napisała mi, że przekaże mojego maila redakcji. Nie dostałam żadnej - nawet negatywnej - odpowiedzi od redakcji, a maila pisałam równo miesiąc temu.
Pani Ela to jest Rochelle, modka z KWC.
Tez mysle, ze te spotkanie tak mogloby sie skonczyc. Gadajcie sobie gupie baby, a my i tak zrobimy swoje.
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-28, 13:50   #972
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Drogie Panie, przede wszystkim dziękujemy za Wasze opinie. Każda jest dla nas na miarę złota. A jak to mówią, ile osób tyle zdań Emotikon smile Oczywiście szanujemy każde z nich i weźmiemy je pod uwagę podczas analizowania nowości.
Tylko, że zdanie jest jedno.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 14:06   #973
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No nie no, sądząc po dość konkretnych wypowiedziach Wizażanek, nie pozwolą na przeprowadzenie rozmowy w sposób:
- <Wizażanki się produkują>
- tak oczywiście, macie rację, pomyślimy o tym, może ciasteczko?

Cytat:
Miesiąc to kawał czasu, ale może tam teraz faktycznie wszyscy rwą włosy z głów nad nowym KWC Liczyłam że się odezwą i że będzie z tego coś fajnego.
Stary 2016-03-28, 14:10   #974
letitiah
art at its finest.

Cytat:
Liczyłam że się odezwą i że będzie z tego coś fajnego.
Ja też
Stary 2016-03-28, 14:26   #975
mango bzik
Zadomowienie

Dot.: Golizna na Wizażu

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Mnie się też podobało, szkoda że z tego zrezygnowali, chociaż czasem jak Wizaż świrował, to podawało liczby z kosmosu.

Ja już rozmyślam, gdzie tu by się ewakuować, jak Wizaż całkiem zejdzie na psy i stanie się trolowiskiem i drugą kafeterią. Chyba nie ma (na razie) drugiego takiego forum? Interesuje mnie głównie tematyka skóra/włosy/recenzje i niestety niczego podobnego nie znam w polskim internecie, nie licząc LU i kafeterii, kiedyś był jeszcze femineus, ale też chyba już jest martwy.
Nie jest martwy tylko niedożywiony chyba
Stary 2016-03-28, 14:30   #976
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez 201703291446 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Wlazłam na główną, bo mnie Twój post zaintrygował. Żałuję.
Stary 2016-03-28, 14:32   #977
201604250941
Konto usunięte

Fp wizazu... Gdziekolwiek mamy intymny watek lub guanoburze, to wrzucają linka. Nie rozumieją, ze pol Internetu sie śmieje z wizazu i to powędruje dalej. Caly czas sie balam, ze watek o unikaniu gwałtu tam wyląduje.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 14:33   #978
stewardesa
BAN stały

Cytat:
No nie no, sądząc po dość konkretnych wypowiedziach Wizażanek, nie pozwolą na przeprowadzenie rozmowy w sposób:
- <Wizażanki się produkują>
- tak oczywiście, macie rację, pomyślimy o tym, może ciasteczko?
Ale gdyby odpisali coś konkretnego na forum, to byliby zobowiązani (teoretycznie). Jak coś powiedzą na spotkaniu, to będzie tylko na gębę.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 15:42   #979
201605090949
Konto usunięte

#dobrazmiana Wizazu .
201605090949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-28, 16:01   #980
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

w ogóle fanpejdż wizazu to tez kolejna sprawa: nie wiem jak wy, ale ja go obserwuje dokładnie po to, żeby wiedzieć co Doda powiedziała o Szulim i że Doda poszła poświęcić koszyczek w Wielką Sobotę

wprost nie mogę się doczekać, żeby dowiedzieć się co Doda zrobi w tym tygodniu
odlajkowałam ich fp na fejsuniu kawał czasu temu - nie miałam ochoty śledzić niusów, o których piszesz. Na KWC swego czasu chętnie zamieszczałam recenzje, ale mi się odechciało (znikające recenzje, marketing szeptany, zalew hiper pozytywnych opinii po testach); teraz to już jest tak nieczytelne i odpychające, że lepiej poklikać po blogach, które wyrzuci Gugiel (btw inna wyszukiwarka do KWC też od dawna nie ma racji bytu niż Google).
Strona główna i jej artykuły to kupa, cały czas kupa pomimo zgłoszeń, próśb i zażaleń wizażanek. Nic nie trwa wiecznie i niestety, wizaż chyba zaczyna dogorywać. Niesamowite, jak można było spieprzyć coś tak fajnego.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 18:22   #981
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
No, można. I Wizażanki nie chcą.
Ależ skąd, chętnie się wybiorę. Do Warszawy mam tylko 6 godzin drogi. W jedną stronę.
Czyli tylko 12 godzin w podróży (w dwie strony), opłata za transport, hotel, posiłki w restauracji i petsitterer do opieki nad zwierzętami. No, ale przynajmniej redakcja Wizażu zaoszczędzi tę godzinę, którą musieliby poświęcić na przeczytanie opinii Wizażanek. Włosy na zad i już lecę.
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 18:45   #982
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość

ta, już zaiwaniam do warszawy punktować programistom z bożej łaski i pomagać portalowi, który wypina się dupą na użytkowniczki.
dlaczego nie pojechać?
no hehe, właśnie, czemu nie, wezmę urlop od piłowania tipsiczków na dwa dni i się kopnę pendolino, bo akurat taka ze mnie szlachcianka, że nic w domu nie robię, a widząc, że ktoś partoli swoją robotę, chętnie pomagam i naprawiam za niego.

