|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam bo sie urwałam z dwoch ostatnich lekcji
![]() usprawiedliwienie of course jest
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny juz tylko 4 godzinki i weekend!! jak ja uwielbiam piatki popoludniu!!! dzis posiedzimy z TZ przy jakims filmie,drineczku i dobrym jedzonku uwielbiam takie wieczory![]() milego popoludnia!
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
A ja.. dzisiaj odbęde powazna rozmowe z M. . Kończe to, nie chcę, boje się, nie potrafię. Wiem dobrze, ze go tym nie zranię bo on w sercu ma inna kobietę , a ja nie jestem w to aż tak zaangazowana. Tak będzie lepiej.. dla wszystkich. Dla mnie, dla niego, dla niej ;(
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjj Asiek nieładnie ![]() Ja za to dziś nie poszłam na pierwszy wf ![]() Chociaz i tak wstałam po 5, za to mogłam spokojnie wypic kawe, zjeść sniadanie no i wejść tu ![]() Jak Wam mija dzionek moje drogie ? ![]() Śnieżny czy nie koniecznie ?
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie ! i to tylko wszystko tak ślicznie wygląda przez okno
|
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od rana było troszke szronu czy tam sniegu z nocy, a teraz czyściutko :/A szkoda, lubie jak snieg pada... jest tak... klimatycznie
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend!
![]() Przeżyłam,of cors ![]() Moje plany na weekend nie są jeszcze sprecyzowane,na razie to sobie Wizaż poczytam,bo ostatnio nie miałam w ogóle czasu i trzeba nadrobić zaległości ![]() Nefre - Jeśli uważasz,że tak będzie lepiej to zakończ to ... Nie ma sensu trwać w związku na siłę ... Mam nadzieję,że będzie dobrze ![]() Nie smutaj się A mnie ten śnieg taki byle jaki ![]() Oby go więcej napadało ![]() Miłego popołudnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak samo ![]() alez mialam dzien czynny i nawet bylam na dwoch wykladach
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Troszkę sie zabiegałam w poszukiwaniu mieszkania i teraz do niedzieli czekam na obejrzenie tego.. jedynego - ogólnie jest nowe budownictwo, ładnie urządzone, idealna jak dla mnie lokalizacja, tylko jest malutkie naprawdę malutkie i bardzo drogie - po za tym spotkanie ma w niedziele ze sprzedająca,a w miedzy czasie może sie okazać ze kto się zdecyduje .. buu i chociaż nie jestem przekonana do kupna to już sie stresuje ze mi sprzątną sprzed nosa ![]() gg nie działa mi wczoraj po południu i teraz też szwankuje ;/ nefre przemyśl jeszcze czy jesteś gotowa od takiej rozmowy i czy Twoja ocena sytuacji z M jest właściwa - jeśli tak to chyba najlepiej skończyć może go to troszkę otrzeźwi z tych wspomnień - inaczej na Ciebie spojrzy - jeśli nie przynajmniej ty przestaniesz się oszukiwać i cierpieć :| pozdrawiam
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() Uffff, wreszcie trochę czasu. Co to był za masakrycznie zabiegany tydzień, dawno takiego nie miałam. Cieszę się, że w końcu można będzie się wyspać. No, niezupełnie, bo jutro z rana do fryzjera Ale fryzjer, nawet rano, to przyjemność w porównaniu z lataniem na zajęcia.W ogóle myślałam, że powariuję, bo teraz robią u nas jakieś remonty i kolejki jeżdżą jak chcą i w ogóle z takimi tłokami, że czuję się w nich ściśnięta jak sardynka w puszce :/ I tak będzie do końca miesiąca... ech... _Ana trzymam kciuki za mieszkanko ![]() Nefre, może po prostu czegoś się boisz i podświadomie uciekasz od M.? hmm no, ale jeśli faktycznie jest jak mówisz-i on wciąż jest sercem przy byłej... to może lepiej będzie jeśli to zakończysz... Tak czy inaczej, życzę żebyś była zadowolona ze swojej decyzji... ![]() Ather, słusznie - oceny nie są najważniejsze. Liczy się to co naprawdę potrafisz. A jak wiadomo oceny często tego nie odzwierciedlają ![]() agness, nie mówi takich rzeczy. Mam nadzieję , że będziesz tu zaglądać jak naczęściej kochana ![]() Ewusia- miłego imprezowania dziś agatka-a - miłego imprezowania jutro i myśl pozytywnie choć to na pewno trudne. Powiem Ci jedno. Kiedy jakieś 2 lata temu mój ówczesny "obiekt westchnień" nie chciał być ze mną też się załamałam. Ale później stwierdziłam: "nie będę się dręczyć". Zacisnęłam zęby i widząc go prawie codziennie (wspólne zajęcia, znajomi) uśmiechałam się, rozmawiałam, nie unikałam go, starałam się być mimo wszystko zadowolona z życia. Opłaciło mi się. Doszedł do wniosku, że głupi był wtedy kiedy "mnie nie chciał". baw się jutro dobrze (tym bardziej, że go nie spotkasz )Miłego wieczoru
|
#1033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja zazdroszcze tego sniegu! .... u nas tylko deszcze i wiatry...a my z TZ siedzimy sobie na sofach, popijamy drinki, on na swoim laptopie gra w jakas glupia pilkarska gre a ja nadrabiam wizaz i rozmaiwam ze znajomymi pieeeekny wieczor
|
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z reguly jak cos wspomne ze gra w glupie gry, to on zaraz szybko odpowiada: "a Ty co? na forum siedzisz?"
|
|
#1035 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do śniegu - u nas było go najwięcej w poniedziałek i wtorek. Teraz jest szara beznadziejna plucha :/ Cytat:
słodkości ![]() btw. gujanko, skąd Ty jesteś jeśli mogę spytać? Bo kiedyś mi się obiło o oczy, że też z północy? ![]() Aaaaaa zapomniałam o jednym wszystko wskazuje na to, że przyszły weekend spędzę w ... Krakowie Ale się cieszę
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
O fotke po bardzo prosze
Masz jakąś konkretną fryzurkę upatrzoną Mi się od dłuższego czasu marzy grzywka![]() ![]() Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... to razem się cieszymy
|
|
|
|
|
#1037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wagarowiczka ![]() Ale ja czasami też się zwalniam jak już nie potrafię wybitnie wysiedzieć... a bywają takie dni. Cytat:
Cytat:
![]() Jak samopoczucie ? Cytat:
A fryzurką się pochwalisz, prawda ? ![]() Dopiero niedawno wróciłam, nie licząc 30 min po szkole. Pojechałam ze znajomym do Galerii, chciał abym mu pomogła się ubrać w sensie - wymienić garderobę. Dawno się tak świetnie nie bawiłam, wyglądaliśmy jak banda wariatów z torbami i reklamówkami ^^ Nakupował sobie mnóstwo rzeczy, najwięcej w Cropp'ie i Housie. Łącznie popłynął z 2000 zł. Ale za to jaka garderoba Kupił mi prezent, mimo, że nie chciałam głupio mi było, ale nie dawał za wygraną.Przepiękną turkusowo - białą bluzę w Cropp'ie i koszulkę z misiakiem, też tam - zakochałam się w tych rzeczach Gorzej w cenach ![]() Ale tyle się nachodziłam że teraz padam
|
||||
|
|
|
#1038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
konkretnego pomysłu nie mam, ale pokombinuję przede wszystkim chce zafarbować odrosty, skrócić włoski trochę i najchętniej walnęłabym sobie jakieś pazurki/mocne cieniowanie żeby im trochę z objętości odjąć. Coś w stylu Lolci (papuuuuga, ale strasznie mi się Lolciowy fryz podoba )skoro Ci się grzywka marzy, to czemu by nie spróbować,hm? Ja już grzywkę przerabiałam rok temu. Strasznie mi się podobało tylko sęk w tym, że okropnie się wykręcała i musiałam codziennie (!) prostować, żeby wyglądać jak chcę... ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:ju pi: no ba hmm, a może by jakaś ustawka?![]() ![]() EDIT: Ather, wrzuć fotki "prezentów"! Koniecznie ![]() btw. niezły znajomy, nie ma co
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
to już cieszymy się we trzy
![]() weekend w końcu sie zaczął. jutro od rana będę zakuwać na olimpiady nie chcę jutra...
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i pomyśl, jaka później będzie satysfakcja:P (a i korzyść jeśli zwolnią Cię z testów kompetencji:P - ja byłam zwolniona dzięki olimpiadzie z częsci humanistycznej - super sprawa
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no normalnie to samo jest u mnie
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Oceny...
Cóż. Ja osobiście uważam, że jestem inteligentna (o! ), ale oceny z przedmiotów typu. matematyka, fizyka, chemia... Jak ktoś mi tego porządnie nie wytłumaczy to klapa. Nie jestem na tyle w tym dobra, żeby to pojąć jak ktoś nie umie tłumaczyć... Przykład- pani od korepetycji wszystko tłumaczy mi tak jak powinna. Na łatwych i na trudnych działaniach. A jak tłumaczy szanowna "Pani W." to pożal się boże... Po prostu nie ma złych uczniów - są tylko źli nauczycieleA moje lenistwo to sprawa drugorzędna
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj poważnej rozmowy z M. nie było...
Będzie dzisiaj. Wczoraj nie byłabym w stanie . Źle kończą się spotkania ze starymi zmnajomymi
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ana trzymam kciuki za mieszkanie
![]() Cytat:
Ather wow, jestem pod wrażeniem znajomego ![]() Cytat:
Dobrze że mam korki bo by była porażka ![]() Miłego dnia
|
||
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
czekamy
![]() Cytat:
![]() a ja jak to zwykle w sobote rano mam zgona, bo jak zwykle w piatek byłam w moim ulubionym lokalu ubaw miałam bo zeswatałam moja kumpele z najlepszym kolega mojego typa spod ciemnej gwiazdy (go akurat nie było...)
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Agatako - mnie męczy kacyk lekki a za godzinę M. przychodzi porozmawiać
Stresuje się ;(
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() byłam na zakupach, zgubiłam 100 zł no ale nie ważne ![]() zjadłam przepyszne sniadanko (swiezy chleb
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się ze mną dzieje...
Od kilku dni naprzemiennie boli mnie ucho, gardło, ciężko mi się dycha a dzisiaj trzęsą mi się ręce... Trochę się boję.
|
|
#1050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę zakupówCytat:
wierzę zę coś dobrego jeszcze z tej rozmowy wyjdzie współczuję zguby ![]() Mango - może do lekarza idź ![]() imprezka udana bardzo teraz zbieram się z sobie, bo jestem deczko rozbita muszę ogarnąć resztę bałaganu poimprezowego i spadam do rodziców... jak mi się nie chce tłuc godzinę autobusem, szok
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-11-17 o 12:33 Powód: ;] |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

ja też zamierzam się dziś uczyć,ale pewnie i tak tego nie zrobię,u mnie zaczyna się na zamiarach,a kończy na niczym
jest mi z tym źle a nie umiem tego pokonać

Już się ubieram i pędze do Ciebie Śnieżko

i bardzo drogie - po za tym spotkanie ma w niedziele ze sprzedająca,
- - - --

głupio mi było, ale nie dawał za wygraną.
no ale nie ważne