ogólnie tamten wątek.... tamten wątek pokazuje poziom wizażu.
misianko, masz rację. wspieram cię. nie daj się zaszczekać, że robisz wycieczki personalne. nie robisz, tylko merytorycznie punktujesz spartoloną robotę.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;58040466]Ależ skąd, chętnie się wybiorę. Do Warszawy mam tylko 6 godzin drogi. W jedną stronę.
Czyli tylko 12 godzin w podróży (w dwie strony), opłata za transport, hotel, posiłki w restauracji i petsitterer do opieki nad zwierzętami. No, ale przynajmniej redakcja Wizażu zaoszczędzi tę godzinę, którą musieliby poświęcić na przeczytanie opinii Wizażanek. Włosy na zad i już lecę. [/QUOTE]

przyjedź po mnie do Poznania.
co pozwiedzamy, to nasze.
Stary 2016-03-28, 18:56   #983
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ta, już zaiwaniam do warszawy punktować programistom z bożej łaski i pomagać portalowi, który wypina się dupą na użytkowniczki.
dlaczego nie pojechać?
no hehe, właśnie, czemu nie, wezmę urlop od piłowania tipsiczków na dwa dni i się kopnę pendolino, bo akurat taka ze mnie szlachcianka, że nic w domu nie robię, a widząc, że ktoś partoli swoją robotę, chętnie pomagam i naprawiam za niego.

ogólnie tamten wątek.... tamten wątek pokazuje poziom wizażu.
misianko, masz rację. wspieram cię. nie daj się zaszczekać, że robisz wycieczki personalne. nie robisz, tylko merytorycznie punktujesz spartoloną robotę.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

przyjedź po mnie do Poznania.
co pozwiedzamy, to nasze.
jak juz jedziecie to wezcie mnie z Gdanska zgarnijcie, pareset kilometrów w tę czy we w tę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-28, 18:57   #984
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
jak juz jedziecie to wezcie mnie z Gdanska zgarnijcie, pareset kilometrów w tę czy we w tę
wpadniemy jak wrócimy z zakopca, bo stamtąd też jedna osoba się wybiera
Stary 2016-03-28, 19:03   #985
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
wpadniemy jak wrócimy z zakopca, bo stamtąd też jedna osoba się wybiera
przez Kraków może urodzę w IC i będę mieć do końca życia darmowe bilety

Właśnie czytam tamten wątek. Żenada taka, że słów brakuje.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 19:03   #986
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
A z Gdańska wpadnijcie po mnie na podkarpacie. Pojechałabym sama, ale jak tak pojedziemy grupą, to zmarnujemy im mniej cenne czasu.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 19:06   #987
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
A z Gdańska wpadnijcie po mnie na podkarpacie. Pojechałabym sama, ale jak tak pojedziemy grupą, to zmarnujemy im mniej cenne czasu.
do Gdańska to prom zawija, bo laski z Norwegii dryfują na ciacha
Stary 2016-03-28, 19:08   #988
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
przez Kraków może urodzę w IC i będę mieć do końca życia darmowe bilety

Właśnie czytam tamten wątek. Żenada taka, że słów brakuje.
a małemu Salixowi dasz na drugie imie Edipresse

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2016-03-28 o 19:10
Stary 2016-03-28, 19:09   #989
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Teks "po Świętach" był już w pierwszym poście z zaproszeniem
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=523
A potem jeszcze było potwierdzenie, żeby tylko dać znać kiedy https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=526

To nie było zaproszenie od Aniołka, tylko Aniołek napisała posta w imieniu Redakcji z tego co wiem.
a fakt, z tym po świętach
co do drugiego linku, była to odpowiedź dla wahającej się mylengrave, bo na mój pościk:

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=573

(kilka dobrych godzin później, ale sorry - niektórzy w pracy muszą pracować ) już nie było nic

za to potem zamknięto wąteczek i bum! resztki czaru prysły

tak że ten, jak i tu i wątku z sondą podkreślało wiele osób - niech naprawia ten kto zepsuł i za co mu płacą, ja już charytatywnie nie pracuję, a zwłaszcza, kiedy się mnie i innych tak traktuje

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-28, 19:09   #990
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
do Gdańska to prom zawija, bo laski z Norwegii dryfują na ciacha
dostalam przed chwilą wiadomość, ze Stanów ktoś leci z przesiadką w Gdansku to mnie zabierze, także jedno miejsce u dziewczyn wolne
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości